Jump to content

eserichia

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About eserichia

  • Ημ. Γέννησης Οκτώβριος 25

eserichia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γιατί τι τανγκο του Αλ στο άρωμα γυναίκας; Αχ...
  2. ψάχνω ένα κομμάτι... που ήταν στην εισαγωγή του I'll be missing you εκει που μιλούσε ο P.Diddy "Every time i wake up,i hope i'm dreaming.I can't believe this shit, I can't believe you 're not here..." Επίσης ήταν και στην ταινία Simone με τον Al Pacino στο φινάλε μιας ταινίας που γύριζε σαν σκηνοθέτης, εκεί που η Simone πέθαινε... please... αν κάποιος καλός άνθρωπος ξέρει πως το λένε ας μου στείλει pm...
  3. Και στο "οι γεφυρες του Μάντισον" εκεί που η Μέρυλ Στριπ είναι με τον άντρα της στο αυτοκίνητο και βλέπει τον Κλίντ Ιστγουντ μπροστά της, πάει να ανοίξει την πορτα αλλά στο τέλος μενει για πάντα μακριά του... :-( Επίσης στο Sharktale εκεί που σκάει μύτη ο Lenny ντυτμένος δελφίνι και λέει "Sebastian, the whale washing dolphin..."
  4. φίλος πραγματικός... είναι αυτός που διακυνδυνεύει να φάει αποβολή για να μη φας εσύ. Ακόμα το θυμάμαι αυτό... (Α ρε Βικάκυ... είσαι ψυχάρα) Επίσης, φίλος είναι αυτός που ενώ δεν λέτε τα μυστικά σας ή δεν μιλάτε καθημερινά για ώρες στο τηλέφωνο, ξέρεις ότι μπορείς να τον ξυπνήσεις στις 3 τα ξημερώματα και να του εμπιστευθείς το οτιδήποτε.
  5. το κλάμμα της ζωής μου το είχα ρίξει στο girl interrupted εκεί που η anjelina jolie ρίχνει κάτω τη βελόνα που κρατούσε και βάζει τα κλάμματα. φοβερή ταινία... Αλλάζω εντελώς κλίμα (εντελώς όμως), και αναφέρω τη σκηνή απο τον garfield που μπαίνει μέσα ο τύπος και βλέπει τον γατούλη ανάσκελα,να εχει φαει 10 κουτιά λαζάνια. garfield: "it's not my fault... they started it" .Μπορεί να μην είναι ορόσημο στην ιστορία του κινηματογράφου, αλλά όποτε το θυμάμαι ξεκαρδίζομαι.
  6. ω, ναι... σου εχει τυχει ποτέ να συναντήσεις κάποιον που κερνάει το μαγαζί για να το παίξει και καλά πρώτη μούρη, που δεν ξέρει να μαζεψει τα χερια του που... απλώνονται όπου (σε όποια) βρει, που κυκλοφορεί με αλαζονικό ύφος και το να φορέσει ρούχο ανώνυμου σχεδιαστή το θεωρεί προσβολή; εγώ αυτούς θελω να τους αρχίσω στις γρηγορες και να τους πατήσω κάτω. :O για την δική σου πληροφόρηση... το ευχαριστήθηκα πολύυυυυυυυ :cool: όχι επειδή ήταν "αστείο". Επειδή είδα τη μούρη του να χάνει το μονίμως αλαζονικό χαμόγελο.
  7. τα νταλάκια λέγονται αλλιώς και σαμιαμίδια, όπως και μολυντήρια (στο χωριό μου τουλάχιστον). Είναι κάτι αηδιαστικές μικρές σαύρες που σκαρφαλώνουν στους τοίχους και το δέρμα τους είναι τόσο λεπτό που στην ουσία είναι διάφανο. :wacko:
  8. μπορω να σου αντιταξω πολλά αρθρα απο το cosmopolitan... αλλά προτιμώ να λέω τη δική μου γνωμη. Anyway, σιγουρα η λέξη ασφάλεια δεν χρησιμοποιείται όπως την χρησιμοποίησα εγώ. καληνύχτα... αυριο πάλι κατα τις 1 π.μ.
  9. επίσης ασφάλεια νιώθει κανείς με εναν ανθρωπο όταν τον εμπιστευεται. αυτη ειναι η εννοια της ασφαλειας. δεν εννοούσα οικονομική ασφάλεια, το τονισα μαλιστα
  10. ASFALEIA leei...ti asfaleia kopela mou?gkomeno thes,antra h ton patera sou????
  11. πρώτον να βελτιώσεις το ύφος σου... δεν απαιτώ να συμφωνείς μαζί μου, αλλά να με σέβεσαι όσο κι εγώ. Στο θέμα μα ς τώρα. Ασφάλεια= εμπιστοσύνη. σας ενοχλεί η λέξη ασφάλεια; να την αλλάξουμε σε εμπιστοσύνη δεν υπάρχει διαφορά.όσο για τον πρίγκιπα... εγώ αυτόν έψαχνα και μόνο μ'αυτον συμβιβάστηκα. το έχω πει νομίζω σε άλλο Thread περί σχέσεων: καλύτερα τίποτα παρά κάτι μέτριο. και αυτή η αυτογνωσία πια... υπάρχουν standard στις σχέσεις; έισαι όμορφη 20 points, έχεις σταθερή δουλειά; 30 points. Βρες τώρα άντρα με ανάλογη βαθμολογία... άλλωστε ποια γνώμη μπορεί να είναι αντικειμενική απόλυτα για έναν ανθρωπο; μπορεί να ξέρει κανείς τι μπορεί να δώσει ένας άντρας ή μια γυναίκα σε μια σχέση; αν ήταν έτσι και πήγαιναν οι άσχημοι με τις άσχημες και οι φτωχοί με τις φτωχές ή δεν ξέρω κι εγώ τι ο κόσμος θα ήταν απίστευτα πεζός. και αν το βλέπετε ωμά... ότι δίνεις παίρνεις σ'αυτή τη ζωή. βλέπεις 50ρηδες που δεν βλέπονται με χρήματα να παντρεύονται 20αρες θεογκόμενες με όνειρα για μεγάλη ζωή. η κοπέλα χαράμισε την ομορφιά της και ο κωλόγερος την περιουσία του. 1-1.
  12. το συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές από τους άνδρες σε πολλά θέματα. θέλουν να νιώθουν καλύτερες και αυτό λανθασμένα το εξισώνουν με την οικονομική ευχέρεια. Επίσης θέλουν απελπισμένα να αποδεικνύουν ότι είναι ίσες και καλύτερες από τους άνδρες γι'αυτο θα παρατηρήσεις πολλές να κάνουν τα πάντα για να γίνουν σκληρές όπως οι άντρες συνάδελφοί τους, παραμερίζοντας τη θηλυκότητα τους. πηγή όλων αυτ'ων; απίστευτη ανασφάλεια... και τι μπορεί να γίνει γι αυτό; να βρουν τη δύναμη να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση. όχι επιφανειακή... κάτι που γίνεται σε λίγες περιπτώσεις. Δεύτερηλύση: να βρουν κάποιον που θα καλύψει αυτές τις ανασφάλειες με αγαπη, και θα τους προσφέρει ασφάλεια (όχι οικονομική). Ασφάλεια που θα τισ κάνει να πιστέψουν ότι ότι κι αν γίνει ο σύντροφος τους θα είναι εκεί για να αντιμετωπίσουν μαζί τις δυσκολίες οικονομικές και μη. μια γυναίκα που το έχει αυτό δεν σκέφτεται πως θα αρμέξει το σύζυγό της,πίστεψέ με... σκέφτεται πως θα του εκφράσει αγαπη. ουτοπικό;... ίσως. εγώ το πιστεύω. Ποιος φταίει για την κατάσταση; όλοι και κάνείς. όλοι όταν μιλάμε για το σύνολο που απαρτίζει την κοινωνία,και κανείς όταν μιλάμε για καθέναν ξεχωριστά.
  13. επαναλαμβάνω: ."Η κοινωνια μας φταιει για τα αποτελεσματα τις δημοσκοπησης και οχι οι γυναικες καθαυτες" . Δεν συμφωνώ ακριβώς... Κάθε άτομο έχει τη δύναμη να αναπτύξει την προσωπικότητά του, παρά τις όποιες δυσκολίες της κοινωνίας. Αυτές οι δυσκολίες υπαρχουν όμως... είπα ότι δεν φταίνε; το αντίθετο... το ότι παραβλέπετε ολοφάνερα αυτό που λέω "Κάθε άτομο έχει τη δύναμη να αναπτύξει την προσωπικότητά του" ή το ότι υπερβάλετε όπως έγινε παραπάνω, με κάνει να συμπεράνω ότι είστε ήδη προδιαθετειμένοι για το θέμα και προκατηλλειμένοι... κανω λάθος;
  14. σωστό αν αυτοί οι άντρες έχουν την αποψη για εκείνη ,που έχεις εσύ για τις γυναίκες. πολύ σωστό θα έλεγα...
×
×
  • Create New...