ratatouis Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Dat detail ! Μου αρέσει πολύ που απουσιάζει ο θορυβος και δεν τις βγάζει "λασπωμενες". Μπράβο πολύ όμορφες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Εντάξει δεν υπάρχουν οι φωτογραφίες mak... Στάλθηκε από το MI 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Πολύ καλές πραγματικα! Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Mak αφού έχεις και το xz1 ακόμα δώσε και ένα άμεσο συγκριτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Mak αφού έχεις και το xz1 ακόμα δώσε και ένα άμεσο συγκριτικό. Ήθελα από καιρό να το ζητήσω, αλλά ντρεπόμουν. Τι σύγκριση να παίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Να δουμε την βελτίωση δίπλα δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Δε το είχα σκεφτεί... Θα βγω στη πιάτσα μια μέρα και με τα δύο να το κάνω... Απλά το λέω από τώρα το Xz1 θα παίξει πολύ Manual....γιατι με το 5αρι Manual χρησιμοποιώ για να κάνω το πολύ καλό λίγο καλύτερο πια και για να βγάλω κάνα κεραυνό όταν ο ουρανός έχει κέφια... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 ριξε και καμια αυτοματο με αυτοματο , ετσι για να δουμε την πραγματικη διαφορα . και τραβα και οπως θα τραβαγες με το xz1 , ετσι και αλλιως εγω ετσι θα τραβαγα . αλλα θα ειναι πολυ ωφελιμο γιατι ουσιαστικα θα ειναι εμμεσο συγκριτικο και για τους φιλους με τα xz3 . το xz3 με το xz1 εχουν μικρη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Πιστεύω μέσα στη νύχτα να ανεβάσω ένα συγκριτικό... Να βγω έξω δε θέλω να έχει πολύκοσμια καταλαβαινεται να είμαι άνετος στα πλάνα... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Αν και όταν μπορείς ένα συγκριτικό με το 5αρι σου σε σκοτεινό περιβάλλον με HDR ON VS HDR OFF παρακαλώ Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Για την ιστορία όλες οι νυχτερινές μου είναι HDR off.. Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Σε ευχαριστώ από καρδιάς που μπήκες στο κόπο να μπεις σε ένα Sony topic για να μου πεις το αυτονόητο... Έχεις δίκιο δεν υπάρχει λόγος να μη ποστάρω... Αλλά είμαι σίγουρος ότι σε κάποιες εβδομάδες θα υπάρξει και πάλι ο αντιSonyσμος και δε μπορώ πάλι να μπω σε αντιπαράθεση... Οπότε τα λέμε εδώ μεταξύ μας όμορφα και ωραία... Ειδικά εσυ είσαι από τα μέλη που ποτέ δεν είχα πρόβλημα και ήσουν πάντα αντικειμενικός... να είσαι καλά, θεωρώ απίθανο να σου την ''πέσει'' κάποιος με τέτοια δείγματα που βλέπω να ανεβάζεις Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Xperia 5 manual + HDR 2019-12-20_06-36-32 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Ένα γρήγορο συγκριτικό απλά να χαμε να λέγαμε....Auto + HDR και τα 2 Xperia XZ1 2019-12-20_08-06-29 by l200kerasia, on Flickr Xperia 5 2019-12-20_08-06-14 by l200kerasia, on Flickr Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Υπάρχει διαφορά , οχι ότι περιμέναμε και κάτι διαφορετικό. Περιμένουμε και αλλα . Φάση έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Πάντα το θερμόμετρο θα είναι σημείο αναφοράς! Εχει όντως διαφορά. Το θέμα είναι με άλλα τηλέφωνα τι κάνει το 5αρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Πάντα το θερμόμετρο θα είναι σημείο αναφοράς! Εχει όντως διαφορά. Το θέμα είναι με άλλα τηλέφωνα τι κάνει το 5αρι Σύμφωνα με κάποια δείγματα που βλέπω από το άλλο topic δεν είναι το τοπ αλλά είναι μέσα στα 3 πρώτα.. Πιστεύω είναι καλυτερο και από κάποια πολυδιαφημισμένα κινέζικα... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 δεν υπαρχει καλυτερο τηλεφωνο απο ενα σημειο και επανω , υπαρχουν καλυτερες φωτογραφιες , αυτες τις τραβαει ο ανθρωπος . φετος η sony καταφερε να μπει σε αυτα τα κινητα . στα κινητα που εναν ξενο με το αθλημα θα τον κανουν να τραβαει καλες φωτογραφιες . ο mak για παραδειγμα θα βγαλει καλες φωτογραφιες και με galaxy s4 για παραδειγμα . απλα τωρα θα ρεμπελεψει πια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 απλα τωρα θα ρεμπελεψει πια . Ή αλήθεια είναι ότι το ρίχναμε ιδρώτα για τη κατάλληλη ρύθμιση.. Αλλά τώρα αν ρίξεις ιδρώτα είναι πιθανό να φτάσεις με ένα φακό κινητού επαγγελματικό επίπεδο.... Έχω την Α6000 και σε κάτι πλάνα προβληματίζομαι γιατί το Xperia στο one click συμπεριφέρεται καλύτερα... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 ναι γιατι τα κινητα εχουν το προνομιο να εχουν κατι κτηνη σε επεξεργαστηκη δυναμη απο πισω και εχουν περασει το post processing σε αλλο επιπεδο . εαν βαλεις εναν prime φακο στη μηχανη σου με μεγαλο διαφραγμα βεβαια θα ξεφυγει πολυ απο το κινητο. οπως και εαν τραβας raw και την φτιαχνεις μετα και με τον κιτ θα εισαι πολυ καλυτερα. σε ανθρωπους δε η μηχανη θα ειναι πιστευω ανωτερη αρκετα. αλλα τα κινητα πλεον με ενα auto θα δωσουν ετοιμο σωστο αποτελεσμα στο 90% των περιπτωσεων . η αληθεια ειναι πως εαν οι καμερες δεν δωσουν σημασια στην μετα επεξεργασια θα μεινουν μονο σε χερια αυτων που ξερουν και τις χρειαζονται , τα κινητα εχουν κανει επανασταση στον τομεα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 (edited) https://imgur.com/a/brmnu4q Τραβηγμένη με Super https://imgur.com/a/RNVrjF7 Τραβηγμένη με την Sony camera https://imgur.com/a/hvAJYPB Τραβηγμένη με την MX Camera https://imgur.com/a/huTcCV7 Τραβηγμένη με το Mi8 https://imgur.com/a/ysoTcXa Mi8 GCam Και εγώ που είμαι σκράπας καταλαβαίνω πως σε ευκρίνεια η Super τράβηξε καλύτερα, ίσως στα ίδια επίπεδα με την MX και της Sony ό,τι να "ναι. Οι του Mi8 έχουν τεράστια διαφορά σε όλα.... Ίδιες συνθήκες παιδιά απλά στο XZ3 είχα σταθερά τα χέρια γιατί είχατε πει ότι τις προηγούμενες που ανέβασα ήταν κουνημένες, στο MI8 κανονικά χωρίς σταθεροποίηση. Οι γνώστες ας γράψουν κάτι να καταλάβω κι εγώ τι διάολο πρέπει να κάνω σωστό Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 21, 2019 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Ρε συ δε μπορω να καταλάβω . Το site αυτο τις συμπιέζει στον Θεό. Πραγματικά! Ανεβαζε στο imgbb αφου κανεις τον κόπο.οι φωτογραφιες της super θέλουν συμπίεση γιατι είναι μεγάλες. Περνα τες απο το photoshop express και βαζε 50% αποθήκευση . Εαν δε ξέρεις να σου πω εγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 (edited) Clear cache στην εφαρμογη για αρχη. Δοκιμασε να κανεις χειροκινητη εστιαση.Πχ. κανε ταπ στην οθονη του κινητου στο καμαπαναριο. Δοκιμασε και χωρις ταπ. Κανε εναν διαγνωστικο ελεγχο της καμερας. Αφου οι αλλες εφαρμογες τραβανε καλα,καποιο κοκομπλοκο με την στοκ παιζει,θεμα software δλδ. Αν εχεις υπομονη διαβασε ολες τις ενοτητες εδω https://support.sonymobile.com/gr/xperiaxz3/userguide/getting-to-know-your-camera/ Τσεκαρε οτι εχεις την μεγιστη αναλυση και γενικα ελενξε ρυθμισεις σου Edited December 21, 2019 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 Ρε συ δε μπορω να καταλάβω . Το site αυτο τις συμπιέζει στον Θεό. Πραγματικά! Ανεβαζε στο imgbb αφου κανεις τον κόπο.οι φωτογραφιες της super θέλουν συμπίεση γιατι είναι μεγάλες. Περνα τες απο το photoshop express και βαζε 50% αποθήκευση . Εαν δε ξέρεις να σου πω εγω.Οκ ΓιώργοClear cache στην εφαρμογη για αρχη. Δοκιμασε να κανεις χειροκινητη εστιαση.Πχ. κανε ταπ στην οθονη του κινητου στο καμαπαναριο. Δοκιμασε και χωρις ταπ. Κανε εναν διαγνωστικο ελεγχο της καμερας. Αφου οι αλλες εφαρμογες τραβανε καλα,καποιο κοκομπλοκο με την στοκ παιζει,θεμα software δλδ. Αν εχεις υπομονη διαβασε ολες τις ενοτητες εδω https://support.sonymobile.com/gr/xperiaxz3/userguide/getting-to-know-your-camera/ Τσεκαρε οτι εχεις την μεγιστη αναλυση και γενικα ελενξε ρυθμισεις σουΘα το κάνω Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2019 (edited) ωπα φιλε . τωρα εκατσα pc , μια χαρα φαινονται εδω. τις κατεβασα κιολας να τις δω καλα. καταρχην η super εχει υπερ εκθεση και ειναι η πιο χαλια , δε ξερω εαν δουλευει σωστα γιατι ειναι λιγα mb . απο εκει και περα εαν οι χαρακτηρισμοι ειναι σωστοι η πιο σωστη ειναι η μαμα sony . ας σου φαινετε περιεργο. καταρχην του mi8 ειναι τερμα στην οξυτητα και φυσικα ειναι ΜΠΛΕ! εχει χασει wight balance , και μαλιστα για τα καλα. σαφεστατα η μαμα sony η πιο φυσικη . η mi8 εχουν λιγο παραπανω λεπτομερεια . παντως το imgbb ειναι ανωτερο site . σε android με το imgur η φωτογραφια sony ειναι 648kb σε pc ειναι 2,28mb , δηλαδη κανει συμπιεση σε android . Edited December 21, 2019 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts