Jump to content

ThanarosN70

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ThanarosN70

  • Ημ. Γέννησης 07/06/1989

ThanarosN70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στο forum . μόλις αγόρασα και εγώ την συσκευή στα 299 από προσφορά που είχε μεγάλη αλυσίδα. Κατέληξα σε αυτό το κινητό μετά από έρευνα και σε αυτά τα λεφτά δεν βρήκα κάτι καλύτερο αν και κλείνει 2 χρόνια από τότε που βγήκε. Οι βασικοί λόγοι που το επέλεξα είναι η για την καμερά του, το χαμηλό SAR και το πιο μικρό μέγεθος συν audio jack. Θα ήθελα να είχε led ειδοποιήσεων και ραδιόφωνο για είναι ολοκληρωμένο το πακέτο. Πόσο Screen on Time σας βγάζει? Εμένα γύρω στις 10 ώρες με την φωτεινότητα αρκετά χαμηλά χωρίς να παίζω παιχνίδια. Κυρίως chat , browsing και κάνα videaki .
  2. Παιδιά άκουσα πως άμα αλλάξει η κυβέρνηση θα αυηξηθεί πάλι η θητεία σε 12μηνο. Ράδιο αρβύλα ή όντως είναι κάτι τέτοιο υπο συζήτηση? Άμα είναι να μπω τώρα Γενάρη να ξεμπερδεύω. Έχετε ακούσει τίποτα?
  3. Εμενα μου αρεσουν τα παπουτσια της element μιας κ μου εχουν βγει σκυλια οσα ζευγαρια εχω παρει κ απο εμφανιση ειναι κορυφαια(τουλαχιστον για εμενα) :shifty:
  4. Αυτος δεν ειχε Αγιο... Αγιους ειχε κ μαλιστα πολλους
  5. Και εδω στο Τει Λαρισας μπηκαμε στο νεο εξαμηνο,,,,,,,,,, Nooooooooo.... καλο κουραγιο συναδελφοι
  6. Και ομως και εμενα μου εχει τυχει ταξιτζης να μου κοψει αποδειξη με δικη του πρωτοβουλια,,
  7. Ε λογικο μου φενεται που μειωσαν τα λεφτα κ αυξησαν το ποσοστο τωρα αυτο για αλλους ειναι καλο κ για αλλους οχι επειδη χανουν 100Ε απο την τσεπη τους.Δεν σκεφτεστε οτι αλλο ενα 5% τον μαθητων θα παρει λαπτοπ,πλεονεκτες! Με 500Ε-600Ε μια χαρα λαπτοπ περνεις για να γραφεις τις εργασιουλες κ να σερφαρεις στο ινερνετ, εξαλλου με την τελευταια ταση των netbook βλεπε αsus eee , acer aspire one , msi wind κ.α τα οποια ξεκινουν απο 300 Ε κ φθανουν ως κ 500Ε πιστευω οτι καλυπτουν τα πλεονεκτηματα που λεει οτι αποκτας το προγρμμα, κ για αυτο θα μειωσαν την επιδοτηση !
  8. Περιμενε να ερθει ο Μαρτιος πρωτα κ μετα ψαξε για κανα λαπτοπ -__-
  9. http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=30976456
×
×
  • Create New...