Jump to content

Online αναβάθμιση του K750i: Προβλήματα, απορίες

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;  

1. 1. Είστε ευχαριστημένοι με την R1N;

• ΝΑΙ
      0
    • ΟΧΙ
      0
    • Δεν ασχολούμαι με τα updates
      0

Recommended Posts

Τελικα ρε παιδια το Κ750ι περνει memory stick duo pro του ενος GB(Ρωτάω για να μην δωσω ασκομε 100+ εθρώ που κοστίζει)

Ρωτάς σε λάθος θέμα, εδώ μιλάμε για τις αναβαθμίσεις. :X

Αλλά για να σου απαντήσω, ΝΑΙ, έχει χιλιοειπωθεί. Παίρνει μέχρι 2Gb memory stick duo pro !!!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω έχω την έκδοση R1J002...

Ποια είναι η τελευταία έκδοση με ελληνικά ? Αξίζει να κάνω αναβάθμιση ?

Αν κάνω αναβάθμιση θα χάσω τις επαφές μου και οτιδήποτε έχω αποθηκεύσει ?

telika ti pezetai na kanw tin anavathmisi d 3ero eimai me r1a044 k eimai mia xara kanena provlima tora an kanw anavathmisi r1l k pextei kamia mlkia stin camera k miothi h poiotita lete na perimenw na vgei kamia alli?? as mou dosei kapios kamia simboulh....
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

pige filos poy den exi internt sti ericson stin leoforo athinon na kani anabathmisi eixaitin r1a kai tou ekane kati trela tin epomeni to pire "anabathmizmeno" mou to edose na do oti tou balane tin L kai.....

r1a eixai akoma

mipos einai psiloapateones???

telika ti pezetai na kanw tin anavathmisi d 3ero eimai me r1a044 k eimai mia xara kanena provlima tora an kanw anavathmisi r1l k pextei kamia mlkia stin camera k miothi h poiotita lete na perimenw na vgei kamia alli?? as mou dosei kapios kamia simboulh....

Φιλε μου εγω προσωπικα μετα απο αρκετες δοκιμες διαπιστωσα και ειμαι σιγουρος οτι με την την αναβαθμιση που κυκλοφορει τουλαχιστον η ποιοτητα του video πεφτει αρκετα :mad:

myphone_2.png

θες συμβουλη φιλε μου?γιατι να πας και να του κανεις αναβαθμιση οταν δεν εχει το κινητο σου κανενα προβλημα κι επειτα η νεα αναβαθμιση δεν σου προσφερει και τιποτα διαφορετικο,περιμενω λιγο να βγουν 1-2 ακομα να δουμε και τα υπερ και τα κατα τους και μετα κανε την :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παληκάρια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εχω κάνει εγκατάσταση του συνοδευτικού CD στον υπολογιστή και όταν προσπαθώ ν' ανοίξω το πρόγραμμα μου βγαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό με την ένδειξη "not connected". Εχω κάνει σύνδεση μέσω όλων των USB ports (μήπως και φταίει κάποιο από αυτά) και με το κινητό συνδεδεμένο και ανοικτό χωρίς αποτέλεσμα. Κατέβασα και την τελευταία αναβάθμιση της σουίτας από την SE αλλά και πάλι καμμία αλλαγή.

Κάνω κάτι λάθος; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Παληκάρια αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εχω κάνει εγκατάσταση του συνοδευτικού CD στον υπολογιστή και όταν προσπαθώ ν' ανοίξω το πρόγραμμα μου βγαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό με την ένδειξη "not connected". Εχω κάνει σύνδεση μέσω όλων των USB ports (μήπως και φταίει κάποιο από αυτά) και με το κινητό συνδεδεμένο και ανοικτό χωρίς αποτέλεσμα. Κατέβασα και την τελευταία αναβάθμιση της σουίτας από την SE αλλά και πάλι καμμία αλλαγή.

Κάνω κάτι λάθος; Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με usb hub. Θελει κατευθειαν συνδεση στο pc.

sxetika me tis allages pou prepei na kanoume sto CDA ston davinci client

An allaksoume to CDA Number se CDA102337/3 apo kato pou leei CDA Revision ti vazoume?

Logika kai to Language Variant Name to vazoume EMEA_3.

R5A νομίζω. Εγώ το άφησα ως είχε. Ναι ΕΜΕΑ_3 βάζεις όπως είπε και ο φίλος μου ο haki.

Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με usb hub. Θελει κατευθειαν συνδεση στο pc.

Tι εννοείς κατευθειαν συνδεση στο pc; Εγώ δεν χρησιμοποιώ hub αλλά μόνο το καλώδιο που είχε η συσκευασία..

sxetika me tis allages pou prepei na kanoume sto CDA ston davinci client

An allaksoume to CDA Number se CDA102337/3 apo kato pou leei CDA Revision ti vazoume?

Logika kai to Language Variant Name to vazoume EMEA_3.

Με το νεο client του davinci :w00t: , το επιλεγεις πλεον στην main page και αναλογα με το EMEA που εχεις, σου βαζει το CDA για να γινει true SE !! for the Greek Market :cool:

Μια ερώτηση σε όλους τους νέους κατόχους Κ750i που ρωτάνε όλες αυτές τις ηλίθιες ερωτήσεις:

Το γ***μένο το manual το διαβάσατε ?

Ή απλώς είπατε "σιγά μην επενδύσω 4 λεπτά να διαβάσω το manual, ας μπω στο thread των αναβαθμίσεων να σπάσω τα νεύρα των υπόλοιπων, να μην μου απαντήσει κανένας και μετά να κλαίγομαι γιατί δεν μου απαντάνε" ? :rolleyes:

........ποιος ο λόγος ? Έτσι και αλλιώς η ηλιθιότητα είναι άπειρη στο Σύμπαν.....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Μια ερώτηση σε όλους τους νέους κατόχους Κ750i που ρωτάνε όλες αυτές τις ηλίθιες ερωτήσεις:

Ή απλώς είπατε "σιγά μην επενδύσω 4 λεπτά να διαβάσω το manual, ας μπω στο thread των αναβαθμίσεων να σπάσω τα νεύρα των υπόλοιπων, να μην μου απαντήσει κανένας και μετά να κλαίγομαι γιατί δεν μου απαντάνε" ? :rolleyes:

........ποιος ο λόγος ? Έτσι και αλλιώς η ηλιθιότητα είναι άπειρη στο Σύμπαν.....

καλα οκ, αλλα χαλαρωσε λιγακι.

Παιδιά,

μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει και μένα ? :)

Λοιπόν, συνδέω το usb cable sto pc κρατάω πατημένο το 'c' και μετά το συνδέω στο κινητό. Μου βρίσκει usb flash device και του λέω να βάλει τους update drivers. (Μάλιστα δεν έχουν και whql certification).

όλα ωραία...

πάω στο site της SE για την αναβάθμιση. checkarw ta prwta 6 boxes πατάω επόμενο και αποδέχομαι

και μετά (είτε έχω συνδεδεμένο το κινητό είτε όχι) μου λέει usb cable not found ... συνεχώς...

any ideas ?

1ον: Δεν κερδίζεις τίποτα με το να τονίζεις το πρόβλημα με αυτό τον τρόπο.

2ον: Δίκιο έχεις μέχρι ένα σημείο. Μην ξεχνάς ότι είναι φόρουμ και λογικό είναι να υπάρχουν και ίδιες ερωτήσεις αλλά και άσχετες ερωτήσεις με το θέμα.

Δεν ξέρω αν η ηλιοθιότητα είναι άπειρη στο σύμπαν, όμως η ευγένεια που πρέπει να υπάρχει προς τους άλλους χρήστες, είναι βασικός κανόνας σε αυτό το φόρουμ :!:

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Όπως είδατε, δεν απευθύνθηκα σε κάποιον συγκεκριμένο, αλλά γενικά....

Κατά δεύτερον, ειδικά όσοι διαβάζουν το thread για το Κ750i θα ξέρουν ότι ΟΛΑ μου τα posts (καλά, όχι ακριβώς όλα :lol: ) περιείχαν σχεδόν αποκλειστικά απαντήσεις σε ερωτήσεις άλλων μελών....δηλαδή προσπαθούσα να βοηθήσω.

Και κατά τρίτον, το να υπάρχουν ΣΥΝΕΧΩΣ οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις (οι οποίες απαντώνται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ αν κάνουμε τον κόπο να διαβάσουμε το manual) απλώς διογκώνουν και βαραίνουν τα threads, κάνοντάς τα δύσχρηστα σε όποιον πράγματι προσπαθεί να τα διαβάσει για να μάθει 5-6 πράγματα. Πράγμα το οποίο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο σκοπός των forums.

Δεν θυμάμαι ποιος το είπε πρώτος, νομίζω ότι ήταν ένας εκ της ομάδας των admins, αλλά το forum είναι forum, δεν είναι chat room. Με σχεδόν 15ετή εμπειρία από web και BBS/forums, ξέρω πότε ένα thread είναι on-topic και χρήσιμο....και πιστεύω ακράδαντα ότι και τα δύο προαναφερθέντα threads για το K750i ΔΕΝ είναι καλά threads, εξαιτίας ακριβώς αυτής της άκρατης, άχρηστης και άσκοπης ερωτησιομανίας...και το ξαναλέω, ΧΩΡΙΣ καν την προσπάθεια να διαβάσουν το manual ή το QuickStart :rolleyes:

...εκτός και αν δεν θέλετε πλέον posts με απαντήσεις, παρά συνεχόμενα posts με τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις......

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δεν θυμάμαι ποιος το είπε πρώτος, νομίζω ότι ήταν ένας εκ της ομάδας των admins, αλλά το forum είναι forum, δεν είναι chat room.

Εγώ το είχα πει και το λέω πάντα. Απλά πρέπει να κοιτάμε και αν είναι νέος ο χρήστης. Λογικό είναι να μπαίνει με φόρα στο φόρουμ και να μας φαίνεται άσχετο το μήνυμά του ή ο τρόπος με τον οποίο ρωτάει κάτι. Κοιτάμε να του δείξουμε πως πρέπει να κινείται μέσα στο φόρουμ, όχι να του την λέμε :)

Thats all.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Καλησπέρα σε όλους,

Να ρωτήσω κάτι, έχω το κ-750 το είχα πάρει σε VL το οποίο και αφαίρεσα, επίσης άλλαξα και CDA ώστε να κάνω update από την SE. Όταν πάω να κάνω update μου λέει ότι το τηλέφωνο μου είναι αναβαθμισμένο και αν θέλω να συνεχίσω. Επιλέγω να συνεχίσω ακολουθώντας όλες τις οδηγείς μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση. Όταν ανοίγω ξανά το τηλέφωνο δεν έχει χάσει τις ρυθμίσεις που είχε μέσα όπως τον τηλεφωνικό κατάλογο, τα sms, όλα όπως τα είχα πριν κάνω αναβάθμιση. Είναι σωστό αυτό? Αν κάποιος ξέρει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.

The Ace

marese to post sou...kai mexri ena shmeio sumfwnousa mazi sou....

otan omws bazeis sto telos auto peri ili8iothtas sto sumban...gia mena exases to dikio sou...

Exeis dikio....xereis na to breis???an oxi...mh to psaxneis kan...8a bgeis k adikhmenos...

<a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a>

Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα

Καλησπέρα σε όλους,

Να ρωτήσω κάτι, έχω το κ-750 το είχα πάρει σε VL το οποίο και αφαίρεσα, επίσης άλλαξα και CDA ώστε να κάνω update από την SE. Όταν πάω να κάνω update μου λέει ότι το τηλέφωνο μου είναι αναβαθμισμένο και αν θέλω να συνεχίσω. Επιλέγω να συνεχίσω ακολουθώντας όλες τις οδηγείς μέχρι να τελειώσει η αναβάθμιση. Όταν ανοίγω ξανά το τηλέφωνο δεν έχει χάσει τις ρυθμίσεις που είχε μέσα όπως τον τηλεφωνικό κατάλογο, τα sms, όλα όπως τα είχα πριν κάνω αναβάθμιση. Είναι σωστό αυτό? Αν κάποιος ξέρει ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Οταν κανεις αναβαθμηση απο το Internet μεσο της SE δεν χανεις ρυθμησεις κλπ! :cool:

The Ace

marese to post sou...kai mexri ena shmeio sumfwnousa mazi sou....

otan omws bazeis sto telos auto peri ili8iothtas sto sumban...gia mena exases to dikio sou...

Exeis dikio....xereis na to breis???an oxi...mh to psaxneis kan...8a bgeis k adikhmenos...

Ξέρεις όμως ποιος το έχει πει ? Ο Αλβέρτος ;) Κάτι θα ήξερε ο άνθρωπος παραπάνω για να το πει....

...αν και το ακριβές γνωμικό είναι "There are two things in abundance in this universe: hydrogen and human stupidity" :D

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100