Jump to content

vergio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

vergio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Έχω κάνει την αναβάθμιση! όχι δεν χρειάζεται κάποιο backup..Η μόνη οπτική διαφορά είναι στο facebook..ΕΠΙΣΗΣΣΣΣ........ για δείτε ολοι το νέο ΄-) ... : http://www.gsmarena.com/android_23_gingerbread_is_here_brings_a_host_of_new_goodies-news-2123.php
  2. Για να είμαι ειλικρινής δεν παρατήρησα κάτι..Δεν είχα και το χρόνο να το ψάξω στο νετ κιόλας για να καταλάβω τί παίζει..Αν βρεί κάποιος απο εσάς κάτι,αν μπορεί ας ενημερώσει! ΄-)
  3. Καλημέρα παιδιά..! Μόλις τώρα μου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμηση του build number! Την πέρασα και ειναι το 2.29.405.2 . (το κινητό μου ειναι όπως το αγόρασα απο μαμά...Ούτε ροοτ ούτε τιποτα..)
  4. Σύμφωνοι..!Δεν διαφωνώ..άλλοι περιμένουν ακόμα την έκδοση 2.2..Γιαυτό όμως δεν αγόρασα LG ή Samsung..Πάντοτε η Htc προηγήτο στις αναβαθμίσεις..Απλά ρώτησα για το πότε πιστευετε να βγεί αυτή η έκδοση ΄-)
  5. Καλημέρα ρε παιδιά!! διαβάζω στο φόρουμ για το desire εξαρχής που δημιουργήθηκε!! Απλά θέλω επιτελους να δω το περιβόητο gingerbread κ έχω πολύ μεγάλη αγωνία να δω πώς θα είναι!!! Λέγανε για μέχρι το τέλος του 2010...αλλά μάλλον δεν το κόβω για τόσο νωρίς...Εσείς πότε εκτιμάτε να δοθεί στο κινητό μας?Μιλάω για την εργοστασιακή Rom ;-)
  6. Μπήκα στο site της οπερα και είδα οτι μπορεί κάποιος να κατεβάσει τον όπερα σε περιβάλλον MIDP 2.0, που νομίζω οτι αυτό είναι που τρέχει το κινητό..Βρίσκεται στην λίστα του όπερα με τα κινητά όταν επιλέξεις συσκευή "Generic" --> "Advanced MIDP 2". Το θέμα είναι τώρα όμως να καταφέρει με κάποιο τρόπο να περαστούν ρυθμίσεις.Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο..Αν δεν τρεχει με αυτό, δεν πρόκειται να τρέξει ποτε :-) ... Είιναι έκδοση οπερα 4.2 σε περιβάλλον advanced MIDP 2....Για δείτε το και εσείς...!!
  7. Απότι είδα, αν γράψεις στην αναζήτηση του yahoo για παράδειγμα "in.gr" , μετά το επιλέγεις και στο ανοίγει...Το πώς βέβαια εμφανίζεται...άστο καλύτερα..αλλα το ανοίγει! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι!!! Θα παρακολουθώ εδώ την συζήτηση μήπως και το καταφέρει κάποιος με τον όπερα!
  8. Εντάξει με έχεις σώσει...:-) Τα έκανα όλα και συνδέεται!!! αλλα μόνο στο yahoo...;;Έλεος:-) τι κάνω πάλι λάθος! σε ζάλισα:-)
  9. Γνωρίζεις τον κωδικο που ζητάει?
  10. Και κάτι τελευταίο..:-)Έχω δημιουργήσει δικό μου προφίλ με ρύθμιση μέσω wlan..Να το αλλάξω?
  11. Σε ευχάριστώ πάαααααρα πολύ! Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε!:-)
  12. Επειδή έχω ψιλοκολλήσει, μπορείς να μου πείς αν δεν σου κάνει κόπο τα βήματα και αν έχεις κάνει κάποια ρύθμιση για να μπαίνει?Δεν με νοιάζει αν θα είναι όπερα η κάτι άλλο..΄-) απλα να συνδέεται θέλω με wifi ! :-) Σε ευχαριστώ!!!
  13. Το σχόλιο "73" λέει οτι τα κατάφερε!μπορεέις να το τσεκάρεις μια και να μου πεις την γνώμη σου?
  14. Με το που πάω να συνδεθώ(αφού έχω συνδεθεί στο ρουτερ), μου λεει μέσω wap και στο τέλος αποτυγχάνει.Πήγα να περάσω τον οπερα 4.2 και στην εγκατάσταση λέει ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει και οτι δεν βρίσκει δίκτυο( network).Εσείς το καταφ΄ρατε κάπως για να μου πείτε τον τρόπο και τα βήματα?
  15. Να ρωτήσω κάτι..Τώρα μόλις το παρέλαβα, και βλέπω ότι κάποιος του πέρασε τον safari?Επειδή ο όπερα δεν λειτουργεί..Και άν τον πέρασε, ποιά έκδοση? Ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...