Hatebreedgr Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Εγω πάλι ενεργοποίησα τo wifi calling αλλα μόλις το έβαλα airplane mode και ενεργοποίησα το wifi κλήση δεν μου έκανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Εντυπωσιασμένος! Με το 6αρι δεν έφταναν ούτε στα μισά. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 (edited) Και εγώ απόλυτα ευχαριστημένος με τη πρώτη πλήρη φόρτιση που έκανα που περιελάμβανε και μπόλικο πείραγμα πέρα από χρήση. Ανάλυση οθόνη QHD και 90hz. ΥΓ: Καλορίζικο σε όλους όσους παρέλαβαν εχθές το θηρίο :p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited July 13, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Εγω πάλι ενεργοποίησα τo wifi calling αλλα μόλις το έβαλα airplane mode και ενεργοποίησα το wifi κλήση δεν μου έκανε -edit- τα κατάφερα τελικά...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Καλημέρα. Είμαι με την 9.5.8.GM21BA και ειμαι με patch Μαΐου!!!! Παίζει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Εβαλα τα πρώτα μου φωτογραφικά δείγματα στο νημα συγκριτικων καμερων. Εχουμε ειδικοτερο νημα εδω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Εβαλα τα πρώτα μου φωτογραφικά δείγματα στο νημα συγκριτικων καμερων. Εχουμε ειδικοτερο νημα εδω; Τι patch έχεις;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Τι patch έχεις;;;;Έχει βγει 9.5.9 με patch Ιουνίου. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Ξέρεις με ti vpn και πως κατεβαίνει η πρόσφατη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Καλησπέρα παιδιά καινούριος κάτοχος oneplus 7 pro στην παρέα... Μπορείτε να μου πείτε πως κατεβάζω κ φλασαρω το firmware update οταν δεν το βρίσκει με ota;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Ξέρεις με ti vpn και πως κατεβαίνει η πρόσφατη;;Η με την εφαρμογη oxygen updater η με VPN Γερμανίας. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 To oxygen updater το έχω και δεν εμφανίζει τίποτα. Θα δω με vpn. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 (edited) https://www.gizchina.com/2019/07/12/oneplus-7-pro-materials-cost-just-324-per-unit/ Εδώ μπορούμε να μάθουμε το συνολικό κόστος για την κατασκευή της συσκευής όπως και μεμονωμένα ανά component. Βλέπουμε ότι η η οθόνη μαζί με το SOC αποτελούν τα πιο ακριβά με μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα. ΥΓ: Κατεβάστε εδώ ρε παίδες πιο Oxygen update και vpn και πράσινα άλογα. Post 1663 Κατέβασα το full αρχείο των 2gb και έτσι το πέρασα εγώ. Απλά πράγματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=477155&page=111 Τοποθετήστε το αρχείο μέσα στην συσκευή και πάτε μενού αναβάθμιση και πατάτε γρανάζι πάνω δεξιά και επιλέγεται local upgrade. Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited July 13, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Τι patch έχεις;;;; Το ιδιο ακριβως με εσενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Παιδιά για πείτε μου υπάρχει κάποια διαφορά στο ευρωπαϊκό με το παγκόσμιο λογισμικό; ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά για πείτε μου υπάρχει κάποια διαφορά στο ευρωπαϊκό με το παγκόσμιο λογισμικό; Εγώ έχω το 9.5.9.GM21BA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Παιδιά για πείτε μου υπάρχει κάποια διαφορά στο ευρωπαϊκό με το παγκόσμιο λογισμικό; ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά για πείτε μου υπάρχει κάποια διαφορά στο ευρωπαϊκό με το παγκόσμιο λογισμικό; Εγώ έχω το 9.5.9.GM21BA Όλοι αυτό έχουμε. Λογικά κάποιες μικρές διαφορές θα υπάρχουν. Ίσως να έχει να κάνει με τις ενημερώσεις λογισμικού που γίνονται σταδιακά σε global, σε Ινδικά και ευρωπαϊκά μοντέλα. Δεν ξέρω εάν έχει διευκρινιστεί κάπου κάτι, αλλά καλό είναι να βάζουμε πάντα ότι έχει να κάνει με το GM21BA. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ , κ κάτι άλλο root αξίζει να το κάνω; Είδα έναν kernel στο xda που όλοι λένε ότι είναι κορυφή κ ένα πακέτο όχι custom rom αλλά από magisk που έχει πολλές βελτιώσεις τι λες ειναι καλά αυτά ; Τα έχει βάλει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ , κ κάτι άλλο root αξίζει να το κάνω; Είδα έναν kernel στο xda που όλοι λένε ότι είναι κορυφή κ ένα πακέτο όχι custom rom αλλά από magisk που έχει πολλές βελτιώσεις τι λες ειναι καλά αυτά ; Τα έχει βάλει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ;Δεν έχω δοκιμάσει από kernel κάτι. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι ο stock είναι κομπλέ. Ούτε magisk ROMs έχω δοκιμάσει προς το παρόν. Όταν σταματήσει η υποστήριξη από την εταιρεία, σε τρία χρόνια περίπου, τότε μπορεί να το ψάξω. Προς το παρόν για μένα η Oxygen είναι κορυφή. Γενικά αυτά τα θέματα και ερωτήσεις καλό είναι να τα συζητάμε στο άλλο νήμα με τις τροποποιήσεις/βελτιώσεις. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannishalde Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/07/12/antutu-top-10-ioynioy-ayta-einai-ta-koryfaia-kinita-tis-agoras/ Για δείτε εδώ λίγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
injen Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Είμαστε τούμπανο!!!!! Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 https://gr.gizchina.com/2019/07/12/antutu-top-10-ioynioy-ayta-einai-ta-koryfaia-kinita-tis-agoras/ Για δείτε εδώ λίγο! Στημένο! Το s10+ ειναι το καλυτερο στον πλανητη αυτη την στιγμη! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GARCIA Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Ναι γιατί όπως λέει και ο λαός.. "Το καλό το κινητό από το antutu φαίνεται" #2019_kai_akoma_ta_idia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Ναι γιατί όπως λέει και ο λαός.. "Το καλό το κινητό από το antutu φαίνεται" #2019_kai_akoma_ta_idiaΈλα μου ντε! Κάθε μέρα κάτι αλλάζει από έκδοση σε έκδοση του Antutu και από έκδοση Android σε άλλη έκδοση Android και ακόμα ασχολούνται καποιοι. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Έφυγε ? Έχει ξεκινήσει η αποστολη ?Έφυγε σήμερα έρχεται μέχρι Παρασκευή ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Έφυγε σήμερα έρχεται μέχρι Παρασκευή ☺️ Τα λεφτά πότε στα πήραν.? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts