panoc Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Loipon mia wra meta thn anabatmish kai synexwn dokimwn, exw na pw oti. 1) Einai ontws grigorotero to menu alla oxi kai me megalh diafora. Tha elega mikrh ws anepaisthith.. 2) Ta kolimata yparxoun akoma alla exoun perioristei shmantika. Parathrisa kapoia kollimatakia sthn hxografish alla to zoom stis fwtografies beltiwthike poly alla kai pali exei to kolimatakia toy... 3) H poiothta fwtografiwn video kai hxou se radio kai mp3 paramenei ws exei. Sygkekrimena oi fotos einai kales opws gnwrizoume, to video sxedon xalia opws pali gnwrizoume, h poiothta toy mp3 kai radio metria (hxos "tholos" h katholou kristalinos tha elega. Dhladh ena mp3 192ari to paizei san 96ari....gia na katalabete. Kamia beltiwsh se ola ayta ektos apo to oti ayksithike tha elega mia mpara h entash akoustikhs. Telos na pw pws an kai prwth fora anabathmisw thlefwno apo to internet h olh diadikasia htan paneykolh kai sygxaritiria sthn SE se ayto to shmeio gia to flash programma ths pou kanei th zwh mas eykolh. Elpizw na beltiwthei sthn epomenh anabathmish o hxos toy mp3 kai radio (san poiothta) kai na doume kai ena poiotikotero video....Ayta. Sigoura pantws einai h kalyterh ekdosh mexri shmera kai aksizei h anabathmish kata th gnwmh mou dedomenou oti ginetai paneykola. Ypopsin oti gia mia PSTN syndesh tha xreiasteite 45 lepta xrono. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaizka Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! ειμαι ενας καινουριος κατοχος ενος κ750ι (πριν ειχα το motorola v600). Ολα καλα ρε παιδια και καμερα, μνημη παιχνιδια πραγματικα καλο αλλα ρε παιδια πολυ crashαρισμα:( . εχει συνολο 32+64mb και κολλαει ενω για να μπει στα μενου πχ java (εχο γυρο στα 100 παιχνιδια) κανει μια ωρα και καμια φορα κολαει κιολας... επισης παρατηρω οτι οταν το ανοιξω το κινητο κανει πανω απο ενα λεπτο να βρει την vodafone!! γιατι ολα αυτα και ενω εχω το firmware RNxxxx35 πως το λενε. και με μνημη ελευθερη στο κινητο 12mb και 20mb sto stick.. giati ???? κατι ακομα νεο.... κατι εγινε καποια στιγμη και τα ονοματα των java ενω ηταν μια φορα κανονικα στον καταλογο του games αρχισε και μου τα βγαζει δυο φορες το καθενα. οταν σβησω το ενα τοτε το παιχνιδι δεν παιζει πλεον !!! HELP ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ CRASHΑΡΕΙ???? Συμφωνα με την πληροφορική ο χώρος αποθήκευσης δεν νοείται σαν μνήμη που δεσμευεται για τη λειτουργία του κινητου. Όπως ξέρεις και απο τους υπολογιτές άλλο η RAM (μνήμη) και αλλο ο σκληρός δίσκος. Οταν αποθηκεύεις τραγούδια στο σκηρό δισκο του υπολογιστή/ memory stick του κινητού δεν δεσμευεις μνήμη. Αν εγκαταστήσεις προγραμματα όμως, δεσμεύεις μνήμη με αποτέλεσμα σιγά σιγά να πέφτει η αποδοση της μηχανής είτε είναι κινητό ειτε υπολογιστής. Και πιστψέ με και στον υπολογιστή αν φορτώσεις 100 παιχνίδια στη μνήμη του οχι θα κολήσει, θα τα φτήσει!!! Γι' αυτό μην παραφορτώνεις με προγράμματα το κινητό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litsaki84 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 :) παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.Είμαι και εγώ καινούριος κάτοχος του κ750ι.πώς μπορω να δω ποια έκδοση firmweare έχει το κινήτό μου και ποιά είναι η πιο καινούργια? Επισης έχω παρατηρήσει οτι όταν κανω χρήση handsfree για να ακούω την κλήση μεσω απο αυτά πρέπει να το έχω στο αθόρυβο,υπάρχει δυνατότητα να έχω και τον ήχο ενεργό και να χτυπάει μεσα από τα handsfree όταν με καλούν? ευχομαι σε ολους καλές γιορτές και κάλη χρονιά!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoGlx Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Μεγιές :) Όσο για να ακούς τον ήχο κλήσης κ από το handsfree και από το μεγαφωνάκι δεν είναι εφυκτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλησπέρα litsaki84. Μπορείς να δείς τί έκδοση έχεις στο κινητό κάνοντας τα παρακάτω: (με το joystick) > * << * < * όπου > είναι δεξιά το joystick όπου < είναι αριστερά το joystick και * το αστεράκι.... Μετά πηγαίνεις "Πληροφ. υπηρεσ." --> "Πληροφ. Λογισμ." και κοιτάς τί γράφει στην πρώτη γραμμή. Η πιό τελευταία έκδοση είναι η R1AA008. -------------------------------------------------------------- Εμένα ρε παιδιά τώρα που έχω την R1L002 και μου λέει ότι έχω την τελευταία..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !?!?!?!? Πείτε καμιά ιδέα... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GFGO Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλυσπερα, ψαχνω να βρω site για free java παιχνιδακια μηπως ξερει κανενας? :!: Παράθεση AMD Rulez :alien: Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλυσπερα, ψαχνω να βρω site για free java παιχνιδακια μηπως ξερει κανενας? :!:Φιλαράκι.... λάθος thread. Ρίξε μιά ματιά εδώ. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Παιδια εχω ψαξει παντου να βρω το διπλο στερεοφωνικο handsfree για το κ750 (γιατι του W800 δεν με βολευει)αλλα δεν υπαρχει πουθενα..ολο το μονο.. εχουν!μηπως το εχει δει κανενας στην Αθηνα? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εμένα ρε παιδιά τώρα που έχω την R1L002 και μου λέει ότι έχω την τελευταία..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !?!?!?!? Πείτε καμιά ιδέα... Ti ennoeis? Ama sou leei oti exeis thn teleytaia, thn teleytaia exeis tote. Den katalabainw ti ennoeis:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatedancer Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εμένα ρε παιδιά τώρα που έχω την R1L002 και μου λέει ότι έχω την τελευταία..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !?!?!?!? Πείτε καμιά ιδέα... apotsi πηγες σε κανενα service center να το δουνε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
necropethamenos Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλησπερα και χρονια πολλα!παρατηρησα πως οταν πηγαινω στην εκθεση και στις εικονες τις καμερας και πατησω το πληκτρο επιστροφης πολλες φορες κανει ενα τρεμοπεγμα συμβαινει σε ολους αυτο?κατι ακομα ο ηχος του κλειστρου απενεργοποιειται?ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Καλησπερα και χρονια πολλα!παρατηρησα πως οταν πηγαινω στην εκθεση και στις εικονες τις καμερας και πατησω το πληκτρο επιστροφης πολλες φορες κανει ενα τρεμοπεγμα συμβαινει σε ολους αυτο?κατι ακομα ο ηχος του κλειστρου απενεργοποιειται?ευχαριστω! για το προβλημα που λες δεν μου εχει τυχει (ακομα) οσο για τον ηχο της καμερας μονο αν το βαλεις στο αθορυβο γινεται :) Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
migel Δημ. December 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2005 Εμένα ρε παιδιά τώρα που έχω την R1L002 και μου λέει ότι έχω την τελευταία..... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ !?!?!?!? Πείτε καμιά ιδέα... Καλησπέρα . Δοκίμασες το Hard Reset και να ξανακάνεις αναβάθμιση ? Παράθεση TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Καλησπερα...ο αδερφος μου μολις αγορασε το Κ750 και εχει το εξης προβλημα: Οταν κλεινει το κινητο...χανει ολα τα shortcuts του joystick που εχει ορισει! Συμβαινει και σε εσας αυτο; Εχει την τελευταια εκδοση λογισμικου...μολις την τσεκαραμε με τα παραπανω ποστ. Τι να κανει; Ηelp!!! Eυχαριστω... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Υπάρχει μέσα στο κινητό, μια εικόνα που λέγεται Autumn. Αντί για να βλέπω τι δείχνει στην προεπισκόπηση, βλέπω μαύρο σκοτάδι και όταν πατάω πάνω της, ανοίγει μια λευκή εικόνα με σκουπίδι στην κάτω πλευρά. Γιατί γίνεται αυτό? Στο PC την βλέπω κανονικά Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Ti ennoeis? Ama sou leei oti exeis thn teleytaia, thn teleytaia exeis tote. Den katalabainw ti ennoeis:OΒρε παλικάρι μου... Χρόνια πολλά. Είναι η R1L002 η τελευταία....; Εεεεε.....; Που είναι η τελευταία.... ΟΕΟ.... Πού είναι η τελευταία.... ΟΕΟ.....apotsi πηγες σε κανενα service center να το δουνε?Δεν το έχω πάει ακόμα, φίλε μου. Τώρα που θα έχει άδεια η αδερφή μου, θα της το δώσω να το πάει. Μόνο έτσι μου φαίνεται θα βγάλω άκρη, εεε;Καλησπέρα . Δοκίμασες το Hard Reset και να ξανακάνεις αναβάθμιση ?Το έχω δοκιμάσει κι αυτό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν γίνεται τίποτα. (με Lutrix λούστηκες....; - Τί μου θύμησα τώρα...;)) Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 R1AA008 είπαμε είναι η τελευταία :) :) Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentoner Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Επειδη ο αδερφος μου εχει βαλει το Κ750 στο ματι,μπορειτε να μου πειτε αν η καμερα του ειναι τοσο καλη οσο ακουγεται? Παράθεση Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sverver Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδια εχω ψαξει παντου να βρω το διπλο στερεοφωνικο handsfree για το κ750 (γιατι του W800 δεν με βολευει)αλλα δεν υπαρχει πουθενα..ολο το μονο.. εχουν!μηπως το εχει δει κανενας στην Αθηνα? ευχαριστω πολυ Μόλις το παρήγγειλα μέσω internet από το site της voda, και από ότι μου είπαν είναι διαθέσιμο. Μιλάω για το http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp4_1_1&zone=pp&lm=pp4_1&pid=10254 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα.Επειδη ο αδερφος μου εχει βαλει το Κ750 στο ματι,μπορειτε να μου πειτε αν η καμερα του ειναι τοσο καλη οσο ακουγεται? Όχι, είναι ακόμα καλύτερη :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATZ Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παίδες καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους. Έχω την R1J002 και σκέφτομαι να κάνω αναβάθμιση λογισμικού επείδη το τηλέφωνο κάθε 2-3 μέρες κολλάει και δεν παίζει mp3, video και θέματα σωστά. Έχω ακούσει όμως ότι η ποιότητα των video χάλασε από κάποια έκδοση και μετά. Αξίζει να κάνω την αναβάθμιση ή να κάνω ένα format στο memory stick μήπως και ησυχάσω?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή πρωτοχρονιά σε όλους.:D Παράθεση The city never sleeps... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk10669 Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Παιδια εχω ψαξει παντου να βρω το διπλο στερεοφωνικο handsfree για το κ750 (γιατι του W800 δεν με βολευει)αλλα δεν υπαρχει πουθενα..ολο το μονο.. εχουν!μηπως το εχει δει κανενας στην Αθηνα? ευχαριστω πολυ Ψάξε στο fleamarket!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omnitech Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Μπορεις να μας δωσεις το ΙΜΕΙ της συσκευης σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. December 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2005 Μπορεις να μας δωσεις το ΙΜΕΙ της συσκευης σου?Αν απευθύνεσαι σε εμένα, πες μου να σου το στείλω με PM. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts