Jump to content

OnePlus 7 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσύ επιβαρυνεσαι και μετά απλά τους στέλνεις σε pdf η jpg απόδειξη πληρωμής από μεταφορική εταιρία που έστειλες και στα πιστωνουν.

Από ελτα συστημένο κάνα 10αρι στοιχίζει και πάει σε 4-6 εργάσιμες από ελτα κουριερ που συνεργάζονται με DHL express και πάει σε 1-2 εργάσιμες πάει 25 ευρώ έως 500 γραμμάρια αν είναι το πακέτο, απο 500 έως 1 κιλό πάει 36 ευρώ.

Sent from my V1821A using Tapatalk

Χρήσιμη πληροφορία, thanks!

επειδη εχω να παρω oneplus απο το 5t εξακολουθει να μην επηρεαζεται η εγγυηση αμα ξεκλειδωσεις bootloader και το rootαρεις?
ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

επειδη εχω να παρω oneplus απο το 5t εξακολουθει να μην επηρεαζεται η εγγυηση αμα ξεκλειδωσεις bootloader και το rootαρεις?
Ναι ναι εννοείται.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι άφοβα ξεκλειδωνεις bootloader και ρουταρεις.

Εγγύηση παραμένει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ναι άφοβα ξεκλειδωνεις bootloader και ρουταρεις.

Εγγύηση παραμένει.

παραλμβανω Δευτερα. Ισως χρειαστω την βοηθεια σου για ξεκλειδωμα και twrp. ειδα την διαδικασια δεν ξεκλειδωνει με ενα απλο unlock. πρεπει να δωσουμε εντολες. και καπου μπερδευτηκα με το slot B στην ρεκοβερυ.

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Με twrp δεν θα ασχοληθώ έως βγει official η έστω ωρίμασει αρκετά σε unofficial μορφή

Τούτο μόνο θα κάνω

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/guide-root-oneplus-7-pro-patched-boot-t3931205

Με twrp δεν θα ασχοληθώ έως βγει official η έστω ωρίμασει αρκετά σε unofficial μορφή

Τούτο μόνο θα κάνω

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/guide-root-oneplus-7-pro-patched-boot-t3931205

ειναι αρχειο boot για magisk μονο??

Ναι για να αποκτήσεις δικαιώματα root κατευθείαν με Magisk.

Ναι για να αποκτήσεις δικαιώματα root κατευθείαν με Magisk.

αφου εχω ξεκλειδωσει πρωτα? για πες λιγο συνοπτικα την διαδικασια?

Εννοείται πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει.

Η διαδικασία περιγράφετε στο πρώτο post του συγκεκριμένου νήματος.

Εγώ,αν και πήρα το 6 πέρυσι για το root,είδα ότι τελικά δεν το χρειάζομαι, συν ότι η διαδικασία με τις rom κτλ, δεν είναι τελείως στρωτή. Οπότε τώρα το 7αρι στοκ για πάντα!

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Εννοείται. Έχω να ασχοληθώ με ρουτ από το Galaxy nexus. Τότε όντως χρειαζόταν για όλα πράγματα. Πλέον είναι τόσο πλήρη τα κινητά που πραγματικά πιο πολλά χαλάς, παρά φτιάχνεις.

Ερχετε κ εμένα παιδιά 29 λέει λογικά άντε να δούμε πρώτη φορά onepluse6fd6d25d97feed786abe179006af968.jpg

Στάλθηκε από το SM-T825 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εδώ σχετικά με την οθόνη και το s10

https://www.gizmochina.com/2019/05/24/oneplus-7-pro-vs-samsung-s10-which-one-has-better-screen/

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

ωραια για να δουμε

Εδώ σχετικά με την οθόνη και το s10

https://www.gizmochina.com/2019/05/24/oneplus-7-pro-vs-samsung-s10-which-one-has-better-screen/

Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν και παντού καλύτερο το s10. Φυσικά μεγάλη πρόοδος από την one plus.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Πιο γρήγορο πιο είναι;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Καλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα. Μπαταρία, επεξεργαστής και RAM management η έκδοση με τον Εξινος είναι πίσω αρκετά.

Η οθόνη - δεν ξέρω για σας - εμένα μου κάνει στα ίδια επίπεδα και με τα 90hz βλέπω μια ομαλότητα στην κύλιση καλύτερη από του Samsung.

Για φωτογραφίες ενδεχομένως να υστερεί σε σχέση με το S10 αλλά για τον μέσο χρήστη δεν υπάρχει διαφορά.

Η απόλαυση της φουλ οθόνης, μαζί με τρομερή ταχύτητα και μια κοινότητα από πίσω να σαπορταρει τη συσκευή, για μένα είναι η σωστή επιλογή.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχει δωθεί και η Q - όπως έκανε πέρσυ - και τους κατόχους S10 να παραπονιούνται μέχρι τον Γενάρη του 20...

Ασύρματη φόρτιση ποτέ δεν χρησιμοποίησα και δεν μου λείπει.

Πιστοποίηση για νερό και σκόνη - βρείτε μου κάποιον που πηγε στο σερβις Samsung με θέμα από υγρασία και του το πέρασαν εγγύηση... Γελάει ο κόσμος - όλες οι εταιρείες με μικρά γράμματα ενημερώνουν ότι ΔΕΝ καλύπτεται η συσκευή σε θέματα με νερό.

My 2 cents που λένε και οι Αμερικάνοι...

Συγνώμη ρε παιδιά ποιος μίλησε για ταχύτητα και ram management ;Για οθόνη μίλησα και μόνο.

Τωρα για μπαταρία θεωρώ ότι και εκεί υπερτερεί το s10 όπως φυσικά και στην κάμερα που εκεί δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.

Σε ταχύτητα φυσικά και είναι μπροστά το pro όπως και σε performance γενικά δακτυλικο κτλ (αν και με λιγότερη ασφάλεια) και τα κουλά που πρέπει να ανάψεις για να διαβάσει.

Φίλε geovass νομίζω εσύ τα ισοπεδωσες όλα. Το κινητό έχει τρανταχτες απώλειες που έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Το αν εσύ δεν τις δούλεψες η δεν σε ενδιαφέρουν είναι άλλο θέμα. Επίσης μιλάς για το καλύτερο και ταχύτερο σέρβις που υπάρχει στην Ελλάδα και πίστεψε με μια χαρά καλύπτουν τα πάντα σε λογικά πλαίσια.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Συγνώμη ρε παιδιά ποιος μίλησε για ταχύτητα και ram management ;Για οθόνη μίλησα και μόνο.

Τωρα για μπαταρία θεωρώ ότι και εκεί υπερτερεί το s10 όπως φυσικά και στην κάμερα που εκεί δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.

Σε ταχύτητα φυσικά και είναι μπροστά το pro όπως και σε performance γενικά δακτυλικο κτλ (αν και με λιγότερη ασφάλεια) και τα κουλά που πρέπει να ανάψεις για να διαβάσει.

Φίλε geovass νομίζω εσύ τα ισοπεδωσες όλα. Το κινητό έχει τρανταχτες απώλειες που έχουν αναφερθεί πολλές φορές. Το αν εσύ δεν τις δούλεψες η δεν σε ενδιαφέρουν είναι άλλο θέμα. Επίσης μιλάς για το καλύτερο και ταχύτερο σέρβις που υπάρχει στην Ελλάδα και πίστεψε με μια χαρά καλύπτουν τα πάντα σε λογικά πλαίσια.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λαζαρε, έχω και τα 2 κινητά και έχω προσωπική άποψη.

Η μπαταρία του OnePlus ειναι ανώτερη ασυζητητί.

Αν η τρανταχτή απώλεια είναι η ασύρματη φόρτιση και η πιστοποίηση πάω πάσο.

Είμαι ανάμεσα σε S10+ και 7 pro..

Βοηθήστε ρε παιδιά :) Δεν μπορώ να επιλέξω.

Σούπερ και η μπαταρία του. Το μόνο μου παράπονο είναι η σταθεροποίηση στο βίντεο. Κάμερα την θεωρώ ανώτερη από το s10 plus που λέτε. Για βράδυ μιλάω γιατί μέρα όλα παίζουν με μικροδιαφορές. 8326c732e4a8d442ae7c3200b9d5d389.jpg5d405281a5ff6f31551e4ab577d3448b.jpg

Από βδομάδα περιμένω και εγώ το pro.

Τωρα για τις τρανταχτες διάφορες ας τις αναφέρω άλλη μια.

Ασύρματη φόρτιση, αδιαβροχοποιηση, Jack 3.5,υποδοχή κάρτας μνήμης, desktop experience support, aod και led notification.

Μπορεί εσύ να μην ασχολείσαι με κανένα από τα παραπάνω και το σέβομαι εγώ όμως σε αυτό το εύρος τιμής θέλω τα πάντα. Γιατί το s10 αυτή τη στιγμή σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες κοστίζει 939 και με δυνατότητα απαλλαγής όλου του ΦΠΑ =757 ευρώ, το pro από την άλλη 749 ευρώ.

Επίσης service που αν το χρειαστείς σε 2-48 ώρες έχεις τη συσκευή στα χέρια σου, από την άλλη ταξίδι στην Πολωνία και βλέπουμε.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σούπερ και η μπαταρία του. Το μόνο μου παράπονο είναι η σταθεροποίηση στο βίντεο. Κάμερα την θεωρώ ανώτερη από το s10 plus που λέτε. Για βράδυ μιλάω γιατί μέρα όλα παίζουν με μικροδιαφορές. 8326c732e4a8d442ae7c3200b9d5d389.jpg5d405281a5ff6f31551e4ab577d3448b.jpg

Μπορείς να παραθέσεις κάποιες νυχτερινές η και ημερήσιες φωτογραφίες και από τις δύο συσκευές;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορείς να παραθέσεις κάποιες νυχτερινές η και ημερήσιες φωτογραφίες και από τις δύο συσκευές;

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Από βδομάδα περιμένω και εγώ το pro.

Τωρα για τις τρανταχτες διάφορες ας τις αναφέρω άλλη μια.

Ασύρματη φόρτιση, αδιαβροχοποιηση, Jack 3.5,υποδοχή κάρτας μνήμης, desktop experience support, aod και led notification.

Μπορεί εσύ να μην ασχολείσαι με κανένα από τα παραπάνω και το σέβομαι εγώ όμως σε αυτό το εύρος τιμής θέλω τα πάντα. Γιατί το s10 αυτή τη στιγμή σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες κοστίζει 939 και με δυνατότητα απαλλαγής όλου του ΦΠΑ =757 ευρώ, το pro από την άλλη 749 ευρώ.

Επίσης service που αν το χρειαστείς σε 2-48 ώρες έχεις τη συσκευή στα χέρια σου, από την άλλη ταξίδι στην Πολωνία και βλέπουμε.

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Από το 7 προ όσες θες. Το s10 plus το έδωσα. Δυστυχώς

• The title was changed to OnePlus 7 Pro