bill_viper Δημ. April 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ειδες ρε φιλε... Απο την αλλη να αφησεις γυμνη συσκευη του 1000ρικου τρεμεις και μονο με την ιδεα. Ενα ειναι σιγουρο.Εχουν βρει τροπους να μας τα παιρνουν απο παντου:pΠέταξα και τη 2η ζελατίνα της Samsung σήμερα, συνέχεια την πετούσε στο ένα πλαϊνό η θήκη παρόλο που είναι πολύ λεπτή. Νισάφι πια, θα το κρατήσω σκέτο, άλλωστε τσάμπα έκανα και την ασφάλεια στο Public.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Γυμνο η Dome.... Και τα 2 εχουν τα ρισκα τους αλλα ειναι οι καλυτερες λυσεις... 3η μερα με το Dome... Αν μεινει ετσι οπως εχει ειναι απιθανο.... Πραγματικα ειναι σαν να μην υπαρχει.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εγω το έχω με την εργοστασιακη που είχε πάνω ούτε με ενοχλεί ούτε το καταλαβαίνω... Γιατί το βγάλατε εγώ δεν έχω καταλάβει... Γενικά δεν βάζω ποτέ τζαμακια κτλ σκέφτομαι να βάλω τζάμι με 12 ευρώ κ να θυσιάσω το αποτύπωμα.. Δόξα τω Θεω ως τώρα δεν είχα κανένα ατύχημα χτυπά ξύλο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για τον νέο ασύρματο φορτιστή της Samsung. O νέος είναι αυτός ο φλατ διπλός που βλέπω? Και ο περσινός είναι ο διπλός σταντ? Τι διαφορές έχουν? Επίσης στη δεύτερη θέση μπορεί να φορτίσει κανονικά smartphone? Η μόνο smartwatch ή ακουστικά? Ευχαριστώ Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Εγω το έχω με την εργοστασιακη που είχε πάνω ούτε με ενοχλεί ούτε το καταλαβαίνω... Γιατί το βγάλατε εγώ δεν έχω καταλάβει... Γενικά δεν βάζω ποτέ τζαμακια κτλ σκέφτομαι να βάλω τζάμι με 12 ευρώ κ να θυσιάσω το αποτύπωμα.. Δόξα τω Θεω ως τώρα δεν είχα κανένα ατύχημα χτυπά ξύλο Ναι, η εργοστασιακή είναι εξαιρετική. Κάνει όμως πολύ εύκολα γρατσουνιές. Εγώ την έβγαλα γιατί στο κέντρο της οθόνης μου είχε κάνει ένα χτυπηματάκι και το μάτι μου έπεφτε συνέχεια εκεί. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα παιδιά. Μια ερώτηση για τον νέο ασύρματο φορτιστή της Samsung. O νέος είναι αυτός ο φλατ διπλός που βλέπω? Και ο περσινός είναι ο διπλός σταντ? Τι διαφορές έχουν? Επίσης στη δεύτερη θέση μπορεί να φορτίσει κανονικά smartphone? Η μόνο smartwatch ή ακουστικά? Ευχαριστώ Σωστά ο flat. Ο περσινός είναι με το stand. Ο φετινός έχει fast charge 2.0, ο περσινός fast charge. Φορτίζει κανονικά smartphone και στη δεύτερη θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Η εργοστασιακη ειναι για να κανεις την δουλεια σου μεχρι να βαλεις κατι καλυτερο.... Ειναι απιστευτη η ευκολια με την οποια γρατζουναει. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Άλλο ένα 100€ έφυγε για να γίνω το Guinea pig. Θα σας ενημερώσω όταν μπουν με τη σειρά πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Άλλο ένα 100€ έφυγε για να γίνω το Guinea pig. Θα σας ενημερώσω όταν μπουν με τη σειρά πάνω. Κ μετά θα βγω να στο παίξω "μάγκας" κ έμπειρος στα τζαμακια κ καλά με κάνα τζαμακι των 3 ευρώ απτό αλί express... Εγώ και ο κάθε εγώ... Ούτε η ασφάλεια σε έσωζε γιατί δεν θες να δεις ούτε μισό χιλιοστο γρατσουνιά φαντάζομαι για να μπεις σε τόσα έξοδα κ κοπο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 (edited) Άλλο ένα 100€ έφυγε για να γίνω το Guinea pig. Θα σας ενημερώσω όταν μπουν με τη σειρά πάνω. Με πλησιαζεις ! 15 ευρω σε Spigen Thin Fit (δεν εξεχει καθολου εν αντιθεση με την ιδια στα S8/S9), 15 ευρω σε μεμβρανη Spigen Neo Flex (κατωτερη απο οτι σε S8), 12 ευρω σε Spigen Liquid Air (αψογη!), 12 ευρω σε Spigen Liquid Crystal (εξεχει λιγο οποτε καλυτερη επιλογη απο Thin Fit), 20 ευρω σε Spigen Neo Hybrid (πολυ καλη αλλα προσθετει ογκο και βαρος ) και 45 στο Whitestone Dome Glass (οτι καλυτερο εχω βαλει σε προστασια οθονης)... Α και 20 σε Spigen Glass t.r (τραγικο!)... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 10, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Οπότε δεν θα έπρεπε να πας στο dome κατευθείαν;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ισχυει! Αλλα δεν ηθελα να μπω στο ρισκο να το βαλω μονος μου. Και δεν μενω Αθηνα. Περασα για κατι δουλειες την προηγουμενη βδομαδα και το εβαλα... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ισχυει! Αλλα δεν ηθελα να μπω στο ρισκο να το βαλω μονος μου. Και δεν μενω Αθηνα. Περασα για κατι δουλειες την προηγουμενη βδομαδα και το εβαλα... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι κ καλά έκανες Μακάρι να σου βγει τέλειο εγώ ακόμα με τη ζελατίνα την μανισια είμαι γενικά δεν βάζω τζάμια κτλ αν κ το σκέφτομαι για 10αρι μήπως βάλω τπτ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Και εγω ετσι ημουν μεχρι το S8. Δυστυχως το GG5 γρατζουναει για πλακα οποτε ειναι αναποφευκτη η προστασια... 5 μερες τωρα με το Dome, τριβω τα ματια μου! Πιο τελειο δεν γινεται προς το παρων! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Προσοχή με τις spigen θήκες όσοι θα βάλετε Dome. Εγώ την έπαθα σε S10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 (edited) Με ποια θηκη; Η Neo Hybrid μου φαινεται λιγο ζορικη για το Dome γιατι εχει πολυ σφιχτη εφαρμογη.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 10, 2019 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Με ποια θηκη; Η Neo Hybrid μου φαινεται λιγο ζορικη για το Dome γιατι εχει πολυ σφιχτη εφαρμογη.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με την απλή Liquid Crystal .... και όμως. Οι spigen είναι αρκετά σφιχτές θήκες, όποιος θέλει να βάλει dome προσοχή με το συγκεκριμένο brand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Αυτη φοραω τωρα και μου φαινεται μια χαρα! Την εχω βαλει-βγαλει πολλες φορες... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Αυτη φοραω τωρα και μου φαινεται μια χαρα! Την εχω βαλει-βγαλει πολλες φορες... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μετα από 2-3 μέρες άρχισε να το σπρώχνει στα πλάγια. Έρχεται ίσα ίσα με το γυαλί σε εκείνο το σημείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Παιδιά να διευκρινίζετε συσκευή, διαφορετικά είναι με την κυρτή οθόνη διαφορετικά με τη flat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Ανεφερα πως εχω το s10 πιο πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Με Dome glass και spigen core armor (κάτι σαν την liquid Air),σε s10 plus, Κάτω δεξιά μου έκανε ένα ίχνος "θολούρας". Η θήκη αυτή, δεξιά αριστερά και κάτω, έχει 1 δέκατο του χιλιοστού κενό από το τζάμι. Προφανώς με το πιάσιμο της συσκευής πιεστικε και το ζόρισε σε εκείνο το σημείο.. Τώρα αν χειροτέρεψει δεν ξέρω, πάντως για την ώρα δεν ενοχλεί ούτε άξιο αναφοράς είναι. Τόσο λίγο. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Με Dome glass και spigen core armor (κάτι σαν την liquid Air),σε s10 plus, Κάτω δεξιά μου έκανε ένα ίχνος "θολούρας". Η θήκη αυτή, δεξιά αριστερά και κάτω, έχει 1 δέκατο του χιλιοστού κενό από το τζάμι. Προφανώς με το πιάσιμο της συσκευής πιεστικε και το ζόρισε σε εκείνο το σημείο.. Τώρα αν χειροτέρεψει δεν ξέρω, πάντως για την ώρα δεν ενοχλεί ούτε άξιο αναφοράς είναι. Τόσο λίγο. Το εχω παθει και γω.Μετα απο μερες το εξαφανισα γιατι εχω την συνηθεια πριν το βαλω για φορτιση αργα το βραδυ να το καθαριζω και στο σημειο που το επαθα εβαζα ενα κλικ πιεση παραπανω στο καθαρισμα.Μετα απο 2-3 μερες εξαφανιστηκε. Ειναι καθαρα απο το συρσιμο οπως το λες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Το εχω παθει και γω.Μετα απο μερες το εξαφανισα γιατι εχω την συνηθεια πριν το βαλω για φορτιση αργα το βραδυ να το καθαριζω και στο σημειο που το επαθα εβαζα ενα κλικ πιεση παραπανω στο καθαρισμα.Μετα απο 2-3 μερες εξαφανιστηκε. Ειναι καθαρα απο το συρσιμο οπως το λες.... Δηλαδή πως το εξαφάνισες? Να το πιέζω λες όποτε μπορώ μπας και φύγει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 (edited) Δηλαδή πως το εξαφάνισες? Να το πιέζω λες όποτε μπορώ μπας και φύγει? Κοιτα... Εμενα το εμφανισε αριστερα και πανω.... Την ωρα που καθαριζω ολο το τζαμι , ξερεις απο αποτυπωματα κτλ.οταν εφτανα εκει πανω εδινα ενα κλικ παραπανω πιεση... Μετα την τριτη-τεταρτη μερα εξαφανιστηκε... Δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει σε εσενα...Εαν μιλαμε για σημειο που σου κανει θολουρα με ριγες μεσα ετσι ηταν το δικο μου... Edited April 10, 2019 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. April 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Άλλο ένα 100€ έφυγε για να γίνω το Guinea pig. Θα σας ενημερώσω όταν μπουν με τη σειρά πάνω. Λοιπόν το πρώτο feedback, την 3MK και την X-One μην μπείτε καν στη διαδικασία να τις αγοράσετε, πεταμένα λεφτά. Ειδικά η πρώτη ήταν ήδη γρατσουνισμένη από το εργοστάσιο και πολύ μικρή για το τζάμι του S10+. H δεύτερη χάλια επαφή με το τζάμι. Έβαλα πάλι της Samsung (το δεύτερο πακέτο που παραλαμβάνω) και για άλλη μία φορά δε μου έκατσε καλά η πρώτη και η δεύτερη είναι ντεμί ντεμί. Ουσιαστικά από τις 4 ζελατίνες της Samsung που είχαν τα 2 κουτάκια όλες σχεδόν έχουν πάει στο καλάθι. Σε ποιότητα είναι εξαιρετικές αλλά για κάποιο λόγο δε μπορώ να τις κεντράρω σωστά. Τελευταία επιλογή το Dome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts