athanasios1112 Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Το δικό μου πήγε στο συρτάρι, έχει μεγάλες διαστάσεις, και είναι δύσχρηστο,,, είναι πολύ μεγάλο,, ειδικά το ύψος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Εγώ πάλι το έχω συνηθίσει, για 6,7 ίντσες δεν του φαίνεται καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μήπως ξέρει κάποιος , app called id, who's call , που να δουλεύει με ελληνικούς αριθμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2019 Μήπως ξέρει κάποιος , app called id, who's call , που να δουλεύει με ελληνικούς αριθμούς.Σου απαντήσανε ήδη στα 2-3 υπόλοιπα θέματα που ρώτησες. Η έκδοση του κινητού μας με CSC Cosmote (COS) πήρε την A705FNODX3ASG5 με ενημερώσεις ασφαλείας 1/8/2019, η Eur ακόμα είναι στην 1/7/19. Πολύ σπάνιο να πάρει το branded πιο γρήγορα αναβάθμιση από το eur. Λέτε να καθυστερήσει η αναβάθμιση στην Eur; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Καλησπέρα σας βρήκανε ενα Α70 πως μπορώ να το ενεργοποίησω ζητάει μετά από hard reset to προηγούμενο gmail. Τι μπορεί να γίνει; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 Με την απόδειξη του πας στο service και στο ξεκλειδώνουν. Αλλιώς τίποτα, θα πρέπει να βάλεις τον κωδικό του Gmail που είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 (edited) Καλησπέρα σας βρήκανε ενα Α70 πως μπορώ να το ενεργοποίησω ζητάει μετά από hard reset to προηγούμενο gmail. Τι μπορεί να γίνει; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαβασε καλα τις επιλογες μετα απο hard-reset. Edited September 29, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2019 κλεμμένο;;;; που το βρήκανε;; και ζητάς τρόπο να το ξεκλειδώσεις;;; ΈΛΕΟΣ Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Παραλία το βρήκε στην άμμο δεν το έκλεψε. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ναι αλλά αν το καβατζωσεις κλοπή θεωρείται, άσχετα που δεν το πήρες κατευθείαν από τον άλλον. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ανεβάσεις ένα post (ή να ζητήσεις από μια σελίδα ενημερωτική) με φωτογραφία και τα στοιχεία σου ώστε αν το δει ο κάτοχος να το παραλάβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Ναι αλλά αν το καβατζωσεις κλοπή θεωρείται, άσχετα που δεν το πήρες κατευθείαν από τον άλλον. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να ανεβάσεις ένα post (ή να ζητήσεις από μια σελίδα ενημερωτική) με φωτογραφία και τα στοιχεία σου ώστε αν το δει ο κάτοχος να το παραλάβει. Αυτά σε μια άλλη χώρα (δυστυχώς)..... Βεβαια όταν χάνουμε ή "χάνουμε" το δικό μας τότε καταλαβαίνουμε την γλύκα...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Παραλία το βρήκε στην άμμο δεν το έκλεψε. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το παραδίδετε στην αστυνομία αφού δεν είναι δικός σας. Υπάρχει moderator να δώσει τα στοιχεία του κυρίου στην αστυνομία; Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 (Σε εντελώς διαφορετικό θέμα, ), είχα στείλει email στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος..., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 (Σε εντελώς διαφορετικό θέμα, ), είχα στείλει email στην Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος..., Έβγαλες άκρη? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Μου απάντησαν, να κάνω μήνυση,, κλπ κλπ,, δεν υπάρχει χρήμα να τρέχω στα δικαστήρια,,,θα πλήρωνα δεκαπλάσια, και αναβολή δίκης, και ξανά αναβολή, θα έτρωγε ο δικηγόρος,. αφορά μια διαφορά που είχα με ένα μαγαζί,, έτσι το κατάπια και δεν έδωσα συνέχεια. Επίσης είχα απευθυνθεί και στον συνήγορο του καταναλωτή, , δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clhorus Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Καλησπέρα σας βρήκανε ενα Α70 πως μπορώ να το ενεργοποίησω ζητάει μετά από hard reset to προηγούμενο gmail. Τι μπορεί να γίνει; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να το παραδώσεις στην αστυνομία αμέσως. Δεν είναι δικό σου. Κάποιος το έχασε. Και ζητάς και βοήθεια για το πώς να το κάνεις δικό σου. Ντροπή σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2019 Θυμάμαι είχα βρει στο κέντρο Αθήνα ένα iphone 7 plus στο δρόμο, περίμενα στο σημείο τον τύπο όπως ήταν λογικό, δεν είπε ούτε ευχαριστώ. Με ρώτησε πού το βρήκα και μου είπε καλή συνέχεια. Για να μη κοιτάτε μόνο τη μια πλευρά.... Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Κινητό φεύγει από μηχανή που με προσπέρασε. Σταματώ το μαζεύω. Περνω κλήση στο "μαμά" το σηκώνει και διαπιστωνουμε ότι του το είχε κλέψει ο άλλος με το μηχανάκι. Έρχεται το παίρνει την άλλη μέρα και ούτε ευχαριστώ. Όχι ότι ενισχύω το "κλέψιμο" αλλά στην θέση του φίλου απλά θα το κράταγα σε ένα συρτάρι σε περίπτωση που αγόραζα α 70 να έχω ανταλλακτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 δηλαδη λετε και οι 2 οτι για να κανεις κατι σωστο πρεπει να ξερεις αν ο αλλος θα σου πει ευχαριστω! Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Συγνώμη αλλά τελείως εκτός θέματος.... Στάλθηκε από το SM-A705FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 δηλαδη λετε και οι 2 οτι για να κανεις κατι σωστο πρεπει να ξερεις αν ο αλλος θα σου πει ευχαριστω!Όχι, λέμε ότι αν το χάσεις, μη περιμένεις να στο φέρουν πίσω Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2019 Πώς είναι οι φωτογραφίες και το βίντεο συγκριτικά με το s7 edge/s8? Gcam υπάρχει για το Α70? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vendeta Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα,από την αρχή,δεν δέχομαι ειδοποιησεις για mail καθόλου,και viber,messenger,sms με χρονική καθυστέρηση από 2 έως και 10 λεπτών,το αντιμετωπίζει αλλος αυτό το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Οι φωτογραφίες που βγάζει το Α70 είναι το πολύ μέτριες. Θέλει πολύ σταθερό χέρι (ιδίως στα 32MP) και όλες βγαίνουν όπως να'ναι. Κρίμα, γιατί είναι πολύ καλή συσκευή γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Γεια και χαρά σε όλους. Σε ενάμιση μήνα περίπου έχω επιδότηση.Υπολογίζω ότι με βάση τις προηγούμενες μου θα είναι γύρω στα 180-200 ευρώ . Για την ώρα είμαι κάτοχος ενός Sony Xperia xz1 από το οποίο γενικά δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος (πρόβλημα στην οθόνη από την αρχή, κακή διαχείριση μπαταρίας, κακή κάμερα για την τιμή του και αρκετά άλλα) Χθες τυχαία είδα το συγκεκριμένο κινητό και για 2 λεπτά που απλά το κράτησα στα χέρια μου οφείλω να πω ότι μου άρεσε... Επειδή δεν θέλω να δώσω πάνω από 150-200 ευρώ από την τσέπη μου όταν προχωρήσω στην αγορά νέας συσκευής θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις: 1) Έχει φτιάξει η κάμερα με τις αναβαθμίσεις που έχει δεχτεί η συσκευή; 2) Έχει θέματα σε σύνδεση με wi-fi; 3) Η αυτονομία του βγάζει ημέρα; 4) Η οθόνη είναι καλή; Για να βοηθήσω όσους μπείτε στον κόπο να απαντήσετε οι απαιτήσεις που θέλω να καλύπτει η νέα μου συσκευή είναι οι παρακάτω: 1) Οθόνη (μέγεθος-ποιότητα) που να βοηθά τη θέαση Cosmote tv go, Youtube ,ταινιών καθώς και προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφιών όπως Lightroom, Photosgop κλπ) 2) Ύπαρξη ραδιοφώνου 3) Αντοχή μπαταρίας ικανή να βγάζει ημέρα με απαιτητική χρήση 4) Αξιόλογη κάμερα έστω και με άλλη εφαρμογή πέραν της εργοστασιακής . 5) Αντοχή σε νερό και σκόνη. Δεδομένο πως όποιες προτάσεις μέσα σε αυτά τα πλαίσια τιμής-απαιτήσεων είναι παραπάνω από δεκτή. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts