jimmymaisterGR Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δηλαδή μάγκες κάνω install την νέα version και μετά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Δηλαδή μάγκες κάνω install την νέα version και μετά επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Όχι... Με την διαδικασία που θα περάσεις την αναβάθμιση (usb Otg ή memory card) αυτόματα η συσκευή θα κάνει επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paros99 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλησπέρα, προσπάθησα να ενεργοποιήσω την 3μηνη προστασία για την οθονη που δίνει η huawei και μου βγάζει το εξής μήνυμα "Το καταχωρημένο SN ή ο Σειριακός αριθμός είναι εκτός των χωρών ευθύνης της υπηρεσίας" είναι αγορασμένο από Γερμανό, έχει τύχει σε κάποιον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλησπέρα, προσπάθησα να ενεργοποιήσω την 3μηνη προστασία για την οθονη που δίνει η huawei και μου βγάζει το εξής μήνυμα "Το καταχωρημένο SN ή ο Σειριακός αριθμός είναι εκτός των χωρών ευθύνης της υπηρεσίας" είναι αγορασμένο από Γερμανό, έχει τύχει σε κάποιον?Νομίζω πως έχει λήξει η προσφορά,ήταν για συγκεκριμένο διάστημα..ελπίζω να κάνω λάθος.. Οι υπόλοιποι περιμενουμε το ΟΤΑ της 153;;; Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Εγώ το zip file το κατέβασα μπαμ μπαμ, απλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή Βεβεια καλά είναι να γίνει και φόρματ για να περάσει χωρίς θέματα... Θα δούμε τώρα, ίσως το περάσω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Εγώ το zip file το κατέβασα μπαμ μπαμ, απλά βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή Βεβεια καλά είναι να γίνει και φόρματ για να περάσει χωρίς θέματα... Θα δούμε τώρα, ίσως το περάσωΤο στήσιμο από την αρχή Τζον ότι χειρότερο φίλε... Αναμονή λοιπόν... P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Καλησπέρα, προσπάθησα να ενεργοποιήσω την 3μηνη προστασία για την οθονη που δίνει η huawei και μου βγάζει το εξής μήνυμα "Το καταχωρημένο SN ή ο Σειριακός αριθμός είναι εκτός των χωρών ευθύνης της υπηρεσίας" είναι αγορασμένο από Γερμανό, έχει τύχει σε κάποιον? Η προσφορά της 3μηνης προστασίας οθόνης εληξε στις 15/4. Μέχρι τότε έπρεπε να κάνεις την ενεργοποιηση. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ναι παιδιά στησιμο από το μηδεν δεν παίζει με την καμία.... Εγω προσωπικά θελω τουλάχιστον 12 ώρες (εννοείτε χωρίς κανένα backup εκτός τηλ. καταλόγου.)για να πω ότι είμαι έτοιμος... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ναι παιδιά στησιμο από το μηδεν δεν παίζει με την καμία.... Εγω προσωπικά θελω τουλάχιστον 12 ώρες (εννοείτε χωρίς κανένα backup εκτός τηλ. καταλόγου.)για να πω ότι είμαι έτοιμος...Χαχαχαχχαχα άστα να πάνε man... Δουλεύω πολλές εφαρμογές πάνω από 70 και δεν μπορώ με τπτ να ξαναστηνω.. Πιστεύω να σκάσει σύντομα!! P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Παιδιά μόλις κατεβάζω την 153 OTA... 579 mb... Πολύ χαίρομαι που τελικά πηραμε κατευθείαν αυτή... Συσκευή από πλαίσιο με μια σιμ της Vodafone Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privilegeastros Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Παιδιά μόλις κατεβάζω την 153 OTA... 579 mb... Πολύ χαίρομαι που τελικά πηραμε κατευθείαν αυτή... Συσκευή από πλαίσιο με μια σιμ της VodafoneΕμένα δεν εμφανίζεται διαθέσιμη :-( Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλημέρα. Συσκευή από πλαίσιο και sim της Vodafone τπτ ακόμη. Ούτε ota ούτε από hisuite.... P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλημέρα. Συσκευή από πλαίσιο και sim της Vodafone τπτ ακόμη. Ούτε ota ούτε από hisuite.... P30 Pro 256gb Aurora Power Μία από τα ίδια κ εδώ. Τελικά με otg δεν είχα καμία τύχη κ παρήγγειλα ένα otg usb c αλλά μιας κ βλεπω ότι άρχισε κ εδώ η αναβάθμιση με ota, θα περιμένω. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Καλημέρα σε όλους!! Μόλις ήρθε η 153. Την κατεβάζω άμεσα!! Sent from my VOG-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα σε όλους!! Μόλις ήρθε η 153. Την κατεβάζω άμεσα!! Sent from my VOG-L29 using TapatalkΚαι το screenshot Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Και σε αλλα 3 άτομα που ξέρω ήρθε OTA σήμερα το πρωι Εγώ που έχω Wind δεν μου ήρθε :( Σε όσοι το πήραν γράψτε και με πιο δίκτυο είστε Edited May 8, 2019 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Εγω είμαι Vodafone συσκευή από πλαίσιο... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Εγώ είμαι Cosmote και το έχω αγοράσει από το πλαίσιο. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Συσκευή από Πλαίσιο, κάρτα vodafone αλλά ακόμα δεν έχει έρθει η ota Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Απο Κωτσοβολο με vodafone μου ηρθε η 153 το πρωι !!!! Hard reset....restore backup και ολα τελεια !~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Μόλις μου έχει έρθει και μένα η νέα ενημέρωση λογισμικού 153 όπου περιέχει διπλή προβολή της κάμερας και βίντεο και το βιντεολογιο το οποίο δημιουργεί καλύτερες στιγμές φωτογραφιών και βίντεο μαζι. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Απο Κωτσοβολο με vodafone μου ηρθε η 153 το πρωι !!!! Hard reset....restore backup και ολα τελεια !~ Backup restore με ποια εφαρμογή κάνουμε; Επανέρχονται όλα όπως πριν; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Συγγνώμη σε κάθε αναβάθμιση κάνετε hard reset? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Συγγνώμη σε κάθε αναβάθμιση κάνετε hard reset? Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοείται πως όχι.. Hard reset χρειάζεται μόνο σε αλλαγή έκδοσης Android και πουθενά αλλού P30 Pro 256gb Aurora Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosn930 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Εμένα πάλι από κωτσοβολο με vodafone-cosmote sim δεν βγάζει ακόμα τίποτα.. :( Edited May 8, 2019 by giorgosn930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 Εμένα πάλι από κωτσοβολο με vodafone-cosmote sim δεν βγάζει ακόμα τίποτα.. :( Κάνε μια τραμπα τις κάρτες.... Μπορεί να στην βγάλει. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts