Jump to content

orfeas11

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by orfeas11

  1. orfeas11

    OnePlus 12

    Είχα το ίδιο πρόβλημα με τις συσκευές μου (Huawei p30 pro, p30 και tablet samsung S5e) αλλά μόνο με σύνδεση wifi. Με δεδομένα δεν είχα θέμα. Αφού δοκίμασα τα πάντα, είδα ότι ίδιο πρόβλημα είχαν και άλλοι χρήστες (με διαφορετικές συσκευές) και στο reddit βρήκα μια προσωρινή λύση που ήταν να ενεργοποιήσω ένα οποιοδήποτε vpn με οποιαδήποτε τοποθεσία με wifi πάντα. Εγώ δοκίμασα το vpn του google one που έχω. Τελικά, μετά από μια εβδομάδα ξεκίνησε και πάλι να κατεβάζει - ανανεώνει τις εφαρμογές, χωρίς να κάνω κάτι επιπλέον. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα αφού εσύ είχες θέμα και με τα δεδομένα. Αν στο ξανακάνει πάντως, δοκίμασε και με vpn.
  2. orfeas11

    Huawei P30

    Αν το έκανες όπως λες, απλά δοκιμάζεις ξανά. Ίσως και μια επανεκκίνηση αλλά φαντάζομαι έχεις κάνει ήδη. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.
  3. orfeas11

    Huawei P30

    Εμένα λειτουργεί κανονικά. Κάνε μια εκκαθάριση cache, force stop και δοκίμασε ξανά...
  4. Μόλις κοίταξα. Όχι δεν έχει το viber. Ευχαριστώ πολύ
  5. Όποιος έχει πάρει Emui 12 μπορεί να δει αν τυχόν έχουν προσθέσει το Viber στα App Twin? Στο 11 έχει μόνο Facebook, Messenger και WhatsApp.
  6. Το double tap to wake, είστε σίγουροι ότι προστέθηκε τώρα; Γιατί εγώ το έχω στο απλό P30 (όχι το pro) με emui 11, καθώς ακόμα δεν μου έχει έρθει το 12. Λίγο περίεργο μου φαίνεται.
  7. Όλα αυτά τα προβλήματα που έχεις είναι θέματα ασυμβατότητας (ή καλύτερα μη πλήρης συμβατότητας) λόγω μη huawei κινητού.
  8. Ναι, αν μπεις μέσα στις ρυθμίσεις του always on display και αφού το ενεργοποιήσεις, σου δίνει επιλογή πιο κάτω για να ορίσεις ποιες ώρες θέλεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος μου... μπορείς να ορίσεις μόνο ένα χρονικό όριο. Όχι 2 διαφορετικά.
  9. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Εντάξει μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό! :) Καλύτερα μάλλον, να μην αποσπάται η προσοχή συνέχεια. Αλλά τουλάχιστον όταν έχω ένα νέο e-mail γίνεται να εμφανίζεται ο αριθμός (1,2 κτλ) πάνω δεξιά στο εικονίδιο; Στο facebook εμφανίζεται αλλά στο gmail όχι.
  10. Ερώτηση αρχάριου χρήστη samsung... Όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη, δεν ενεργοποιείται όταν έρχεται ένα νέο μήνυμα στο messenger, ένα νέο e-mail κτλ; Η δικιά μου πάντως παραμένει ανενεργή και απλά ακούγεται ο ήχος της ειδοποίησης και ανάβει το led πάνω αριστερά. Φαντάζομαι άτι κάτι δε ρύθμισα σωστά, έτσι; Αν και το έχω ξεψαχνίσει, δε μπόρεσα να βρω κάτι.
  11. Καλησπέρα σε όλους. Αυτές τις μέρες περιμένω το S7 που από τι είδα στο site που το παρήγγειλα θα έρθει με android marshmallow. Επειδή δεν είχα ποτέ android και διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες είδα ότι η νεότερη έκδοση δημιουργεί κάποια μικροπροβλήματα (εώς μεγάλα), ήθελα να ρωτήσω, αν παραμείνω στη marshmallow τι μειονεκτήματα μπορεί να έχω; Ίσως να μη μπορώ να ανανεώσω κάποιες εφαρμογές και θα έχω κενά ασφαλείας; Δεν έχω ιδέα, όποιος μπορεί να μου αναφέρει μερικά μειονεκτήματα, θα είμαι ευγνώμων. Επίσης, υπάρχει τρόπος να μη εμφανίζεται συνέχεια ειδοποίηση για νέα έκδοση λογισμικού;
  12. Υποστηρίζει vflive... Αν δεν μπαίνει κατευθείαν από τον Ιστό, τότε κάνε τις παρακάτω ρυθμίσεις... Διαδίκτυο -> Ιστός -> Επιλογές -> Ρυθμίσεις -> Γενικές -> Σημείο πρόσβασης -> (πατάς μια φορά πάνω στο...) Υπηρεσίες wap -> Επιλογές -> Επιλογή σημείου πρόσβασης -> vf live! (ή vf live! prepay για καρτοκινητό) Αν δεν υπάρχουν τα vflive προφίλ, πάρε στη vodafone να σου στείλουν ρυθμίσεις. Μετά βγαίνεις τελείως έξω από τα μενού, κάνεις μια επανεκκίνηση και ξαναπροσπαθείς.
×
×
  • Create New...