Jump to content

[Οδηγός] Αναβάθμιση: Sony Ericsson K750i σε W800i

K700i_maniakos
 Κοινοποίηση

Θα προτιμούσατε να μετατρέψετε το Κ750i σας σε W800i;  

253 members have voted

1. 1. Θα προτιμούσατε να μετατρέψετε το Κ750i σας σε W800i;

• ΝΑΙ
      178
    • ΟΧΙ
      75

Recommended Posts

kalispera apo thessaloniki!eimai katoxos K750i VL!kapoios na pei pos mporo na kano tin allagi tou menou apo VL sto kanoniko menou pou exei to k750.auto ginetai kai online sto 9volto alla den katalavaino pos!!steilte mou kapoios ena e-mail me leptomeries.thanks...!!

Εγώ την έκανα εδώ με δέκα € από την πιστωτική μέσω paypal. ;)

• Απαντήσεις 312
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κινητό (Κ750i) το έχω αναβαθμίσει σε W800i πάνω από ένα μήνα τώρα, και λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα. Από ταχύτητα, μενού, κάμερα, multimedia, πραγματικά παντού. Και το σημαντικότερο δεν κόλλησε ούτε μία φορά, την στιγμή που ως Κ750 με είχε τρελλάνει στα bugs, εξ'ου και έκανα την αναβάθμιση/μετατροπή. Μέχρι και το ακουστικό και η διάρκεια της μπαταρίας έχω την εντύπωση πως βελτιώθηκαν. Πιστεύω πως πραγματικά αξίζει.

Περιμενω ποτε θα εχει η αγορα παλι 750i , γιατι αδειασαν οι αποθηκες .

Οταν το παρω , θα το κανω w800 . Με ενοχλει ομως το οτι αν θελησω να το αλλαξω παλι σε 750i , θα πρεπει να σκασω για αλλη μια φορα 10 Eυρω στο Davinci ...

kala giati na to alaksis pali? to w800 den einai kalo? kai an mporis na mou apantisis, tora to music buton, otan to patisis sou zitah handsfree na doulepsi to media player sou? Gia pes perimeno sxolia...thanks!

Να το αλλαξω , λεω , γιατι μπορει να μη μου αρεσει ή να το βαρεθω.

Δυστυχως για το αλλο δεν μπορω να σου απαντησω αυτη τη στιγμη , γιατι ακομη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα στο κινητο . Απο μερα σε μερα το πανε ...

• 4 weeks later...
Αλλαζω το K750i μου σε W800i με τον Total Multiserver, αυτη την στιγμη. Μου κοστισε 8 λιρες Αγγλιας για το Credit και 20 euro για να παρω το καλωδιο (το καλωδιο ειναι για ΟΛΑ τα SE !!). ;)

η εκδοση R1K001 ειναι αυτη που βλεπω τωρα στα στοιχεια του τηλεφωνου...

ειναι καλη αυτη η εκδοση η υπαρχει κατι ακομα καλυτερο?

παντως η συμπεριφορα του ειναι αψογη κ δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα..

δεν ξεχνώ...

η εκδοση R1K001 ειναι αυτη που βλεπω τωρα στα στοιχεια του τηλεφωνου...

ειναι καλη αυτη η εκδοση η υπαρχει κατι ακομα καλυτερο?

παντως η συμπεριφορα του ειναι αψογη κ δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα..

Υπαρχει και η R1L002. ;) Πολυ πολυ γρηγορη χωρις κοληματα ! :cool:

ποτε θα μπορουμε κι εμεις απο το σπιτι να το κανουμε w800i αραγε?

myi.gr

Φτιάξτε αυτό το "Τροποποίηση υπογραφής" ούτε εικόνα δεν μπορούμε να βάλουμε, έλεος 1 ώρα παλεύω" using safari.:mad:

iPhone 3G Pwned | Mac Pro 2.8 8core/6GB RAM/8 TB HDs/8800 NVIDIA | MacBook Pro 15 unibody |

Αλλαζω το K750i μου σε W800i με τον Total Multiserver, αυτη την στιγμη. Μου κοστισε 8 λιρες Αγγλιας για το Credit και 20 euro για να παρω το καλωδιο (το καλωδιο ειναι για ΟΛΑ τα SE !!). ;)

δηλ 32 ευρώ περίπου...γιατί δεν έδωσες 20 σε γνωστό μαγαζί να το κάνεις;

Ι need a six month vacation, twice a year.

δηλ 32 ευρώ περίπου...γιατί δεν έδωσες 20 σε γνωστό μαγαζί να το κάνεις;

1) γιατι πηρα μονος μου το καλωδιο, και μπορω να φλασαρω οτι τηλεφωνα θελω ;) !

2) Το εκανα απο την καρεκλα μου... :p (ξερεις τι παει να πει "παω στον Πειραια.." να παρκαρω :wacko: ??)

3) Μπορω να το αλλαξω μονος μου οποτε θελω, χωρις περιορισμους! :lol:

Παιδιά ευχάριστα νέα για τους κατόχους K750i που θέλουν να το μετατρέψουν σε W800

To Davinci επιτέλους έχει την R1L EMEA3 EN EL SQ έκδοση και πλέον με ένα credit (νομίζω) μπορείτε να το μετατρέψετε. Εγώ πάντως όχι ακόμη μιας και η W800 R1L έχει κάκιστη ποιότητα video (χαμηλό bitrate) ενώ η R1N που έχω στο Κ750 μου είναι πολύ καλή και σταθερή. Σπεύσατε ταχέως !!!

Παιδιά ευχάριστα νέα για τους κατόχους K750i που θέλουν να το μετατρέψουν σε W800

To Davinci επιτέλους έχει την R1L EMEA3 EN EL SQ έκδοση και πλέον με ένα credit (νομίζω) μπορείτε να το μετατρέψετε. Εγώ πάντως όχι ακόμη μιας και η W800 R1L έχει κάκιστη ποιότητα video (χαμηλό bitrate) ενώ η R1N που έχω στο Κ750 μου είναι πολύ καλή και σταθερή. Σπεύσατε ταχέως !!!

Εμενα δεν το βρισκει. Δωσε λινκ.

Εμενα δεν το βρισκει. Δωσε λινκ.

Δεν θα το βρεις στο site ;) ... αλλά αν ανοίξεις το client του Davinci και ανανεώσεις της βάση των flash files θα δείς πλέον και το W800 R1L EMEA3 Fw update όπως και όλα τα γνωστά άλλα αρχεία. To Davinci εδώ και ένα μήνα είχε διαβεβαιώσει πως με το cliend 13.7 και άνω όπως και με ένα credit θα είχε την δυνατότητα converting αμέσως μόλις κυκλοφορούσε το επίσημο FW για W800. Εδώ και τρείς εβδομάδες είχε διαθέσιμη ΜΟΝΟ την brown έκδοση R1J EU4.

Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να μου απαντήσουν επιβεβαιωτικά επισήμως.

Δεν θα το βρεις στο site ;) ... αλλά αν ανοίξεις το client του Davinci και ανανεώσεις της βάση των flash files θα δείς πλέον και το W800 R1L EMEA3 Fw update όπως και όλα τα γνωστά άλλα αρχεία. To Davinci εδώ και ένα μήνα είχε διαβεβαιώσει πως με το cliend 13.7 και άνω όπως και με ένα credit θα είχε την δυνατότητα converting αμέσως μόλις κυκλοφορούσε το επίσημο FW για W800. Εδώ και τρείς εβδομάδες είχε διαθέσιμη ΜΟΝΟ την brown έκδοση R1J EU4.

Διατηρώ μια μικρή επιφύλαξη μέχρι να μου απαντήσουν επιβεβαιωτικά επισήμως.

Εχω προβλημα με το client. Δεν μπορει να συνδεθει με τη database. Ειναι γνωστο προβλημα. Υπαρχει λυση ?

Υπαρχει και η R1L002. ;) Πολυ πολυ γρηγορη χωρις κοληματα ! :cool:

να σου πω την αληθεια κολληματα δεν εχω διαπιστωσει κ το λιωνω στην κυριολεξια...

αψογη συμπεριφορα λεμε!!!

με αυτην την αναβαθμιση που μου λες εχουμε ελληνικο μενου?

γερμανος την κανει?

δεν ξεχνώ...

να σου πω την αληθεια κολληματα δεν εχω διαπιστωσει κ το λιωνω στην κυριολεξια...

αψογη συμπεριφορα λεμε!!!

με αυτην την αναβαθμιση που μου λες εχουμε ελληνικο μενου?

γερμανος την κανει?

Ναι εχει κανονικα Ελληνικα :D . Εγω την εκανα με Total Multiserver, δεν νομιζω να την κανει ο Γερμανος.

εχει κακιστη ποιοτητα βιντεο κ μας την συνιστας?

με μπερδεψες αδελφε...

δεν ξεχνώ...

Ναι εχει κανονικα Ελληνικα :D . Εγω την εκανα με Total Multiserver, δεν νομιζω να την κανει ο Γερμανος.

οποτε πρεπει να προμηθευτω καλωδιο....

ειμαι επαρχια κ μου ειναι δυσκολο να βρω καταστημα να μου την κανει στα γρηγορα..<<Total Multiserver>> ειναι ο τυπος καλωδιου?

δεν ξεχνώ...

οποτε πρεπει να προμηθευτω καλωδιο....

ειμαι επαρχια κ μου ειναι δυσκολο να βρω καταστημα να μου την κανει στα γρηγορα..<<Total Multiserver>> ειναι ο τυπος καλωδιου?

Ειναι site σαν το davinci, Με δικο τους client για unbranding / upgrading Κλπ!

Καλοδιο μπορεις να αγορασεις απο το davinci ! ;)

Ειναι site σαν το davinci, Με δικο τους client για unbranding / upgrading Κλπ!

Καλοδιο μπορεις να αγορασεις απο το davinci ! ;)

καμμια βδομαδα μεχρι να ερθει ομως?

οκ..θα το ψαξω....καλα θα ηταν να περναγαν στην καρτα μνημης οι αλλαγες κ μετα στη συσκευη.... αλλα πολλα ζηταω.. :p

δεν ξεχνώ...

εχει κακιστη ποιοτητα βιντεο κ μας την συνιστας?

με μπερδεψες αδελφε...

Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν πως το R1L του W800 έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα video όπως και στο R1L του K750 δηλαδή κακή. Εγώ δεν σύστησα προφανώς την αλλαγή για την κακή ποιότητα αλλά για την δυνατότητα πλέον που έχει κάποιος να μετατρέψει το Κ750 σε Κ800 από το σπίτι του με λίγα ευρά. Πάντως νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι να βγεί καλύτερη έκδοση fw για το w800 (όπως η R1N του Κ750) και μετά να σπεύσουμε.

Δεν είχα τέτοια πρόθεση. Είναι γνωστό σε όσους παρακολουθούν πως το R1L του W800 έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα video όπως και στο R1L του K750 δηλαδή κακή. Εγώ δεν σύστησα προφανώς την αλλαγή για την κακή ποιότητα αλλά για την δυνατότητα πλέον που έχει κάποιος να μετατρέψει το Κ750 σε Κ800 από το σπίτι του με λίγα ευρά. Πάντως νομίζω πως πρέπει να περιμένουμε λίγο μέχρι να βγεί καλύτερη έκδοση fw για το w800 (όπως η R1N του Κ750) και μετά να σπεύσουμε.

καμμια δεν τρεχει βρε φιλε μου...κ σορρυ αν το εγραψα καπως..

απλα μπερδευτηκα κ δεν εχω ουτε τις μισες των μισων απο τις γνωσεις σου... :D

δεν ξεχνώ...