Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

florinaperis 8a mporouses na to grapsis kai edw.edw den ine w800 kai iparxi periptwsi na mperdeftoume.(media player etc diaforetika menu)

loipon gia na min spammaro 8a 8esw tin erotisi--->an pao sarafidi,vodafone kai tous pw na mou anav8misoun to firmware 8a to kanoun??i'm afraid mipos pa8i tpt

giati kati ixa diavasi poli kero prin oti to kinito den ksekinai klp.

opios kseri as mou pi na kserp

Να μπερδευτείτε δεν υπάρχει περίπτωση.

Λες να μην ξέρω αν χρειαζόταν ή όχι να ποστάρω κάτι παραπάνω για την νέα έκδοση; :confused:

Η νέα έκδοση, με τον νέο update client, βρίσκει το κινητό που έχεις (k750i ή w800i) και βάζει το κατάλληλο firmware αυτόματα. Τι link το έδωσα για να κατεβάσετε τον νέο client και να κάνετε το update. Αν υπήρχε διαφοροποίηση στην διαδικασία ανάλογα το κινητό ή οτιδήποτε άλλο, θα το είχα αναφέρει. Στο thread του w800i γράφω ότι γράφω γιατί σε αυτό μπορώ να τεστάρω τις αλλαγές. Στο thread του k750i έδωσα το link για το update και για όσους ενδιαφέρονται να δούνε τι νέο υπάρχει στο firmware ή αν διορθώνονται κάποια προβλήματα. Αν είχα τεστάρει και το K750i θα έγραφα και εδώ τις αλλαγές που υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες μια επειγον ερωτηση διοτι δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το thread και πρεπει να παραδωσω το τηλρφωνο στην επομενη μιση ωρα ( με εχει στην κυριολεξια γκαστρ..ει το αφεντικο )

πως μπορω να κανω ενα reset στο τηλεφωνο για να σβηστουν ολες οι επαφες και τα υπολοιπα στοιχεια μεσα στο τηλεφωνο;

και παλι συγγνωμη για την βιασυνη μου

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

παιδες μια επειγον ερωτηση διοτι δεν εχω χρονο να διαβασω ολο το thread και πρεπει να παραδωσω το τηλρφωνο στην επομενη μιση ωρα ( με εχει στην κυριολεξια γκαστρ..ει το αφεντικο )

πως μπορω να κανω ενα reset στο τηλεφωνο για να σβηστουν ολες οι επαφες και τα υπολοιπα στοιχεια μεσα στο τηλεφωνο;

και παλι συγγνωμη για την βιασυνη μου

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις (Settings), στην τελευταία επιλογή που νομίζω ότι είναι Επαναφορά (Master Reset) και διάλεξε την 2η επιλογή (Reset All).

Άμα σου ζητήσει κωδικό δοκίμασε "0000" εκτός και αν τον έχεις αλλάξει ;)

ευχαριστω προφητη ;)
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

pou ipe to paidi pio panw.

Λες να μην ξέρω αν χρειαζόταν ή όχι να ποστάρω κάτι παραπάνω για την νέα έκδοση;

an8rwpos isse oxi machine mpori na ekanes la8os.

den aneferes omws an ginete apo katasthma Voda.

ολα ωραια λοιπον εκανε την επαναφορα, αλλα τωρα μου βγαζει κλειδωμενη καρτα και ενα ΟΚ τιποτα αλλο :(

τι κανουμε; τον ηπιαμε;

an8rwpos isse oxi machine mpori na ekanes la8os.

Δεν διάβασες τι έγραψα... :confused: Δεν είναι θέμα λάθους ή όχι. Βγήκε ο νέος update client και το νέο firmware και αυτό έπρεπε να ανακοινώσω στο συγκεκριμένο thread. Έκανα αναφορά μόνο για αυτό γιατί δεν έχω το k750i εδώ να δοκιμάσω το νέο firmware. Έχω το w800i εδώ και γιαυτό έδωσα το Link στο thread του w800i (για τον client μόνο και το firmware - τα υπόλοιπα είναι δουλειά της SE για να κάνει αυτόματα το Update ανάλογα το κινητό που συνδέεις), επειδή έκανα εκεί πρώτα το post. Αν είχα να γράψω κάτι σχετικά με το firmware του K750i, θα το έγραφα εδώ (αλλά δεν είχα) ;)

den aneferes omws an ginete apo katasthma Voda.

Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο κατάστημα που λες.

Πήγαινε στο link "Σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης" από το site της SE για να είσαι σίγουρος για την τεχνική υποστήριξη του καταστήματος που θα διαλέξεις στην περιοχή σου.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

:geek: Να κάνω μια ερώτηση στους ποιο έμπειρους, αξίζει με σύνδεση pstn να "προσπαθήσω" να κατεβάσω το νέο firmware? ή απλά τζάμπα θα συγχυστώ και θα κουραστώ? :vava:
:love:

Να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις .

1) Ποια είναι η πιο καινούργια έκδοση αυτή τη στιγμή γιατί Κ750ι. Που τη βρίσκουμε?

2) Γιατί τόση λύσσα με VL?. Και γω δε το γουστάρω αλλά τι πλεονεκτήματα θα έχω αν το βγάλω?

3) Ομολογουμένως το κινητό μας δε μπορεί να θεωρηθεί « επαγγελματικό» αφού έχει ένα σωρό «hobbyστικα» χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ τζαμάτο. Αλλά μήπως ξέρει κανένα πρόγραμμα (java ίσως) που να συνδέει το ημερολόγιο με φωνητική υπενθύμιση? Στο Siemens που είχα το χρησιμοποιούσα πολύ συχνά λόγω της δουλειάς μου και μου έχει λείψει.

Ευχαριστώ

ολα ωραια λοιπον εκανε την επαναφορα, αλλα τωρα μου βγαζει κλειδωμενη καρτα και ενα ΟΚ τιποτα αλλο :(

τι κανουμε; τον ηπιαμε;

...Kwdiko mporeis na valeis? An nai dokimase 12345 h 98765. An oxi... kapoia mlk egine kai klidwse h karta...

Den mporw na fantastw ti, afou exw kanei Master Reset polles fores kai den mou parousiase pote provlhma. Exeis allh SIM na dokimaseis?

...Kwdiko mporeis na valeis? An nai dokimase 12345 h 98765. An oxi... kapoia mlk egine kai klidwse h karta...

Den mporw na fantastw ti, afou exw kanei Master Reset polles fores kai den mou parousiase pote provlhma. Exeis allh SIM na dokimaseis?

απο το τηλεφωνο εδωσα της οδηγιες το πως και τι, θα μου το φερει σημερα το πρωι να δω τι διαολο παιχτηκε. Ευχαριστω παντως ;)

Loipon paidia kalhmera!!! Egw eixa problhma me to auto focus toy K750 mou kai phga kai ebala thn ekdosh R1AA008 me ekdosh kameras thn 4.5 . Ta pleonekthmata einai oti to kinto anoigei pio grhgora fakeloys kai arxeia kai fysika lyuhke to probhma me to focus ths kameras. Den exw dokimasei ta mp3 poy lene oti akoygontai pio dynata klp..

AYTA apo mena!!!!! osoi den thn exete pio kala na thn balete! pisteyw oti h SE exei katalabei pleon ta apeira problhmata twn K750 kai taxei lysei :-)

Να κάνω και εγώ κάποιες ερωτήσεις .

1) Ποια είναι η πιο καινούργια έκδοση αυτή τη στιγμή γιατί Κ750ι. Που τη βρίσκουμε?

2) Γιατί τόση λύσσα με VL?. Και γω δε το γουστάρω αλλά τι πλεονεκτήματα θα έχω αν το βγάλω?

3) Ομολογουμένως το κινητό μας δε μπορεί να θεωρηθεί « επαγγελματικό» αφού έχει ένα σωρό «hobbyστικα» χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ τζαμάτο. Αλλά μήπως ξέρει κανένα πρόγραμμα (java ίσως) που να συνδέει το ημερολόγιο με φωνητική υπενθύμιση? Στο Siemens που είχα το χρησιμοποιούσα πολύ συχνά λόγω της δουλειάς μου και μου έχει λείψει.

Ευχαριστώ

H neoterh ekdosh logismikoy einai h R1AA008 kai thn briskoyme sta eksousiodothmena service ths sony ericsson!! :D

:geek: Να κάνω μια ερώτηση στους ποιο έμπειρους, αξίζει με σύνδεση pstn να "προσπαθήσω" να κατεβάσω το νέο firmware? ή απλά τζάμπα θα συγχυστώ και θα κουραστώ? :vava:

Προφανώς η PSTN σύνδεση δεν συνιστάται για την διαδικασία αναβάθμισης του τηλεφώνου σου. Όχι μόνο γιατί είναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αργή (σκέψου πόση ώρα θέλεις να "κατεβάσει" 34 ΜB + το firmware) αλλά και επικύνδυνη για πιθανό "κόψιμο" της γραμμής κατά την διάρκεια της διαδικασίας αναβάθμισης.

Κατάλληλη είναι λοιπόν η ISDN η ακόμη καλύτερα μια DSL.

H neoterh ekdosh logismikoy einai h R1AA008 kai thn briskoyme sta eksousiodothmena service ths sony ericsson!! :D

και μονο σε αυτα διοτι με τιποτα δεν γινεται online. "Server busy, too many users..." .Καταφερε κανεις τιποτα σημερα?

....

Πριν περασουμε το νεο firmware, εχει διαβασει κανεις κανενα review; Τι βελτιωνει/αλλαζει; Κανενα Link;

Ή πρωτα την περναμε και μετα κοιταμε τι καναμε; (μεθοδος "ο Θεος βοηθος") :D

μόλις τελειωσα με την αναβάθμιση όλα ok

μην αφήνεται μεγάλο κενό από το τρέξιμο του προγράμματος με κάνα δυο φορες άντε 5 θα μπείτε

Samsung Galaxy Watch 4 classic 46mm - Samsung Galaxy S21 Ultra 512 - Samsung Galaxy S10+ 1ΤΒ - Samsung Galaxy Watch - Samsung S8+ - Gear S3 - Xperia M2 - NEO V Xperia Ultimate HD 4.0 + ROOT+CMW5

Τελείωσα και εγώ με την αναβάθμιση πριν απο λίγη ώρα και τέσταρα και τη συσκευή. Δείχνουν όλα καλά.

Το βίντεο γράφει με 10 fps αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι τα 152 kbps. Τα μενού ανοίγουν απειροελάχιστα πιο γρήγορα και στις φωτογραφίες εμφανίζετε πλέον μια κλεψύδρα, όχι όμως ότι εμφανίζονται πιό γρήγορα ή πιο γρήγορο zoom που ειπώθηκε.

Για τον ήχο δεν ξέρω ακόμη γιατί δεν έχω μαζί μου ακουστικά. Σίγουρα όμως δυνάμωσε λίγο η ένταση του ακουστικού κατά την συνομιλία. Αυτή τη φορά δεν κόλλησα τη συσκευή στο αυτί μου για να ακούω.

Το Bluetooth τώρα σου λέει από που παραλαμβάνεις αρχείο.

Μένει μόνο να έχει λυθεί το πρόβλημα με το MS που χάναμε τις κλήσεις.

Someone, Somewhere in Summer Time

Έβαλα και εγώ την αναβάθμιση :)

Η περιήγηση στις φωτογραφίες (ειδικά όταν έχεις > 50 ανα φάκελο) είναι εμφανέστατα γρηγορότερη, αφού καθώς κατεβαίνες, δεν περιμένεις όπως πριν :D

Επίσης έφτιαξε το πρόβλημα με το κουμπί της κάμερας και γλίτωσα (προς το παρόν τουλάχιστον) την επίσκεψη σε service center :o

Το πρόβλημα με τις μαύρες μικρογραφίες στο photo gallery παραμένει με τις παλιές φωτογραφίες που έχω, αλλά προς το παρόν οι καινούργιες φαίνονται κανονικά. Υπομονή και ελπίζω να μην το ξανακάνει ;)

τελικα δηλαδη η αναβαθμιση R1AA008 υπαρχει και για την Ελλαδα ή σας βαζει την R1N035??

Επίσημα το Ελληνικό site (μόλις το κοίταξα) δεν σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης. Ομως οι εκδόσεις υπέρχουν και μπορείς να τις κατεβάσεις στο τηλέφωνό σου εφόσον εγκαταστήσεις τον νεο updater που βρίσκετε στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.2.10.exe

Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα κύλησαν ομαλά...

Someone, Somewhere in Summer Time

:shock: :shock: :shock:

Πιεζω την Memory Stick για να την βγαλω απο το τηλεφωνο, και δεν πεταγεται εξω. Σιγα-σιγα την εβγαλα και τι να δω: Η M.S. ηταν ραγισμενη απο πανω περσισσοτερο, λες και την πατησε κατι :blink:. Κατι χαραγματα, κατι βαθουλωματα... Αν ειναι δυνατον! Πως εγινε αυτο το πραγμα;;;:X :(

Πατηστε....

http://img230.imageshack.us/img230/383/dsc000049vx.th.jpg

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Καλησπέρα!

Συγνώμη αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά 228 σελίδες παραείναι πολλές για να τις διαβάσω. Πήρα σήμερα το k750i, και θέλω να περάσω τα τηλέφωνα μου από το nokia 7610. Με το sVCard έκανα export τα τηλέφωνα σε *.vcf μορφή, υπάρχει κάποιος τρόπος να τα μεταφέρω στο k750i?

Ευχαριστώ πολύ.

υ.γ. ΟΚ το βρήκα μόνος μου ;) Απλά έστειλα το .vcf στο k750i με bluetooth!

Επίσημα το Ελληνικό site (μόλις το κοίταξα) δεν σου δίνει τη δυνατότητα αναβάθμισης. Ομως οι εκδόσεις υπέρχουν και μπορείς να τις κατεβάσεις στο τηλέφωνό σου εφόσον εγκαταστήσεις τον νεο updater που βρίσκετε στη διεύθυνση http://www.sonyericsson.com/downloads/UpdateService_Inst_2.2.10.exe

Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα, όλα κύλησαν ομαλά...

θα τρελαθώ. μέχρι προχθές είχαν λινκ και στο ελληνικό site... πάντως το update δουλεύει κανονικά σε non-branded ελληνικό Κ750.

Έβαλα την R1AA και πετάει ;)

• The title was changed to Sony Ericsson K750i