ernesto1983 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 καποιος αλλος με s10 5G ?εγινα κατοχος και περιμενω να βρω και αλλον..exynos (G977n)korean (kt corporation)το κινητο ειναι τρομερο με μια ματια!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gemik Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 Καλησπέρα! Νέος κάτοχος του s10+ με sd855. Εγώ έχω την αμερικανική έκδοση του κινητού SMG975U1. Εχω μια ερώτηση ενώ έχω βάλει σαν γλώσσα τα ελληνικά, τα μενού στις ρυθμίσεις και σε κάποια άλλα σημεία είναι στα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος να γίνουν ολα ελληνικά? Το κινητό παντος είναι ταχύτατο!! Αν και το έχω 2 μερες φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλα με την διαχείριση της μπαταρίας! Σε σχέση με το Mi9 που είχα πριν η μερα με τη νυχτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2020 φιλε μ ελα p/m Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YANNIS Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έκανα χτες την ενημέρωση σε Android 12 (One UI 4.0), και πλέον τα μισά πράγματα μου τα βγάζει στα αγγλικά και τα υπόλοιπα στα ελληνικά. Υπάρχει κάποια λύση; (Μοντέλο SM-G9750) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Για αρχή, πήγαινε ρυθμίσεις, γενική διαχείριση, γλωσσα και επέλεξε μόνο την Ελληνική.Μετά κάνε μια επανεκκίνηση και δες εαν έστρωσε.Διαφορετικά νομίζω μονό με επαναφορά θα διορθωθεί.Όταν είχα κάνει την αναβάθμιση δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα πάντως.Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YANNIS Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 49 minutes ago, nassosp said: Για αρχή, πήγαινε ρυθμίσεις, γενική διαχείριση, γλωσσα και επέλεξε μόνο την Ελληνική. Μετά κάνε μια επανεκκίνηση και δες εαν έστρωσε. Διαφορετικά νομίζω μονό με επαναφορά θα διορθωθεί. Όταν είχα κάνει την αναβάθμιση δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα πάντως. Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έκανα αυτό, αλλά δεν διορθώθηκε. Σήμερα έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πάλι τα ίδια. Μέχρι και πριν την αναβάθμιση δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 Το έκανα αυτό, αλλά δεν διορθώθηκε. Σήμερα έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλά πάλι τα ίδια. Μέχρι και πριν την αναβάθμιση δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημαΗ αναβάθμιση έγινε μέσω ΟΤΑ? Μήπως να έβρισκες μεσω sammobile,https://www.sammobile.com/ , την αναβάθμιση του κινητού σου και να την έκανες απο εκεί μεσω odin? Sent from my iPad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2022 εφοσον το τηλεφωνο ειναι με τον snapdragon σημαινει οτι ειναι η αμερικανικη εκδοση ή η κινεζικη, και λογικο ειναι οταν βαζεις την ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις να μην ειναι ολα ελληνικα, καθοσο το τηλεφωνο αυτο δεν υποστηριζετε στην ευρωπη απο την samsung.τωρα πως σου δουλευε πριν δεν το ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts