giarlos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Μηπως παιζει κανα χαλασμενο ηχειακι ή τα mp3 τα παιζει παντα κανονικα και γενικως ειναι νορμαλ! Αν ειναι ετσι, τσεκαρε προφιλ ή αν εχεις τα handsfree πανω οταν σε παιρνουν. Οσο για σερβις χλωμο. Πως 8α αποδειξεις οτι ειναι οντως ετσι? Παράθεση [sony Ericsson] k750i : FAQ [Xiaomi] Mi2/2S : Εγκατάσταση CWM Recovery & Ενεργοποίηση True Dual Boot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Δουλεύει και με μονοφωνικό. Το έχω δοκιμάσει με hands free της Vodafone. Μάλιστα έκοψα το καλώδιο στους 20 πόντους περίπου για να μην κουβαλάω όλο το μακρυνάρι και να χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο με το μεγαφωνάκι του! ωραίος!!! μόλις πήρα τηλ και στην τεχνική υποστήριξη της ericsson - 801.11.810.810 (για ακόμα πιο σίγουρα - μη το πάρω τζάμπα!) και λέει ότι δουλεύει το ράδιο με οποιοδήποτε ενσύρματο handsfree :) :) Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Εχω ειχα βαλει καποτε σε ενα k700 ενα ανταπτορακι για να βαλεις εσυ μετα οτι ακουστικο θελεις Φυσικα δουλευε το ραδιοφωνο και χωρις τα ακουστικα, οποτε κανενα προβλημα, ειδικα για μεγαλα αστικα κεντρα Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis987 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Παιδιά δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά μπορείτε να αλλάξετε τα εικονίδια του κεντρικού μενού και όχι μόνο με το far manager και το SEPF πληροφορίες http://clubs.pathfinder.gr/sony_ericsson Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSkorpionSS Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Thanasi allakses esy kanena eikonidio?Einai eykoli i diadikasia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTS Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Γεια χαρα, Εχει δοκιμασει κανεις να γραψει video στο κινητο κατα τη διαρκεια μιας συναυλιας? Αν ναι, μαλλον θα εχει παρατηρησει οτι υπαρχει προβλημα στον ηχο (distortion) Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει ή αν εχει βρει καποιος τροπο να ηχογραφειται ο ηχος καπως καλυτερα. Να στε καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loizos_m Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Γεια σας παιδια. Ξαφνικά ενώ δουλευε μια χαρά το k750 εμφανίζει τώρα λευκή οθόνη και δε δείχνει τίποτα. Πρέπει όμως να δουλεύει γιατί όταν έκανα κλήση από άλλο κινητό χτύπουσε κανονικά. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Γεια σας παιδια. Ξαφνικά ενώ δουλευε μια χαρά το k750 εμφανίζει τώρα λευκή οθόνη και δε δείχνει τίποτα. Πρέπει όμως να δουλεύει γιατί όταν έκανα κλήση από άλλο κινητό χτύπουσε κανονικά. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Για κάνε του μία επανεκίνηση και βλέπουμε, γιατί πολλές φορές συμβαίνει αυτό, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Τελικά αγόρασα 1 Sony memory stick duo pro msx-m2gn 2gb και δουλεύει μια χαρά στο Κ750 :) Βασικά σκέφτομαι να αγοράσω καμιά 20αριά ακόμη και να τα πουλήσω στην Ελλάδα. Επίσημα η κάρτα κοστίζει 119 ευρώ στο on-line shop της Sony: http://shop.sonystyle-europe.com/SonyStyle/b2c/deeplink.do?countryId=GR&s=external&ss=ms&langId=EN&campaignId=LEC-MS05NAVGR Βασικά αν γίνει κάτι τέτοιο, το κάθε memory stick θα κοστίζει maximum 80 ευρώ. Το μόνο θέμα είναι σχετικά με την εγγύηση, η οποία θα είναι 3 μήνες μάλλον. Βέβαια το memory stick θα είναι κανονικό, made in Japan, με υδατογράφημα της Sony στη συσκευασία κτλ (θα ανεβάσω φωτογραφίες σε site). Καμιά 10αριά θα πάνε σε φίλους και φίλους φίλων που έχουνε πει ήδη. Απο κει και μετά θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο; Αποστολή με αντικαταβολή ή ακόμα και συνάντηση αν είναι για Αθήνα :happy: Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου πει να τον ενημερώσω περαιτέρω. :rolleyes: Butters Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Οι τιμές των memory stick duo pro θα πέσουν αρκετά μετά την κυκλοφορία των νέων κινητών που δέχονται Μ2. Το Κ800 έφτασε. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Οι τιμές των memory stick duo pro θα πέσουν αρκετά μετά την κυκλοφορία των νέων κινητών που δέχονται Μ2. Το Κ800 έφτασε. Κ ποτε λες να γινει αυτο; Η ηδη αρχισε; :X Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καλησπερα σε ολους... Ειμαι νεος στο φορουμ,και θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις σχετικα με το Κ750i... 1)Η εκδοση λογισμικου που μου γραφει οτι εχει το κινητο μου ειναι η R1AA008 prgCXC125952_EU_1_CL Εκδοση λογισμικου οθονη υγρων κρυσταλλων Κυρια οθονη:0 Εκδοση λογισμικου καμερας,καμερα τρεχουσα:4.5 Eκδοση λογισμικου:ITP CXC 125 932 R1G Και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει τον κοπο να μπω σε διαδικασια αναβαθμισης...επειδη τωρα μια χαρα ειναι το κινητο και εχω ακουσει διαφορα προβληματα οτι μπορει να συμβουν μετα απο αναβαθμισεις (π.χ. χειροτερη ποιοτητα καμερας,κολληματα κτλ) 2)Θελω να παρω ενα memory stick 1Gb...επειδη αυτα που θελω να περασω στο κινητο ειναι πολλα...υπαρχει περιπτωση να εχω κολληματα η μειωση στην ταχυτητα του τηλεφωνου? Α,και αν μπορειτε να μου προτεινεται καποια καλη memory... 3)θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να καθαρισω την οθονη απο τη μεσα πλευρα και με ποιο τροπο... Επειδη εχουν εμφανιστει καποια ασπρα σημαδακια διασπαρτα(σαν σκονη ειναι,αλλα απο την μεσα πλευρα...) Ευχαριστω εκ των προτερων...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 an to kinito sou douleuei apsoga dn einai anagkh na pas gia anavathmish !! eidika apo auto to thlefono exo akousei ki ego polla peristatika pou meta apo anavathmish eixe kollhmata !! sigoura an pareis mia karta 1gb kai thn gemiseis tha kathisterei pio polu otan px tha pas na mpeis stis eikones h sta mp3 !! dld se shmeia pou tha exoun polla pragmata mesa !!tora gia ton katharismo ths othonis dn xero !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Καλησπέρα σε όλους! Τελικά αγόρασα 1 Sony memory stick duo pro msx-m2gn 2gb και δουλεύει μια χαρά στο Κ750 :) Βασικά σκέφτομαι να αγοράσω καμιά 20αριά ακόμη και να τα πουλήσω στην Ελλάδα. Επίσημα η κάρτα κοστίζει 119 ευρώ στο on-line shop της Sony: http://shop.sonystyle-europe.com/SonyStyle/b2c/deeplink.do?countryId=GR&s=external&ss=ms&langId=EN&campaignId=LEC-MS05NAVGR Βασικά αν γίνει κάτι τέτοιο, το κάθε memory stick θα κοστίζει maximum 80 ευρώ. Το μόνο θέμα είναι σχετικά με την εγγύηση, η οποία θα είναι 3 μήνες μάλλον. Βέβαια το memory stick θα είναι κανονικό, made in Japan, με υδατογράφημα της Sony στη συσκευασία κτλ (θα ανεβάσω φωτογραφίες σε site). Καμιά 10αριά θα πάνε σε φίλους και φίλους φίλων που έχουνε πει ήδη. Απο κει και μετά θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο; Αποστολή με αντικαταβολή ή ακόμα και συνάντηση αν είναι για Αθήνα :happy: Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας μου πει να τον ενημερώσω περαιτέρω. :rolleyes: Butters Eγώ χτύπησα μία από ebay με 31€ μόνο μαζί με τα μεταφορικά. :shifty: Είναι SONY 1GB Memory Stick Duo Pro. Φθηνή δεν είναι; Καινούρια εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Eγώ χτύπησα μία από ebay με 31€ μόνο μαζί με τα μεταφορικά. :shifty: Είναι SONY 1GB Memory Stick Duo Pro. Φθηνή δεν είναι; Καινούρια εννοείται. Φθηνη; Φθηνη; ΤΖΑΜΠΑ φιλε Δημητρη! :X Δεν παιζει, θα παρω κ γω :shifty: Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Φθηνη; Φθηνη; ΤΖΑΜΠΑ φιλε Δημητρη! :X Δεν παιζει, θα παρω κ γω :shifty: Να δείτε αν θέλετε κιόλας. http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=7631472601&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWN%3AIT&rd=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Eγώ χτύπησα μία από ebay με 31€ μόνο μαζί με τα μεταφορικά. :shifty: Είναι SONY 1GB Memory Stick Duo Pro. Φθηνή δεν είναι; Καινούρια εννοείται. Μια χαρά τιμή. :) Αναλογικά αυτής που λέω και γω, πλην του ότι θα είναι 2gb. Εννοείται καινούρια σε σφραγισμένη συσκευασία και το λιγότερο με 3 μήνες εγγύηση για άμεση αντικατάσταση. 80 ευρώ μάλλον.. Αν είναι να γίνει, θα βάλω φωτογραφίες στο msn space μου από αυτήν που αγόρασα εγώ και είναι ακριβώς η ίδια. Όποιος ενδιαφέρεται... panos.alp@gmail.com :) Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Οχι δεν υπαρχει, και δεν ειναι ενας ο λογος που γινεται αυτο! Το μονο που μπορεις να κανεις, ειναι μια επεξεργασια μετεπειτα, ωστε να διαχωρισεις τις συχνοτητες Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Πέραν της υψηλής έντασης των ήχων απ' όπου προκύπτει αυτό, μεγάλη συμβολή στην επαύξησή του, έχει και η μορφή της κωδικοποίησης του ήχου. Εάν θέλεις να ηχογραφείς συναυλίες θα πρέπει να προμηθευτείς φίλτρα, επαγγελματικό εξοπλισμό και όχι κινητό... :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Μαλιστα... Δηλαδη τι προτεινεις να μην βαλω καλυτερα μεγαλυτερη memory? Γιατι βασικα δε θελω να καταντησει εκνευριστικο το τηλεφωνο οσο αφορα την ταχυτητα και το ποσο καθυστερει... Απο την αλλη ομως θελω να εχω και χωρο ωστε να μπορω να βαλω οτι θελω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Αν δεν έχεις παρατηρήσει κάτι το μεμπτό στο κινητό δεν χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση. Όταν η μεγάλη μνήμη αρχίζει να γεμίζει τότε θα αρχίσεις να παρατηρείς καθυστερήσεις, όπως είπε και ο tasosvel. Μια γρήγορη λύση είναι η δημιουργία φακέλων και το μοίρασμα των αρχείων μέσα σε αυτούς. Δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις αλλά ακόμα και μια 512 νομίζω ότι θα έκανες μια χαρά τη δουλειά σου. Τα άσπρα σημαδάκια που αναφέρεις είναι σκόνη η οποία φεύγει μόνο αν ανοίξεις το κινητό και καθαρίσεις την οθόνη από μέσα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Για κάνε του μία επανεκίνηση και βλέπουμε, γιατί πολλές φορές συμβαίνει αυτό, χωρίς να είναι κάτι ιδιαίτερο το ιδιο , σημερα το αγορασα, λευκη οθονη, παγωμα, και ξαναρχισε υστερα απο λιγο (οχι restart). λυνεται με firmware update? το παω στην αντιπροσωπεια κανονικα ή το επιχειρω μονος μου Online? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true το εχει προσπαθησει κανεις!? μη μου πουν, το χαλασες μονος σου, οχι τιποτα αλλο...!:wacko: σημερα το πηρα και ψαχνομαι,....... http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=14033&esi=true (Sony Ericsson D750/K750 USB drivers) Το παραπανω δεν εμπεριεχεται στο cd στη συσκευασια??????.....:confused: το κατεβαζω και αυτο για επικοινωνια με το κινητο?... service centers για γρηγορη εξυπηρετηση;) , μπορει να αναφερει κανεις καποια ή με pm...? οχι του στυλ 1 βδομαδα και τετοια.... καποιος ειχε δημοσιευσει κατι στο briefcase του αλλα δεν δουλευει... plz.........:cool: συγνωμη αν επαναλαμβανω καποια πραγματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 το ιδιο , σημερα το αγορασα, λευκη οθονη, παγωμα, και ξαναρχισε υστερα απο λιγο (οχι restart). λυνεται με firmware update? το παω στην αντιπροσωπεια κανονικα ή το επιχειρω μονος μου Online? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=21839&esi=true το εχει προσπαθησει κανεις!? μη μου πουν, το χαλασες μονος σου, οχι τιποτα αλλο...!:wacko: σημερα το πηρα και ψαχνομαι,....... http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=14033&esi=true (Sony Ericsson D750/K750 USB drivers) Το παραπανω δεν εμπεριεχεται στο cd στη συσκευασια??????.....:confused: το κατεβαζω και αυτο για επικοινωνια με το κινητο?... service centers για γρηγορη εξυπηρετηση;) , μπορει να αναφερει κανεις καποια ή με pm...? οχι του στυλ 1 βδομαδα και τετοια.... καποιος ειχε δημοσιευσει κατι στο briefcase του αλλα δεν δουλευει... plz.........:cool: συγνωμη αν επαναλαμβανω καποια πραγματα Καλησπερα.οτι βοηθεια θελεις για αναβαθμιση :worry: εδω.επισης εδω Υπηρεσία Αναβάθμισης της Sony Ericsson. τωρα για τα service σου εχω στειλει pm.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosmp Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Αν δεν έχεις παρατηρήσει κάτι το μεμπτό στο κινητό δεν χρειάζεται να κάνεις αναβάθμιση. Όταν η μεγάλη μνήμη αρχίζει να γεμίζει τότε θα αρχίσεις να παρατηρείς καθυστερήσεις, όπως είπε και ο tasosvel. Μια γρήγορη λύση είναι η δημιουργία φακέλων και το μοίρασμα των αρχείων μέσα σε αυτούς. Δεν ξέρω τι ανάγκες έχεις αλλά ακόμα και μια 512 νομίζω ότι θα έκανες μια χαρά τη δουλειά σου. Τα άσπρα σημαδάκια που αναφέρεις είναι σκόνη η οποία φεύγει μόνο αν ανοίξεις το κινητό και καθαρίσεις την οθόνη από μέσα. Κατι το μεμπτο,οχι δεν εχω παρατηρησει... Σκεφτομαι,δεν εχω αποφασισει τι μνημη να βαλω...ισως και με την 512 να κανω τη δουλεια μου οπως λες...αλλα η διαφορα στην τιμη με την 1Gb ειναι μικρη και η χωριτηκοτητα ειναι 2πλασια οποτε πιστευω πως συμφερει,απο αυτη την αποψη... Απο την αλλη δε νομιζω να τη γεμισω την 1Gb οποτε αυτο σημαινειοτι δε θα κολλαει?Επειδη ειπες οταν αρχισει να γεμιζει... Το ιδιο δε θα συμβαινει εξαλλου και στην 512 οταν αρχισει να γεμιζει?:worry: Μηπως μπορεις να μου πεις πως να βγαλω την προσοψη ωστε να βγαλω και τη σκονη απο την οθονη?(για να μην κανω καμια βλακεια...) Thank's a lot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 service centers για γρηγορη εξυπηρετηση;) , μπορει να αναφερει κανεις καποια ή με pm...? οχι του στυλ 1 βδομαδα και τετοια.... καποιος ειχε δημοσιευσει κατι στο briefcase του αλλα δεν δουλευει... plz.........:cool: συγνωμη αν επαναλαμβανω καποια πραγματα Μάλλον το δικό μου εννοείς και μάλλον το λάθος είναι δικό σου. Μια χαρά δουλεύει. Ξαναδοκίμασε. Το link εδώ: http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/519461 Κάνουμε κλικ στο αποθήκευση/εμφάνιση.:) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts