Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αααααααααα, αυτό λέτε...

Χμμμ, γνωρίζετε λοιπόν στα σίγουρα, ότι η ΝΟΚΙΑ σου δίνει τη δυνατότητα με ένα κενό λογότυπο παροχέα να εξαφανίσεις ΚΑΙ αυτό το ενοχλητικό πραγματάκι απ' την οθόνη σου, ε; Χεχεχεχεχε...

once again, ομάδες καλούντων, με ίδιο ήχο παίζουν; Μάλλον όχι, ε;

Sing as you raise your bow,

Shoot straighter than before...

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχθές πήρα από την omnitech το κινητό. Οταν τους το πήγα τους λέω οτι το ακουστικό δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου όταν μιλάω με άλλον και ΜΕΡΙΚΕΣ φορές το joystick κολλάει προς τα κάτω. Το κινητό ήταν μέσα στην εγγύηση.

Μετά από 2 εβδομάδες μου λένε οτι δεν ο δέχονται μέσα στην εγγύηση και πρέπει να πληρώσω 40 ευρώ για να το κάνουν. Τους λεω καλά να το κάνουν. Πάω να το πάρω μου λέει οτι βάλαμε καινούργιο joystick, και μόνο αυτό. Λεω ε θα έκαναν κ το άλλο (το ακουστικό, που για μένα ήταν πιο σημαντικό πρόβλημα..) αλλά πάω να πάρω τηλέφωνο και ο ήχος απο το ακουστικό το ίδιο ήταν. Δηλαδή δε το έκαναν. Τί να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ. Αραγε όταν κάνουν μια αλλαγή το δοκιμάζουν να δουν αν δουλεύει ή το έχουν σίγουρο και δεν κάνουν καμιά δοκιμή αλλά μόνο την αλλαγή;

Samsung S21 Ultra

Καλημερα! Ξέρει κανεις αν μπορουν να αλλάζουν οι σταθμοι και η ενταση απο το handsfree?

Όχι φίλε μου, εφόσον αυτό έχει μονάχα ένα κουμπί, για την διενέργεια και την απάντηση των κλήσεων.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ήχοι κλήσεων με απλό ήχο, σαν παλιά τηλέφωνα, αλλά όχι με το κουδούνι, ξέρετε... Σαν τα πρώτα κινητά, τα απλά! Υπάρχουν πουθενά;

Ήχοι κλήσεων με απλό ήχο, σαν παλιά τηλέφωνα, αλλά όχι με το κουδούνι, ξέρετε... Σαν τα πρώτα κινητά, τα απλά! Υπάρχουν πουθενά;

Φυσικά φίλε μου!

Εάν θέλεις τους παλιούς ήχους middle, low και mix των Ericsson θα τους βρεις στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1363055#post1363055

κι επίσης για άλλους μονοφωνικούς ήχους κοίτα στο http://myw800.lasyk.net/W800/IMY/Ringtones/1/W800--Ringtones-Page1.html

Επίσης χρόνια σου πολλά κι ό,τι επιθυμείς! :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Να 'σαι καλά, ευχαριστώ πολύ! Και στα δικά σας παιδιά, ό,τι επιθυμείτε! Πάντα υγεία και χαρά και επιτυχία σε όλους!!!

Εχθές πήρα από την omnitech το κινητό. Οταν τους το πήγα τους λέω οτι το ακουστικό δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου όταν μιλάω με άλλον και ΜΕΡΙΚΕΣ φορές το joystick κολλάει προς τα κάτω. Το κινητό ήταν μέσα στην εγγύηση.

Μετά από 2 εβδομάδες μου λένε οτι δεν ο δέχονται μέσα στην εγγύηση και πρέπει να πληρώσω 40 ευρώ για να το κάνουν. Τους λεω καλά να το κάνουν. Πάω να το πάρω μου λέει οτι βάλαμε καινούργιο joystick, και μόνο αυτό. Λεω ε θα έκαναν κ το άλλο (το ακουστικό, που για μένα ήταν πιο σημαντικό πρόβλημα..) αλλά πάω να πάρω τηλέφωνο και ο ήχος απο το ακουστικό το ίδιο ήταν. Δηλαδή δε το έκαναν. Τί να κάνω σε αυτή την περίπτωση;

ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ. Αραγε όταν κάνουν μια αλλαγή το δοκιμάζουν να δουν αν δουλεύει ή το έχουν σίγουρο και δεν κάνουν καμιά δοκιμή αλλά μόνο την αλλαγή;

Χωρίς παρεξήγηση με τους απανταχού Κωστάδες, αλλά φίλε μου αν δεν είχες πειραγμένο το κινητό μάλλον σε πιάσανε "Κώτσο".

Καταρχάς εντός της εγγύησης καλύπτεται όχι μόνο ΟΛΟ το κινητό, αλλά και ΟΛΑ τα επιμέρους συστατικά του (μικρόφωνα, οθόνες, κάμερες, joysticks, κλπ ) και λέμε όλα όταν το τηλέφωνό μας έχει την συνηθισμένη του καθημερινή χρήση. Θα ρωτήσει κάποιος, ποιά είναι άραγε η μέση καθημερινή χρήση? Προφανής η απάντηση : Όλες οι χρήσεις όπως τηλεφωνήματα, SMS φωτογραφίες, παιχνίδια, κλπ εκτός ... από το να το κοπανάς η να το πειράζεις με κατσαβίδια. Αν λοιπόν το τηλέφωνό σου απείραχτο και εντός εγγύησης πήγε για service τότε ήταν υποχρεωμένοι να το εξετάσουν και να αντικαταστήσουν ΟΛΑ τα προβληματικά στοιχεία του που ΕΣΥ ανέφερες ώς προβληματικά. Αν πάλι από την άλλη πράγματι το τηλέφωνό σου είχε βλάβες πέρα και εκτός της κάλυψης από την εγγύηση, τότε πάλι υπάρχει σοβαρή περίπτωση κοροϊδίας. Το "χαλασμένο" joystick σου το έδωσαν μαζί με το "επισκευασμένο" τηλέφωνο?

Όταν το παρέλαβες το δοκίμασες αν πράγματι λειτουργεί, μπροστά τους?

Αν έτσι έγινε τότε πάω πάσο κάτι άλλο συμβαίνει με το κινητό σου, Αν όχι, τότε σε ξεγέλασαν και μάλιστα με την δικία σου ανοχή.

Δεν το "παίζω" έξυπνος. Την έχω πατήσει και εγώ αλλά έβαλα μυαλό και ελπίζω να μη το πάθει κανείς άλλος.

Το θέμα είναι εκτός topic αλλά με την ευκαιρία το έθεσα εδώ που έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα για να γίνει ευρύτερα γνωστό ότι πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση.

Αυτό σημαίνει όχι μόνο:

α. Να αγοράζουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που μας πασάρουνε,

β. Να το πληρώνουμε όσο κοστίζει και όχι όσο θέλουν να μας το πουλήσουνε

αλλά και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας μετά την αγορά όπως δικαιούμαστε και όχι να τα αφήνουμε στην τύχη τους.

Σε κάθε περίπτωση "μετά την απομάκρυνση εκ του Ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"

Χωρίς παρεξήγηση με τους απανταχού Κωστάδες, αλλά φίλε μου αν δεν είχες πειραγμένο το κινητό μάλλον σε πιάσανε "Κώτσο".

Καταρχάς εντός της εγγύησης καλύπτεται όχι μόνο ΟΛΟ το κινητό, αλλά και ΟΛΑ τα επιμέρους συστατικά του (μικρόφωνα, οθόνες, κάμερες, joysticks, κλπ ) και λέμε όλα όταν το τηλέφωνό μας έχει την συνηθισμένη του καθημερινή χρήση. Θα ρωτήσει κάποιος, ποιά είναι άραγε η μέση καθημερινή χρήση? Προφανής η απάντηση : Όλες οι χρήσεις όπως τηλεφωνήματα, SMS φωτογραφίες, παιχνίδια, κλπ εκτός ... από το να το κοπανάς η να το πειράζεις με κατσαβίδια. Αν λοιπόν το τηλέφωνό σου απείραχτο και εντός εγγύησης πήγε για service τότε ήταν υποχρεωμένοι να το εξετάσουν και να αντικαταστήσουν ΟΛΑ τα προβληματικά στοιχεία του που ΕΣΥ ανέφερες ώς προβληματικά. Αν πάλι από την άλλη πράγματι το τηλέφωνό σου είχε βλάβες πέρα και εκτός της κάλυψης από την εγγύηση, τότε πάλι υπάρχει σοβαρή περίπτωση κοροϊδίας. Το "χαλασμένο" joystick σου το έδωσαν μαζί με το "επισκευασμένο" τηλέφωνο?

Όταν το παρέλαβες το δοκίμασες αν πράγματι λειτουργεί, μπροστά τους?

Αν έτσι έγινε τότε πάω πάσο κάτι άλλο συμβαίνει με το κινητό σου, Αν όχι, τότε σε ξεγέλασαν και μάλιστα με την δικία σου ανοχή.

Δεν το "παίζω" έξυπνος. Την έχω πατήσει και εγώ αλλά έβαλα μυαλό και ελπίζω να μη το πάθει κανείς άλλος.

Το θέμα είναι εκτός topic αλλά με την ευκαιρία το έθεσα εδώ που έχει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα για να γίνει ευρύτερα γνωστό ότι πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε καταναλωτική συνείδηση.

Αυτό σημαίνει όχι μόνο:

α. Να αγοράζουμε αυτό που θέλουμε και όχι αυτό που μας πασάρουνε,

β. Να το πληρώνουμε όσο κοστίζει και όχι όσο θέλουν να μας το πουλήσουνε

αλλά και να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας μετά την αγορά όπως δικαιούμαστε και όχι να τα αφήνουμε στην τύχη τους.

Σε κάθε περίπτωση "μετά την απομάκρυνση εκ του Ταμείου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται"

Ξέρω οτι στην εγγύηση είναι όλο το κινητό. Το κινητό το είχε ο πατέρας μου. Οταν του το έδωσα ήταν τζάμι, χωρίς καμιά γρατζουνιά. Μετά απο ένα χρόνο που το πήρα πίσω ήταν σε μαύρο χάλι. Το έβαζε στην τσέπη από το πουκάμισο του και μερικές φορές που έσκηβε του έπεφτε απο την τσέπη. Αυτό έγινε 2-3 φορές. Το πήγα για σέρβις για 2 πράγματα. Ενα είναι το ακουστικό και το άλλο είναι το joystick. Οταν το πήρα πίσω το joystick όντως το είχανε αλλάξει, έβαλαν καινούργιο. Αλλά το ακουστικό δεν το έκαναν τίποτα. Σήμερα το ξαναπήγα και μου είπαν σε 2-3 μέρες το πολύ θα είναι έτοιμο χωρίς καμια επιβάρυνση. Αλλά γενικά στην εγγύηση δεν το έβαλαν γιατί είπαν οτι έπεσε κάτω και κάτι έγινε στην πλακέτα. Οντως έπεσε κάτω αλλά δεν ξέρω αν όντως η πλακέτα το έπαθε από το πέσιμο...

Απλώς "ξεχάσανε", να δούνε και το ακουστικό. Θα δείξει άυριο μεθαύριο...

Samsung S21 Ultra

Όχι δεν ισχύει. Μην ακολουθήσεις καμία από αυτές τις "ξεπερασμένες" συμβουλές. Φόρτιζε το όποτε νομίζεις εσύ. Χωρίς κύκλους πλήρους φόρτισης-αποφόρτισης. Ακόμα και την πρώτη φόρτιση την κάνεις όποτε θες εσύ για όση ώρα θες εσύ.

BTW αυτό που έχεις με bold θα πρέπει να αφαιρεθεί από το FAQ.

Αρχηγε μου, αυτο στο F.A.Q. το εχω γραψει εγω. Δεν ξερω αν θυμασαι τον R.I.P. που νομιζω οτι ηταν απο τους μεγαλυτερους γνωστες στα κινητα μεσα σε αυτο το forum (τα παλια τα χρονια). Λοιπον ειχε δωσει αυτη τη ΣΥΜΒΟΥΛΗ (και οχι υποχρεωση). Αν ειναι εφικτο αυτο λοιπον καλο θα ηταν να γινεται. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Αυτα!

Φιλικα,

giarlos

Οταν τους το πήγα τους λέω οτι το ακουστικό δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου όταν μιλάω με άλλον

Πολύ φοβάμαι ότι την πάτησες...:( Στο δικό μου K750 άλλαξα δύο ακουστικά που το καθένα δούλεψε 2-3 μέρες και μετά πάλι τα ίδια... Στο τέλος το άλλαξα:O

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Αυτό νομίζω οτι δεν είναι λύση... Ελπίζω να μην γίνει τίποτα τέτοιο με εμένα γιατί όλο εκεί θα είμαι.. χααχχααα :P
Samsung S21 Ultra

Αρχηγε μου, αυτο στο F.A.Q. το εχω γραψει εγω. Δεν ξερω αν θυμασαι τον R.I.P. που νομιζω οτι ηταν απο τους μεγαλυτερους γνωστες στα κινητα μεσα σε αυτο το forum (τα παλια τα χρονια). Λοιπον ειχε δωσει αυτη τη ΣΥΜΒΟΥΛΗ (και οχι υποχρεωση). Αν ειναι εφικτο αυτο λοιπον καλο θα ηταν να γινεται. Δεν ειναι υποχρεωτικο. Αυτα!

Φιλικα,

giarlos

Υπαρχηγέ μου το ξέρω πολύ καλά ότι το έγραψες εσύ και μάλιστα έκανες πολύ καλή δουλειά με την βοήθεια φυσικά αρκετών μελών του myphone. Ίσα-ίσα μάλιστα που το διαφημίζω όσο μπορώ. Όλους τους νέους χρήστες εκεί τους παραπέμπω. Έχει συγκεντρωμένες σχεδόν όλες τις απορίες που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης. Δύσκολα βρίσκεις για συγκεκριμένα μοντέλα τόσο καλή δουλειά από ελληνικά sites. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν βελτιώσεις.

Τον θυμάμαι τον RIP ίσως καλύτερα από σένα αφού είμαι μέλος της παρέας από την εποχή του unwired.gr. Αλλά μόνος σου είπες για παλιά χρόνια. Και η συγκεκριμένη συμβουλή ανήκει εκεί.

Δεν έπρεπε να το πάρεις προσωπικά.

Φιλικά και από μένα.

Πρεπει να πας στην Sony Ericsson και μου φαινεται εχει γυρω στα 60€ και σου αλλαζουν ολα τα καπακια.

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Πολύ ακριβό μου φαίνεται :blink: .

εμ,την επομενη φορα να εισαι πιο προσεκτικος.:p

παντως το θεωρω μεγαλη κοροιδια να πας να σκασεις χρηματα και τοσα πολλα για αλλαγη της προσοψης.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ολα αυτά εαν δεν εχεις χαλάσει τίποτα μέσα στο κινητό κατα το άνοιγμα του.

Είναι πολύ ευαίσθητα μην το ξεχνάμε, ξέρω πολλούς που χαλάσαν κινητά χωρίς να το πάρουν χαμπάρι

Χαιρετε! Μπορεί καποιος να μου πει τι ακριβως κανει το autofocus? Ρωταω γιατι σκεφτομαι να παρω το W700 που δεν εχει. Προσωπικα εχω την αισθηση οτι αυτο ευθυνεται για την καθυστερηση στη ληψη και για τις κουνημενες φωτογραφιες, οποτε δε θα με χαλουσε η ελλειψη του, αν βεβαια δεν υπηρχε ισχυρος αντικτυπος στην ποιοτητα των φωτογραφιων. Ευχαριστώ!

Χαιρετε! Μπορεί καποιος να μου πει τι ακριβως κανει το autofocus? Ρωταω γιατι σκεφτομαι να παρω το W700 που δεν εχει. Προσωπικα εχω την αισθηση οτι αυτο ευθυνεται για την καθυστερηση στη ληψη και για τις κουνημενες φωτογραφιες, οποτε δε θα με χαλουσε η ελλειψη του, αν βεβαια δεν υπηρχε ισχυρος αντικτυπος στην ποιοτητα των φωτογραφιων. Ευχαριστώ!

Κι εγώ προτίμησα το autofocus του 750, αλλά το W700 είναι τόσο ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ που πραγματικά θα σε δικαιολογούσα απόλυτα αν το έπαιρνες!!! Είναι ένα ερωτεύσιμο κινητό!!! Δύσκολη επιλογή! Αν δεν σε απασχολούν οι φωτό (όπως δεν απασχολούσαν κι εμένα, τώρα γιατί επέλεξα το 750, άστο...), πάρε το W700. Είναι ένα κουκλάκι!!!

Πόσο κάνει αλήθεια;

Γενικη Γραμματεια προστασιας καταναλωτη http://www.efpolis.gr

Ή αλλιως INKA και ΕΚΠΟΙΖΩ .

Με το 1ο καταφερα να αλλαξω ενα Panasonic GD92 για 2η φορα ( μετα την καταγγελια μου εδωσαν το GD93 και ζητησαν συγγνωμη ) και με το 3ο ενα laptop .

Οι περισσοτερες αντιπροσωπειες στην Ελλαδα ειναι για το πεος . Και πολυ συχνα προσπαθουν να βαλουν τους πελατες να πληρωσουν για προϊοντα που ειναι εντος εγγυησης

Αααααααααα, αυτό λέτε...

Χμμμ, γνωρίζετε λοιπόν στα σίγουρα, ότι η ΝΟΚΙΑ σου δίνει τη δυνατότητα με ένα κενό λογότυπο παροχέα να εξαφανίσεις ΚΑΙ αυτό το ενοχλητικό πραγματάκι απ' την οθόνη σου, ε; Χεχεχεχεχε...

Και στα Siemens γινεται . Λογικα,θα υπαρχει καποια αντιστοιχη πατεντα .

ΥΓ Ποια η διαφορα αναμεσα σε ενα κινητο απο τη μαμα του και σε ενα customized απο εταιρεια κινητης τηλεφωνιας? Και δη στα sony ericsson?

Στα sharp της vodafone πχ,κλειδωναν τις υπερυθρες για τις περισσοτερες λειτουργιες.Υπαρχουν αντιστοιχες ηλιθιοτητες στα siemens?

Και τελος,αν εχεις πχ cosmote μπορεις να συνδεθεις μεσω 3g απο cosmote εχοντας ενα κινητο που δεν ειναι customized απο την εταιρεια αυτη?

Και στα Siemens γινεται . Λογικα,θα υπαρχει καποια αντιστοιχη πατεντα .

ΥΓ Ποια η διαφορα αναμεσα σε ενα κινητο απο τη μαμα του και σε ενα customized απο εταιρεια κινητης τηλεφωνιας? Και δη στα sony ericsson?

Στα sharp της vodafone πχ,κλειδωναν τις υπερυθρες για τις περισσοτερες λειτουργιες.Υπαρχουν αντιστοιχες ηλιθιοτητες στα siemens?

Και τελος,αν εχεις πχ cosmote μπορεις να συνδεθεις μεσω 3g απο cosmote εχοντας ενα κινητο που δεν ειναι customized απο την εταιρεια αυτη?

Εγώ τις λέξεις "Sony" και "λογικά" έχω πάψει να τις βάζω στην ίδια πρόταση!

Να ρωτήσω κάτι, το branding ακολουθείται και σε άλλες χώρες ή είναι ελληνικό προνόμοιο; Γιατί μου φαίνεται εντελώς άκυρο να αγοράζεις ένα προϊόν και να μη μπορείς να το χρησιμοποιήσεις όπως θες! Ευτυχώς δεν έχω πέσει σε τέτοιο!!! Μόνο το κουτί από ένα μου τηλέφωνο είναι vodafone branded...

oxi to aufocus einai gia to poso kathara bgainoyn oi photo,dld koyniete mesa o fakos kai upologizei tin apostasi apo to thema kai etsi i photo dn einai tholi.tha se symboyleya na pareis kinito me autofocus.

Ναι, αλλα ξέρω πάρα πολλά κινητά χωρίς αυτό το σύστημα που βγάζουν πεντακάθαρες φωτο, έτσι δεν είναι?

Ασχετο, το joystick του Κ750 επιλέγει από μόνο του καμια φορά και κάνεις κλήσεις άθελά σου, η μονο σε μένα συνέβη?

• The title was changed to Sony Ericsson K750i