_NikitaS_ Δημ. March 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2022 Εμένα με νοιάζει να μας πεις για την μπαταρία αν την έφτιαξαν την κατανάλωση και για κάμερα (που δεν ελπίζω ούτε το ένα ούτε το άλλο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Αναβάθμισα και γω μέσα από my huawei επιλέγοντας region Hong Kong /China και Μου εμφάνισε αμέσως την αναβάθμιση. Ανανεωμένο ui από πρώτης άποψης και από απόδοση δείχνει πιο σβέλτο στο άνοιγμα εφαρμογών και ρυθμίσεων. Τώρα από κατανάλωση θα φανεί στις επόμενες μέρες. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Καλημέρα. Όσοι πήρατε το EMUI 12 βλέπετε το Maximum Battery Capacity στις ρυθμίσεις; Επίσης το "Double tap to wake" (the screen) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 31 minutes ago, stark said: Καλημέρα. Όσοι πήρατε το EMUI 12 βλέπετε το Maximum Battery Capacity στις ρυθμίσεις; Επίσης το "Double tap to wake" (the screen) ; Η αφύπνιση οθόνης υπάρχει. Το maximum capacity Δε Το βλεπω πουθενά. Απο ποια συσκευή το βρήκες; Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 1 hour ago, stark said: Καλημέρα. Όσοι πήρατε το EMUI 12 βλέπετε το Maximum Battery Capacity στις ρυθμίσεις; Επίσης το "Double tap to wake" (the screen) ; Καλημέρα, Μετά από 24 ώρες που πήρα το EMUI 12, η μπαταρία δείχνει να αντέχει περισσότερο από πριν. Για την φωτογραφική δεν έχω δει διαφορές, αλλά δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Τώρα με το double tap όντως ξυπνάει η οθόνη, αλλά το maximum capacity δεν το βρίσκω ούτε εγώ. Θα σας ενημερώσω και μετά απο μερικές μέρες χρήσης για μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) 1 ώρα πριν, xristos_mi said: Καλημέρα, Μετά από 24 ώρες που πήρα το EMUI 12, η μπαταρία δείχνει να αντέχει περισσότερο από πριν. Για την φωτογραφική δεν έχω δει διαφορές, αλλά δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Τώρα με το double tap όντως ξυπνάει η οθόνη, αλλά το maximum capacity δεν το βρίσκω ούτε εγώ. Θα σας ενημερώσω και μετά απο μερικές μέρες χρήσης για μπαταρία Και εγώ το ίδιο παρατήρησα για τη μπαταρία. Το είδα στην αναμονή που έπεφτε σχετικά γρήγορα. Σιγουρα κρατάει παραπάνω και είμαι με πρωτη φόρτιση ακομα. Edited March 27, 2022 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 8 ώρες πριν, venduza said: Η αφύπνιση οθόνης υπάρχει. Το maximum capacity Δε Το βλεπω πουθενά. Απο ποια συσκευή το βρήκες; https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/tphy6d/emui_12_missing_features_mate_20_pro_stable/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) 50 minutes ago, stark said: https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/tphy6d/emui_12_missing_features_mate_20_pro_stable/ Μπορει να ειναι επιλογη μόνο για τα πιο καινούρια μοντέλα who khows Edited March 27, 2022 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Καλημέρα. Όσοι πήρατε το EMUI 12 βλέπετε το Maximum Battery Capacity στις ρυθμίσεις; Επίσης το "Double tap to wake" (the screen) ;Κάνε υπομονή, θα σου εμφανίσει ποσοστό. Στο Mate 40 pro άργησε, δεν θυμάμαι πόσο, αλλά το εμφάνισε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas11 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Το double tap to wake, είστε σίγουροι ότι προστέθηκε τώρα; Γιατί εγώ το έχω στο απλό P30 (όχι το pro) με emui 11, καθώς ακόμα δεν μου έχει έρθει το 12. Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 (edited) 8 minutes ago, orfeas11 said: Το double tap to wake, είστε σίγουροι ότι προστέθηκε τώρα; Γιατί εγώ το έχω στο απλό P30 (όχι το pro) με emui 11, καθώς ακόμα δεν μου έχει έρθει το 12. Λίγο περίεργο μου φαίνεται. Κι εγώ το έχω με το EMUI 11 (P30). Το ερώτημα ήταν αν συνεχίζει να υπάρχει και με το EMUI 12. Διότι από ό,τι φαίνεται κάποιοι π.χ. με Mate 20 Pro (που το ειχαν) το έχασαν στο EMUI 12. Edited March 28, 2022 by stark Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Από τις 10:30 μέχρι 6 το πρωί έπεσε 4% ή μπαταρία σε αδράνεια το κινητό και όλα ανοιχτά στο παρασκήνιο. (wifi, Bluetooth με ρολόι, τοποθεσία, nfc δε κλείνουν ποτέ). Πριν είχε φθάσει να πέφτει από 7-8%. Επίσης χθες το έλιωσα από το πρωί 6 και μέχρι σήμερα στις 6 πάλι και μου είχε μείνει και ένα 40% ακομα. Αν θυμάμαι καλά είχα πάνω από 5 ώρες οθόνη με wifi τα περισσότερα αλλά και καμιά ώρα + με δεδομένα. Και εγώ ήμουν από αυτούς που είχα πεσμένη αυτονομία και σκεφτόμουν για αλλαγή μπαταρίας. Πλέον τα επίπεδα έχουν ανέβει όπως πριν σίγουρο αυτό τουλάχιστον για τη δικιά μου συσκευή. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Παιδιά, στο EMUI 12 μπορείς να "βγαλεις" το music player από το control panel, ή δεν έχει τέτοια επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Κι εγώ το έχω με το EMUI 11 (P30). Το ερώτημα ήταν αν συνεχίζει να υπάρχει και με το EMUI 12. Διότι από ό,τι φαίνεται κάποιοι π.χ. με Mate 20 Pro (που το ειχαν) το έχασαν στο EMUI 12.Υπάρχουν κάτοχοι Mate 20 Pro που έχει η συσκευή τους doubletap2wake επιλογή; Εγώ ποτέ δεν είχα !!Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 12 minutes ago, tsiftsism said: Υπάρχουν κάτοχοι Mate 20 Pro που έχει η συσκευή τους doubletap2wake επιλογή; Εγώ ποτέ δεν είχα !! Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Μπορεί και όχι τελικά ! 😂 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 7 ώρες πριν, stark said: Παιδιά, στο EMUI 12 μπορείς να "βγαλεις" το music player από το control panel, ή δεν έχει τέτοια επιλογή; Λίγο που το σκάλισα δείχνει να μην μπορείς να το αφαιρέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Παιδιά, στο EMUI 12 μπορείς να "βγαλεις" το music player από το control panel, ή δεν έχει τέτοια επιλογή;Μόλις πήρα κι εγώ το update στο Mate μου, και δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση για να αφαιρέσεις τον music player.Υποθέτω και στη δική σας συσκευή το ίδιο συμβαίνει.Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 32 minutes ago, xristos_mi said: Λίγο που το σκάλισα δείχνει να μην μπορείς να το αφαιρέσεις. 22 minutes ago, tsiftsism said: Μόλις πήρα κι εγώ το update στο Mate μου, και δεν βρίσκω κάποια ρύθμιση για να αφαιρέσεις τον music player. Υποθέτω και στη δική σας συσκευή το ίδιο συμβαίνει. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk ΟΚ, thank you. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Τώρα μόλις μου έσκασε κι εμένα το 12 στο P30. Κρατώ backup μέσω Hisuite και μετά κάνω update. Ελπίζω να μη μας βγει πατάτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 On 27/3/2022 at 9:50 ΠΜ, venduza said: Η αφύπνιση οθόνης υπάρχει. Το maximum capacity Δε Το βλεπω πουθενά. Απο ποια συσκευή το βρήκες; Και στο δικό μου (P30) δεν υπάρχει το Maximum Capacity της μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbery87 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ! ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ HUAWEI P30 PRO 3 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΟΤΈ ΚΑΝΈΝΑ ΘΕΜΑ. ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΑ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ, ΣΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΆΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΗΣ GOOGLE ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊ. ΈΚΑΝΑ RESTART ΑΛΛΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΈΨΑΞΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΕΆΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΆΛΙ ΤΊΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΜΈΝΑ PIXEL. ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΈΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ DEAD PIXEL FIX ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΚΑΝΈΝΑ ΣΦΆΛΜΑ. ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΌΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.. ΕΊΝΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΠΟΛΎ ΑΧΝΌ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΨΕΙΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΥΝΆΠΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbery87 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 11 minutes ago, robbery87 said: ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ! ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ HUAWEI P30 PRO 3 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΊΧΑ ΠΟΤΈ ΚΑΝΈΝΑ ΘΕΜΑ. ΧΘΕΣ ΠΑΡΑΤΉΡΗΣΑ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΚΟΛΛΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ, ΣΕ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΆΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΊΔΑ ΤΗΣ GOOGLE ΠΟΥ ΕΊΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΊ. ΈΚΑΝΑ RESTART ΑΛΛΑ ΤΊΠΟΤΑ. ΈΨΑΞΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΆ ΕΊΔΑ ΌΤΙ ΕΆΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΌΝΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΈΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΈΝΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΟΙΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΠΆΛΙ ΤΊΠΟΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΉ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΜΈΝΑ PIXEL. ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΈΒΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΉ DEAD PIXEL FIX ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΒΓΑΛΕ ΚΑΝΈΝΑ ΣΦΆΛΜΑ. ΕΊΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΌΛΛΗΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.. ΕΊΝΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΠΟΛΎ ΑΧΝΌ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΉ ΕΊΜΑΙ ΠΟΛΎ ΨΕΙΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΕΠΙΣΥΝΆΠΤΩ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ; ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ!! Επειδή παρατήρησα ότι στην εικόνα που σας επισύναψα δεν φαίνεται σας επισυνάπτω τι αχνοφαίνεται σε όλη την οθόνη του σε ότι και ένα κναω για να καταλάβετε. Αχνοφαίνεται η μπάρα που σας έχω κυκλωσει της google. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2022 Λογικά burn ghost στην οθόνη, αν δεν φεύγει ή δε σου δίνει επιλογή πιέζοντας επάνω της, αυτό μπορώ να καταλάβω. Δεν χρησιμοποιούμε κεφάλαια σε forum 😉 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robbery87 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 22 ώρες πριν, terry39 said: Λογικά burn ghost στην οθόνη, αν δεν φεύγει ή δε σου δίνει επιλογή πιέζοντας επάνω της, αυτό μπορώ να καταλάβω. Δεν χρησιμοποιούμε κεφάλαια σε forum 😉 Καλησπέρα φίλε μου terry39 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου! Έχεις δίκιο καθώς έψαξα στο Internet και είναι burn ghost όπως μου είπες.. Κατέβασα από ότι είδα 2 εφαρμογές που και καλά το φτιάχνουν, ghost screan fix, αλλά δυστυχώς τιποτα..γνωριζεις εσύ ή κάποιος άλλος κανέναν άλλον τρόπο που μπορεί να φτιαχτεί;; δεν ήξερα ότι δεν γράφαμε κεφάλαια στο forum και σε ευχαριστώ για την διόρθωση σου 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) 1 hour ago, robbery87 said: Καλησπέρα φίλε μου terry39 🙂 Αν δεν κάνω ιδιαίτερο λάθος, το θέμα λύνεται μόνο με αλλαγή οθόνης Edited March 30, 2022 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts