johnnyman25 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Για δειτε εδω https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-9-5-8-for-oneplus-7-pro.1057904/ Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Δεν ειναι Ιουνιου! (τουλαχιστον, ετσι γραφει). Changelog: System Optimized touch sensitivity for the screen Optimized compatibility for third-party Type-C headphones Updated Android security patch to 2019.05 General bug fixes and improvements Phone Improved audio quality Camera Fixed issue with the pop up camera opening for an incoming video call while the screen is off or lockedΝαι όντως. Κεκτημένη ταχύτητα. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Με VPN Γερμανίας παίζει... Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 (edited) -Στο κεφάλι? -Οχι! Στο σώμα ? -Για ηλίθιους! Στην καρδιά? -Ναιιιιι ( ) Μόνο εκεί Sarώνει αυτή η συσκευή! https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.html Edited June 18, 2019 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 -Στο κεφάλι? -Οχι! Στο σώμα ? -Για ηλίθιους! Στην καρδιά? -Ναιιιιι ( ) Μόνο εκεί Sarώνει αυτή η συσκευή! https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.html Στειλε και για τα router που εχουμε - εχεις στο σπιτι, του γειτονα απο αριστερα - δεξια, κατω - πανω & απο τις κεραιες των παροχων κινητης τηλεφωνιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 -Στο κεφάλι? -Οχι! Στο σώμα ? -Για ηλίθιους! Στην καρδιά? -Ναιιιιι ( ) Μόνο εκεί Sarώνει αυτή η συσκευή! https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.htmlΠιο χαμηλά από τα 5αρια μας όμως :p Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 -Στο κεφάλι? -Οχι! Στο σώμα ? -Για ηλίθιους! Στην καρδιά? -Ναιιιιι ( ) Μόνο εκεί Sarώνει αυτή η συσκευή! https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.html Το Samsung galaxy note 8 Exynos έχει στο κεφάλι 0,173 ενώ λανθασμένα αναφέρετε 1,73.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Πριν καμιά ώρα παρέλαβα και εγώ σε grey χρώμα 8 256. Πρωτη εντύπωση απίστευτη. Τρομερη οθόνη χωρίς notch τρύπες κτλ και τα 90hz δίνουν άλλη διάσταση. To volte-vowifi Πως το ενεργοποιουμε?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Edited June 19, 2019 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Πριν καμιά ώρα παρέλαβα και εγώ σε grey χρώμα 8 256. Πρωτη εντύπωση απίστευτη. Τρομερη οθόνη χωρίς notch τρύπες κτλ και τα 90hz δίνουν άλλη διάσταση. To volte-vowifi Πως το ενεργοποιουμε?? The Power of Oneplus 7 Pro be with youΚαλοδουλευτο και εύχομαι να σε πείσει να το κρατήσεις. Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Πριν καμιά ώρα παρέλαβα και εγώ σε grey χρώμα 8 256. Πρωτη εντύπωση απίστευτη. Τρομερη οθόνη χωρίς notch τρύπες κτλ και τα 90hz δίνουν άλλη διάσταση. To volte-vowifi Πως το ενεργοποιουμε?? The Power of Oneplus 7 Pro be with you http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=477679 post 13 Καλορίζικο Γιάννη. Γκρι βρισκεις με το τονο τα μπλε ειδος υπο εξαφανιση ειναι τουλάχιστον σε Αmazon. Θα τον φαω τον Ιουνιο και ακομα να αποστειλει,ολο μετατίθεται ημερομηνίες.:lol: Αν κάποιος θελει το γκρι σφραγισμενο τράμπα με αντίστοιχο μπλε που εχει μου λέει να ριξω παραγγελία το γκρι και να βρεθούμε οταν παραλάβω να κανουμε την τραμπα :p Edited June 19, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Δεν βρίσκω την ρύθμιση για το volte.. Έκανα το κόλπο με τον dialer.. Δεν είμαι ροοτ. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. Δεν βρίσκω την ρύθμιση για το volte.. Έκανα το κόλπο με τον dialer.. Δεν είμαι ροοτ. The Power of Oneplus 7 Pro be with you Έκανες και τα 10 βήματα του οδηγού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Έκανες και τα 10 βήματα του οδηγού?Τα 10 βήματα δεν είναι γι αυτούς που έχουν ροοτ? Δεν καταλαβα καλα? The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Τα 10 βήματα δεν είναι γι αυτούς που έχουν ροοτ? Δεν καταλαβα καλα? The Power of Oneplus 7 Pro be with youΛάθος κατάλαβες Root δεν είναι απαραίτητο, κάνε τα 10 βήματα και θα δουλέψει όπως δούλεψε σε όσους τα έκαναν ευλαβικά. Επίσης μετά από κάθε αναβάθμιση θα κάνεις ξανά τα ίδια 10 βήματα κάθε φορά διότι χάνεται σε κάθε αναβάθμιση οι ρυθμίσεις. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited June 19, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Λάθος κατάλαβες Root δεν είναι απαραίτητο, κάνε τα 10 βήματα και θα δουλέψει όπως δούλεψε σε όσους τα έκαναν ευλαβικά. Επίσης μετά από κάθε αναβάθμιση θα κάνεις ξανά τα ίδια 10 βήματα κάθε φορά διότι χάνεται σε κάθε αναβάθμιση οι ρυθμίσεις. Sent from my V1821A using Tapatalk Εσύ το πήρες.? Η ακόμη περίμενεις? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Εσύ το πήρες.? Η ακόμη περίμενεις?Όχι αφού δεν είναι διαθέσιμο το μπλε. Γκρι είναι αλλά γκρι δεν θέλω. Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Όχι αφού δεν είναι διαθέσιμο το μπλε. Γκρι είναι αλλά γκρι δεν θέλω. Sent from my V1821A using Tapatalk Πωωωω. Ρε φίλε τι υπομονή έχεις? Εγώ το έδωσα το μπλε πήρα γκρι. Πολύ ωραιο και το γκρι. Βασικά μπλε γκρι κόκκινο κίτρινο μέσα στην θήκη δεν φαίνεται τπτ. Μην κολλάς στο χρώμα. Πάρτο να το ευχαριστηθείς.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Πωωωω. Ρε φίλε τι υπομονή έχεις? Εγώ το έδωσα το μπλε πήρα γκρι. Πολύ ωραιο και το γκρι. Βασικά μπλε γκρι κόκκινο κίτρινο μέσα στην θήκη δεν φαίνεται τπτ. Μην κολλάς στο χρώμα. Πάρτο να το ευχαριστηθείς..Εγώ γυμνά τα έχω επομένως παίζει ρόλο το χρώμα, δεν τα κρυβω σε θήκες, άλλωστε και skin αόρατα πήρα για να φαίνεται το αυθεντικό χρώμα. Βέβαια πήρα και 2-3 έξτρα σχέδια αλλά το μαμισιο χρώμα θα το έχω προτεραιότητα. Πιστεύω μέσα στο επόμενο 10ημερο θα αποσταλεί, ήδη σε γαλλικό εδώ και λίγες ώρες το έχουν διαθέσιμο, δεν θα αργήσει σε αγγλικό. Δυστυχώς δεν έχουν κοινή αποθήκη και το αγγλικό κάνει αποστολές μόνο αγγλική version με την αντίστοιχη UK πρίζα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου στείλουν από αλλού. Εντάξει έχω υπομονή άλλωστε έχω αποφασίσει ότι αυτό θα πάρω και με καλύπτει στα θέλω μου και τίποτα άλλο, άλλωστε τα δοκίμασα τα άλλα (ανταγωνιστηκες προτασεις) και δεν με έπεισαν :p Αλλά δεν χώρα αμφιβολία φέτος τα έκαναν θάλασσα Amazon και Oneplus. Με 6/6T δεν υπήρχε αυτό το απερίγραπτο χάλι με διαθεσιμότητα. Sent from my V1821A using Tapatalk Edited June 19, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FLO Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... Αλλα αν η αγορά γίνει από amazon.. έχεις ένα η δυο χρονια εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 ... .... Με 6/6T δεν υπήρχε αυτό το απερίγραπτο χάλι με διαθεσιμότητα. Sent from my V1821A using Tapatalk Λογικά είναι τεράστια η ζήτηση και εκτός επίσημου δικτύου δεν δίνει εύκολα όπως με το 6. Κάπου διάβαζα πως στην Κίνα σαρώνει σε πωλήσεις. Δείτε τι γίνεται με όλους τους reviewers που μετά από εβδομάδες χρήσης έχουν κολλήσει , δεν μπορεί όλοι να τα παίρνουν. Επίσης βρε alextrela βοήθησε με σε παρακαλώ επειδή αν θυμάμαι καλά έχεις χρησιμοποιήσει πρόσφατα Samsung S10 με το one UI . Έκανα και στο αντίστοιχο θέμα ερώτηση αλλά δεν μου απάντησε κανένας. Έπεισα σήμερα το μεσημέρι τον γαμπρό μου σε ένα public να σκάσει ένα 400 αρι μαζί με την έξτρα εγγύηση να πάρει το A50 που με εντυπωσίασε όταν το περιεργάστηκα αντί για το Xiaomi Mi8 ή το Pockophone που ήθελε (είχε το RN6 pro αλλά του εσπασε η οθόνη και ήθελε άμεσα καινούργιο) . Έχει AppLock native εφαρμογή; Έχει να βλέπεις την ταχύτητα download στην μπάρα ειδοποιήσεων; Δεν αναφέρομαι στο Secure folder ή όπως λέγεται που βρήκε. Με έχει πρήξει , έβαλε κάποια αντίστοιχη από playstore αλλά σαν την native της miui (ή του flyme στο Pro 6 plus που έχω) δεν συγκρίνεται. Είναι δυνατόν να μην έχει ; Το oxygen os έχει; Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 App lock native εφαρμογή δεν έχει το oneui όπως δεν έχει και το download speed στην status bar. Στο oxygen os τα έχει και τα 2 The Power of Oneplus 7 Pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Εμένα το Amazon Ισπανίας μου έδινε για το μπλε 12GB ημερομηνία παράδοσης Ιούλιο -Αύγουστο, οπότε παρήγγειλα συμπληρωματικά και το γκρι 8GB που το έδινε νωρίτερα (και όποιο έρθει πρώτο). Και τι έγινε λέτε; Χθες μου φορτωσαν και τα δύο! Άρα το ένα πάει για πώληση, ή επιστροφή! Τι να πω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί... Αλλα αν η αγορά γίνει από amazon.. έχεις ένα η δυο χρονια εγγύηση? 2 έτη. Εμένα το Amazon Ισπανίας μου έδινε για το μπλε 12GB ημερομηνία παράδοσης Ιούλιο -Αύγουστο, οπότε παρήγγειλα συμπληρωματικά και το γκρι 8GB που το έδινε νωρίτερα (και όποιο έρθει πρώτο). Και τι έγινε λέτε; Χθες μου φορτωσαν και τα δύο! Άρα το ένα πάει για πώληση, ή επιστροφή! Τι να πω... Καλά γίνονται αυτά μου έχει τύχει αρκετές φορές αλλά όχι με το 7 Pro έως τώρα. Μου δίνουν 9-11 Ιουλίου παράδοση. Ρε μπας και περιμένουν να διεξαχθούν οι εκλογές και μετά στείλουν :lol::p Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 20, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
depmode Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Παρέλαβα (12/256) και πρώτες εντυπώσεις θετικότατες ακόμα και στην κάμερα. Ημερομηνια παραγωγης 14/5.Μόλις άνοιξε έκανε αναβάθμιση σε 9.5.7 Παρατήρησα ένα σημαδακι στο bezel αλλά μάλλον δεν μπαίνω σε διαδικασία επιστροφής γιατί θα πρέπει να περιμένω κάνα δυο βδομάδες. Τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Παρέλαβα (12/256) και πρώτες εντυπώσεις θετικότατες ακόμα και στην κάμερα. Ημερομηνια παραγωγης 14/5.Μόλις άνοιξε έκανε αναβάθμιση σε 9.5.7 Παρατήρησα ένα σημαδακι στο bezel αλλά μάλλον δεν μπαίνω σε διαδικασία επιστροφής γιατί θα πρέπει να περιμένω κάνα δυο βδομάδες. Τι λέτε?Για ανέβασε μια φωτογραφία. Πάντως αν αποφασίσεις να το επιστρέψεις μπορείς να κάνεις αυτό. Παραγγέλνεις ένα δεύτερο στο καπάκι παραλαμβάνεις και επιστρέφεις το πρώτο και παίρνεις τα λεφτά πίσω. Δεν χρειάζεται απαραίτητο να περιμένεις να επιστραφεί το πρώτο να περιμένεις γίνει επιστροφή χρημάτων και μετά παραγγελία. Βέβαια εσύ κρίνεις, εγώ το πρώτο θα έκανα αν βρισκόμουν σε αντίστοιχη θέση. Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts