soteri0s Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εδώ και καιρό ψάχνω να βρω τα αυθεντικά επεισόδια, με τους τίτλους τέλους και χωρίς περικοπές, απο το ''Δύο Ξένοι",αν τα έχεις θα σου ήμουν υπόχρεος ή σε όποιον άλλον μπορεί να μου υποδείξει κάποιον τρόπο να τα βρω. Το e-mail μου είναι stelios.5@hotmail.com. Η σειρά αυτή ήταν και Είναι Η Αγαπημένη μου και έχει νοτισθεί με παλιές ωραίες αναμνήσεις... φιλε κι εγω ομοιοπαθης.. οι δυο ξενοι ειναι η αγαπημενη μου σειρα (συνδεδεμενη με αναμνησεις..), εχω ψαξει ολο το νετ να βρω τα αυθεντικα επεισοδια και παντα καταληγω στα κομμενα και ραμενα απο το μεγκα. αν εχει κανεις τα αυθεντικα και μπορει να μου τα στειλει θα ειμαι υποχρεος πραγματικα. επισης αν δεν εχει προβλημα, μπορω να τα βγαλω και στο rapidshare λογαραισμο μου να τα βρισκει και οποιος αλλος θελει. το email μου ειναι stchat@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Ανασταίνω το thread για καλό σκοπό! Ψάχνουμε με ένα φιλαράκι ένα τραγούδι που έπαιξε στους 2 ξένους πάνω από μια φορά. Αγγλικό κομμάτι. Η μία περίπτωση ήταν με 2 δημοσιογράφους, οι οποίοι σχολίαζαν τη σχέση της Κουντουράτου (νομίζω). Από πίσω έπαιζε χαλί το κομμάτι. Στυλ κουτσομπολίστικη εκπομπή. τα λόγια ήταν αν θυμόμαστε καλά: Coming back to you know...... πάνω κάτω.. και τι στύλ του ήταν ηλεκτρονικό όπως το Blue (Da ba dee) των Eiffel65 και είναι πάνω κάτω του καιρού του. έχει κανείς, καμια ιδέα? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 Αν ήταν "falling back to you now" τοτε ίσως λες για το: Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2008 αυτό είναι ναι!!! αν και λέει falling back to me now :D Σε ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 είναι αλήθεια ότι η σειρά είχε τελειώσει "βιαστικά" λόγω κάποιου τσακωμού μεταξύ των συντελεστών?:worry: ποιο προοριζόταν να είναι το κανονικό τέλος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 είναι αλήθεια ότι η σειρά είχε τελειώσει "βιαστικά" λόγω κάποιου τσακωμού μεταξύ των συντελεστών?:worry: ποιο προοριζόταν να είναι το κανονικό τέλος?? Ναι θα πηγαινε και για 3 κυκλο του οποιου το σεναριο "μεσας ακρας" ειχε δημοσιευτει σε ενα περιοδικο τοτε...Θα ειχε αλλα 15-16 επεισοδια νομιζω:) Βασικα νομιζω σταματησε γιατι η Παπουλια δεν ηθελε να συνεχισει να παιζει το ρολο της χαζης ξανθιας αλλο:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γιατί?Μια χαρα της πήγαινε :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2009 Γιατί?Μια χαρα της πήγαινε :) όντως στο tv zapping μάλιστα ειχε ανακοινωθεί σχεδόν το περιεχόμενο της τρίτης σεζόν... το μόνο που θυμάμαι ήταν νομίζω ότι θα τσακώνονταν για τα δίδυμα και θα γινόταν δίκη όπου δικαστίνα θα ήταν η Μίνα (που θα έκανε έτσι guest στη τρίτη σεζόν πάλι τίποτα άλλο δε θυμάμαι για να πω την αλήθεια... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ναι θα πηγαινε και για 3 κυκλο του οποιου το σεναριο "μεσας ακρας" ειχε δημοσιευτει σε ενα περιοδικο τοτε...Θα ειχε αλλα 15-16 επεισοδια νομιζω:) Βασικα νομιζω σταματησε γιατι η Παπουλια δεν ηθελε να συνεχισει να παιζει το ρολο της χαζης ξανθιας αλλο:p ευχαριστώ! τίποτα άλλο για το σενάριο του τρίτου κύκλου δεν ξέρουμε?ποιο θα ήταν το τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Με βάση το άρθρο του tv zapping και όσα θυμάμαι: Ο τρίτος κύκλος ξεκινούσε περίπου 5 χρόνια από εκεί που μας άφησε ο 2ος. Ο Κωνσταντίνος και η Μαρίνα ζουν μαζί στο Λονδίνο. Όμως για κάποιο λόγο χωρίζουν και ο Κωνσταντίνος βρίσκει παρηγοριά και πάλι στη Μάρα. Η Μαρίνα επιστρέφει στην Ελλάδα και προσπαθεί να συνεχίσει την καριέρα της αλλά πλέον κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτήν κι έτσι καταλήγει παρουσιάστρια τελεμάρκετινγκ σε τριτοκλασάτα κανάλια. Ο Μένιος, που στο τέλος του 2ου κύκλου είχε συλληφθεί ξανά, βρίσκεται στη φυλακή και τελικά τον τρώνε λάχανο, οπότε η Φλώρα μένει χήρα. Η Ντένη και ο Τόλης ανοίγουν μαζί ένα περιοδικό όπου γράφουν αποκλειστικά κουτσομπολιά για την κοσμική Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος και η Μαρίνα καταλήγουν στα δικαστήρια για την κηδεμονία των παιδιών όπου δικαστής είναι μια παλιά τους γνώριμη, η Μίνα, όπως είπε και ο pan82. Τελικά βέβαια οι δυο τους καταλήγουν πάλι μαζί (ο Κωνσταντίνος με τη Μαρίνα). Ο Κωνσταντίνος που έχει εγκαταλείψει πλέον τα σχέδιά του για την Αντιγόνη αποφασίζει να ανεβάσει μια άλλη τραγωδία. Στο φινάλε της σειράς η παράσταση ανεβαίνει πανηγυρικά με πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα! Αυτά θυμάμαι, όσοι θυμούνται ή ξέρουν κάτι παραπάνω ας με συμπληρώσουν – διορθώσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Με βάση το άρθρο του tv zapping και όσα θυμάμαι: Ο τρίτος κύκλος ξεκινούσε περίπου 5 χρόνια από εκεί που μας άφησε ο 2ος. Ο Κωνσταντίνος και η Μαρίνα ζουν μαζί στο Λονδίνο. Όμως για κάποιο λόγο χωρίζουν και ο Κωνσταντίνος βρίσκει παρηγοριά και πάλι στη Μάρα. Η Μαρίνα επιστρέφει στην Ελλάδα και προσπαθεί να συνεχίσει την καριέρα της αλλά πλέον κανείς δεν ενδιαφέρεται γι αυτήν κι έτσι καταλήγει παρουσιάστρια τελεμάρκετινγκ σε τριτοκλασάτα κανάλια. Ο Μένιος, που στο τέλος του 2ου κύκλου είχε συλληφθεί ξανά, βρίσκεται στη φυλακή και τελικά τον τρώνε λάχανο, οπότε η Φλώρα μένει χήρα. Η Ντένη και ο Τόλης ανοίγουν μαζί ένα περιοδικό όπου γράφουν αποκλειστικά κουτσομπολιά για την κοσμική Αθήνα. Ο Κωνσταντίνος και η Μαρίνα καταλήγουν στα δικαστήρια για την κηδεμονία των παιδιών όπου δικαστής είναι μια παλιά τους γνώριμη, η Μίνα, όπως είπε και ο pan82. Τελικά βέβαια οι δυο τους καταλήγουν πάλι μαζί (ο Κωνσταντίνος με τη Μαρίνα). Ο Κωνσταντίνος που έχει εγκαταλείψει πλέον τα σχέδιά του για την Αντιγόνη αποφασίζει να ανεβάσει μια άλλη τραγωδία. Στο φινάλε της σειράς η παράσταση ανεβαίνει πανηγυρικά με πρωταγωνίστρια τη Μαρίνα! Αυτά θυμάμαι, όσοι θυμούνται ή ξέρουν κάτι παραπάνω ας με συμπληρώσουν – διορθώσουν. σωστός, περίπου έτσι είναι μόνο που στο τέλος ανεβαίνει η Αντιγόνη τελικά!! Έψαξα και μετά από κόπο βρήκα και το tv ζαπινγκ της εποχής, αν μπορέσω θα σκανάρω και θ΄ανεβάσω το αφιέρωμα εκείνης της εποχής έτσι για να υπάρχει Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blintz Δημ. January 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2009 Ναι, ανέβασέ το αν μπορείς, θα είναι τέλειο! Εγώ δυστυχώς δεν είχα κρατήσει αυτό το τεύχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. January 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2009 Επισης αν θυμαμαι καλα ο Κων/νος που βρισκει παρηγορια στη Μαρα την...αφηνει εγκυο τελικα..Κατι τετοιο θυμαμαι.. Α μπραβο στο TV zapping ηταν...Παντως ετσι θα πηγαινε η ιστορια οπως ειπατε.Με εξαιρεση αν θυμαμαι καλα και ισχυει και αυτο για τη Μαρα. Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες! :) Πάντως ίσως ήταν κ τραβηγμένος ο 3ος κύκλος,ήδη ο 2ος είχε κάνει κοιλιά συγκριτικά με τον 1ο που ήταν τέλειος!Οπότε καλύτερα που δεν το συνέχισαν,αν κ το τέλος που είδαμε δε μου άρεσε,πολύ "στο πόδι". (Πάντως αυτό που θα άφηνε κ τη Μάρα έγκυο,έλεος πια!:X:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Αυτό το τέλος,πολύ βιαστικό και πρόχειρο μου φάνηκε εμένα τότε. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε και εμενα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 άρχισαν πάλι τις επαναλήψεις στην Κύπρο απο εχτές. σήμερα έδειξε ακόμα ένα επεισόδιο από τα πρώτα, και ακούστηκε ένα τραγούδι από την CELINE DION. Θυμάται κανείς ποιο ήταν ?? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 άρχισαν πάλι τις επαναλήψεις στην Κύπρο απο εχτές. Ακόμα κι αν είχες αμφιβολίες, μπήκε το καλοκαίρι για τα καλά! :lol: σήμερα έδειξε ακόμα ένα επεισόδιο από τα πρώτα, και ακούστηκε ένα τραγούδι από την CELINE DION. Θυμάται κανείς ποιο ήταν ?? Έχω να το δω χρόνια, και δεν θυμάμαι καθόλου, αλλά τελείως στην τύχη μήπως ήταν το All by Myself; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2009 ήταν το CALL THE MAN. Θένξ πάντως :) Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nana_kats Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 γεια σας! θα ήθελα να m πει κάποιος αν ξέρει πως λέγεται η μουσική που ακούγεται σαν background στη σκηνη που ο μαρκοράς διηγείται στην flora και στον μένιο την ιστορία του με την kountouratou.είναι από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς k είναι όλοι στο σπίτι που τους κρατάει ομηρους ο μένιος.pleaseeeee ψάχνω χρονια αυτό το κομμάτι k δεν μπορώ να το βρω.και το άκουσα τυχαία σήμερα που είχε το τελευταίο επεισόδιο επανάληψη.συγκεκριμένα ο μαρκοράς κάθεται σε μια "πολυθρονα στο σπίτι του και διπλα του η ντενη και ο μαρκοράς μιλάει για την μαρίνα και πως νιώθει για αυτήν στους υπολοιπους. thanks anyway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unagi Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 γεια σας! θα ήθελα να m πει κάποιος αν ξέρει πως λέγεται η μουσική που ακούγεται σαν background στη σκηνη που ο μαρκοράς διηγείται στην flora και στον μένιο την ιστορία του με την kountouratou.είναι από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς k είναι όλοι στο σπίτι που τους κρατάει ομηρους ο μένιος.pleaseeeee ψάχνω χρονια αυτό το κομμάτι k δεν μπορώ να το βρω.και το άκουσα τυχαία σήμερα που είχε το τελευταίο επεισόδιο επανάληψη.συγκεκριμένα ο μαρκοράς κάθεται σε μια "πολυθρονα στο σπίτι του και διπλα του η ντενη και ο μαρκοράς μιλάει για την μαρίνα και πως νιώθει για αυτήν στους υπολοιπους. thanks anyway Αυτο εδω ειναι..πραγματικα υπεροχο :clap::up: Secret Garden ~ Songs From A Secret Garden Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 ξερω ξεθαβω το θεμα αλλα ψαχνω ενα τραγουδι απο το σειρα που το τραγουδησε καποιος στην εκπομπη της Μαρινας και ο στοιχος ελεγε οτι και να γινει παλι στην εθνικη θα βγουμε Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ξερω ξεθαβω το θεμα αλλα ψαχνω ενα τραγουδι απο το σειρα που το τραγουδησε καποιος στην εκπομπη της Μαρινας και ο στοιχος ελεγε οτι και να γινει παλι στην εθνικη θα βγουμε Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Άντε με το καλό και τον Σεπτέμβρη του 2015 εδώ να 'μαστε και να ψάχνουμε ακόμα το τραγούδι από τους 2 ξένους... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Άντε με το καλό και τον Σεπτέμβρη του 2015 εδώ να 'μαστε και να ψάχνουμε ακόμα το τραγούδι από τους 2 ξένους... :rolleyes: :p:p:p:p:p Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts