alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Και η oneplus μπήκε στο κλαμπ των μαϊμούδιων όπως Apple και να μην παρέχει type c to 3.5 audio jack adapter https://www.androidauthority.com/oneplus-7-pro-usb-c-headphone-adapter-985632/ Δηλαδή edge lighting.....Κατά τα Γνωστά.... Καλά σε Sammy δεν δουλεύει η να το πω καλύτερα δούλευε ανάλογα τα κέφια του και οπότε ήθελε. Και αντε πες με Oreo 8.1 σε s9 plus και note 9 κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με βοήθεια glimpse notification σε s10 plus με Pie όχι. Ελπίζω εδώ η υλοποίηση να είναι άπειρος καλύτερα και αν μπει επιλογή σε χρώματα ανάλογα εφαρμογή ακόμα καλύτερα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) 16 λεπτά βίντεο. Σε όλη την διάρκεια το είχε μέσα στο νερό. Άνοιξε κι έκλεισε και την μπροστινή κάμερα μέσα στο νερό. Όταν το έβγαλε δούλευε κανονικά. Ελπίζω να ανεβάσει κι άλλο βίντεο μετά από μέρες και να μας πει αν λειτουργεί ακόμα. Περιμένω με ανυπομονησία κάτι παρόμοιο και από κατόχους όταν παραλάβουν....Μπορείς να μου στείλεις link να το δω;;; Edited May 14, 2019 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Σε κανα 2 βίντεο που είδα δεν παρατήρησα προεγκατεστημενο screen protector. Διατήρησε πράγματι την παράδοση κι έδωσε και στο 7/7 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Περιμένω με ανυπομονησία κάτι παρόμοιο και από κατόχους όταν παραλάβουν....Μπορείς να μου στείλεις link να το δω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Είμαι ο μόνος που βλέπω από τις πρώτες εντυπώσεις ότι η μπαταρία και η κάμερα δεν είναι κορυφή; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Είμαι ο μόνος που βλέπω από τις πρώτες εντυπώσεις ότι η μπαταρία και η κάμερα δεν είναι κορυφή; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την κάμερα προσωπικά ψαχνω τα 111 του dxo Μόνο αν παραλάβουμε θα δούμε τι ισχύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Είμαι ο μόνος που βλέπω από τις πρώτες εντυπώσεις ότι η μπαταρία και η κάμερα δεν είναι κορυφή; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για την μπαταρία κάποια λένε καλά και αλλοι όχι και τόσο καλά λόγια! Για την κάμερα λένε ότι απλά δεν είναι λόγος για να μην αγοράσεις το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextzim Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Είμαι ο μόνος που βλέπω από τις πρώτες εντυπώσεις ότι η μπαταρία και η κάμερα δεν είναι κορυφή; Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήδη το έχουν αναφέρει πολλοί φίλε μου εδώ μέσα.Γιατί πιστεύεις πως είσαι ο μόνος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Και η oneplus μπήκε στο κλαμπ των μαϊμούδιων όπως Apple και να μην παρέχει type c to 3.5 audio jack adapter https://www.androidauthority.com/oneplus-7-pro-usb-c-headphone-adapter-985632/ Καλά σε Sammy δεν δουλεύει η να το πω καλύτερα δούλευε ανάλογα τα κέφια του και οπότε ήθελε. Και αντε πες με Oreo 8.1 σε s9 plus και note 9 κατάφερα να το κάνω να δουλέψει με βοήθεια glimpse notification σε s10 plus με Pie όχι. Ελπίζω εδώ η υλοποίηση να είναι άπειρος καλύτερα και αν μπει επιλογή σε χρώματα ανάλογα εφαρμογή ακόμα καλύτερα. Sent from my iPad using TapatalkΔεν βλέπω προσωπικά κάτι να μην λειτουργεί....δουλεύει μια χαρά Και με ωραίο customization Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Το βρήκα και το ειδα...Όταν με το καλό παραλαβεις,κάνε το ίδιο τεστ,και αν μπορείς ενημέρωσε με...Δεν τρολαρω,απλά εγώ θέλω λόγω δουλειάς αδιαβροχοποιηση στην συσκευή μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Δεν βλέπω προσωπικά κάτι να μην λειτουργεί....δουλεύει μια χαρά Και με ωραίο customization Δεν λειτουργούσε σε εμένα σωστά όπως και σε άλλους χρήστες εξίσου. Ειδικα με εφαρμογές όπως Gmail,outlook,YouTube ούτε μια φορά. Σποραδικα και που με whatsapp η viber,messenger τις περισσότερες φορές όχι. Είτε έβαζα με κλειστεί οθόνη μόνο η ανοιχτή η και τα δύο ταυτόχρονα το ίδιο και το αυτό. Τόσα χρόνια αδυνατεί η Sammy να το φτιάξει να δουλεύει σωστά μετά από τόσες γενιές που το έχει. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγώ τώρα μιλάω ταυτόχρονα σε viber και what's up γράφω tapatalk ...Και σκανε notification ...χαμός... Δεν ξέρω τι δεν σου λειτουργούσε... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγώ τώρα μιλάω ταυτόχρονα σε viber και what's up γράφω tapatalk ...Και σκανε notification ...χαμός... Δεν ξέρω τι δεν σου λειτουργούσε... Ρε φίλε αφού σου λέω δεν δούλευε σε εμένα. Και σε αυτά είμαι ψειρας και επειδή τα γουστάρω τα ψάχνω πολύ. Μόνο με 8.1 δούλεψε και αυτό μόνο με βοήθεια glimpse notification. Μία αναζήτηση σε Google η xda θα βρεις μπόλικες αναφορές και παράπονα. Και στο νήμα εξίσου δεν δουλεύει σε πολλούς. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ρε φίλε αφού σου λέω δεν δούλευε σε εμένα. Και σε αυτά είμαι ψειρας και επειδή τα γουστάρω τα ψάχνω πολύ. Μόνο με 8.1 δούλεψε και αυτό μόνο με βοήθεια glimpse notification. Μία αναζήτηση σε Google η xda θα βρεις μπόλικες αναφορές και παράπονα. Και στο νήμα εξίσου δεν δουλεύει σε πολλούς. Sent from my iPad using TapatalkΔεν το συνεχίζω για να μην βγούμε off topic....αναφορές στο νήμα...αυτη την περίοδο δεν βλεπω Η εφαρμογή δουλευει και αναβαθμίζεται συχνότατα....(Την δουλεύω αδιάλειπτα από Μαρτη) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Σε κανα 2 βίντεο που είδα δεν παρατήρησα προεγκατεστημενο screen protector. Διατήρησε πράγματι την παράδοση κι έδωσε και στο 7/7 pro? Λες να μην έβαλαν οι αθεοφοβοι?? Δεν το συνεχίζω για να μην βγούμε off topic....αναφορές στο νήμα...αυτη την περίοδο δεν βλεπω Η εφαρμογή δουλευει και αναβαθμίζεται συχνότατα....(Την δουλεύω αδιάλειπτα από Μαρτη) Έχει αναφορές και πολύ πρόσφατα,ψάξε θα δεις. Και όχι μόνο ένας. 156 σελίδα s10 plus. Και σκέψου ότι λίγοι το χρησιμοποιούν αν ήταν πολλοί περισσότεροι τα παράπονα θα έπεφταν βροχή. Άστο λοιπόν. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Λες να μην έβαλαν οι αθεοφοβοι?? Έχει αναφορές και πολύ πρόσφατα,ψάξε θα δεις. Και όχι μόνο ένας. Sent from my iPad using Tapatalk Ναι αλεξ. Σε κανένα βίντεο δεν είδα. Μόνο στο μικρό πρέπει να έβαλαν. Στο μεγάλο λόγω κουρμπας γιοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Ναι αλεξ. Σε κανένα βίντεο δεν είδα. Μόνο στο μικρό πρέπει να έβαλαν. Στο μεγάλο λόγω κουρμπας γιοκ... Αγγούρι τότε Βαγγέλη. Δεν το έχω να βάζω γυαλί άρα η οθόνη σίγουρα μετά ένα διάστημα θα αποκτήσει αράχνιες. Αναγκαστικά γυμνό τότε και όσο προσέξω. Εκτός το κάνουν να πουλήσουν το extra. Παλιό γύφτοι. Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 εγω ειδα να φοραει.Βεβαια δε θυμαμαι σε πιο review το ειδα γιατι ειδα πολλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Αγγούρι τότε Βαγγέλη. Δεν το έχω να βάζω γυαλί άρα η οθόνη σίγουρα μετά ένα διάστημα θα αποκτήσει αράχνιες. Αναγκαστικά γυμνό τότε και όσο προσέξω. Εκτός το κάνουν να πουλήσουν το extra. Παλιό γύφτοι. Sent from my iPad using TapatalkAlex φοράει κανονικά. Δες το βίντεο του jerryrig Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 (edited) Το εχει και εδώ παίδες ότι υπάρχει κανονικά screen protector. https://www.technobuffalo.com/does-oneplus-7-pro-come-screen-protector Sent from my iPad using Tapatalk Edited May 14, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Λες να μην έβαλαν οι αθεοφοβοι?? Έχει αναφορές και πολύ πρόσφατα,ψάξε θα δεις. Και όχι μόνο ένας. 156 σελίδα s10 plus. Και σκέψου ότι λίγοι το χρησιμοποιούν αν ήταν πολλοί περισσότεροι τα παράπονα θα έπεφταν βροχή. Άστο λοιπόν. Sent from my iPad using TapatalkΚαι πως ξέρεις πόσοι το έχουν...έγραψαν 2 ότι δεν τους δουλεύει και 2 ότι δουλεύει κανονικα.. Και τι ρυθμισεις έχει βάλει ο Καθένας.. Αυτη τι στιγμη τα μάτια μου δεν αμφισβητούνται...πάντως... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Alex φοράει κανονικά. Δες το βίντεο του jerryrig Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστά ναι έχει κανόνικα. ΥΓ:Ρε Βαγγέλη με κοψοχολιασες βραδιατικα :lol: Και πως ξέρεις πόσοι το έχουν...έγραψαν 2 ότι δεν τους δουλεύει και 2 ότι δουλεύει κανονικα.. Και τι ρυθμισεις έχει βάλει ο Καθένας.. Αυτη τι στιγμη τα μάτια μου δεν αμφισβητούνται...πάντως... Και εγώ βλέπω με τα μάτια μου φίλος. Άρα κρίνω από τον εαυτό μου. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Και στου mkbhd είχε screen protector και τον είχε αφαιρέσει , το έδειξε στην αρχή του βίντεο. Sent from my SM-T715 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστά ναι έχει κανόνικα. ΥΓ:Ρε Βαγγέλη με κοψοχολιασες βραδιατικα :lol: Και εγώ βλέπω με τα μάτια μου φίλος. Άρα κρίνω από τον εαυτό μου. Sent from my iPad using TapatalkΝομιζω λιγο το είχες ή κάνω λάθος... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Ξέρουμε από κάποια πηγή αύριο τι ακριβώς θα ανοίξει στο site? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts