Jump to content

nana_kats

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nana_kats

  1. Γεια σας. Θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει μια σειρα που παιζοταν στην ετ1.γαλλικη ηταν με εναν δασκαλο σε ενα σχολειο με παιδια δημοτικου .Την επαιζε μεσημερη καθημερινα.Η περιοδος περιπου που παιζοταν ηταν απο 1998 και μετα.Δεν θυμαμαι ακριβως.Θα ηθελα πολυ να την βρω.Την αγαπουσα την σειρα αυτη. Thanks anyway :):):):):):):):)
  2. γεια σας. Θα ηθελα να μου πειτε αν γνωριζετε καποιες συλλογες με διασκευες γνωστων τραγουδιων σε lounge εκτελεσεις. Thanks anyway.:):):):)
  3. γεια σας. θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει μια σειρα που παιζοταν στην ετ1.γαλλικη ηταν με εναν δασκαλο σε ενα σχολειο με παιδια δημοτικου .την επαιζε μεσημερι καθημερινα.η περιοδος περιπου που παιζοταν ηταν απο 1998 και μετα.δεν θυμαμαι ακριβως.
  4. γεια σας! θα ηθελα ν ρωτησω κατι σχετικα με το νοκια 97. μου το εφεραν απο το εξωτερικο απο ιρλανδια συγκεκριμενα το νοκια ν97 αλλα δεν μπορω να βαλω την sim μου μεσα γτ ειναι κλειδωμενο.πως μπορω να το ξεκλειδωσω? σε 2-3 μαγαζια κινητης τηλεφωνιας που ρωτησα αλλοι μ ελεγαν πως δεν μπορουν και αλλοι πως θα το κοιταξουν και θα δουν. pleaseee πεστε μου μια λυση γιατι εδω και ενα μηνα το εχω και δεν μπορω να το δουλεψω. thanks anyway :)
  5. γεια σας! θα ήθελα να m πει κάποιος αν ξέρει πως λέγεται η μουσική που ακούγεται σαν background στη σκηνη που ο μαρκοράς διηγείται στην flora και στον μένιο την ιστορία του με την kountouratou.είναι από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς k είναι όλοι στο σπίτι που τους κρατάει ομηρους ο μένιος.pleaseeeee ψάχνω χρονια αυτό το κομμάτι k δεν μπορώ να το βρω.και το άκουσα τυχαία σήμερα που είχε το τελευταίο επεισόδιο επανάληψη.συγκεκριμένα ο μαρκοράς κάθεται σε μια "πολυθρονα στο σπίτι του και διπλα του η ντενη και ο μαρκοράς μιλάει για την μαρίνα και πως νιώθει για αυτήν στους υπολοιπους. thanks anyway
×
×
  • Create New...