Jump to content

Online αναβάθμιση του K750i: Προβλήματα, απορίες

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;  

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;

• ΝΑΙ
      0
    • ΟΧΙ
      0
    • Δεν ασχολούμαι με τα updates
      0

Recommended Posts

ξεκίνησα να έρθω να σχολιάσω το πρόβλημα με την κακή επαφή της οθόνης και του service που δε λέει να μου επιστρέψει το κινητό εδώ και αρκετές ημέρες αλλά βλέπω ότι εδώ πέφτει κράξιμο αφενός και αφετέρου αυτοί που κράζουν, πλατειάζουν επίσης με ασχετολογίες...
The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ξεκίνησα να έρθω να σχολιάσω το πρόβλημα με την κακή επαφή της οθόνης και του service που δε λέει να μου επιστρέψει το κινητό εδώ και αρκετές ημέρες αλλά βλέπω ότι εδώ πέφτει κράξιμο αφενός και αφετέρου αυτοί που κράζουν, πλατειάζουν επίσης με ασχετολογίες...

ti akribws epa8e h o8onh sou dld???den ekane kalh epafh??poses meres sou to exoun krathsei??sthn egguhsh mesa einai eeee??den se eipan kana trelo ekei oti den einai mesa sthn egguhsh kai prepei na plhhrwseis???

ναι, έκανε κακή επαφή η οθόνη κι όταν μιλούσα άκουγα ένα απαράδεκτο τρίξιμο.

πάνε ήδη 10 μέρες και δεν έχω κανένα νέο.

για να δούμε...

The carpet crawlers heed their callersالسجاده الزواحف عن اهتمام المتصلين We've got to get in to get out ويفي على التدخل في الخروج

Παιδια εχω την R1J002, και θελω να ρωτησω εαν αξιζει να κανω αναβαθμηση στην επομενη. Βελτιωνεται η ποιοτητα βιντεο η ειναι τα ιδια χαλια?

Παιδια εχω την R1J002, και θελω να ρωτησω εαν αξιζει να κανω αναβαθμηση στην επομενη. Βελτιωνεται η ποιοτητα βιντεο η ειναι τα ιδια χαλια?

file mhn kaneis anaba8mish auth pou exeis twra einai para polu kalh!!kai egw auth exw kai eimai polu euxarhsthmenos!!!!!

file mhn kaneis anaba8mish auth pou exeis twra einai para polu kalh!!kai egw auth exw kai eimai polu euxarhsthmenos!!!!!

Και εγω πολυ ικανοποιημενος ειμαι απο το κινητο αλλα η ποιοτητα βιντεο ειναι χαλια και ρωτω μηπως υπαρχει καμια αναβαθμηση που να βελτιωνει την ποιοτητα βιντεο....

Αν δεν αντιμετωπίζεις ιδιαίτερο πρόβλημα με τη RJ, μην κάνεις αναβάθμιση. Το video γίνεται πολύ χειρότερο. Εγώ με την RJ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Είχα το καλύτερο video που είδα ποτέ σε κινητό

Είναι τόσο σημαντική η διαφορά ποιότητας που την αντιλαμβάνεστε, ή απλά το διαβάσατε κάπου; Μου κάνει εντύπωση να θάβει από μόνη της η SE μια τόσο καλή κάμερα !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

H R1J με την R1L, έχουν την ίδια ακριβώς ποιότητα video. H συμπίεση του video αυξήθηκε στην R1J ( από ότι λένε στα ξένα fora, επειδή δεν έπαιζε τόσο ομαλά), γιαυτό έπεσε και η ποιότητα, και παρέμεινε το ίδιο και στην R1L που κυκλοφόρησε αργότερα. Το μόνο firmware που έχει χαμηλώτερη συμπίεση είναι το R1A. Η ποιότητα των φωτογραφιών ΔΕΝ έχει επηρεαστεί.

Όσον αφορά την αναβάθμιση του firmware, πιστεύω πως πρέπει να γίνεται. Ένα καινούριο firmware βγαίνει μόνο και μόνο για να διορθώση αδυναμίες και προβλήματα ενός παλαιότερου, ή ακόμα και να προσθέσει κάποιες καινούριες δυνατότητες.

Αν ο κώδικας των κινητών ήταν τέλειος, χωρίς προβλήματα, δεν θα υπήρχε ανάγκη για καινούρια firmwares. Εφόσον λοιπόν κυκλοφορούν firmwares, πάει να πει πως υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν.

Καλό βέβαια είναι να περιμένει κανείς να κυκλοφορούν και επίσημα τα firmwares στο site της Sony Ericsson. Εξάλου πολλοί ήταν αυτοί που έτρεξαν να βάλουν στο κινητό τους την R1N που είχε διαρεύσει στο internet χωρίς να έχει κυκλοφορήσει επισήμως, και όπως αποδείχτηκε ήταν δοκιμαστικό firmware ,το οποίο δημιουργούσε πολλά προβλήματα. :)

Μίλησα με ένα εξουσιοδοτημένο service της Sony-Ericsson για να τους πάω το κινητό για αναβάθμιση και μου είπαν ότι δεν έχουν ακόμα το καλώδιο για σύνδεση με τον υπολογιστή (!!!) και με παρέπεμψαν σε άλλο κατάστημα. Ρώτησα αν χάνω την εγγύηση σε περίπτωση που το αναβαθμίσω μέσω Internet και μου είπαν “όχι” ΑΛΛΑ υπάρχει περίπτωση να κατεβάσω και ιούς (όπως τους έχουν αναφέρει κάποιοι πελάτες) και μετά για να το επισκευάσουν (να το αναβαθμίσουν πάλι δηλαδή) θα πρέπει να πληρώσω… Έχει συμβεί σε κανέναν να κατεβάσει ιούς και να έχει πρόβλημα ή είναι άλλος ένας τρόπος να μας τα παίρνουν και για την αναβάθμιση???

Gia na "katevaseis" io, dld alloiwmeno firmware 8a prepei na exeis mpei se allh selida...

Alla kai pali poly dyskolo to kovw na exoun ftiaksei firmware kai systhma online egkatastashs opws ths SE gia na pernane firmware me io se kinhta :P

http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif

Φίλε spaul, μην ακούς τι σου λένε στην sony ericsson , μιας και κοιτανε πως θα τα αρπάξουνε. Κάνε καλύτερα μόνος σου την αναβάθμιση και μην φοβάσαι για ιούς. Ποιο firmware έχεις? :)

χθες εβαλα διπλα διπλα ενα κ750 με R1L και το δικο μου με R1J εκδοση λογισμικου και ομως ειχαν διαφορα στην φωτογραφια.εγω με την R1J οταν βγαζω μια φωτογραφια φαινονται πιο ξεθωριασμενα τα χρωματα σε σχεση με το αλλο κινητο και οχι μονο αυτο αλλα δεν ξερω αν εχετε προσεξει οτι οταν μια φωτογραφια πατησουμε το κουμπι να την τραβηξει αλλαζει λιγο τα χρωματα κατι που με ενοχλει... :mad: το κ750 με την R1L οτι "εβλεπε" τραβαγε

Φίλε spaul, μην ακούς τι σου λένε στην sony ericsson , μιας και κοιτανε πως θα τα αρπάξουνε. Κάνε καλύτερα μόνος σου την αναβάθμιση και μην φοβάσαι για ιούς. Ποιο firmware έχεις? :)

Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε δύο κινητά. Το ένα εχει την R1A (αν και δεν έχει κάποιο πρόβλημα) και το άλλο την R1J (με αρκετά κολλήματα). Τους είπα και εγώ ότι είναι αδύνατον να έχει ιό κάποιο αρχείο που δίνει η Sony-Ericsson από το ΕΠΙΣΗΜΟ site της αλλά εξακολουθούσαν να λένε τα ίδια.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση σε δύο κινητά. Το ένα εχει την R1A (αν και δεν έχει κάποιο πρόβλημα) και το άλλο την R1J (με αρκετά κολλήματα). Τους είπα και εγώ ότι είναι αδύνατον να έχει ιό κάποιο αρχείο που δίνει η Sony-Ericsson από το ΕΠΙΣΗΜΟ site της αλλά εξακολουθούσαν να λένε τα ίδια.

ΑΜΑΝ! Μην πας και συνδεθείς στο καταραμένο internet γιατί θα πάθεις μεγάλη ζημιά. Θα εκραγεί το κινητό στα μούτρα σου και δε θα μπορείς να πας διακοπές!..

Σαν τις ειδήσεις του Star μου ακούγεται... :)

Αν είναι δυνατόν. Μα που βρισκόμαστε;

;)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Στο davinci υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε roll back στην R1J ή στην R1A? Γιατί το video δεν αντέχεται στην R1L. Και κάτι ακόμα. Αν περάσουμε το firmware του w800, μπορούμε να γυρίσουμε ξανά σε k750?

H R1J με την R1L, έχουν την ίδια ακριβώς ποιότητα video. H συμπίεση του video αυξήθηκε στην R1J ( από ότι λένε στα ξένα fora, επειδή δεν έπαιζε τόσο ομαλά), γιαυτό έπεσε και η ποιότητα, και παρέμεινε το ίδιο και στην R1L που κυκλοφόρησε αργότερα. Το μόνο firmware που έχει χαμηλώτερη συμπίεση είναι το R1A. Η ποιότητα των φωτογραφιών ΔΕΝ έχει επηρεαστεί.

Η R1J με την R1L ΔΕΝ έχουν την ίδια ποιότητα στο video και ας λέει ότι θέλει η se. Με το που έβαλα το νέο firmware δεν πίστευα στα μάτια μου. Το πιξέλιασμα ήταν απογοητευτικό. Τώρα άν η R1A τράβαγε videos με καλύτερη ποιότητα, δεν το ξέρω γιατί δεν την είχα ποτέ. Αλλα αν ισχύει αυτό, τότε η εικόνα θα ήταν φοβερή. Οσο για τις φωτογραφίες, συμφωνώ οτι δεν έχει αλλάξει κάτι.

Στο davinci υπάρχει η δυνατότητα να κάνουμε roll back στην R1J ή στην R1A? Γιατί το video δεν αντέχεται στην R1L. Και κάτι ακόμα. Αν περάσουμε το firmware του w800, μπορούμε να γυρίσουμε ξανά σε k750?

Για το πρώτο ΝΑΙ! Απλά διαλέγεις το κατάλληλο αρχείο για download. Για το δεύτερο δεν ξέρω

Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση αλλά όταν κλείνω το κινητό για 20" και κρατάω το "c" πατημένο για να το συνδέσω πάλι και να ξεκινήσει η διαδικασία, αυτό ανοίγει (ενώ δεν θα έπρεπε όπως λέτε) και η αναβάθμιση δεν ξεκινά. Έχω δοκιμάσει με Internet Explorer και Firefox και χωρίς Firewall. Καμιά πρόταση...???

Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση αλλά όταν κλείνω το κινητό για 20" και κρατάω το "c" πατημένο για να το συνδέσω πάλι και να ξεκινήσει η διαδικασία, αυτό ανοίγει (ενώ δεν θα έπρεπε όπως λέτε) και η αναβάθμιση δεν ξεκινά. Έχω δοκιμάσει με Internet Explorer και Firefox και χωρίς Firewall. Καμιά πρόταση...???

...κι εμένα τα ίδια, εξακολουθώ να μην μπορώ να το αναβαθμίσω γιατί κολλά σε αυτό το σημείο.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα... :cry:

Ι need a six month vacation, twice a year.