kouskous Δημ. January 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2021 211-1988000Thanks φίλος καλή Κυριακή να έχουμε Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2021 Σήμερα πειραματίστηκα λίγο σε μέρη που δεν είχαν λάμπες με θερμό κίτρινο χρώμα. Συμπέρασμα. Το πρόβλημα με τον RYYB sensor δεν φαίνεται όταν οι λάμπες είναι ψυχρό λευκό ή φυσικό λευκό. Παραδείγματα κάτω, όπου φαίνεται η διαφορά. Παιδιά, το θέμα με τις νυκτερινές photos (όχι σε Night mode, αλλά σε κανονικό mode) που σχεδόν όλα τα βραδινά φώτα (άσχετα με την πραγματική απόχρωσή τους) βγαίνουν σε έναν απόκοσμο κίτρινο τόνο, πώς το λύνουμε; Το έχω δει να αναφέρεται σαν θέμα και αλλού αλλά λύση δεν έχω βρει. Το αναφέρουν σαν "yellow tint". Παραδείγματα δικών μου photos σε διαφορετικά μέρη, με διαφορετικό φωτισμό κάθε φορά, σε διαφορετικές ημερομηνίες: Αυτο ειναι γνωστο και δυστυχως δεν προβλεπεται να λυθει.... Κι εμένα σήμερα φίλε που έβγαλα βράδυ στο σπίτι βγήκαν κίτρινες. Όταν βέβαια έβαλα φλας δε βγήκαν κίτρινες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Καλησπέρα, έχει ένα θέμα μάλλον με την οθόνη ένα p30 που έχω. Σε ορισμένες φορές φαίνονται τα εικονίδια που έχω κάτω στην αρχική οθόνη Παράδειγμα : δοκιμάστε να μπείτε στην εφαρμογή Σημειώσεις και τέρμα κάτω φαίνονται τα εικονίδια Αφαιρώ 1 από τα 4 εικονίδια /συντόμευσεις ξαναμπαίνω στις Σημειώσεις και πάλι 4 φαίνονται πίσω!!! Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2021 Καλησπέρα, έχει ένα θέμα μάλλον με την οθόνη ένα p30 που έχω. Σε ορισμένες φορές φαίνονται τα εικονίδια που έχω κάτω στην αρχική οθόνη Παράδειγμα : δοκιμάστε να μπείτε στην εφαρμογή Σημειώσεις και τέρμα κάτω φαίνονται τα εικονίδια Αφαιρώ 1 από τα 4 εικονίδια /συντόμευσεις ξαναμπαίνω στις Σημειώσεις και πάλι 4 φαίνονται πίσω!!! Λογικά αν κατάλαβα καλά ,έχεις ghost image.Αν είσαι εντός 2 ετιας (που λογικά είσαι),θα σου αλλάξουν οθόνη που περιέχει και την νέα μπαταρία Sent from my iPad Pro Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Λογικά αν κατάλαβα καλά ,έχεις ghost image.Αν είσαι εντός 2 ετιας (που λογικά είσαι),θα σου αλλάξουν οθόνη που περιέχει και την νέα μπαταρία Sent from my iPad Pro από Γερμανό το πήρα. Είπαν ότι είναι υγρασία και υγρασία και οθόνη δεν είναι στην εγγύηση Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 από Γερμανό το πήρα. Είπαν ότι είναι υγρασία και υγρασία και οθόνη δεν είναι στην εγγύηση Να το πας Μιχαλακοπούλου 178, στο HUAWEI Customer Service Center αν είσαι Αθήνα. 2111988000 και 2170007575 Να δεις τι θα σου πούνε κι εκεί. Μην τους αναφέρεις τίποτα εσύ για υγρασίες, κλπ. Αν δεν είσαι Αθήνα, ή δυσκολεύεσαι να πας, υπάρχει η υπηρεσία δωρεάν παραλαβής και αποστολής της συσκευής. Ρώτησέ τους πώς ακριβώς γίνεται. Τώρα αυτό που σου είπαν για υγρασία στο Γερμανό εμένα μου φαίνεται αστείο. Ghosting / Screen Burn in και υγρασία δεν έχουν καμία σχέση. https://www.androidauthority.com/screen-burn-in-801760/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 από Γερμανό το πήρα. Είπαν ότι είναι υγρασία και υγρασία και οθόνη δεν είναι στην εγγύησηΚλασικές κουτοπονηριές για να σε βάζουν να πληρώνεις.. Κάνε αυτό που είπε ο stark Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 από Γερμανό το πήρα. Είπαν ότι είναι υγρασία και υγρασία και οθόνη δεν είναι στην εγγύησηΜπορείς να ανεβάσειςμια φωτογραφία τραβώντας την οθόνη με το πρόβλημα από άλλη συσκευή? Το είδαν στο κατάστημα ή το έστειλαν κεντρικα? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Τους το άφησα και το κοίταξε "δικός τους" άνθρωπος, δωρεάν όπου μόνο κάνανε "αναβάθμιση" Νομίζω μου κατεβάσανε μια έκδοση λογισμικού Θα προσπαθήσω να ανεβάσω εδώ βίντεο να μου πείτε την γνώμη σας Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. January 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2021 Τους το άφησα και το κοίταξε "δικός τους" άνθρωπος, δωρεάν όπου μόνο κάνανε "αναβάθμιση" Νομίζω μου κατεβάσανε μια έκδοση λογισμικού Θα προσπαθήσω να ανεβάσω εδώ βίντεο να μου πείτε την γνώμη σαςΚαλά πες τους να το στείλουν στα κεντρικά, και αν το τηλέφωνο δεν έχει χτυπήματα, πες τους να το γράψουν γιατί συνήθως στα μαγαζιά βάζουν 3-4 τηλέφωνα μαζί... Δηλαδή με την αναβάθμιση που έκαναν θα έφευγε η υγρασία? Και Εφ όσον ειναι burn screen θα σου αλλάξουν οθόνη Και φυσικά αν μπορείς βάλε μας φώτο Ελπίζω βεβαια ο δικός τους άνθρωπος να μην έβαλε χέρι... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2021 Ηρθε νέα ενημερωση 10.1.0.191. Μάλλον ενημέρωση ασφαλείας είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Να το πας Μιχαλακοπούλου 178, στο HUAWEI Customer Service Center αν είσαι Αθήνα. 2111988000 και 2170007575 Να δεις τι θα σου πούνε κι εκεί. Μην τους αναφέρεις τίποτα εσύ για υγρασίες, κλπ. Αν δεν είσαι Αθήνα, ή δυσκολεύεσαι να πας, υπάρχει η υπηρεσία δωρεάν παραλαβής και αποστολής της συσκευής. Ρώτησέ τους πώς ακριβώς γίνεται. Τώρα αυτό που σου είπαν για υγρασία στο Γερμανό εμένα μου φαίνεται αστείο. Ghosting / Screen Burn in και υγρασία δεν έχουν καμία σχέση. https://www.androidauthority.com/screen-burn-in-801760/ Μίλησα μαζί τους ήταν πολύ εξυπηρετικοί Μου έστειλαν άδειο κουτί τους έστειλα το κινητό και μου το στέλνουν πίσω, με αλλαγή οθόνης, μπαταρία και αναβάθμιση λογισμικού! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! Εάν δεν είχα ρωτήσει εδώ ακόμα θα έτρεχα Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. February 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2021 Μίλησα μαζί τους ήταν πολύ εξυπηρετικοί Μου έστειλαν άδειο κουτί τους έστειλα το κινητό και μου το στέλνουν πίσω, με αλλαγή οθόνης, μπαταρία και αναβάθμιση λογισμικού! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας! Εάν δεν είχα ρωτήσει εδώ ακόμα θα έτρεχαΕίδες αυτά ειναι τα καλά των φόρουμ.... Με γεια η νέα σου συσκευή!! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanarosN70 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Καλησπέρα στο forum . μόλις αγόρασα και εγώ την συσκευή στα 299 από προσφορά που είχε μεγάλη αλυσίδα. Κατέληξα σε αυτό το κινητό μετά από έρευνα και σε αυτά τα λεφτά δεν βρήκα κάτι καλύτερο αν και κλείνει 2 χρόνια από τότε που βγήκε. Οι βασικοί λόγοι που το επέλεξα είναι η για την καμερά του, το χαμηλό SAR και το πιο μικρό μέγεθος συν audio jack. Θα ήθελα να είχε led ειδοποιήσεων και ραδιόφωνο για είναι ολοκληρωμένο το πακέτο. Πόσο Screen on Time σας βγάζει? Εμένα γύρω στις 10 ώρες με την φωτεινότητα αρκετά χαμηλά χωρίς να παίζω παιχνίδια. Κυρίως chat , browsing και κάνα videaki . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Μόλις μου ήρθε το update σε EMUI 11. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Σήμερα μου ήρθε και εμένα η EMUI 11. Αυτό που παρατήρησα είναι πως το Android είναι ακόμα το 10 όχι το 11. Απλά το EMUI 11 ίσως μας δίνει κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Σήμερα μου ήρθε και εμένα η EMUI 11. Αυτό που παρατήρησα είναι πως το Android είναι ακόμα το 10 όχι το 11. Απλά το EMUI 11 ίσως μας δίνει κάποια από τα νέα χαρακτηριστικά του 11 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8120701#post8120701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 (edited) Τα έλεγες εσύ stark εδώ και καιρό αλλά ποιος σε άκουγε; Να τώρα, καλά να πάθουμε :lol: Edited March 11, 2021 by KVS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Τα έλεγες εσύ stark εδώ και καιρό αλλά ποιος σε άκουγε; Να τώρα, καλά να πάθουμε :lol: Το θέμα δεν είναι αν και ποιος το ήξερε από πριν. Το θέμα είναι ότι φάγαμε φόλα. Άρχισαν να μας προετοιμάζουν σιγά-σιγά (αλλά με ασάφειες) από το τέλος της προηγούμενης χρονιάς, για να το "χωνέψουμε" πιο μαλακά. Κάποιοι πήραμε το κινητό με τη λογική ότι θα φτάσει μέχρι και το Android 11 και τώρα μείναμε με το EMUI 11 που είναι 10 με κάποιες ασήμαντες -να μη πω γελοίες- βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Της ίδιες ασυμαντες βελτιώσεις πάνω κάτω έχει και το android 10 από το 11.δεν ξαναστησαν το android.. Εσύ θα πάρεις harmony os οι υπόλοιποι θα πάρουν Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 (edited) Της ίδιες ασυμαντες βελτιώσεις πάνω κάτω έχει και το android 10 από το 11.δεν ξαναστησαν το android.. Εσύ θα πάρεις harmony os οι υπόλοιποι θα πάρουν Φαντάζομαι το αντίθετο θέλεις να πεις (ότι εσύ πιστεύεις): "Τις ίδιες ασήμαντες βελτιώσεις πάνω κάτω έχει και το android 11 από το 10". Το οποίο και πάλι βέβαια είναι προσωπική σου άποψη, οπότε δεν αφορά τις ανάγκες των άλλων που θα ήθελαν Android 11 για συγκεκριμένους λόγους. Για μένα π.χ. και μόνο το inline filling / autofill του 11 είναι λόγος σημαντικός, με βάση τη χρήση που κάνω. Όπως επίσης σε δεύτερο επίπεδο και το "Share menu pinning". Η τελευταία σου πρόταση δεν ολοκληρώνεται καν, οπότε δεν ξέρω τι ήθελες να γράψεις. Προσωπικά πειράματα με Harmony OS δεν πρόκειται να κάνω. Edited March 12, 2021 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Για μένα π.χ. και μόνο το inline filling / autofill του 11 είναι λόγος σημαντικός, με βάση τη χρήση που κάνω. Όπως επίσης σε δεύτερο επίπεδο και το "Share menu pinning". Θες να μας εξηγήσεις (ενημερωτικά) τι ακριβώς είναι αυτά κ για εμάς που δε γνωρίζουμε Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 (edited) Για μένα π.χ. και μόνο το inline filling / autofill του 11 είναι λόγος σημαντικός, με βάση τη χρήση που κάνω. Όπως επίσης σε δεύτερο επίπεδο και το "Share menu pinning". Θες να μας εξηγήσεις (ενημερωτικά) τι ακριβώς είναι αυτά κ για εμάς που δε γνωρίζουμε Σε γενικές γραμμές το inline autofill σου λύνει τα χέρια στην πληκτρολόγηση, συμπλήρωση φορμών, κ.α. Και γίνεται ακόμα πιο σημαντικό για τους χρήστες που χρησιμοποιούν μόνιμα password managers, 2FA verification, OTP verification και λοιπά παρόμοια. Αν τυχόν έχεις χρησιμοποιήσει iOS πρόσφατα, θα έχεις ίσως παρατηρήσει ότι η αντίστοιχη εμπειρία εκεί σε ό,τι αφορά το autofill είναι -τουλάχιστον ήταν μέχρι το Andoid 11- πολύ πιο άμεση και λειτουργική. Το inline autofill στο Android 11 έρχεται να βελτιώσει ακριβώς αυτή τη λειτουργία. Εδώ μπορείς να βρει κανείς πληροφορίες: https://www.xda-developers.com/android-11-seamless-autofill-keyboard-integration/ https://www.xda-developers.com/bitwarden-password-manager-adds-android-11s-inline-autofill-api/ To Share menu pinning βελτιώνει το τραγικό share menu του Android που σε αναγκάζει σε πολλές περιπτώσεις να πρέπει να κάνει scroll (κάθετο και μερικές φορές -ακόμα χειρότερα- και οριζόντιο) καμιά 15αριά εφαρμογές μέχρι να βρεις αυτή στην οποία θέλεις να κάνεις share. https://9to5google.com/2020/02/19/android-11-pin-apps-share-menu/ https://www.techrepublic.com/videos/how-to-pin-apps-to-the-android-share-menu/ Edited March 13, 2021 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolino80 Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Κατατοπιστικοτατος.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 καταστροφή με το emui 11 η μπαταριά μια μερα απλά, εχουν αλλαξει και το μενου της μπαταριας , max 3 sot , με battery save mode βελτιώνεται καπως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts