impreza_sti Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 γεια σας και απο εμενα! θα ήθελα τη γνώμη σας για Bluetooth για το νοκια Ν95. έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα τα Bluetooth τησ νοκια και με κανένα δεν ειμαι ευχαριστημένη. Η ποιότητα ηχου ειναι απαισια, μια μπουκώνει, μια κάνει παράσιτα και γενικά ο συνομιλιτης πρέπει να προσπαθήσει για να ακούσει καλά! Και μιλαμε αυτά με το κινητό στο 1 με 2 μετρά όχι καμια τρομερή απόσταση! Εχετε να μου προτεινεται κάποιο που να ακους και να ακούγεσαι καλά?? :O Nokia bh-902 το ΝΟΚΙΑ ΒΗ-904 ξερουμε ποτε θα κυκλοφορησει; και καποια τιμη; Καλη ερωτηση.Νομιζω ομως οτι ειναι πολυ νωρις ακομα.Ουτε καν ο γουγλης δεν το βρισκει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroditik Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 ευχαριστω impreza_sti! όμως βλέπω οτι η τιμή του ειναι πανω κάτω κοντά στο PLANTRONICS 925 και στο φορουμ διάβασα παρα πολυ καλα λόγια για αυτό! μέχρι σήμερα έχω δώσει πάνω απο 100 €για bluetooth που δεν άξιζαν - το τελευταιο που με απογοήτευσε είναι ένα orbit -. Τι λέτε, να προτιμήσω το PLANTRONICS???? Δουλευει καλά με το Ν95?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2009 Με κλειστά μάτια το plantronics 925!! Αν το πάρεις από ebay εκεί που έχει πάει η λίρα περίπου 50 ευρώ θα το πάρεις! Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afroditik Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Με κλειστά μάτια το plantronics 925!! Αν το πάρεις από ebay εκεί που έχει πάει η λίρα περίπου 50 ευρό θα το πάρεις! :D:D ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Με κλειστά μάτια το plantronics 925!! Αν το πάρεις από ebay εκεί που έχει πάει η λίρα περίπου 50 ευρό θα το πάρεις! Συμφωνώ...απόλυτα.. (υ.γ. κι αν θέλεις καμιά εξυπηρέτηση από uk, εδώ είμαστε) Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Με κλειστά μάτια το plantronics 925!! Αν το πάρεις από ebay εκεί που έχει πάει η λίρα περίπου 50 ευρό θα το πάρεις! Μετα απο ολα οσα διαβασα το πηρα και εγω επειδη χρειαζομαι multipoint connection. Το πηρα απο το eshop, ακριβα μεν, θα το εχω αυριο δε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 ε για μια βδομαδα θα γλυτωνες μια 40αρα ομως..θα παιρνες κ για ενα φιλο σου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Υπάρχει bt plantronics με καλώδιο και ακουστικό,αντί για το κλασσικό bt που φοριέται κατευθείαν στο αυτί? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Μετα απο ολα οσα διαβασα το πηρα και εγω επειδη χρειαζομαι multipoint connection. Το πηρα απο το eshop, ακριβα μεν, θα το εχω αυριο δε.:) ε για μια βδομαδα θα γλυτωνες μια 40αρα ομως..θα παιρνες κ για ενα φιλο σου :p Ακριβώς! Το δικό μου και του Κωστάκη σε μια εβδομάδα ακριβώς ήρθε. Δεν νομίζω να είναι και μεγάλο διάστημα. Υπάρχει bt plantronics με καλώδιο και ακουστικό,αντί για το κλασσικό bt που φοριέται κατευθείαν στο αυτί? Έχει αυτό εδώ http://www.plantronics.com/north_america/en_US/products/mobile/bluetooth-headsets/pulsar260 αλλά δεν νομίζω να το βρεις εύκολα. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Παιδια γεια χαρα, εχω ενα μικρο "κολλημα"..και μετα απο πολλα bluetooth που εχουν περασει απο τα "αυτια" μου... (2 nokia, 2 sonyericsson,3 jabra, 1 plantronics, 2 samsung, 1 jawbone... και καποια που ξεχναω), κατεληξα στο καλυτερο με διαφορα!!!! Στο SONY ERICSSON HBH-PV715. (35 euro απο το γερμανο). Δουλευει αψογα με το C905, ειναι μικρο (με δυνατοτητα χρησης κλιπ για το αυτι), ενδειξη της καταστασης της μπαταριας (λιγο-μεση-γεματη), δυνατοτητα που δεν εχω συναντησει και σε αρκετα ακριβοτερα μοντελα. Το καλυτερο ομως ειναι το εξης: Μιλαω νορμαλ αρκετες φορες την ημερα και το κλεινω μονο για 2 ωρες το μεσημερι τις καθημερνες και μερικα βραδια. Το αγορασα 9/2, το φορτισα και το συνδεσα το απογευμα της ιδιας μερας. Σημερα 24/2 μου δειχνει ακομα την μπαταρια στη μεση!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: Εχω παθει την πλακα μου!! :shock: Γνωριζα οτι τα SONY ERICSSON εχουν πολυ καλη μπαταρια (ειχα το HBH-PV705 και το HBH-PV703 που κρατουσαν το λιγοτερο 5 μερες) αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο!!! Οι τυποι στην sonyericsson εχουν κανει απιστευτη δουλεια!! Μπραβο τους!:respect: Το συστηνω ανεπιφυλακτα!!!:up: :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ψάχνω ένα bluetooth ακουστικό που να συνδέεται ταυτόχρονα με 2 κινητά. Τι λύσεις υπάρχουν; Δυστυχώς στα τεχνικά χαρακτηριστικά σπάνια βρίσκεις το στοιχείο αυτό ειδικά στα ελληνικά καταστήματα (Πλαίσιο, e-shop πχ.) Θα προτιμούσα Sony Ericsson, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το HBH-PV702 και 703. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Μετα τα παραπονα που εκανα για το Jabra 8040 που εχω παρει (καθυστερηση απαντησης στις κλησεις, κακη ποιοτητα ηχου, αποσυνδεσεις), βρεθηκε η λυση. Στο site της Jabra παρεχεται η δυνατοτητα αναβαθμισης του firmware του ακουστικου. Εκανα την διαδικασία πανευκολα, η αναβαθμιση πετυχε και το Jabra δουλευει πλεον αψογα! :) Ομολογω οτι δεν ηξερα οτι αναβαθμιζονται και τα bluetooth!!:blink: Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ψάχνω ένα bluetooth ακουστικό που να συνδέεται ταυτόχρονα με 2 κινητά. Τι λύσεις υπάρχουν; Δυστυχώς στα τεχνικά χαρακτηριστικά σπάνια βρίσκεις το στοιχείο αυτό ειδικά στα ελληνικά καταστήματα (Πλαίσιο, e-shop πχ.) Θα προτιμούσα Sony Ericsson, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το HBH-PV702 και 703. ehoun anaferthei arketa multipoint edo kai polles selides. ta SE den ypostirizoun multipoint. Dokimase to plantronics 925 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 :offtopic:κατι off topic:offtopic::offtopic: σκεφτομαι να αγορασω ενα bluetooth απο το e-bay και απ οτι καταλαβα το κανετε πολλοι εδω. θα ειχε καποιος τη διαθεση να μου εξηγησει πως θα δηλωσω την καρτα μου (χρεωστικη καρτα) στο paypal και μετα πως θα δηλωσω τη χρεωση στο e-bay. επισης πως θα κανω την αγορα απο το e-bay το paypal εχει καποια χρεωση; ειναι ασφαλες; ευχαριστω:thanks::thanks::thanks::thanks::thanks: Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 :offtopic:κατι off topic σκεφτομαι να αγορασω ενα bluetooth απο το e-bay και απ οτι καταλαβα το κανετε πολλοι εδω. θα ειχε καποιος τη διαθεση να μου εξηγησει πως θα δηλωσω την καρτα μου (χρεωστικη καρτα) στο paypal και μετα πως θα δηλωσω τη χρεωση στο e-bay. επισης πως θα κανω την αγορα απο το e-bay το paypal εχει καποια χρεωση; ειναι ασφαλες; ευχαριστω:thanks: eBay: Χρήση και Γενικές Ερωτήσεις Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrakas_a Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Επειδη εχασα το plantronics 925 και θελω να παρω αλλο,το jawbone2 το χει δοκιμασει κανεις?Απ το plantronics ημουν πολυ ευχαριστημενος αλλα ελεγα να δοκιμασω και το jawbone2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 εχω ακουσει οτι ειναι το καλυτερο headset που κυκλοφορει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 το jawbone2 το χει δοκιμασει κανεις? Ειχα το jawbone 1. Οχι κατι το ιδιαιτερο.. Για το 2 το σκεφτομουν μια και το "συμαζεψαν" λιγο.. αλλα μετα που πηρα το SONY ERICSSON HBH-PV715 μαλλον θα σταματησω να ψαχνω για κατι καλυτερο..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero8 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα προπαθω να συνδέσω το handsfree plantronics pulsar260 με το n78 μου και δεν έχω πετύχει τπτ... Στην αρχή φαίνεται να συνδέεται αλλα μετά μου βγάζει ''Αποσύνδεση απο plantronics260'' μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. any help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 to nokia bh900 ti leei? Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 πολλα χρηματα δεν ειναι για ενα ακουστικο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Καλησπέρα παιδιά, σήμερα προπαθω να συνδέσω το handsfree plantronics pulsar260 με το n78 μου και δεν έχω πετύχει τπτ... Στην αρχή φαίνεται να συνδέεται αλλα μετά μου βγάζει ''Αποσύνδεση απο plantronics260'' μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. any help? Κάνε επανεκκίνηση και στα 2 και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Καλησπερα παιδια!!! σκευτομαι να παραγγειλω απο ebay το voyager 855. ειναι καλη επιλογη? θαθελα να μαθω τι εμπειρια εχουν οσοι ειναι κατοχοι του συγκεκριμενου ακουστικου. θετικα - αρνητικα. συγκριση με 925 ή αλλα κορυφεα? Το δινει καποιος power seller ccn-electronics(99% fb) σε δημοπρασιες κ κλεινει σε αρκετα χαμιλες τιμες αποτι εχω δει... ποια τιμη θα θεωρουταν καλη? ξερει κανεις κατι, μηπως υπαρχει καποια παγιδα με τον συγκεκριμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rskoulos Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 ρε παιδια πως μπορει να ξερει κανεις αν κατι που πουλαει καποιος ειναι καινουριο ή μεταχειρισμενο? που φαινεται αυτο? για παραδειγμα το voyager 855 που προανεφερα... Αυτος ειναι power seller και πουλαει καθημερινα πολλα κοματια. σε μια φωτογραφια ομως το δειχνει γρατζουνισμενο! τι συμπερασμα να βγαλω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Επικοινώνησε μαζί του και ρώτα τον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts