Koulou Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Γιατί στην εφαρμογή του κινητού ''world clock'' όταν επιλέγω Ελλάδα η ώρα που δείχνει είναι 2 ώρες μπροστά από την κανονική?Ότι ρύθμιση και αν έχω πειράξει δεν γίνεται τίποτα.Γράφει UTC+2 αν θυμάμαι καλά εκεί πάνω απο την ώρα Ελλάδας Από τη διαφορά που μου λες (2+) υποθέτω πως απλά βλέπει την ώρα που έχεις στο κινητό σαν ώρα Γκρίνουιτς και απλά βάζει την Ελλάδα +2, όπως και είναι κανονικά! ;) Αν είναι όντως έτσι, όλες οι ώρες που βλέπεις είναι λάθος, αφού βλέπουν αν βάση την ώρα της Ελλάδας (GMT +2) και όχι Γκρίνουιτς (GMT) Για κοίταξέ το... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Δηλαδή τα ελληνικά *.txt τα βγάζει λίγο πολύ κινέζικα;;; :cry: Παυλάκη, με ξενέρωσες άσχημα τώρα... :( Τελικά υπάρχει τρόπος να "βλέπετε τα txt στο K750i :D :D :D :D Είναι απλό ...... 1) Πρώτα ανοίγετε το Notepad των Windows κ κάνετε copy-paste το κείμενο που θέλετε (ελληνικό ή αγγλικό). 2) Πατάτε αποθήκευση κ αποθηκεύετε το αρχείο με κατάληξη *.html έχοντας επιλέξει ως encoding: Unicode Τώρα το Κ750 θα "διαβάζει" σωστά κ τα ελληνικά κ τα αγγλικά :D :w00t: -------edit-------- Γενικά το ο browser του Κ750 "βλέπει" unicode ιστοσελίδες ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 φιλε μου ,το εχω 15 ημερες.ειχα το κ 700 και τωρα πηρα το κ 750i. του βαζω καρτα 512mb καρτα απο SONY ψηφιακη φωτογραφικη και δουλεψε μια χαρα.την αναγνωριζει ,μεταφερεις φωτο και οτι αλλο θελεις απο την μια καρτα στο pc και εναλλαξ..Την υποστηριζει ισως λογω ιδιας μαρκας. ΠΑΝΟΣ Κι εμένα αναγνώριζε sony 1gb, και την μαμα 64άρα βέβαια, αλλα ένα πρωινό δεν έβρισκα τίποτα απο τα αρχεία μου. Η msduo ήταν σαν να μην υπήρχε μέσα, και κάθε msduo Που δοκίμασα. Δοκιμασες master reset;; Ποιό απο όλα ειναι το master reset? To αφησα και χωρίςμαπταρία για μερικά λεπτά αλλα τίποτα. Ουτε με USB στο PC 'φαινονται' τα msduo. Στο Sony service που το πήγα είπαν να τους το αφήσω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 ακούστε το καλύτερο, δοκίμασα να κάνω update από το sony website και τώρα στο κρυφό μενού αναφέρει ότι η συσκευή μου είναι η W800!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Καλά που δεν σου είπε και Κ700... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Εχω το Κ750 VF Live, και σημερα εκανα το firmware update απο Davinci απο την R1C στην R1L. Το κλασσικο πλεον αφου το εχουν κανει πολλοι. Οι ρυθμισεις που διαλεξα για να εχω Ελληνικα και στο μενου αλλα και στα μηνυματα ηταν οι εξεις: K750i_R1L002_MAIN_EU_EMEA.DVT K750i_R1L002_FS_EMEA3.DVT CDA102337/3 - EMEA3 το κρατησα λιγες ωρες ετσι, ωσπου πριν λιγο αποφασισα να κανω και το update απο το site της SE. ξεκινησαν ολα κανονικα, τελειωσαν κανονικα.Οταν ομως ανοιξα το κινητο, διαπιστωσα οτι δεν υπηρχαν τα ελληνικα ως γλωσσα παρα μονο για οταν γραφεις. Διαβασα στο thread αυτο με το MasterReset και το update ξανα.Εκανα το Master Reset, οκ και ειπα να ξανακανω το Update Οπως λεει στα βηματα. Συνδεοντας ομως το κινητο στο USB, μου εβγαλε μηνυμα στο PC, οτι βρεθηκε καινουργιο υλικο στο PC, : W800! τρελαθηκα. Και ειδα οτι απο το site μου εβγαινε μηνυμα οτι δεν μπορει να βρεθει το καλωδιο USB. Τωρα δεν ξερω τι να κανω.Σκεφτηκα να κατεβασω τους USB Drivers του W800, αλλα δεν ξερω. Μπορει καποιος να προτεινει κατι? ... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 χμμμ... και μένα είχε ελληνικά δεν ήταν vl αλλά μόλις εκανα το update απο se ακριβως τα ίδιααα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Τι θα κανουμε? Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Λοιπον, εγω κατεβασα τους W800 drivers, τους εγκατεστησα, πηγα στο Site της SE, και επελεξα ως συσκευη το Κ750i, Αυτο δεν εβγαλε κανενα μηνυμα οτι δεν ειναι η σωστη συσκευη κλπ.Ειπε μονο οτι ειναι Up to Date, και If you want to continue. εγω πατησα Ok, Και ξανακανει το firmware update. Θα σας πω το αποτελεσμα, αν και δεν περιμενω πολλα πραγματα Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bau_05 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Από τη διαφορά που μου λες (2+) υποθέτω πως απλά βλέπει την ώρα που έχεις στο κινητό σαν ώρα Γκρίνουιτς και απλά βάζει την Ελλάδα +2, όπως και είναι κανονικά! ;) Αν είναι όντως έτσι, όλες οι ώρες που βλέπεις είναι λάθος, αφού βλέπουν αν βάση την ώρα της Ελλάδας (GMT +2) και όχι Γκρίνουιτς (GMT) Για κοίταξέ το... ;) :) Πας ως εξης: -μενου/ρυθμισεις/Ωρα&ημερομ./ζωνη ωρας/ βαζεις GMT+2.00 ω -τσεκαρεις . θερινη ωρα -επισης τσεκαρεις .ενεργο την αυτομ.ζων. ωρας ετσι οταν βάλεις την κανονικη ώρα ελλαδας το τηλ. θα ξερει οτι ειναι +2ωρες μπροστα απο την UTC(=ώρα Γκρίνουιτς ) -στις 25/Μαρτιου& 28/Οκτωβρ. θα έχεις αυτοματη προσαρμογη Θερ/Χειμερ. όπως γινεται στο pc σου Παράθεση >Undead< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Λοιπον, εγω κατεβασα τους W800 drivers, τους εγκατεστησα, πηγα στο Site της SE, και επελεξα ως συσκευη το Κ750i, Αυτο δεν εβγαλε κανενα μηνυμα οτι δεν ειναι η σωστη συσκευη κλπ.Ειπε μονο οτι ειναι Up to Date, και If you want to continue. εγω πατησα Ok, Και ξανακανει το firmware update. Θα σας πω το αποτελεσμα, αν και δεν περιμενω πολλα πραγματα τίποτα το έκανα και εγώ και επειχείρησα και άπειρα master reset. Το αποτέλεσμα μηδεν. Πήρα την se τηλέφωνο και μου είπαν οτι πρέπει να το δουν απο κοντά ή να το παω στο γερμανο. Σε κάποιο forum (το λινκ του οποιου βρήκα εδω μέσα) δίαβασα οτι η se έχει καταλάβει την βλακεία που έκανε και σε λίγο καιρό θα διορθωθεί με νεο update. Οπότε αν δεν θες να αποχωριστεις το κινητο σου ή ξανα davinci ή περιμένεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 τζιφος! τιποτα δεν εγινε, ακολουθησα τα βηματα για να εμφανιστουν οι γλωσσες (τα ελληνικα) και τπτ. και φαινεται οτι πλεον εχω W800i Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 τζιφος! τιποτα δεν εγινε, ακολουθησα τα βηματα για να εμφανιστουν οι γλωσσες (τα ελληνικα) και τπτ. και φαινεται οτι πλεον εχω W800i καλορίζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ta HPM-70 exoun kykloforisei epitelous ws aksesouar??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhlos Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ta HPM-70 exoun kykloforisei epitelous ws aksesouar??? Ρε παιδιά . Έκανα και εγώ σήμερα update firmware από την Sony Ericcsson και εκτός του ότι δεν έχει Ελληνικά στο μενού του τηλεφώνου (που αυτό δεν με νοιάζει και πολυ) , αναγνωρίζει το κινητό μου σαν W800i! . Τι είναι πάλι αυτό το περιέργο? Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Σημειοτέον ότι δεν ήταν ποτέ vl . Παράξενο , τόσα update έχω κάνει αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. :( Παράθεση Dhlos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 καλορίζικο και σε σένα. Το μεσημέρι απόκτησα και εγώ το δικό μου w800i που μοιάζει με k750i. Λένε οτι στην se το έχουν αντιληφθει τι τρέχει και προσπαθούν να το διορθώσουν (σε κανα μήνα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Εγω για καλο τη βλεπω αυτη την αλλαγη! Αλλοι πανε και πληρωνουν γι'αυτο!! Εχει καμια διαφορα ο music-dj? Γινεται να ακους μουσικη με κλειστο το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhlos Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Εγω για καλο τη βλεπω αυτη την αλλαγη! Αλλοι πανε και πληρωνουν γι'αυτο!! Εχει καμια διαφορα ο music-dj? Γινεται να ακους μουσικη με κλειστο το τηλεφωνο? Όχι φίλε μου , δυστυχώς δεν έχει καμία απο τις "προχωρημένες" επιλογές του W800i, αλλιώς θα πανηγύριζα :rolleyes: . Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το Pc suite , και το μενού του μου φαίνεται πιο αργό. Εν τωμεταξύ στο κρυφό μενού και στην κατάσταση τηλεφώνου , το αναγνωρίζει σαν k750i , τώρα πως όταν το συνδέω μου το βλέπει σαν w800 δεν μπορώ να το καταλάβω ..... Παράθεση Dhlos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomas90 Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Εμενα μου χαλασαν τα ακουστικα, ψαχνω καινουρια αλλα δε βρισκω διπλά μονο μονα, εχει βρει κανεις απο εσας διπλά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flyingbullshit Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εμενα παντως και στο κρυφο μενου αλλα και στην κατασταση του τηλεφωνου το βλεπει σαν W800, το προβλημα (ουσιαστικο) ειναι οτι δεν μπορω να το συγχρονισω με το Pc και να παρω τις επαφες κτλ. Τωρα κατεβασα τους drivers για W800i, και μπορω τουλαχιστον να βλεπω το mstick στο pc μου.... Παράθεση --- Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the first one! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εμενα παντως και στο κρυφο μενου αλλα και στην κατασταση του τηλεφωνου το βλεπει σαν W800, το προβλημα (ουσιαστικο) ειναι οτι δεν μπορω να το συγχρονισω με το Pc και να παρω τις επαφες κτλ. Τωρα κατεβασα τους drivers για W800i, και μπορω τουλαχιστον να βλεπω το mstick στο pc μου.... Έχει τα "καλά" του W800 ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleus Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Λοιπόν παιδιά, επειτα απο δεκαδες πρσπαθειες, επιτελους τα καταφερα!!! Ετσι, περνάω κι εγω στο club της R1N. Εκτός απο το "προβλημα" που εμφανίζει και σε μένα sto oti το pc to "βλέπει" σαν W800i και το γεγονός οτι δεν "βλέπει" ελληνικά στο menu, κατι άλλο το οποιο δεν γνωρίζω εαν εχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην αποδοση του κινητου. Στο κρυφο μενου που εμφανίζει τις πληροφοριες του λογισμικού, Στο ITP SW version, εμφανιζει σαν driver to "CXC 125 932 R1B" και οχι το R1E οπως αναφέρει το esato, ή το R1D, οπως αναφέρουν κάποιοι φίλοι. Αν μπορεί κάποιος (ειδικά απο αυτους που εκαναν αναβάθμιση οπως εγώ προσφατα και "φαινονται" σαν W800i) να μας πει τι ΙΤΡ εχει. Εγώ δεν εχω διαπιστώσει καποιο προβλημα, αλλα φαινεται σαν να εχει "κρατησει" τον προηγουμενο συγκεκριμένο driver απο την προηγουμενη R1L. Για να μην μπω ομως στην δοκιμασία να ξαναδοκιμασω, παρακαλω αν μπορεί καποιος, να διευκρινισει τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 εμένα βγάζει CXC 125 932 R1D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 h sony ta skatepse .. moy to anagnwrise san w800 kai emena ystera apo anaba8mish .. lete ean prospa8isw apo to SEUS na to 3anaanaba8misw ws w800 aythn thn fora na mou ginei kanoniko W800 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. September 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2005 Agaphtoi filoi geia sas. Tha hthela na mathw ean exei bgei kamia nea anabathmish gia to K750i (to agorasa mesa iouliou) kai ean nai ti beltivnetai me ayth. Ean yparxei sxetiko post as moy to ypodeiksete parakalw. Sygnwmh pou den exw xrono na psaksw se toses polles selides. Eyxaristw poly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts