Jump to content

Gemik

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Gemik

  1. Καλησπέρα! Νέος κάτοχος του s10+ με sd855. Εγώ έχω την αμερικανική έκδοση του κινητού SMG975U1. Εχω μια ερώτηση ενώ έχω βάλει σαν γλώσσα τα ελληνικά, τα μενού στις ρυθμίσεις και σε κάποια άλλα σημεία είναι στα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος να γίνουν ολα ελληνικά? Το κινητό παντος είναι ταχύτατο!! Αν και το έχω 2 μερες φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλα με την διαχείριση της μπαταρίας! Σε σχέση με το Mi9 που είχα πριν η μερα με τη νυχτα!!!
  2. Καλορίζικο!!! Εγώ πιστεύω στο miui hellas το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι το vip. Τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά και πραγματικά βοηθάνε πολύ, και ας μην χρησιμοποιούμε της rom που βγάζουν
  3. Μάλλον αυτό θα γίνει!!! Σε ποιο site το εχει 150 ευρω???
  4. Καλησπέρα είμαι κάτοχος ενός xiaomi redmi note 4g. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το κινητό και από την ελληνική υποστήριξη!!! Το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και ακόμα δουλεύει άψογα. Τώρα σκέφτομαι να το αναβαθμισω φυσικά πάλι με xiaomi. Σκέφτομαι να πάρω το redmi note 3pro που από όσο διαβάζω είναι τουμπανο και οικονομικό,ομως πρόσφατα είδα ότι ή xiaomi παρουσίασε το redmi note με την dual camera. Τώρα ερχετε ή ερώτηση να πάρω το redmi note 3 pro ή να περιμένω λίγο να πέσει η τιμή τού redmi note θα αξίζει η αναμονή???
  5. Καλή επιτυχία σε όλους και καλές γιορτές!!!!
  6. Μπορώ να πω οτι μόλις είδα το ποστ του φίλου tora33 για την μπροστινή κάμερα ανχοθηκα λίγο γιατί αν και έχω το κινητό ενα μήνα δεν δοκιμασα ποτε την μπροστινή κάμερα...Αλλά τελικά ευτυχώς όλα καλά δουλεύουν μια χαρα .
  7. Το προηγουμενο κινητο μου ηταν το LG L7.1000 φορες καλητερο!!!!Στο Lg πατουσα να μπω σε μια εφαρμογη και αναβα τσιγαρο πρωτα:lol:Lag μεχρι στιγμης δεν εχω δει πουθενα και εχω ισσοροπημενη λειτουργια ενεργειας.Τωρα για την μπαταρια μου κραταει 2 μερες με νορμαλ χρηση και ολη μερα wifi και δεδομενα..
  8. Καλησπέρα σε ολους. Είμαι κάτοχος του note 4G εδώ και 4 μέρες Το κινητό πραγματικα είναι πολυ καλό, για τις δικές μου αναγκες τουλαχιστον. Κλασικά πραγματα λίγο fb λίγο broswer... Έχω περάσει την τελευταία ελληνική rom απο το muiu.gr γιατί με την rom που μου ήρθε απο το vickmall τα μισά ηταν αγγλικά και τα μισά ελληνικά... Οποίος θέλει κάποια επιπλέον πληροφορία για το κινητό ευχαρίστως να τον βοηθησω.
  9. Απο vickmall το παραγγειλα και εγω πριν 3 μερες και εχω να πω οτι μετα απο 2 μερες μου εστειλαν track number+φωτο απο το πακεταρισμα και ειναι ετοιμο να αναχωρηση απο την Κινα για Ελλαδα.Επισεις αψογοι και στις ερωτησεις που εκανα πριν το παραγγειλω και απο οτι διαβαζω απο αλλα μελη του φορουμ εχουν και καλο after sale αν τυχον χρειαστει ποτε...Οποτε λεω και εγω vickmall. Μια ερωτηση παραγγειλα την εκδοση με το 4G FDD-LTE το 4G δουλευει στα δικα μας δικτυα??
  10. Καλησπερα παιδια!!!Μελοντικος κατοχος του Note και εγω... Χθες παραγγειλα απο vickmall το Note την 4G εκδοση,αλλα επειδη δεν ειχε επιλογες για root+playstore κ.α. οταν κανεις την παραγγελεια σε αντιθεση με αλλα τηλεφωνα στο ιδιο site εστειλα ενα e-mail στην selina για αυτα που θελω να εχει η συσκευασια και το τηλεφωνο πριν το στειλει...Οταν ομως της ειπα να ειναι root το τηλεφωνο μου απαντησε: "but about root,because it is android 4.4,it will have superuser,but it is not full root,some test root,some test it didn't root. Hope you can understand,thanks." Δηλαδη αν καταλαβα καλα οπως τα στελνει η xiaomi αλλα τηλεφωνα ειναι root και αλλα οχι???? Αν καταλαβε κανεις τι εννοει η selina ας μου απαντησει. Ευχαριστω!!!
  11. Καλημερα!! Εβαλα και εγω την ρομ απο το ουκρανικο σαιτ και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλητερες... Απλος δεν θυμαμε την διαδικασια για να φλασαρο το CWM για να κανω αναβαθμιση στη ρομ.Αν μπορει καποιος να μου πει την διαδικασια πως φλασαρουμε το CWM. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
  12. Nα και μια απο εμενα. [ATTACH]34463[/ATTACH]
  13. Να και μια δικια μου εμπνευσμενη απο xda [ATTACH]32491[/ATTACH]
  14. Ευχαριστω δουλεψε κανονικα:) Τον kernel τον εχς ηδη και το κινητο πραγματικα πεταει... Ναι εβαλα την v10k και μετα εβαλα την cm10.
  15. Μετα απο μια αλλαγη στη V20d ξαναεβαλα την cm10 μιας και το καινουριο uptade δεν κανει random reboot.Αλλα εχω ενα θεμα με την εφαρμοφη για το play store ενω εβαλα κανονικα τα gapps οπως ειχα κανει και παλαιοτερα τωρα οταν παταω να ανοιξει το play store μου λεει οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει.Ολες οι υπολοιπες εφαρμογες απο το gapps δουλευουν μια χαρα... Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
  16. Τον "ΟΔΗΓΟΣ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΡΟΜ ΜΕΣΩ KDZ" ακολουθω?? αν ειναι αυτος στο βημα 2 το link με το KDZ φακελο μαλλον εχει ληξει γιατι δεν μου βγαζει τιποτα. Ευχαριστω για την απαντηση ειμαι νεος σε αυτα και δεν ξερω ακομα τιποτα.:)
  17. Οι οδηγιες που εχεις δοσει στο post ειναι και για να κανεις root ή μονο για να βαλεις custom rom??? Αν δεν ειναι για root μπορεις να μου πεις πως θα το κανω γιατι ειμαι νεος σε αυτα:) Εχω κανει ηδη το update σε 4.1.2 αν αυτο αλλαζει τιποτα σχετικα με τις οδηγιες. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  18. Εκανα και εγω το update σε 4.1.2 αλλα αντι να μειωθει το lag μεγαλωσε:( Ειμαι καινουριος σε android εχω διαβασει μερικα post στο forum αλλα θα ηθελα να ρωτησω μερικα πραγματακια σχετικα με το root στη συσκευη: 1)μπορω να κανω root και να εχω την official rom?? και 2)αν μπορει καποιος να μου δωσει οδηγειες ή καποιο link με οδηγειες για να κανω root με την 4.1.2?
×
×
  • Create New...