guy_fawkes Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Σωστό κι αυτό Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 http://i.imgur.com/RIvJKtq.jpg Μαμά κάμερα, απείραχτη 6:00 στο χωράφι. Ήθελα να τραβήξω 2-3 διαφορετικες ακόμα αλλά δεν είχα χρόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 https://photos.app.goo.gl/cjpFXCwfG2V3Ftqy6 μπειτε ανοιχτε τες κατα προτιμηση απο pc και δωστε ζουμ και πειτε μου τι βλεπετε. camera super pixel vs μαμα . δεν ειναι για ολα τα σεναρια,θελει να υπαρχει φως εστω και του σπιτιου. το jpeg στις ρυθμισεις το αφηνουμε στο 95% γιατι μετα δινει κατι 20mb αρχεια και .....ειπαμε παραειναι μεγαλα. δινει φυσικα τεραστιο crop και λεπτομερεια και για εμενα που τις πειραζω ειναι κουτι! την ρυθμιση την εχουμε στο 4/3 32 mp και την μπροστα επισης 4/3 51,9mp .σε 16/9 δεν δουλευει καλα,αφηστε τα εκει. φυσικα στην selfie με καλο φως της τσακιζει τα ουγια της μαμας! επισης βγαζει πολυ καλα ανθρωπους .....παντα σε καλο φως .....το επαναλαμβανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Απο ταμπλετ δεν μπορώ να διακρίνω μεγάλες διαφορές εκτός απο την τελευταία που εξαφάνισε τον θόρυβο στον τοίχο άκρη άκρη. Θα τις τσεκάρω και αύριο στο desktop Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 κανε ζουμ και εχε διπλα διπλα και ειδικα σε ολες εκτος απο αυτη στον δρομο η διαφορα ειναι εμφανεστατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Εχουν αρκετη λεπτομερια παραπανω. Οπως και παραμορφωση στο κεντρο του φακου,αν τις ανοιξεις σε διπλανες καρτελες και τις εναλλασεις γρηγορα. Οι μαμα ειναι καπως πρισμενες σφαιρικα στο κεντρο.Εφαρμογη του playstore ειναι αυτη Γιωργο? EDIT: Την βρηκα στο playstore και θα την δοκιμασω στο μικρο κινητο γιατι απο λεπτομερια πασχει EDIT2: Το μπουλο...Ασυμβατη με Samsung Edited June 19, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Είναι αρκετά εως πολύ καλη,οταν θα ανεβάσω καμια αλλη θα σας πω εαν ειναι απο αυτό το app. Την έβαλα αρχική οθόνη και αυτή . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το κινητάκι μου αλλά wannabe τέχνη!!!!! Δεν είναι τραβηγμένη από Xperia αλλά έχει ένα μέσα η φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Σωραιος, το εχεις φιλε. Ο κινηματογραφος που ειναι? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 Σε ευχαριστώ φιλαράκι.Στο κερατσινι,στο παρκο Σελεπίτσαρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 http://i.imgur.com/85gnzC5.jpg http://i.imgur.com/2eIazMB.jpg 2 φωτογραφιες γρήγορες με την MX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Όμορφες πολύ,έτσι δώστε καμία εικόνα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 την καλησπερα μου στην μικρη οικογενεια των sonaκιδων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Πολύ όμορφες Γιώργο, φαίνεται το έμπειρο χέρι! Σταμάτησες πια να βγάζεις με την MX; εμένα αρχίζει λίγο να μου την σπάει το HDR της γιατί κάνει αυτή την λάμψη στο περίγραμμα. Μπορείς να μας πεις η πρώτη και οι 2 τελευταίες φωτογραφίες αν είναι στο manual τι ρυθμίσεις εβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 την mx την εχω λιγο παρατησει η αληθεια ειναι και ο λογος ειναι αυτος που ειπες αλλα την εχω στην συσκευη δεν την διαγραφω. η τελευταια ειναι στο αυτοματο που ειχε ακομα φως η φαση ολη. η πρωτη και η προτελευταία ειναι manual κλαιστρο 1/4 iso auto και ριπη ετσι ωστε να διαλεξω μια ακουνητη απο το δυσκολο στο χερι 1/4 . γενικα σε λιγο φως και οχι ανθρωπους τραβαω 1/4 και διαλεγω την καλυτερη,μπορω να παω 0,5 και να διαλεξω μετα αλλα το 1/4 ειναι πιο ευκολο. εχουν φαει επεξεργασια ομως ,μη μπερδεύεσαι. στις πιο πολλες εχω ανοιξει τις σκιες ,για την ακριβεια το εχω παρακανει κιολας (βλεπε την τελευταία ) που τα σπιτια δειχνουν σαν ζωγραφια εντελως με 0νικη φυσικοτητα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 την mx την εχω λιγο παρατησει η αληθεια ειναι και ο λογος ειναι αυτος που ειπες αλλα την εχω στην συσκευη δεν την διαγραφω. η τελευταια ειναι στο αυτοματο που ειχε ακομα φως η φαση ολη. η πρωτη και η προτελευταία ειναι manual κλαιστρο 1/4 iso auto και ριπη ετσι ωστε να διαλεξω μια ακουνητη απο το δυσκολο στο χερι 1/4 . γενικα σε λιγο φως και οχι ανθρωπους τραβαω 1/4 και διαλεγω την καλυτερη,μπορω να παω 0,5 και να διαλεξω μετα αλλα το 1/4 ειναι πιο ευκολο. εχουν φαει επεξεργασια ομως ,μη μπερδεύεσαι. στις πιο πολλες εχω ανοιξει τις σκιες ,για την ακριβεια το εχω παρακανει κιολας (βλεπε την τελευταία ) που τα σπιτια δειχνουν σαν ζωγραφια εντελως με 0νικη φυσικοτητα!!!!! Ναι το κατάλαβα. Ούτως ή αλλως εμένα μου αρέσουν οι πειραγμένες φωτογραφίες, αλλά να βγαίνει καλό αποτέλεσμα! Δεν είχα σκεφτεί καθολου να αφήνω το iso auto... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Απλά ρίχνε το κλείστρο τίποτα άλλο. Σε τεχνητό και σκοτεινό περιβάλλον 1/4 1/8 και ριπή και θα βγει αρκετά καλή. Άσε και το hdr στο on γιατί εάν πειράξεις iso βγαίνει off απευθείας. Όχι ότι κάνει κάτι αυτό,ακόμα πιστεύω ότι στην συσκευή μας τι hdr on τι off δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι. Είναι μαλωμενη η Sony με το hdr! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Πολύ ωραίες οι φώτο όπως πάντα αν και η πρώτη είναι λίγο κουνημένη. Στις συσκευές μαςτο hdr δεν κάνει σχεδόν τίποτα πράγματι. Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Θα σταθω στην 2η και 4η που μ αρεσαν παρα πολυ σαν σκηνικα. Τα μονα σημεια που θα ηθελα να δω λιγο διαφορετικα ειναι στην μεν Νο.2 φωτο οχι τοσο φωτισμενος ουρανος γυρω απο τον ηλιο και στην Νο.4 ενα κλικ αν μπορουσες να φωτισεις τις σκιες στο καραβι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ευχαριστώ παιδιά. Οντως δεν ειναι και πολύ σωστές,το βλεπω και εγώ,το εχω παρακάνει σε μερικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 21:45 το βράδυ με καθόλου φως εκτός από τον δρόμο 4 ορόφους κάτω Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και άλλη μια νυχτερινή Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 (edited) Στοκ καμερα και χειροκινητο? Το βουνο πως εξαφανιστηκε στην δευτερη? Ο ουρανος της 1ης ειναι τρομερος. Η 2η κουνηθηκε αλλα φαινεται ακομα και ετσι οτι εχει πιο πολλη λεπτομερια,ειδικα πανω στο τραπεζι. Edited July 22, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Στοκ κάμερα χερατη Η πρώτη με 1/8 κλείστρο, iso 6400 Η δεύτερη 1/2 κλείστρο iso αυτόματο στο 2500 Περασμενες και οι 2 από Adobe για μείωση θορύβου και τίποτα άλλο. Το βουνό by the way εξαφανίστηκε Γιατί έγινε μπλε μαζί με τον ουρανό Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. July 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2019 Ακυρο. Λάθος νήμα :) Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts