Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδες εχετε καταφερει να κλεισετε ΤΕΛΕΙΩΣ τον φωτισμο του k750????

Κλείνει απο μονο του μέσα σε ένα λεπτό. Έχεις την επιλογή να φαίνεται το ρολοι ή όχι αλλα πάντα χωρίς φως στην οθόνη. Ελπίζω να μην εννοείς οτι δεν σου σβήνει με τίποτα.... :(

Χε χε χε από τις 29 Ιουνίου με την R1J002 και δεν έχω ούτε ένα κόλλημα!

Απόλυτα ευχαριστημένος!

Μία από τα ίδια. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Μια φορά μόνο αναγκάστηκα να βγάλω την μπαταρία αλλά ήταν δικιά μου η μ.... Και σίγουρα ανήκουμε στην πλειοψηφία και όχι στην μειοψηφία

Προς όσους αναφέρoνται στο ότι το κινητό κολλάει (στο "γενικώς"):

Όλα τα "έξυπνα" τηλέφωνα, είχαν, έχουν και θα έχουν αυτά τα "προβλήματα". ;)

Απλά δείτε το, όπως βλέπετε και τον υπολογιστή σας (βλέπε Windows).

Το "βάλε" - "βγάλε", εφαρμογές και παιχνίδια από το κινητό, είναι φυσικό να το "μπερδεύουν" (το κινητό) κάποια στιγμή (registry δεν υπάρχει για να την τσεκάρετε και να διορθώσετε τα "όποια" προβλήματα), οπότε είναι φυσικό να μην: κάνει Boot, να κολλάει στα "καλά καθούμενα", να ακούγεται "κάπως" ο ήχος του κ.λ.π.

Ευτυχώς (ή δυστυχώς), όλα τα "έξυπνα" τηλέφωνα, από δω και πέρα, θα έχουν τα θετικά που ήδη γνωρίζετε, αλλά και τα αρνητικά τους (τα οποία πάλι ήδη γνωρίζετε, εφόσον δουλέυετε με pc).

Κρατάτε πάντα ένα backup με ότι χρειάζεσται και δεν θα έχετε πρόβλημα :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το το κινητό μου. Το Joystick κολάει όταν κάνω κάτω η αριστερά. Πρέπει δηλαδή να το πιέσω δυνατά προς αυτές τις κατευθύνσεις για να έχω αποτέλεσμα. Το άλλο πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το Handsfree (αυτό που είχε μέσα στο πακέτο). Δοκίμασα ενός φίλου μου και δούλευε κανονικά. (δεν μπόρεσα να δοκιμάσω το δικό μου HF στο κινητό του φίλου μου όμως). Το παράξενο είναι οτι όλα αυτά έγιναν τελείως ξαφνικά. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? (τα τηλέφωνα της αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη το έχει κανείς πρόχειρα?)
Τα λέτε..

Καλησπέρα παίδες. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το το κινητό μου. Το Joystick κολάει όταν κάνω κάτω η αριστερά. Πρέπει δηλαδή να το πιέσω δυνατά προς αυτές τις κατευθύνσεις για να έχω αποτέλεσμα. Το άλλο πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το Handsfree (αυτό που είχε μέσα στο πακέτο). Δοκίμασα ενός φίλου μου και δούλευε κανονικά. (δεν μπόρεσα να δοκιμάσω το δικό μου HF στο κινητό του φίλου μου όμως). Το παράξενο είναι οτι όλα αυτά έγιναν τελείως ξαφνικά. Έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο? (τα τηλέφωνα της αντιπροσωπείας στην Θεσσαλονίκη το έχει κανείς πρόχειρα?)

Οπως εισαι περνεις κινητο με κουτι αποδειξεις και ολα τα σχετικα και πας δωδεκανησσου να σου το αλλαξουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

emena to prwto mou k750 pethane me anavosvisimo tis othonis.mou to allaxane.exw pali ena me r1a kai mia dio fores ekane restart alla no problem yet.

Anavathmish epigontws!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αλλα το Κ750 δεν εξυπνο τηλεφωνο!

Εξυπνα (smartphone) θεωρουνται αυτα με ανοιχτο λειτουργικο, πχ Symbian.

Ας πουμε τα Ρ910, 6680, ΜΡx220 ειναι εξυπνα, το Κ750 ομως οχι, και δεν θα επρεπε να εχει αυτα τα κολληματα

Εμενα θα μουπειτε τι να κανω? Η αναβαθμιση οσες φορες προσσπαθησα κολλουσε στο 55% και τωρα πια μου λεει οτι ο φορεας δικτυου σας κτλ κτλ... Εχει περασει μονο το 55% της εκδοσης οποτε οταν ανεβοκατεβαζω την ενταση δεν το δειχνει αλλα μαυριζει η οθονη, ειναι αγγλικα και η καμερα λεει εχει λαθους drivers και δεν ανοιγει!!!! Βοηθεια!

paidia ema8a oti to kinitaki mas exei sybian sereis 80 to opoio omws einai kleidemeno. isxuei?

egw ema8a oti exei kai alla 512MB ensomatomeni mnimi alla tin exoun krifi klidomeni sto kinito

So this is how liberty dies, with thunderous applause

Ειμαι και γω καινουργιος κατοχος ενος Κ750, πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

Να ρωτησω και γω με τη σειρα μου κατι :)

Αφου εψαξα αρκετα ειδα οτι μπορω να βλεπω αρχεια word, excel κλπ αν τα κανω txt ή html.

Δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους (ansi, unicode στα txt, htm, html) και εσωσα τα αρχεια στο φακελο other αλλα και στα saved pages.

Συμβαινουν 2 πραγματα. Ή θα παλευει να τα διαβασει και μετα απο πολυ ωρα δεν θα γινεται τιποτα, με τασεις για κολλημα (συνηθωσ στα htm/html, με restart επανερχεται αν κολλησει) ή θα βγαζει μηνυμα Unable to show the selected page.

Μιλαμε για 50kb txt και καπου 100-150kb html (σε καποιο ξενο forum διαβασα οτι καποιος εβαλε και 40Mb txt και το εβλεπε κανονικα)

Κανω κατι λαθος, εχει καποια ιδιαιτερα setttings που πρεπει να κοιταξω.

Ειμαι πολυ απογοητευμενος οποτε καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη :cry: :)

Ειμαι και γω καινουργιος κατοχος ενος Κ750, πολυ ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.

Να ρωτησω και γω με τη σειρα μου κατι :)

Αφου εψαξα αρκετα ειδα οτι μπορω να βλεπω αρχεια word, excel κλπ αν τα κανω txt ή html.

Δοκιμασα ολους τους πιθανους συνδιασμους (ansi, unicode στα txt, htm, html) και εσωσα τα αρχεια στο φακελο other αλλα και στα saved pages.

Συμβαινουν 2 πραγματα. Ή θα παλευει να τα διαβασει και μετα απο πολυ ωρα δεν θα γινεται τιποτα, με τασεις για κολλημα (συνηθωσ στα htm/html, με restart επανερχεται αν κολλησει) ή θα βγαζει μηνυμα Unable to show the selected page.

Μιλαμε για 50kb txt και καπου 100-150kb html (σε καποιο ξενο forum διαβασα οτι καποιος εβαλε και 40Mb txt και το εβλεπε κανονικα)

Κανω κατι λαθος, εχει καποια ιδιαιτερα setttings που πρεπει να κοιταξω.

Ειμαι πολυ απογοητευμενος οποτε καθε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη :cry: :)

Πρώτα απ'όλα , τα αρχεία που θα περάσεις πρέπει να είναι html σε unicode . (για να "διαβάζει" σωστά τα ελληνικά )

Όσο αφορά το μέγεθος τώρα, εγώ έχω δοκιμάσει να περάσω αρκετά μεγάλα αρχεία(γύρω στα 150-170 kb html (που φορτώνουν κ εικόνες μάλιστα (50-100kb)) κ δεν μου έχει κολλήσει .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα ένα ωραίο πρωί δεν διάβαζε κάρτες μνήμης. Ο x8diesel προτείνει Service (Μπρρρρ, έχω ξαναμιλήσει για την πολιτικη της σονυ στα σερβις :Ρ)

Εγώ προτείνω να επιστρέψεις ΜΟΝΟ το handsfree γιατι αν πας και το κινητο θα στο ξεκοιλιάσουν μήπως έχει κι άλλα προβλήματα. Αν βεβαια το κινητό έχει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα θα στο διορθώσουν αλλα σκέψου να ΜΗΝ καλύπτεται απο την εγγύηση (πχ κάποια θράυση υλικου). Θα σου πουν, πληρωσε αλλιώς δεν σου φτιάχνουμε τίποτα :Ρ

Ο dinosss είπε πολύ σωστα. Το K750i δεν ειναι smartphone και ούτε έξυπνο. 165.000 χρώματα παραπάνω απο το k700 έχει, μία καλύτερη ανάλυση και μία κάμερα 2Mpx. Τίποτα το ιδιοφυές γύρω απο το K750. Είναι ένα πολύ ομορφο κινητό που παρουσιάζει προβλήματα. Κατα πάσα πιθανότητα φταίει η 'μαμα' του που αποδυκνείεται ανίκανη να το στηρίξει με αξιώσεις μέχρι στιγμής(ας μου πει κάποιος επιτέλους αν η sony-ericsson έχει γραφεία στην χώρα μας).

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν βρίσκουν προβλήματα στο κινητό. Εγώ όμως βρήκα, και άσχετα απο την δική μας άποψη, όταν μία εταιρεία προσφέρει διαρκώς firmware για μία συσκευή της, έχουμε την καλύτερη απόδειξη οτι κάτι δε πάει καλα. Όχι οτι άλλη εταιρεία προσφέρει κάτι καλύτερα αυτη τη στιγμή σε ακριβές λύσεις. Δεν το έχω ψάξει. Αλλα τόσα προβλήματα, κάνουν αυτές τις δήθεν high συσκευές να μοιάζουν με παιχνιδάκια για πειραματόζωα (εμας)

Το κινητό μου πρωτοκόλησε πολύ νωρίς όταν προσπάθησα να δω μια φωτο σε οριζόντια προβολή. Η συσκευή ήταν όπως την γέννησε η μαμα της.

Ευτυχώς (ή δυστυχώς), όλα τα "έξυπνα" τηλέφωνα, από δω και πέρα, θα έχουν τα θετικά που ήδη γνωρίζετε, αλλά και τα αρνητικά τους (τα οποία πάλι ήδη γνωρίζετε, εφόσον δουλέυετε με pc).

Το σίγουρο ειναι οτι μετα το mobile k750 θα κυνηγήσω ένα πραγματικό smartphone. Έτσι θα μπορώ να λέω "α είναι smartphone, όλα δικαιολογούνται" . Το οτι τα smartphone έχουν το κόστος ενός απλού PC Θα ήθελα να το προσέξουμε...

Κρατάτε πάντα ένα backup με ότι χρειάζεσται και δεν θα έχετε πρόβλημα :)

Συμφωνώ με το backup. Βέβαια το μόνο που αξίζει backup στο k750 είναι ο τηλ. καταλογος. Όλα τα άλλα βρίσκονται στην Memory stick ενώ ότιδήποτε περισσεύει μπορεί έυκολα να ξαναπεραστεί. Κινητό που να πρέπει να κρατας backup του τηλ.καταλόγου γιατί υπάρχει η περίπτωση να σου παρουσιάσει σημαντικό πρόλβημα, δεν θα το θεωρήσω αξιόπιστο κινητο.

Κατα τα άλλα το K750 Μπορεί να το φχαριστηθεί κανείς ίσως και περισσότερο απο άλλα κινητα των 2mpx. Ίσως μάλιστα τα ανάλογα νοκια να παρουσιάσουν περισότερα προβλήματα (και είναι και ακριβότερα). Αλλα αυτό δε σημαίνει οτι δεν θα τονίζουμε τα αρνητικά της συσκευής και της εταιρείας. Κάποτε πρέπει να μάθουμε οτι δεν πληρώνουμε για να μας εξαπατούν κατα οποιοδήποτε τρόπο. Και ας μην αναφέρουμε σαν μέτρο σύγκρισης τα Windows. Όταν ξεκίνησαν κάποτε τα GUI windows, αποδείχτηκαν το χειρότερο λειτουργικό της εποχής τους. Το πιό ασταθές περιβάλλον για να δουλέψει κανείς. Ήταν όμως φθηνά. Πολύ φθηνά για να τα αγνοήσει κανείς. Αυτος ήταν και ο μοναδικός λόγος που επικράτησαν σε εκατομμύρια επιχειρήσεις και αναπόφευκτα κανέις δεν ήθελε πλέον να έχει εναλλακτικό λειτουργικο. Τα windows νίκησαν και όλοι πληρώσαμε φθηνά αλλα και ακριβά την 'φθήνια' με υπομονη, νεύρα και χαμένες ώρες. Το ίδιο ιστορικό βλέπω οτι επαναλαμβάνεται στο k750i. Έχει κολλήματα αλλα είναι φθηνό. Ας το υποδεχθούμε αλλα με υπομονή και φυσικά την απαραίτητη γκρίνια μήπως και κάποτε διορθωθεί η κατάσταση.

άσχετα απο την δική μας άποψη, όταν μία εταιρεία προσφέρει διαρκώς firmware για μία συσκευή της, έχουμε την καλύτερη απόδειξη οτι κάτι δε πάει καλα.

file mou edw exeis lathos...na eisai xaroumenos otan h etaireia tou kinhtou sou prosferei diarkws firmware, afou me ayton ton tropo deixnei h SE pws den einai apo tis etaireies (vlepe nokia) pou sou pasaroun ena kinhto kai meta to paratane o,ti provlima kai na parousiazei...gnwrizw apo to "smartphone" to 6600 pou eixe to gnwsto provlhma me tous 60 ellhnikous xarakthres twn sms kai h prwth update pou evgale gia na lusei to provlhma htan 6 mhnes meta thn kukloforia tou kinhtou...

Το σίγουρο ειναι οτι μετα το mobile k750 θα κυνηγήσω ένα πραγματικό smartphone Έτσι θα μπορώ να λέω "α είναι smartphone, όλα δικαιολογούνται" .

giati sou eipe kaneis oti to k750 einai kati san smartphone?kamia sxesh...ena aplo thlwfwno einai me oles tis dynatothtes ths epoxhs..oute logismiko exei oute programmata pairnei..

Το οτι τα smartphone έχουν το κόστος ενός απλού PC Θα ήθελα να το προσέξουμε...

ti exoun ta smartphones...? :D file mou ta 420 pou kostizei to w800i pou phra egw, einai perissotera apo merikwn kalwn smartphone pou kukloforoun h estw ligo ligotera apo kainouriwn smartphone...

Συμφωνώ με το backup. Βέβαια το μόνο που αξίζει backup στο k750 είναι ο τηλ. καταλογος. Όλα τα άλλα βρίσκονται στην Memory stick ενώ ότιδήποτε περισσεύει μπορεί έυκολα να ξαναπεραστεί. Κινητό που να πρέπει να κρατας backup του τηλ.καταλόγου γιατί υπάρχει η περίπτωση να σου παρουσιάσει σημαντικό πρόλβημα, δεν θα το θεωρήσω αξιόπιστο κινητο.

eixa to SX1 konta 2 xronia kai, pistepse me, exasa 3 fores ta thl mou logw provlhmatos sto back up ths MMC..smartphone,etsi??

Το ίδιο ιστορικό βλέπω οτι επαναλαμβάνεται στο k750i. Έχει κολλήματα αλλα είναι φθηνό. Ας το υποδεχθούμε αλλα με υπομονή και φυσικά την απαραίτητη γκρίνια μήπως και κάποτε διορθωθεί η κατάσταση.

hremhse ligo...milas gia kollhmata gia to k750 twn 380E ?? edw file mou diname 500-550 prin dyo xronia kiolas kai kaname ena xrono na hremhsoume sto thema twn SOBARWN kollhmatwn...oxi epeidh sou kollhse se mia "orizontiwsh" ths fwtografias... re paidia ypomonh thelei h texnologia pwa na to kanoume??poses fores phra ena eksarthma apo ton upologisth kai mou evgale thn panagia mexri na doulepsei swsta eite logw twn kwlowindows eite logw hardware..dhladh ekei ti prepei na kanoume??toulaxiston merikes etaireies prospathoun na beltiwsoun ayto pou agorazeis wste na to krathseis gia oso perissotero mporeis kai na se ikanopoiei...

To κ750ι δεν ειναι pc. Σε λίγους μήνες η σόνυ θα έχει κάτι νέο να ασχολείται και θα παρατήσει το θέμα K750 όπως κι εμεις άλλωστε. Για αυτό επιμένω οτι κάθε μήνα το K750i παλιώνει. Δεν μπορεί να ακολουθείται η ίδια πολιτικη που βλέπουμε στα PC, Αντε και περιμένουμε update, άντε και η sonyer μας προσέχει άντε και πληρώσαμε 380 ευρώ και σπαταλάμε και χρόνο για update στο firmware. Είναι δυνατόν να πιστεύεις οτι η σονυ απλα προσπαθεί να βελτιώσει αυτό που αγόρασες; Αυτο που αγόρασες έχει προβλήματα και το διορθώνει. Είναι βελτίωση μετα απο 3 updates να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά που είχε το πρώτο Firmware (οκ έχει ταχύτερη ανάγνωση thumbnails)?

Σε όσους αρέσει να κάνει μικροκολληματάκια, σε όσους έχουν τζάμπα ελεύθερο χρόνο και όσους αρέσει το παρανοικό Service τότε κάποιες μάρκες κινητών και κάποια κινητά είναι ότι πρέπει. Έχουν όμως το δικαίωμα να γκρινιάζουν

Αυτο που πρεπει να προσέξουμε με τα smartphones είναι οτι αγοράζει κανεις ένα απλο PC ακόμα και με 400 ευρούλια. Βέβαια το μέγεθος το πληρώνεις κλπ κλπ, αλλα είναι το w800 ή το k750 συγκρίσιμο με τα smartphones? Δε πιστεύω πως είναι.

Υγ. το θέμα Smartphone δε το εθιξα εγώ αλλα κάποιος άλλος φίλος νωρίτερα στον οποίο απαντησα. Το k750 δεν ειναι Smartphone. To αντίθετο μαλιστα :Ρ . Ουσιαστικά για αυτό το αγαπάμε και λέμε 'Α κοίτα! Κόλησε! Ας πάω να αφήσω το παραπονο μου στο myphone!". "Α έσκασα 380e και έχω ένα κινητό που ανα πάσα στιγμή θα με πουλήσει!". "Α βγήκε νέο Firmware? ;Oxi? Ναι? είναι καλό? δεν είναι? μήπως είναι? Γιατι κολλάει το update? Γιατι μου τα βγαζει κινέζικα? Πω πω πως περνά η ώρα με ενα Update. Μηπως να παω σε service να μου το δώσουν σε 8 ώρες πίσω;"

@Tthawth,

Δεν έγραψα "smartphone" για το συγκεκριμένο κινητό. "Έξυπνα" τηλέφωνα - ξεχώρισα το "έξυπνα" γιατί θεωρώ τα κινητά που έχουν ένα σωρό δυνατότητες, (κάμερες, πάρα πολλά χρώματα στην οθόνη, ραδιόφωνο, ίντερνετ, mp3 κ.λ.π.), "έξυπνα" τηλέφωνα σε σχέση με αυτά που είχαμε πριν 3-4 χρόνια και τα οποία κινητά τότε, δεν είχαν τα προβλήματα που έχουν τα σημερινά. Κολλήματα, εφαρμογές που έπρεπε να τρέχουν και δεν τρέχουν κ.λ.π. Από την άποψη των δυνατοτήτων που έχουν το είπα το "Έξυπνα" και ταυτόχρονα, πρέπει να μάθουμε να τα χειριζόμαστε σε λίγο καιρό, όπως και ένα Pc.

Το κόλλημα του λειτουργικού σε ένα κινητό, δεν αφορά μόνο τις συσκευές που δεν είναι smartphones. Το Ρ800 π.χ. μπορεί να κολλήσει άνετα από κάποια εφαρμογή (και όχι μόνο το Ρ800, αλλά βρείτε μου smartphone που να του βάζεις-βγάζεις εφαρμογές, παιχνίδια κ.λ.π. και να μην έχει κολλήσει ούτε μια φορά). Το ότι μπορεί να έχει 3-4 λειτουργίες παραπάνω από ένα απλό κινητό (σε θέμα hardware), αλλά να τρώει και αυτό τα κολλήματά του με την ίδια ευκολία που τα τρώει και ένα "απλό" κινητό, δεν το κάνει smartphone για εμένα, παρά μόνο στην ταμπέλα της διαφήμισής του. Συνδεσιμότητα με πολλές και διάφορες συσκευές, λίγο πολύ έχουν όλα τα σημερινά κινητά. Όμως και αυτό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα (η διαδικασία σύνδεσης με το pc ή με κάποιον εκτυπωτή μπορεί να μην είναι εύκολη π.χ.).

Όσο περισσότερες είναι οι δυνατότητες ενός κινητού, τόσο περισσότερα θα είναι και τα προβλήματά του (σε λίγα χρόνια ποιος θα μπορεί να ξεχωρίζει τα smartphones από τα "απλά κινητά" - αν θα υπάρχουν απλά κινητά). Εφόσον τα "γεννάνε" κάθε 5 και λιγάκι οι εταιρίες και δεν "έχουν τον χρόνο", να τεστάρουν πολύ καλά μια συσκευή, η οποία να έχει όσο το δυνατόν γίνεται, λιγότερα προβλήματα.

"Έξυπνα" τηλέφωνα - ξεχώρισα το "έξυπνα" γιατί θεωρώ τα κινητά που έχουν ένα σωρό δυνατότητες, (κάμερες, πάρα πολλά χρώματα στην οθόνη, ραδιόφωνο, ίντερνετ, mp3 κ.λ.π.), "έξυπνα" τηλέφωνα σε σχέση με αυτά που είχαμε πριν 3-4 χρόνια και τα οποία κινητά τότε, δεν είχαν τα προβλήματα που έχουν τα σημερινά.

Απλά είναι ατυχής η λέξη 'εξυπνο' για κάτι που απλά προσπαθεί να τα κάνει όλα μαζί. Επίσης δεν μπορούμε να κοιτάζουμε ένα κινητό όπως κοιτάμε ένα PC. Άλλο πράγμα το να σου κολλάνε java εφαρμογές στο k750 όποτε γουστάρουν (πρόβλημα firmware) και άλλο να είναι απαιτητική μία εφαρμογή και να κολλάει τα κινητά.

Εφόσον τα "γεννάνε" κάθε 5 και λιγάκι οι εταιρίες και δεν "έχουν τον χρόνο", να τεστάρουν πολύ καλά μια συσκευή, η οποία να έχει όσο το δυνατόν γίνεται, λιγότερα προβλήματα.

Κι όμως. Όλες οι εταιρείες και η Sony ericsson φυσικά έχει υπαλλήλους ειδικά για να τεστάρουν κάθε συσκευή της. Και σε πληροφορώ οτι οι ίδιοι οι υπάλληλοι πληρώνουν μεγάλα ποσά για να εξυπηρετήσουν την εταιρεία. Στο λεξικό σου θα τους βρεις στο λήμμα 'καταναλωτής' .

Κι όμως. Όλες οι εταιρείες και η Sony ericsson φυσικά έχει υπαλλήλους ειδικά για να τεστάρουν κάθε συσκευή της. Και σε πληροφορώ οτι οι ίδιοι οι υπάλληλοι πληρώνουν μεγάλα ποσά για να εξυπηρετήσουν την εταιρεία. Στο λεξικό σου θα τους βρεις στο λήμμα 'καταναλωτής' .

Το πρόβλημα που βρίσκω στα συγκεκριμένα κινητά και τις εταιρίες, είναι η συχνότητα κυκλοφορίας του κάθε νέου μοντέλου. Αυτό είναι το πρόβλημα κατά την γνώμη μου (αυτό θέλω να πω και παραπάνω).

Τέλος πάντων, ας μην πιάσουμε άλλο χώρο εδώ σχετικά με αυτό (είναι γενικευμένη συζήτηση) :)

Ας τελειώσει κάπου εδώ αυτή η ιστορία γιατί κρατάει αρκετές σελίδες τώρα. Τον Tthawth από ότι φαίνεται δεν τον ικανοποιεί πλέον το κινητό και είναι δικαίωμά του. Παρόλο που κατά την γνώμη μου το λάθος είναι δικό του. Φαντάζομαι για να αποφασίσει να πάρει το κ750, είχε ψάξει αρκετά πριν καταλήξει σε αυτό. Άρα ήξερε ότι το κινητό δεν είναι smartphone. Είναι ένα multimedia κινητό, αρκετά "έξυπνο". Εδώ θα συμφωνήσω με τον florinaperis.

Τώρα αν η οργή του έχει να κάνει με τα προβλήματα στο κινητό, εδώ θα ήμαστε για να συζητάμε τα προβλήματα στο νέο κινητό του. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχουν προβλήματα.

Από ότι κατάλαβα πάντως Tthawth, δεν έχεις μια γενικώς προβληματική συσκευή. Θυμάμαι ότι μίλησες για κάποιο πρόβλημα που είχες με μια κάρτα και όχι κάτι άλλο. Μην πεις πάλι για προβληματικό servis, ανύπαρκτα αξεσουάρ κλπ. Το πρόβλημα σίγουρα βρίσκεται στο ότι έψαχνες κάτι άλλο ή ψάχνεσαι γενικώς.

Θα καταντήσουμε βαρετοί πάντως αν συνεχίσουμε. Ειδικά για τους νέους χρήστες που προσπαθούν να λύσουν τις απορίες που σίγουρα έχουν

• The title was changed to Sony Ericsson K750i