Jump to content

Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάνεις το ΧΖ1 να δείχνει DSLR πραγματικά!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

2 γραμμές το 90% και λίγες περαιτέρω διόρθωσης σε ένα από τα app που κυκλοφορούν.

Αυτός είναι και ο λόγος που δε με ενδιαφέρουν (πέρα από περιέργεια) για αγορά τα καινούργια τηλέφωνα και τα reviews να τα παίρνω της μετρητής,καθώς ούτε η gcam.

Θέλω απλά ο φακός να έχει λεπτομέρεια,αυτό μόνο.

Ούτε εάν ανοίγει τις σκιές το software εάν τα χρώματα είναι μουντά η έντονα κ.α .

Σε αυτές τις φωτό που με ενδιαφέρουν 2!!!!! Γραμμές.

Και ο 19αρης δίνει λεπτομέρεια πιο πολύ από τα 12αρια του ανταγωνισμού και το ήξερα.

LRM-EXPORT-13464301459445-20190601-203811667.jpg

Η φωτό του x1 από αυτές που είχες παραθέσει,δες το κτήριο τα φώτα στο μαγαζί μέσα από τα τζάμια τού.

Δες τι πληροφορία υπήρχε και βγήκε έξω.

Θα στο έκανε η jpeg engine του κατασκευαστή αλλά αυτός θα σου δώσει μια μέση λύση για όλους,δε μπορεί να ξέρει τι αρέσει στον καθένα,αλλά κάθε αρχείο έχει μέσα ζουμι..... πολύ ζουμί.

Για αυτό δε παίρνω μέρος στο νήμα με τα συγκριτικά,γιατί εάν θελήσω και ας ακούγομαι κακός τα πατάω τα κινητά τους σε 10 λεπτά όσο κανείς να περάσεις μια πίστα στο crash saga .

Υ.γ βασικά δε παίζω games ούτε έχω social οπότε εάν σταθώ θα πάρω μια φωτό να την σενιαρω.

Edited by georgerapp

Τα λουλουδακια ειναι φανταστικα ειτε με ειτε χωρις επεξεργασια.

Στα τοπικ με το συγκριτικο καμερων εχουν πολυ πλακα αυτα που γραφονται μερικες φορες.

Τα λουλουδακια ειναι φανταστικα ειτε με ειτε χωρις επεξεργασια.

Στα τοπικ με το συγκριτικο καμερων εχουν πολυ πλακα αυτα που γραφονται μερικες φορες.

ισχυεί

Γενικά έχουν πλάκα!

Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro

Μπράβο παίδες δώστε πράμα!

Ratatouis φτιάχνεις wallpapers και εσύ ε;

Και Εγώ έχω μόνο δικά μου.

Γιώργο οι φωτογραφίες σου τρομερές πραγματικά. Ναι βγάζω μερικά και γω.

Πολυ ωραίες παιδιά συνεχίστε!

Πολύ δυνατές φωτογραφιες. Φαίνεται ξέρεις τι κάνεις. Μου έδωσες και μένα μερικές ιδέες τώρα να ξέρεις

Μου αρέσει πολύ η λεπτομέρεια που βγάζουν οι φωτογραφίες σου!

Ευχαριστώ παιδια, αυτό είναι ουσιαστικά κάτι σαν παιχνίδι αντί για κανονικό game όταν βρίσκω χρόνο, κάθομαι και τις χαρχαλευω.

Αυτό είναι που τσαντίζει στον Γιώργο,πάμε και παίρνουμε ακριβά κινητά και έρχεται ο άλλος με το ΧΖ1 και βγάζει 5 φορές καλύτερη φωτογραφία απο εσένα:lol::lol:

Δεν βγαζω καλύτερες από εσένα, απλά παίζω μαζι τους και ας πουμε ξερω να παίρνω το φως υπερ μου, μεχρι εκει.

Εσυ εχεις βγαλει κατι τρομερές φωτογραφίες ας πουμε που έχω δεί.

Και απο περιεχομενο ποιότητα καδράρισμα-φοβερες!

Την καλημέρα μου και τα σέβη μου!

χεράτες οι τελευταίες?

όλες πανέμορφες,πίνακες ζωγραφικής!

ναι κανονικα χερι και χωρις πολλα πολλα.

εχω βρει τον μπουσουλα,εχω μονιμα στο manual 1/4 κλειστρο και ολα auto,το αλλαζω μονο εαν θελησω κατι αλλο,και με αυτο τραβαω οταν ειναι δυσκολες συνθηκες και ΟΧΙ ανθρωποι η τα παιδια μου.

και οπως εχω πει τραβαω ριπη 5 με οσες κατσει,η πρωτες και οι τελευταίες θα βγουν κουνημενες,οι αλλες οχι.

ειδα απο φιλο απο ενα apple xs πορτρετα,ωραιο μποκε και χρωματα προσώπων λεπτομερεια.

να ειχαμε και εμεις το πορτρετο καλα θα ηταν,δινει μια αισθηση μηχανης η ολη φαση.

Edited by georgerapp

ναι κανονικα χερι και χωρις πολλα πολλα.

εχω βρει τον μπουσουλα,εχω μονιμα στο manual 1/4 κλειστρο και ολα auto,το αλλαζω μονο εαν θελησω κατι αλλο,και με αυτο τραβαω οταν ειναι δυσκολες συνθηκες και ΟΧΙ ανθρωποι η τα παιδια μου.

και οπως εχω πει τραβαω ριπη 5 με οσες κατσει,η πρωτες και οι τελευταίες θα βγουν κουνημενες,οι αλλες οχι.

ειδα απο φιλο απο ενα apple xs πορτρετα,ωραιο μποκε και χρωματα προσώπων λεπτομερεια.

να ειχαμε και εμεις το πορτρετο καλα θα ηταν,δινει μια αισθηση μηχανης η ολη φαση.

πως μπορείς και τραβάς σε ριπή για παράδειγμα 5 φωτογραφίες?εγω στην ριπή πάνω απο 50 σίγουρα,δεν μπορώ να το ελέγξω.:lol:

Ελληνικη πατεντα. Στοκ ΧΖ3,αυτοματο,απειραχτες απο επεξεργασια

2 μεσημβρινες φωτογραφιες. Στην δευτερη φωτογραφισα μεσα απο τα γυαλια ηλιου μου τα οποια εχουν πολωτικο φακο,σχεδον μια ωρα αργοτερα της πρωτης φωτο.

48029170361_15e9f521fe_z.jpgDSC_0626 by Dim Tsak, on Flickr

48029174431_b014cfaea7_z.jpgDSC_0662 by Dim Tsak, on Flickr

Πιο ωραία η δεύτερη με το γυαλί ηλίου!

έδωσε άλλη ομορφιά,πιο βαθιά χρώματα χωρίς να δείχνει σαν να έχεις ρίξει έκθεση.

Στο έγραψα και στο άλλο νήμα,πράγματι η δεύτερη είναι αλλού.

Θα το δοκιμάσω και εγώ....ζήλεψα

Άσε την φωτογραφία απείραχτη και αφού έχεις που έχεις το express βάλε της ένα φίλτρο από τα τόσα που έχει.δεν είναι ντε και καλά καλλιτεχνικά,είναι μερικά που κάνουν ότι αυτό με το γυαλί.

• The title was changed to Φωτογραφίες & βίντεο με τα Sony Xperia μας
  • The topic was pinned