Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας , εχει κανεις προβλημα με τον Google Chrome ?

πολλες φορες στο παρελθον κολαγε και επρεπε να τον κλεισεις για να φτιαξει , τωρα εδω και κανα λιγες μερες δεν δουλευει σχεδον καθολου , και μαλιστα αυτο που κανει ειναι οτι οταν πας σε μια σελιδα να βαλεις μια φωτο απο το κινητο ( π.χ. facebook ) ΔΕΝ βλεπει τις φωτο , δειχνει λευκη σελιδα και κει κρασαρει , δεν ανταποκρινετε ! !

Aλλο κουφο που κανει ειναι οτι καποια στιγμη σε σελιδε δεν σκρολαρει , σαν να μην υπακουει η αφη

Τι παιζει ?

φοβομουν μηπως τον κολαγε η αναλυση η και τα herz , τιποτα.. και χαμηλωσα αναλυση και εβαλα και τα herz στα 60 , τιποτα.... μαυρα χαλια ! !

Το ίδιο συμβαίνει και σε 6t..

γεια σας , εχει κανεις προβλημα με τον Google Chrome ?

πολλες φορες στο παρελθον κολαγε και επρεπε να τον κλεισεις για να φτιαξει , τωρα εδω και κανα λιγες μερες δεν δουλευει σχεδον καθολου , και μαλιστα αυτο που κανει ειναι οτι οταν πας σε μια σελιδα να βαλεις μια φωτο απο το κινητο ( π.χ. facebook ) ΔΕΝ βλεπει τις φωτο , δειχνει λευκη σελιδα και κει κρασαρει , δεν ανταποκρινετε ! !

Aλλο κουφο που κανει ειναι οτι καποια στιγμη σε σελιδε δεν σκρολαρει , σαν να μην υπακουει η αφη

Τι παιζει ?

φοβομουν μηπως τον κολαγε η αναλυση η και τα herz , τιποτα.. και χαμηλωσα αναλυση και εβαλα και τα herz στα 60 , τιποτα.... μαυρα χαλια ! !

Αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο από τα chrome flags, κολλήματα μπορεί να υπάρχουν.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Αν έχεις ενεργοποιήσει κάποιο από τα chrome flags, κολλήματα μπορεί να υπάρχουν.

Τι ειναι τα chrome flags ? που το βλεπω αυτο ?

Τι ειναι τα chrome flags ? που το βλεπω αυτο ?

Αν δεν τα ξέρεις , δεν υπάρχει περίπτωση να τα έχεις ενεργοποιήσει.

Ενημερωτικά και μόνο https://www.google.com/amp/s/www.techworm.net/2020/02/best-chrome-flags-windows-mac-android.html/amp

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Διαβάζω κι άλλες περιπτώσεις του προβλήματος που έχω τελευταία και θα περιγράψω παρακάτω. Απ'οτι κατάλαβα συμβαίνει σε ορισμένες συσκευές και παρατηρείτε σε android 10. Και σε OnePlus 6/6T διάβασα αναφορές.

Το "ενημέρωση συστήματος Google play", στην διαδρομή ρυθμίσεις>ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης, συνεχίζει να παραμένει στον μήνα Οκτώβριο. Πιο συγκεκριμένα όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση του, μου βγάζει update, το κάνω, κάνω επανεκκίνηση όπως ζητάει μετά την ολοκλήρωση του και μετά από λίγο η συσκευή κάνει επανεκκίνηση μόνη της και το γυρνάει πάλι στην ενημέρωση Οκτωβρίου.

Δοκίμασα και τον τρόπο με MSM tool που σε γυρνάει σε OOS 9.5.4, διαγράφοντας τα πάντα, αλλά μόλις περάσω στην 10.0.4, συνεχίζει το ίδιο βιολί.

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;

Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Διαβάζω κι άλλες περιπτώσεις του προβλήματος που έχω τελευταία και θα περιγράψω παρακάτω. Απ'οτι κατάλαβα συμβαίνει σε ορισμένες συσκευές και παρατηρείτε σε android 10. Και σε OnePlus 6/6T διάβασα αναφορές.

Το "ενημέρωση συστήματος Google play", στην διαδρομή ρυθμίσεις>ασφάλεια και κλείδωμα οθόνης, συνεχίζει να παραμένει στον μήνα Οκτώβριο. Πιο συγκεκριμένα όταν κάνω έλεγχο για ενημέρωση του, μου βγάζει update, το κάνω, κάνω επανεκκίνηση όπως ζητάει μετά την ολοκλήρωση του και μετά από λίγο η συσκευή κάνει επανεκκίνηση μόνη της και το γυρνάει πάλι στην ενημέρωση Οκτωβρίου.

Δοκίμασα και τον τρόπο με MSM tool που σε γυρνάει σε OOS 9.5.4, διαγράφοντας τα πάντα, αλλά μόλις περάσω στην 10.0.4, συνεχίζει το ίδιο βιολί.

Έχει κανείς άλλος το ίδιο θέμα;

Σε 6t,μου εμφάνισε το πρόβλημα,όταν γύρισα από beta σε stable..Ενώ στην beta, είχα την ενημέρωση,στην stable είχε κολλήσει 10/2019.. Τελικά, λύθηκε με διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών Google play, Google play services και pay... Μετά από κάποιες επανεκκίνησεις, εμφάνισε την 2/2020... Αυτά

μην ασχολείσαι με λεπτομέρειες ζήσε λίγο την ζωη σου
Δε μπορώ να την ζήσω εάν δεν είμαι ενημερωμένος. Άλλωστε όπως λέμε κάποιοι, <<the devil is in details>>.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Σε 6t,μου εμφάνισε το πρόβλημα,όταν γύρισα από beta σε stable..Ενώ στην beta, είχα την ενημέρωση,στην stable είχε κολλήσει 10/2019.. Τελικά, λύθηκε με διαγραφή δεδομένων των εφαρμογών Google play, Google play services και pay... Μετά από κάποιες επανεκκίνησεις, εμφάνισε την 2/2020... Αυτά
Google pay δεν υπάρχει για να κάνω διαγραφή δεδομένων. Τα άλλα δύο τα έχω κάνει. Επιμένει όμως το πρόβλημα.

Edit: φαίνεται πως δούλεψε τελικά. Δεν ξέρω εάν έπαιζε κάποιο ρόλο, μέσα στην συσκευή είχα ξεχασμένη μια sim, την οποία την είχα μετατρέψει σε E- SIM για το Pixel. Μόλις την αφαίρεσα και αυτή, μάλλον συνήλθε. Ευχαριστώ!

Edited by baiosss

Μου έτυχε κι εμένα αυτό, αλλά σε samsung internet. Μέσα σε 3 μέρες μου το έκανε 12-15 φορές, απλά επειδή είχα άλλα πράγματα να ασχοληθώ είπα να το ψάξω σε δεύτερο χρόνο. Αλλά μετά από αυτές τις τρεις μέρες δε το ξαναέκανε, οπότε δεν έχω ιδέα τι πήγε στραβά ή σωστά μετά...
Nokia 6110->Nokia 3310->Ericsson T20e->Nokia 3510i->SE T68i->Panasonic GD87->SE K700->Siemens CX75->SE K750->SE W850->SE K800->SE C702->SE K850->SE C902->SE Yari->SE Satio->Samsung Galaxy S II->HTC One->Nokia Lumia 930->Galaxy S6->Galaxy S7->HTC U11->Oneplus 7 Pro

Update ο launcher, με επιλογή απόκρυψης των ονομάτων στα εικονίδια στη home screen. Επιτέλους..

Να μειώσουν και λίγο την απόσταση μεταξύ των γραμμών και είμαστε κομπλέ.

Πρώτη φορά που δεν χρησιμοποιώ Nova σε κινητό μου. Με χαλάει πολύ ο τρόπος (εφέ) επιστροφής από το app στη home screen, σε αντίθεση με της oneplus τον launcher, που φαίνεται σα να επιστρέφει στο εικονίδιο του App πολύ ομαλά.

Edited by agpol07

Ακόμα δεν έχει βγει για τα 7 Pro μάλλον.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αντε που ειναιιι το always in display

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Δεν νομίζω μπει τόσο γρήγορα, λογικά θα το τεσταρουν σε open beta και μετά θα μπει σε stable.

Ελπίζω και υλοποίηση να είναι σε υψηλότερο βαθμό υλοποίησης γίνεται που σημαίνει maximum 1-2% μπαταρία να τρώει ανά ώρα, διότι αν είναι να τρώει 4-5% δώρο άδωρο.

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ακόμα δεν έχει βγει για τα 7 Pro μάλλον.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://9to5google.com/2020/04/01/oxygenos-10-3-2-oneplus-7-7-pro/

Ναι, okay. Από χθες που έκανα το post, προφανώς άλλαξαν πολλά 20 ώρες μετά. Το θέμα είναι ότι έρχεται τυχαία και όχι με κάποια συγκεκριμένη σειρά. Στο community μάλιστα γράφει ότι ακόμα και με VPN να δοκιμάσει κάποιος, πιθανότατα δεν θα του έρθει.

Παντως επειδη συνεχιζω με τις ΒΕΤΑ, μπορω να πω οτι στην 11 η αυτονομια μου φαινεται πολυ βελτιωμενη και υπο τις ιδιες συνθηκες χρησης απο αποψη data/wifi μεσα στη μερα και με περισσοτερες βαριες εφαρμογες εγκατεστημενες(instagram,gcam,zello,messenger,youtube vanced). ΒΤ, τοποθεσια,wifi και data εννοειται μονιμως ανοιχτα και μονιμα συνδεμενο με το ρολοι. Μου θυμισε την ΒΕΤΑ 3 με την οποια ξεκινησα. Αγγιζω 8ωρο οταν παλιοτερα εφτανα 7 ωρες.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω δει καλύτερη αυτόνομια σε open beta κατά καιρούς σε σχέση με stable όχι μόνο σε 7 Pro αλλα και 5Τ που είχα παλιότερα.

Το μόνο κακό για εμένα ότι σε open beta δεν είναι συμβατό renovate ice rom, άρα αναγκαστικά όταν είμαι σε OOS μένω σε stable.

Παιδιά με την open beta η συσκευή είναι certified η όχι?

Μιλάμε πάντα με κλειδωμένο bootloader.

Oneplus 7 Pro Beast Mode On

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά με την open beta η συσκευή είναι certified η όχι?

Μιλάμε πάντα με κλειδωμένο bootloader.

Certified εννοείται.

Certified εννοείται.

Τέλεια.

Έλεγα αλεξ να κλείδωσω πάλι και να περάσω beta.

Η μπαταρία πως είναι?

Πάντως με stable, xxx no limits, renovate Ace και smurf kernel στο balance profile δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Τέλεια.

Έλεγα αλεξ να κλείδωσω πάλι και να περάσω beta.

Η μπαταρία πως είναι?

Πάντως με stable, xxx no limits, renovate Ace και smurf kernel στο balance profile δεν είμαι ευχαριστημένος από την μπαταρία...

Μόνο για λίγη ώρα την δοκίμασα έτσι δεν μπορώ να κρίνω Γιάννη.

Καλησπέρα. Τις τελευταίες μέρες παρατήρησα έναν θόρυβο σαν αυτόν https://www.youtube.com/watch?v=f_Z_ZWulLqM&feature=youtu.be

Είναι μόνο από τη μέση και πάνω. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο; στην αρχή νόμιζα πως μπορεί να ήταν το tempered glass, αλλά δυστυχώς παραμένει και μετά την αφαίρεσή του. Η οθόνη κατά τα άλλα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Να το στείλω πίσω ή μπορεί να μου το γυρίσουν με άλλα θέματα; η συσκευή είναι σε τέλεια κατάσταση κατά τα λοιπά και ποτέ δεν έχει πέσει

@alextrela απότι θυμάμαι το είχες στείλει για αλλάγη οθόνης. Σουέβγαλε τίποτα κουσούρια μετά την επισκευή;

• The title was changed to OnePlus 7 Pro