kyrgeo1978 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 (edited) Για το meanova sd card που ανέφερα παραπάνω 2 παρατηρήσεις: 1) Σε θήκες τύπου Neo Hybrid της spigen ενδεχομένως να μη κουμπώνει. Και λέω ενδεχομένως γιατί έχω το παλιό meanova που δεν κουμπώνει, για το καινούργιο (το dash) μπορεί να μη μπαίνει μπορεί και να μπαίνει γιατί είναι πιο μακρόστενο. Όποτε μπορεί να χρειαστεί να βγάζετε τη θήκη.Στη spigen ultra fit κουμπώνει. 2) Για όσους είναι root δουλεύει με την εφαρμογή stickmount και το βλέπεις με file manager όπως ο ES. Για όσους δεν είναι root δουλεύει με το nexus media importer. Για περισσότερα δείτε το . Edited November 15, 2014 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4480112/Sandisk-Ultra-Dual-32GB.html Εχεις δίκιο. Είναι το usb otg stick που αναφέρεται 3-4 topic παραπάνω Αυτό έχω σε 16αρι. Μια χαρά δουλεύει και δεν χρειάζεται ρουτ. Με τον es file explorer κάνω την δουλειά μου. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το έχω κι εγώ το 16 αρι. Πολύ ευχαριστημένος κυρίως λόγω του μικρού μεγέθους του. Αυτό βολεύει πολύ όταν κρατάς το τηλέφωνο. Το ζήτημα είναι ότι όσο ήμουν σε KK custom rom δούλευε μια χαρά με τον es, όπως λέτε. Τώρα που, προς το παρόν, είμαι σε στοκ LP δεν παίζει. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι επειδή είχα παραγγείλει μια θήκη από Κίνα, που δεν έφτασε ποτέ αν έχετε να προτείνετε κάποια από Ebay, Ευρωπαίο πωλητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το έχω κι εγώ το 16 αρι. Πολύ ευχαριστημένος κυρίως λόγω του μικρού μεγέθους του. Αυτό βολεύει πολύ όταν κρατάς το τηλέφωνο. Το ζήτημα είναι ότι όσο ήμουν σε KK custom rom δούλευε μια χαρά με τον es, όπως λέτε. Τώρα που, προς το παρόν, είμαι σε στοκ LP δεν παίζει. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι επειδή είχα παραγγείλει μια θήκη από Κίνα, που δεν έφτασε ποτέ αν έχετε να προτείνετε κάποια από Ebay, Ευρωπαίο πωλητή. Εμένα παίζει κανονικά σε L και χωρίς ρουτ.Χθες το δούλεψα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις το είδα. Απλώς δε το δείχνει στην home screen του es, όπως πριν. Με swipe αριστερά όλα καλά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το έχω κι εγώ το 16 αρι. Πολύ ευχαριστημένος κυρίως λόγω του μικρού μεγέθους του. Αυτό βολεύει πολύ όταν κρατάς το τηλέφωνο. Το ζήτημα είναι ότι όσο ήμουν σε KK custom rom δούλευε μια χαρά με τον es, όπως λέτε. Τώρα που, προς το παρόν, είμαι σε στοκ LP δεν παίζει. Να ρωτήσω κι εγώ κάτι επειδή είχα παραγγείλει μια θήκη από Κίνα, που δεν έφτασε ποτέ αν έχετε να προτείνετε κάποια από Ebay, Ευρωπαίο πωλητή. Αν παραγγείλεις απο ,ebay απο οπου και να είναι ο πωλητής εχεις ασφάλεια αγορών. Αν δεν σου ερθει ανοιγεις υπόθεση και καθαριζεις Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλημέρα στους αναγνώστες του forum. Είμαι κι εγώ εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Nexus5, και θα ήθελα να λύσω το πρόβλημα της απουσίας ραδιοφώνου στο τηλέφωνο.Έχω καταλήξει σε 2 bluetooth της Sony, τα SBH52 & MW1. Μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με την επιλογή ή αν έχει να μου προτείνει κάτι άλλο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Καλημέρα στους αναγνώστες του forum. Είμαι κι εγώ εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Nexus5, και θα ήθελα να λύσω το πρόβλημα της απουσίας ραδιοφώνου στο τηλέφωνο.Έχω καταλήξει σε 2 bluetooth της Sony, τα SBH52 & MW1. Μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με την επιλογή ή αν έχει να μου προτείνει κάτι άλλο? :confused: Πολύ καλές επιλογές και τα δύο... Αλλά sbh52 χαλαρά... Είναι λίγο μεγάλο αλλά σκέψου αν βγάλεις τα ακουστικά μιλάς κανονικά σαν τηλέφωνο.. Και αδιάβροχο και το κυριότερο πολύ καλή ποιότητα όταν μιλάς και όταν σε ακούν... Εγώ σκέψου το έχω μέσα από το μπουφάν και δεν έχω πρόβλημα στο να με ακούνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplou723 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Πολύ καλές επιλογές και τα δύο... Αλλά sbh52 χαλαρά... Είναι λίγο μεγάλο αλλά σκέψου αν βγάλεις τα ακουστικά μιλάς κανονικά σαν τηλέφωνο.. Και αδιάβροχο και το κυριότερο πολύ καλή ποιότητα όταν μιλάς και όταν σε ακούν... Εγώ σκέψου το έχω μέσα από το μπουφάν και δεν έχω πρόβλημα στο να με ακούνε Με nexus 5 το δουλεύεις, και αν ναι θέλω να μου πεις αν υπάρχει κανένα θέμα συνδεσιμότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Με nexus 5 το δουλεύεις, και αν ναι θέλω να μου πεις αν υπάρχει κανένα θέμα συνδεσιμότητας. Ναι φίλε μου... Απολύτως κανένα πρόβλημα... Αν θες υπάρχει αν το βρεις και το Sony mw600 ακόμα πιο φθηνό και καλύτερη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Αν παραγγείλεις απο ,ebay απο οπου και να είναι ο πωλητής εχεις ασφάλεια αγορών. Αν δεν σου ερθει ανοιγεις υπόθεση και καθαριζεις Το γνωρίζω αυτό. Μόνο που έχω βαρεθεί να ανοίγω υποθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Το γνωρίζω αυτό. Μόνο που έχω βαρεθεί να ανοίγω υποθέσεις. Μήπως πρέπει να προσέχεις περισσότερο από που αγοράζεις.. Δηλαδή κάποιοι με 99% feedback δεν μπορεί να είναι απατεώνες. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Μόνο που έχω βαρεθεί να ανοίγω υποθέσεις. ε οχι δα!μονο εαν αγοραζεις απο απατεωνες, λογικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Καλημέρα στους αναγνώστες του forum. Είμαι κι εγώ εδώ και λίγες μέρες κάτοχος του Nexus5, και θα ήθελα να λύσω το πρόβλημα της απουσίας ραδιοφώνου στο τηλέφωνο.Έχω καταλήξει σε 2 bluetooth της Sony, τα SBH52 & MW1. Μήπως κάποιος απο εσάς μπορεί να με διαφωτίσει σχετικά με την επιλογή ή αν έχει να μου προτείνει κάτι άλλο? :confused: Και εγώ το sbh52 έχω και κανένα θέμα δεν υπάρχει με το νέξους. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_asl Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 (edited) Μόλις μου ήρθε κι εμένα το Meenova Dash Micro - να αναφέρω πως μπαίνει κανονικά και με την Spigen Neo Hybrid! Edited November 20, 2014 by chris_asl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Μόλις μου ήρθε κι εμένα το Meenova Dash Micro - να αναφέρω πως μπαίνει κανονικά και με την Spigen Neo Hybrid! Αυτό είναι καλό νέο γι' αυτούς που θέλουν να πάνε σε sd card reader. Αφού μπαίνει σε Neo Hybrid θα κουμπώνει σε όλες τις θήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Έχει κανένας βάλει dbrand? Ωραία φαίνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souliar Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Έχει κανένας βάλει dbrand? Ωραία φαίνονται... ναι φιλε μου εγω ειχα βαλει...πολυ καλο και ποιοτηκο,με ευκολη τοποθετηση,αμα ψαξεις στο topic θα βρεις και φωτο που εχω βαλει! Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Κορυφαία η dbrand. Έχουν και έκπτωση σήμερα μην το σκέφτεσαι καθόλου. Εγώ έχω κόκκινο carbon σχεδόν ένα χρόνο και είναι άψογο. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 ναι φιλε μου εγω ειχα βαλει...πολυ καλο και ποιοτηκο,με ευκολη τοποθετηση,αμα ψαξεις στο topic θα βρεις και φωτο που εχω βαλει! Ξεκολλανε;μαζεύουν τριχουλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Μόλις μου ήρθε κι εμένα το Meenova Dash Micro - να αναφέρω πως μπαίνει κανονικά και με την Spigen Neo Hybrid! Η microSD σου αφαιρείται εύκολα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Αυτό έχω σε 16αρι. Μια χαρά δουλεύει και δεν χρειάζεται ρουτ. Με τον es file explorer κάνω την δουλειά μου. Εμένα παίζει κανονικά σε L και χωρίς ρουτ.Χθες το δούλεψα. Έχεις το nexus media importer? Χωρίς αυτό νομίζω δεν παίζει σε κανένα nexus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Έχεις το nexus media importer? Χωρίς αυτό νομίζω δεν παίζει σε κανένα nexus. Όχι δεν το έχω. Παίζει με τον es file explorer. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Μήπως πρέπει να προσέχεις περισσότερο από που αγοράζεις.. Δηλαδή κάποιοι με 99% feedback δεν μπορεί να είναι απατεώνες. Εγώ προσωπικά έχω πάρει από άτομα με 98-99% και έχω ανοίξει υποθέσεις...και λέμε για 99% με πενταψήφους ψήφους να έχει και όχι καμιά χιλιάδα.... Edited November 23, 2014 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά τι γνώμη έχετε για τις official θήκες; bumper και την άλλη της lg με το καπάκι; Επίσης για screen protector από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts