bagit Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ειναι στανταρ θεμα software.Το βραδυ μου εφυγε 15% μπταταρια φαντασου. Η χιαομι δυστυχως εχει ριξει σε ποιοτητα την software υποστηριξη της. Το ποκο,το πηρα 5 μηνες μετα τη κυκλοφορια του και ειχε απιστευτα bug ακομα. Το rn3 μου στη τελευταια stable του,εχει και αυτο drain.Το ψιλοδιορθωσαν στη τελευταια dev του.Απο τη μια ρομ στην αλλη ,εβγαλε 1,5 ωρα παραπανω οθονη φαντασου. Γενικα πανε αργα τα ζα μου.Θα το φτιαξουν,ουσιαστικα στον 1 μηνα που το εχω 1 update εχει βγει. 15% ? Σοβαρά τώρα. Κι εγώ έχω drain αλλά το πολύ 4 με 5%. Αλλά είμαι σε περιοχή με καλό σήμα (επαρχεία). Για έλεγξε τυχόν εφαρμογές στο παρασκήνιο γιατί πλάκα πλάκα έχει μεγάλη διαροή. Ναι πάνε με βήματα χελώνας και ποτέ δεν κατάλαβα πότε σταματάνε την υποστήριξη κάθε κινητού. Θα ήταν πιο τίμιο να έδιναν μόνο μια έκδοση android (πλέον έκδοση από έκδοση δεν έχει διαφορά) αλλά να χρησιμοποιούσαν το hardware στο έπακρο. Η εταιρεία από software δεν το χε καθόλου. Και αυτή ήταν λάθος πολιτική από την αρχη. Έδινε τα καλύτερα hardware και από πίσω καμία εκμετάλευση από software. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι κάμερες του mi 5 και mi 5s. Ήταν ίδιοι αισθητήρες με της samsung και όταν έβγαζες φωτογραφία νόμιζες πως έβγαζες με κινητό προηγούμενης γενιάς. Ευτυχώς το κατάλαβαν τα τελευταία χρόνια και ανέπτυξαν σχετικό τμήμα software. Γι αυτό και αφήνουν ανοιχτά τα camera2api να βελτιώνουν οι moders με την gcam την κατάσταση μέχρι να ανπτύξη κάτι αξιοπρεπές και η ίδια. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 9, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Δε τραβαει καποια εφαρμογη. Αδρανεια κινητου τρωει το περισσοτερο,δηλαδη το γνωστο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Ειναι στανταρ θεμα software.Το βραδυ μου εφυγε 15% μπταταρια φαντασου. Η χιαομι δυστυχως εχει ριξει σε ποιοτητα την software υποστηριξη της. Το ποκο,το πηρα 5 μηνες μετα τη κυκλοφορια του και ειχε απιστευτα bug ακομα. Το rn3 μου στη τελευταια stable του,εχει και αυτο drain.Το ψιλοδιορθωσαν στη τελευταια dev του.Απο τη μια ρομ στην αλλη ,εβγαλε 1,5 ωρα παραπανω οθονη φαντασου. Γενικα πανε αργα τα ζα μου.Θα το φτιαξουν,ουσιαστικα στον 1 μηνα που το εχω 1 update εχει βγει. 15% να τρωει το βραδυ ειναι μεγαλο ξενερωμα. Οπως τα λες είναι με την υποστήριξη. Η καλή υποστήριξη έχει κόστος και κρατώντας χαμηλα το κοστος αποφασιζει απλα να ριξει την υποστηριξη γιατι αλλιως θα επρεπε να επιβαρύνται αυτο το κοστος. Προτιμα να κατακλιζει την αγορα με δεκαδες μοντελα ωστε να ανεβαινει σε πωλησεις , παρότι χαωνει τον κοσμο με τις ονομασιες των μοντελων Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Το παρήγγειλα μόλις από Banggood 64GB Blue στα 242 EUR :D Mε Priority Email, λογικά θα έρθει σε 2 εβδομάδες :ninja: Προέρχομαι από Sony Xperia XZ1 Compact και ήθελα κάτι κάτω από 6 ίντσες, νομίζω ότι το μέγεθος του θα είναι ιδανικό Όσο αφορά την αυτονομία, ελπίζω με παρμετροποίηση (πχ απενεργοποίηση δακτυλικού κτλ) να βελτιωθεί αν και... ο γρήγορος φορτιστής πάντα παραμονεύει και κάνει τη ζωή εύκολη! Λογικά θα βελτιωθεί και σε επόμενο Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Το παρήγγειλα μόλις από Banggood 64GB Blue στα 242 EUR :D Mε Priority Email, λογικά θα έρθει σε 2 εβδομάδες :ninja: Προέρχομαι από Sony Xperia XZ1 Compact και ήθελα κάτι κάτω από 6 ίντσες, νομίζω ότι το μέγεθος του θα είναι ιδανικό Όσο αφορά την αυτονομία, ελπίζω με παρμετροποίηση (πχ απενεργοποίηση δακτυλικού κτλ) να βελτιωθεί αν και... ο γρήγορος φορτιστής πάντα παραμονεύει και κάνει τη ζωή εύκολη! Λογικά θα βελτιωθεί και σε επόμενο Update Καλά μην νομίζεις οτι θα σε απογοητεύσει φουλ η μπαταρία. Απλά ξενερώνεις που θα δεις ότι δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Εγώ εντώπυσα το εξής παράλογο. Στο Mi A1 είχα δεδομένα, bluetooth και gps όλη μέρα ανοιχτά και μέχρι το βράδυ με έβγαζε άνετα, είχα και 30% πολλές φορές υπόλοιπο. Στο Mi 9 SE δεν το έχω τολμήσει ακόμα αυτό. ΑΛΛΑ, όταν έβγαζα πολλές φώτο με το mi a1 εκλεινα bluetooth και gps για να έχω υπόλοιπο, ωστόσο η μπαταρία έπεφτε αέρας. Στο MI 9 SE το ξεζουμίσα προχθες στην φώτο και η μπαταρία στάθηκε στο ύψος της. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Καλά μην νομίζεις οτι θα σε απογοητεύσει φουλ η μπαταρία. Απλά ξενερώνεις που θα δεις ότι δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Εγώ εντώπυσα το εξής παράλογο. Στο Mi A1 είχα δεδομένα, bluetooth και gps όλη μέρα ανοιχτά και μέχρι το βράδυ με έβγαζε άνετα, είχα και 30% πολλές φορές υπόλοιπο. Στο Mi 9 SE δεν το έχω τολμήσει ακόμα αυτό. ΑΛΛΑ, όταν έβγαζα πολλές φώτο με το mi a1 εκλεινα bluetooth και gps για να έχω υπόλοιπο, ωστόσο η μπαταρία έπεφτε αέρας. Στο MI 9 SE το ξεζουμίσα προχθες στην φώτο και η μπαταρία στάθηκε στο ύψος της. Ωραίος μαν, ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ αυτό που λες.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Η παραγγελία μου από Banggood έγινε shipped με Ολλανδικό tracking number LX709500100NL, δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα με τα τελωνεία όταν φθάσει εεεεεεε :cold: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Η παραγγελία μου από Banggood έγινε shipped με Ολλανδικό tracking number LX709500100NL, δεν πιστεύω να έχω κανένα θέμα με τα τελωνεία όταν φθάσει εεεεεεε :cold: Λογικά όχι. Ότι έρχεται από χώρα ευρωπαικής ένωσης δεν επιδέχεται δασμούς βάσει Δικαίου Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Επισήμως στο τέταρτο τρίμηνο του 2019 η συσκευή μας αναβαθμίζεται σε android Q και σε MIUI 11. Για global λογικά περιμένουμε τέλη του έτους με αρχές του 2020. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Στην τελευταία έκδοση της GCam προστέθηκε η δυνατότητα να βιντεοσκοπηθεί βίντεο στα 60fps και πέρασαν και τον ευρυγώνιο φακό. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Στην τελευταία έκδοση της GCam προστέθηκε η δυνατότητα να βιντεοσκοπηθεί βίντεο στα 60fps και πέρασαν και τον ευρυγώνιο φακό. Έχει αισθητή διαφορά η GCam με τη Stock στο συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 παντως το κινητο ειναι καλυτερο απο το redmi mi 9t ,εκτος απο τον επεξεργαστη.στους υπολοιπους τομεις ειναι καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Έχει αισθητή διαφορά η GCam με τη Stock στο συγκεκριμένο μοντέλο; όχι ιδιαίτερα πράγματα ακόμα. Κάποιοι λένε ότι ακόμα και στο night mode δεν υπάρχειδιαφορά αλλά δεν το έχω ελέγξει να σου πω την αλήθεια. το hdr+ απλά δίνει λεπτομέρεια. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 παντως το κινητο ειναι καλυτερο απο το redmi mi 9t ,εκτος απο τον επεξεργαστη.στους υπολοιπους τομεις ειναι καλυτερο. Και καλύτερο σε μέγεθος νομίζω πιο Compact χωρίς να είναι μικρό Βέβαια σε μπαταρία υπερτερεί το 9t (4000) :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 παντως το κινητο ειναι καλυτερο απο το redmi mi 9t ,εκτος απο τον επεξεργαστη.στους υπολοιπους τομεις ειναι καλυτερο. μπορεί να είμαι προκατειλημμένος αλλά την pop up camera δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Πιστεύω σε μια πτώσει τέλος. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 μπορεί να είμαι προκατειλημμένος αλλά την pop up camera δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Πιστεύω σε μια πτώσει τέλος. Και καθόλου να μην την έβαζαν μικρό το κακό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 μπορεί να είμαι προκατειλημμένος αλλά την pop up camera δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Πιστεύω σε μια πτώσει τέλος. Σε περίπτωση πτώσης κλείνει αυτόματα! :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Ήρθε update 670mb. Έκδοση 10.3.1.0 προσθέτει και moon mode στην κάμερα. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Ήρθε update 670mb. Έκδοση 10.3.1.0 προσθέτει και moon mode στην κάμερα. Άσε τα μουν :rolleyes:, Τι άλλο έχει ρε μαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Άσε τα μουν :rolleyes:, Τι άλλο έχει ρε μαν; Security Update Μαίου και optimization λεει. Ξέρουμε ότι φτιάχνει το θέμα με τον ήχο και τα ακουστικά σε αυτή την έκδοση. Τώρα δεν ξέρω που βλέπω την λίστα των bugs που φτιάχνει για να τα ποστάρω. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Security Update Μαίου και optimization λεει. Ξέρουμε ότι φτιάχνει το θέμα με τον ήχο και τα ακουστικά σε αυτή την έκδοση. Τώρα δεν ξέρω που βλέπω την λίστα των bugs που φτιάχνει για να τα ποστάρω. Την μπαταρία να φτιάξουν και το κούνημα στα βίντεο γιατί δεν μας βλέπω καλά.... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Το θέμα είναι να φτιάξουν το λογισμικό και την απόδοση της κάμερας και να αφήσουν τις νέες λειτουργίες. Η ποιότητα της φωτογραφίας είναι κάκιστη. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Την μπαταρία να φτιάξουν και το κούνημα στα βίντεο γιατί δεν μας βλέπω καλά.... :confused: Φίλε μου έχει πολύ καλό EIS απ΄οτι κατάλαβα. Τράβηξα κανα δυο βίντεο τις προάλλες και δεν έχει κούνημα. Μπαταρία όντως ακόμα δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μου φάνηκε αρκετά μεγάλο το update. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το θέμα είναι να φτιάξουν το λογισμικό και την απόδοση της κάμερας και να αφήσουν τις νέες λειτουργίες. Η ποιότητα της φωτογραφίας είναι κάκιστη. Για ποιο κινητό μιλάς; :confused: Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miatov Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Για δείτε εδώ και σχολιάστε... :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Για δείτε εδώ και σχολιάστε... :rocket: Στο mi A1 που είχα στο δεύτερο update του είχαν βάλει EIS. Ε και; Δεν έκανε απολύτως καμία διαφορά. Πρώτη φορά κατάλαβα τι θα πεί EIS στο mi 9 se αλλά δεν μπορώ να πω και πολλά για το βιντεο καθώς δες ασχολούμαι. Το EIS κοβεί λίγο το κούνημα μην περιμένεις να τρέμεις και να κάνει καλή δουλειά εκει πάς σε OIS. Πάντως στο MI 9 κάνανε καλή δουλειά μπράβο τους. Τώρα οι κάμερες του mi 9 με το SE είναι διαφορετικές. Το ίδιο και η υποστήριξη αλλά πιστεύω ότι θα δούμε να περάνε στο SE πράγματα που έχουν ήδη έτοιμα στο 9 οπότε μας συμφέρει. Αυτό που βλέπω πάντως είνα πως η gcam έχει αρχίσει να γίνεται περιτή στα xiaomi καθώς έφτασαν το λογισμικό της κάμερας τους ιδικά με το ΑΙ να βγάζει το ίδιο αλλά ακόμα και καλύτερες φωτογραφίες. Ακόμα και στο night mode βλέπεις μικρές διαφορές πλέον. Αυτό είναι ενθαρυντικο διότι από το mi a1 που είχα στο mi 9 se βλέπω άλματα. Εμένα μου αρέσει αυτό καθώς στο επόμενο κινητό της xiaomi πιστεύω θα αγκίζουμε huawei leica. Έχω μείνει με το EIS του mi 9. Σιγουρα δεν έχουν βάλει OIS και δεν το δήλωσαν για να μην πληρώσουν πατέντα; Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts