Ivan Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Το ταβάνι ανέκαθεν το είχα σε άσπρο χρώμα :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 kai yiati na to vapseis kai de kollas afises? :X na mh fwnazei kai h mama... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Βρε αστη μαμά!!! και οι αφίσες δε λένε και τόσο ρε συ.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Kai go to idio "provlima" eixa perisi kai telika to afisa lefko... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Εγω σου πριτινο να βρεις εναν καλο μπογιατζι και α του του πεις να σου κανει κατι σαν αεροφραφια αυτοκινιτου στον εναν τοιχο, οτι σου αρεσει, και του υπολιπους ολους στο ιδο χρωμα, το οπιο να τεριαζει σετα χρωματα της αερογραφιας. Και το ταβανι να ειναι ασπρο η ελαφρο μπεζ οτι χρωμα και αν βαψεις τα αλλα. Εχω πατερα μπογιατζι και εχω δει πολλες ιδεες... πιστψεμε αυτη βγαινει τελια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 [ Το θέμα άλλαξε τίτλο,καθώς ο τίτλος κάθε θέματος πρέπει να είναι σαφής και αντιπροσωπευτικός του περιεχομένου του. (Αν προτιμάς κάποιον άλλο τίτλο Λουκά,στείλε μου pm ;) ). Επίσης ενώθηκε με το θέμα του Ivan και γενικεύεται,για να αναφέρεται εδώ ό,τι αφορά σε δωμάτια,προτάσεις κλπ :) ] Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Θα σας δώσω εγώ μερικές ιδέες που έχω κάνει στο φοιτητιτικό μου διαμέρισμα στην Καλαμάτα και όσοι το έχουνε δει έχουνε χαζέψει κανονικά! Κατ' αρχήν κάθε πράγμα που για κάποιον είναι άχρηστο, για εμάς είναι άκρως χρήσιμο. Δεν εννοώ φυσικά να μαζέψουμε σαν ρακοσυλλέκτες και οτιδήποτε σκουπιδαριό βρίσκουμε στο δρόμο. Για παράδειγμα, είχα βουτήξει από μια μάντρα κοντά στο σπίτι μου 2 παλιά λάστιχα με όσο το δυνατόν μικρότερη φθορά. Τα έβαψα στο μπαλκόνι 3-4 χέρια το ένα κίτρινο και το άλλο κόκκινο με ντούκο βερνικόχρωμα οικοδομών. Όταν στέγνωσαν τελείως μετά από 2-3 μέρες έκοψα ένα κομμάτι ξύλο στρογγυλό, λίγο πιο μεγάλο από τις διαστάσεις της ζάντας του ελαστικού, τα τοποθέτησα οριζόντια το ένα πάνω στο άλλο και επάνω έβαλα το ξύλο και έγινε ένα χρηστικότατο τραπεζάκι για το τάβλι, τα μικροαντικείμενα, κ.α. Επίσης πριν κανα μήνα είδα σε ένα πεζοδρόμιο παρατημένη μια διφήμηση της diesel από πλεξιγλάς σαν αυτές που βάζουν στις βιτρίνες, ένας μεγάλος κύβος. Την πήγα σπίτι, την καθάρισα την έβαψα και το καπάκι της γιατί ήταν φθαρμένο και την μετέτρψα σε κομοδίνο. Για τους τοίχους τώρα: οι αφίσσες από μόνες τους δεν αποτελούν λύση διακόσμησης. Οι γυμνές Αμερικανίδες και τα σπόρ αυτοκίνητα ανήκουν στην δεκαετία των βιντεοκασετών. Τώρα η αφίσα καλό είναι να περιέχει ένα μήνυμα. Κάτι σαν στάμπα σε μπλουζάκι! Στον δικό μου τοίχο έχω τοποθετήσει ας πούμε ένα πίνακα με φελό και εκεί πάνω έχω τοποθετήσει από φωτογραφίες και παλιές διαφημήσεις μέχρι ... και γω δεν ξέρω τι!! Η διακόσμηση είναι καθαρά ψυχική μας υπόθεση, αντικατοπτρίζει στο ακέραιο τον εαυτό μας και δεν πρέπει να δημιουγείται με την προϋπόθεση τι θα αρέσει στους άλλους. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Προσωπικά οι μοναδικές αφίσες που έχουν δικαίωμα να μπαίνουν στον τοίχο μου είναι μια με τις Άλπεις, μία με τα Μπαρμπέιντος και μία με όλους τους αντι ήρωες του κινημτογράφου, από τον Νονό και τον Χάνιμπαλ Λέκτερ μέχρι τον Μπράντ Πιτ στο Fight Club Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Το πιο σημαντικό είναι ένα μεγάαααααααααααλο κρεβάτι με πολλάαααααα μαξιλάρια με πολλάαααααααα χρώματα και πολλά αστεράκια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι... :) Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 auta ta kaneis an exeis polleeeeees ..episkepseis ;) egw pantos me to kalo molis stamatisw na variemai tha kollisw afises se olo to dwmatio, diladi na mh fenete to leuko tou toixou katholou, tha parw kainourigo grafeio yia to pc apo auta pou vazoun sti gwnia kai sxhmatizei ena "L". tha parw 'vivliothiki' yia ta cds kai ta dvds, tha kollisw mia terastia ellhniki shmaia sto tavani. tha valw mparaki(nai mparaki!) me 2 skampo mias kai exw arketa megalo dwmatio ;) , ena strogulo xali kai ena pio mikro trapezaki yia to mixer kai ti tv+ps2, mporei na valw kai psuxeio.... Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Μια τεράαααααααααααστια TFT με ένα καλό home cinema απέναντι από το διπλό κρεβάτι... Ενας υπολογιστάκος σε μια γωνίτσα να κατεβάζει νύχτα-μέρα ότι... κατεβάζεται... Πολλλά πολλά πολλά CD... Θέα από το μπαλκόνι σε θάλασσα... :cool: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Λοιπόν το δωμάτιο μου αποτελείται από ένα γραφείο,ένα κρεββάτι,και από μια βιβλιοθήκη. Μες στην βιβλιοθήκη υπάρχουν εκατοντάδες κόμιξ(ΑλμανακοΜίκυ Μάους,ντόναλντ,κλασσικά,αστερίξ,λούκυ λουκ κ.α).Επίσης υπάρχουν πολλά βιβλία (λογοτεχνικα και σχολικά),και κανένα τσοντοπεριοδικό :p και την πάνω στην βιβλιοθήκη πάνω υπάρχει http://productimages.sony-europe.com/MHC-RG333_1.jpg Μόλις κατέβω Σαλονική θα πάρω και καμιά αφίσα maiden :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Πρόσφατα έκανα κάποιες μικροαλλαγές στο δωμάτιο μου...βασικά έχω δύο δωμάτια (η ευτυχία να μην έχεις αδέρφια βλέπετε).Το ένα το έχω σαν το κανονικό μου δωμάτιο και το άλλο σαν το γραφείο μου που έχω το pc και τα συναφή, 3 ξύλινες ραφιέρες χειροποίητες απο ξυλουργό και παντού cdιερες με cd μουσικής. Το κανονικό μου δωμάτιο είναι ολόλευκο. To κρεββάτι στον τοίχο με δίπλα του μια τεράστια μπαλκονόπορτα που οδηγεί στο μπαλκονάκι μου. Απέναντι απο το κρεββάτι το secretaire ή όπως αλλιώς λέγεται (που αν και δεν μου πολυαρέσει στο τέλος το ανέχτηκα:P) και η τηλεόραση με video και dvd και το stereo. Τώρα απο διακόσμηση...όπου κι αν σταθείς και όπου κι αν γυρίσεις θα δεις αφίσες Charmed, και στο δωμάτιο αλλά και στο γραφείο και στις ντουλάπες και στις πόρτες!! Επίσης φωτογραφίες του άντρα μου απο διακοπές. Μιας και λατρεύω την ανατολική φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής (κινέζικη και ιαπωνέζικη) στο δωμάτιο προσπαθώ να τηρώ τις αρχές του feng shui. Έχω αγοράσει ένα μικρό συντριβανάκι που λειτουργεί με ρεύμα και δείχνει ένα μικρό βράχο που κυλάει το νεράκι με ψεύτικα κοράλλια στο νερό και το έχω βάλει κάπου στα νότια του δωματίου. Στις φωτογραφίες με τον άντρα μου έχω δεξιά και αριστερά λευκά κεριά με κινέζικα σύμβολα πάνω του feng shui. Επίσης ένα πολύ αγαπημένο δώρο μιας φίλης μου έχω κρεμάσει απέναντι απο το κρεββάτι, είναι ένα αραχνούφαντο ύφασμα (δεν γνωρίζω ακριβώς τι είναι) που απεικονίζει έναν καταράχτη με καλάμια απο μπαμπού τριγύρω και περικυκλωμένο απο κινέζικα σύμβολα. Παντού σε όλο το δωμάτιο υπάρχουν κεράκια αρωματικά και μη και τα περισσότερα είναι σε όμοια κινέζικα μικρά φαναράκια, άλλα κόκκινα στην σωστή τους γωνία, άλλα καφέ άλλα χρυσά, μικρά όμως ώστε να μην γεμίζουν ανυπόφορα τον χώρο. Επειδή η τηλεόραση είναι ακριβώς απένταντι απο το κεφάλι του κρεββατιού και δεν πρέπει να αντανακλάει την ενέργεια, την έχω καλύψει με ένα παλιό μικρό υφαντό χωρίς σχέδια. Στο φωτιστικό του δωματίου έχω κρεμάσει ένα μικρό καλάμι μπαμπού με κόκκινη κλωστή και απο την κλωστή κρέμονται κινέζικα νομίσματα. Τώρα στο γραφείο γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ. Και εκεί χαμός με Charmed αλλά όχι μόνο αφίσες...βιντεοκασσέτες, cd, DVD, βιβλία, το ντοσιέ μου με τα αφιερώματα και τα περιοδικά Charmed. Επίσης DVD απο τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές και βιντεοκασσέτες απο το Married...With Children. Πάλι φωτογραφίες του άντρα μου γύρω γύρω, σε μια γωνίτσα η εικόνα της Παναγίας, άλλο ένα κρεββάτι στον τοίχο που το μετέτρεψα σε καναπέ relax με μεγάλες γαλάζιες μαξιλάρες και αυτή την στιγμή είναι γεμάτος με εξώφυλλα που φτιάχνω για τα DVD. Οι cdιέρες ΦΙΣΚΑ στα μουσικά cd, κεράκια αρωματικά πάλι. Και ένας καθρέφτης για να βλέπω την αρχοντομουτσούνα μου :P Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 To δικό μου το δωμάτιο είναι αρκετά απλό. Ένα κρεβάτι, ένα σύνθετο με το mini hi-fi μου, μια μικρή ντουλάπα, ένα έπιπλο με όλα τα κόλπα που αποτελούν το PC, κι ένα μικρό ντουλαπάκι που πάνω του είναι η τηλεόρασή μου 14" και το PS2. Υπάρχει επείσης κι ένα σκαμπό για να...απλώνομαι όταν είμαι στο Πισι :O Αυτάαα Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Να πω κι εγώ για το δικό μου; Μένω μόνος άρα τα απολύτως απαραίτητα υπάρχουν στο δωμάτιο (γραφείο στο σαλόνι). Ένα διπλό κρεβάτι, δυό κομοδίνα, μια μικρή βιβλιοθήκη με την τηλεόραση και το dvd, μια μεγάλη με τρία ράφια γεμάτα με τα βιβλία του πανεπιστημίου, μια θήκη για περιοδικά, δύο μεγάλες μαξιλάρες και μια καρέκλα για να πετάω τα ρούχα πάνω... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Τι έχει το δωμάτιο μου;Μπρίζες, καλώδια, συσκευές, καλώδια, πολύμπριζα, καλώδια, ένα κρεβάτι και καλώδια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woudoulis Δημ. July 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Θέα από το μπαλκόνι σε θάλασσα... :cool: Θέα σε Θάλασσα Να βρέχει και να είσαι στο μπαλκόνι μυρίζοντας την αλμύρα Πότε θα με φωνάξεις για καφέ ? :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 pedia xserete pou mporo na bro afises Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Σε στάσεις λεωφορείων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Αχαχαχα!!! :lol: Έγραψε πάλι ο γαύρος :p Σε βιβλιοπωλεία θα βρείς αφίσες ;) Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Το ωραίο είναι ότι δεν κάνω πλάκα. Πρόσφατα ανακάλυψα μία στάση στη Θεσσαλονίκη που δεν έχουν κλειδωμένη τη βιτρίνα, κρατιέται κλειστή από μια χαρτοταινία που έχουν κολλήσει!! Σαν να σου λένε έλα πάρε την αφίσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Το ωραίο είναι ότι δεν κάνω πλάκα. Πρόσφατα ανακάλυψα μία στάση στη Θεσσαλονίκη που δεν έχουν κλειδωμένη τη βιτρίνα, κρατιέται κλειστή από μια χαρτοταινία που έχουν κολλήσει!! Σαν να σου λένε έλα πάρε την αφίσα. Τί αφίσα ήταν; Έλεγε για να μπεί σε δωμάτιο ή διαφήμιζαν κανα πρόγραμμα σε νυχτερινό μαγαζί; Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Τί αφίσα ήταν; Έλεγε για να μπεί σε δωμάτιο ή διαφήμιζαν κανα πρόγραμμα σε νυχτερινό μαγαζί; Όχι δεν άξιζε. Τσιγάρα διαφήμιζε. Πολλές φορές βάζουν ταινίες όμως. Αυτές αξίζουν. Και είναι και τεράστιες! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 μαζί με brother κρεβάτια,τραπέζια,ΤV,ντουλάπα... PC,τηλέφωνο(+την βάση του ασύρματου)μπλα μπλα μπλα... στους τοίχους:αφίσες με αμάξια,2 χάρτες,1+1 πάζλ, 3-4 ρολόγια, αμερικάνικες πινακίδες και κανα δυο πινακίδες του κ.ο.κ.:p Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. July 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 a kalo auto an einai etsi tha bgo to bradi psaxnontas afises apo skiladika gia to spiti mou (plaka kano) ok kala tha to koitaxo se bibliopolia Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts