diaoloS Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Μαύρο amoled η γκρι μαύρο? Για δώσε μας ένα screenshot άμα μπορείς. Σε ευχαριστώ Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Ειναι μεγαλο το screen shot δεν μου αφηνει να το κανω upload Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ειναι μεγαλο το screen shot δεν μου αφηνει να το κανω uploadΓια βάλε εδώ φίλε μου και δώσε το λινκ. Postimages.org Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 (edited) Για βάλε εδώ φίλε μου και δώσε το λινκ. Postimages.org Oneplus 7 Pro Is Rocket FastΑυτό εννοείς; Αυτό που ζητάς μόνο με renovate ice μπορεί να γίνει. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 11, 2020 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια ειλικρινή γνώμη ανάμεσα στο one plus 7 Pro και στο p30 pro. Ας ξεχάσουμε τις κάμερες και ας πούμε οτι έχουν ακριβώς την ίδια τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μια ειλικρινή γνώμη ανάμεσα στο one plus 7 Pro και στο p30 pro. Ας ξεχάσουμε τις κάμερες και ας πούμε οτι έχουν ακριβώς την ίδια τιμή.Το OnePlus 7 Pro έχει για παράδειγμα καλύτερη οθόνη. Μεγαλύτερη, καλυτερη ανάλυση και 90Hz refresh rate. Επίσης έχει και UFS 3.0 μνήμη. Το P30 Pro όμως έχει ασύρματη φόρτιση και ip68 εάν σε ενδιαφέρουν αυτά. Δες εδώ την σύγκριση. https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9689&idPhone2=9635 Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Για όσους δεν γνωρίζουν βγήκε η 4.3.5 έκδοση του launcher με ωραία πράγματα.... Κατεβάστε την από apkmirror Παραθέτω screenshot Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η αλήθεια είναι οτι εχω δει και διαβάσει αρκετά συγκριτικά. Αυτο που με προβληματίζει σε ολα τα κινητά είναι η μπαταρία. Με αρκετή χρήση βγάζει μέρα? Ανοιχτα data, wifi λιγο game και social εννοείτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Η αλήθεια είναι οτι εχω δει και διαβάσει αρκετά συγκριτικά. Αυτο που με προβληματίζει σε ολα τα κινητά είναι η μπαταρία. Με αρκετή χρήση βγάζει μέρα? Ανοιχτα data, wifi λιγο game και social εννοείτε.Νομίζω πως κι εκεί, στην αυτονομία, είναι καλύτερο το Huawei. Δεν ξέρω βέβαια πόσο καλύτερο. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mula Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Σευχαριστω πολύ @baiosss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Για όσους δεν γνωρίζουν βγήκε η 4.3.5 έκδοση του launcher με ωραία πράγματα.... Κατεβάστε την από apkmirror Παραθέτω screenshot Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την 4.4.2 εννοείς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Την 4.4.2 εννοείς;;Σωστά Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Εδω μερικα ενδιαφεροντα πραγματακια για το update του launcher https://techmaniacs.gr/oneplus-launcher-4-4-me-ena-neo-interface-gia-tin-othoni-ton-recent-apps-sta-oneplus-smartphones/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebius Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Έχω ενα προβλήμα με το μεγάλο time/weather widget. Μετά από κάποια ώρα λειτουργίας δε μπορώ να πατήσω πάνω του ώστε να ανοίξουν οι εφαρμογές καιρού και ώρας. Με restart στρώνει. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Ρε παιδιά σε όλους έχει έρθει update για 10.0.5? Σε μένα πάντως τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 16, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) Ρε παιδιά σε όλους έχει έρθει update για 10.0.5? Σε μένα πάντως τίποτα.Αφού ως γνωστό σε κύματα το δίνει και από τη στιγμή μπορείς κατεβάσεις επίσημα από OnePlus και εγκατάσταση χειροκίνητα δεν έχει νόημα τζάμπα να περιμένεις. https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus7ProOxygen/OnePlus7ProOxygen_21.E.25_GLO_025_2003270113/OnePlus7ProOxygen_21.E.25_OTA_025_all_2003270113_4588ebe57af551.zip Έχω ενα προβλήμα με το μεγάλο time/weather widget. Μετά από κάποια ώρα λειτουργίας δε μπορώ να πατήσω πάνω του ώστε να ανοίξουν οι εφαρμογές καιρού και ώρας. Με restart στρώνει. Καμία ιδέα; Κατέβασε από apk mirror την πιο φρέσκια έκδοση του OnePlus weather διότι σε play store δεν είναι ενημερωμένο και ίσως έτσι λυθεί το θέμα https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-weather/oneplus-weather-2-6-1-200310223208-64d0035-release/ Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited April 16, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebius Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Κατέβασε από apk mirror την πιο φρέσκια έκδοση του OnePlus weather διότι σε play store δεν είναι ενημερωμένο και ίσως έτσι λυθεί το θέμα https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/oneplus-weather/oneplus-weather-2-6-1-200310223208-64d0035-release/ Sent from my GM1913 using Tapatalk Ευχαριστώ. Έκανα και bug report και απάντησαν οτι ειναι γνωστό θέμα και ζήτησαν να στείλω το bug log. Επίσης έχει κανείς θέμα με το δακτυλικό με Mocolo tempered glass; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Με το τζαμι οχι απλα αφου το εβαλες,σβησε και ξαναπερνα τα αποτυπωματα σου να σιγουρευτεις οτι δεν φταιει κατι αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 καλά ρε παιδια δεν γινεται να το σηκώνεις να σε βγάζει με την μια στη λοκ σκριν; τι ντε και καλά πρέπει να παω στο ambient που ειναι και άχρηστο μιας και δεν ειναι always on. καταλαβαινω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 17, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 (edited) καλά ρε παιδια δεν γινεται να το σηκώνεις να σε βγάζει με την μια στη λοκ σκριν; τι ντε και καλά πρέπει να παω στο ambient που ειναι και άχρηστο μιας και δεν ειναι always on. καταλαβαινω κάτι λάθος;Σε stock Android η και OOS δεν υπάρχει τέτοια επιλογή, μόνο σε skin διαφόρων άλλων Κινέζων στυλ oppo, Vivo, xiaomi. Θες τριτη εφαρμογή το glimpse notification κάνει άριστα αν θες μπαίνεις κατευθείαν lockscreen με το σήκωμα συσκευής. Το ambient είναι άλλη λειτουργία απλα χωρίς μπεις lockscreen να δεις στα γρήγορα ώρα η ενδεχομένως ειδοποίηση αν έλαβες. Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited April 17, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Βγήκε open beta 12. Χρόνια Πολλά σε όλους. Oneplus 7 Pro Is Rocket Fast Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 (edited) υπάρχει τρόπος να κάνει disable τα notifications των screenshot? κουραστικό και αδιάφορο!!! όσα καλά εχει σαν λειτουριγκό έχει και μερικους περιεργους περιορισμούς. πάντως πανέμορφο, υπερ σμουθ και σφαίρα. μακαρι να μας βγαζει τη μέρα η μπαταρία! και κάποιες άλλες απορίες Volte και Volte wifi τι ειναι; Πρέπει να τα ενεργοποίησω; τι κερδίζω; μπαταρία; Edited April 18, 2020 by Werra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 18, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 (edited) Ωσάν αφορά το πρώτο πας app και notification επιλέγεις εμφάνιση όλων μετά 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις show system και ψάξε το μενού system ui επέλεξε notification και βρες το screenshot και από επέλεξε το. Τώρα πλέον δεν θα έχεις notification καθόλου όταν τραβάς screenshot. Για τα volte δεν κάνω χρήση καθόλου και δεν ξέρω κατά καιρούς έχουν γράψει άλλοι χρήστες οδηγούς και επεξήγηση. Διάβασε και εδώ post 13 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=477679 Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Edited April 18, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2020 Ωσάν αφορά το πρώτο πας app και notification επιλέγεις εμφάνιση όλων μετά 3 τελίτσες πάνω δεξιά επιλέγεις show system και ψάξε το μενού system ui επέλεξε notification και βρες το screenshot και από επέλεξε το. Τώρα πλέον δεν θα έχεις notification καθόλου όταν τραβάς screenshot. Για τα volte δεν κάνω χρήση καθόλου και δεν ξέρω κατά καιρούς έχουν γράψει άλλοι χρήστες οδηγούς και επεξήγηση. Διάβασε και εδώ post 13 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=477679 Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk εισαι θεος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 να σας ρωτησω αν και γενικά θεωρώ γενική μαστιγα στα android τα notifications? χάνεται αργείτε και εσεις να παραλάβεται; μήπως να αλλαξω σε μερικά apps να μην κάνουν battery optimization? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 19, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 να σας ρωτησω αν και γενικά θεωρώ γενική μαστιγα στα android τα notifications? χάνεται αργείτε και εσεις να παραλάβεται; μήπως να αλλαξω σε μερικά apps να μην κάνουν battery optimization? Αυτό να κάνεις ναι και δεν θα ξανά χάσεις ειδοποίηση σε αυτά που δουλεύεις συνέχεια εντός της ημέρας. Πχ εγώ βάζω whatsapp, email app εκτός battery optimization όπως και 4-5 εξίσου. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts