margaritagr Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 παιδιά την παρήγγειλα. Θα σας πω αύριο εντυπώσεις :):):) Και φωτο αν έχεις την καλοσύνη!! Να δω πόσο τη μεγαλώνει! Sent from my iPad using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 99 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποια πρόταση για θηξη 10+ αλλα σε πλαστικη και διαφανη;; δεν συμπαθω αυτες με την σιλικόνη...και φυσικά όσο πιο λεπτή γινεται :) Αυτή που έχω εγώ , η samsung clear cover ειναι πολυ λεπτή. Προσωπικά ομως νιώθω οτι γλιστράει στο χέρι , δε μου αρέσει το grip. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Βγαινουν και spigen για ολα---->>> https://www.spigen.com/collections/galaxy-s10-all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. March 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2019 Βγαινουν και spigen για ολα---->>> https://www.spigen.com/collections/galaxy-s10-all Οι καλύτερες θήκες ever.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Έχει βρει κανείς καμιά πολύ λεπτή θήκη για S10+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Έχει βρει κανείς καμιά πολύ λεπτή θήκη για S10+; Η δικιά μου, η Samsung clear cover ειναι ultra thin Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Η δικιά μου, η Samsung clear cover ειναι ultra thin Sent from my iPad using Tapatalk Δεν είναι τόσο λεπτή όσο τη θέλω Μαργαρίτα, υπάρχουν ακόμα πιο λεπτές στο eBay αλλά έχω χαθεί λίγο. Αυτές που έπαιρνα για S8+, S9+, Note 9, ακόμη δεν έχουν βγει για S10+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Πήρα την θήκη σιλικόνης της Samsung. Καμία σχέση με τις αντίστοιχες θήκες της apple. Είναι υπερβολικά λεπτή σαν χαρτί. Δεν νιώθω προστασία σε κτυπήματα. Μόνο σε γρατσουνιές. Όμορφη λεπτή χωρίς να δίνει όγκο στη συσκευή. Όταν το βάλω με την οθόνη κάτω αφήνει κενό 1mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 Εγώ παρήγγειλα την ultra hybrid εν τέλει , ακριβώς επειδή η Samsung παρά είναι λεπτή Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Εχει παρει κανεις την Thin Fit της Spigen για το S10e? Εξεχει καθολου για προστασια; Στο S8 εξειχε αρκετα , στο S10e δεν φαινεται στις φωτος... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Παντως επειδη εχω παρει πολλες για καποιον που θελει να εχει αισθηση σαν να μη φορα τιποτα ειναι μονο Air skin.Δεν εχουν βεβαια προστασια ειναι μονο για γρατζουνιες κτλ.Κολας ομως και δεν ξαναπας σε χοντροτερη σιλικονη.Ειναι ρισκο πρεπει νασαι πολυ προσεκτικος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Λοιπόν η ultra hybrid είναι τελικά ακριβώς αυτό που ήθελα! Καμία σχέση με τη Samsung. Πιάνει το κινητό παντού γύρω γύρω, δε γλιστράει, δεν είναι φακλάνα, και είναι βέβαια διαφανής όπως ήθελα για να φαίνεται το πράσινο. Thumbs up! Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Σήμερα πήρα την liquid air γιατί η σιλικονης που είχα πάρει ήταν πολυ λίγη, κάθετε καλά και δεν ενοχλεί την προστασία οθόνης που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 έχει πάρει κανείς τζαμάκι; ή μείνατε με τον σκριν προτεκτορ που είχε η συσκευασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 έχει πάρει κανείς τζαμάκι; ή μείνατε με τον σκριν προτεκτορ που είχε η συσκευασία; Το μόνο τζαμάκι που λειτουργεί είναι το Dome, αλλά μετά τη φόλα που φάγαμε με τις κόλλες στο Note 9 δε ξαναπαίρνω Dome. Το εργοστασιακό screen protector είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Το μόνο τζαμάκι που λειτουργεί είναι το Dome, αλλά μετά τη φόλα που φάγαμε με τις κόλλες στο Note 9 δε ξαναπαίρνω Dome. Το εργοστασιακό screen protector είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό!! ναι απλα προστατεύει μόνο από γρατζουνιές και όχι από θραύση..ή κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Σε συνδιασμο με μια καλη θηκη εισαι ΟΚ... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Παιδιά έχετε να μου προτείνετε μια πολύ λεπτή θήκη πλάτης σιλικόνης? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Καλες θηκες πλατης και διαφανες εχει η Spigen και φυσικα σε λογικες τιμες πανω απο ολα ετσι ωστε να αγορασεις και δευτερη αν δεν σε βολευει η μια ή την βαριεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. March 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2019 Για πρώτη θήκη στο S10 πήρα τη ringke fusion. Μεσαίο μέγεθος, μεγάλο χείλος πάνω και κάτω για προστασία οθόνης αλλά το μαλακο υλικό στα πλαϊνά γλιστράει λίγο. Παρήγγειλα τη ghostek cloak4 για λίγο πιο heavy duty με μεταλλικό περίβλημα. https://www.mobilefun.co.uk/ghostek-cloak-4-samsung-galaxy-s10-case-black-71232 Μόνο η uag pylo και η spek vgrip μ ενδιαφέρουν επίσης αλλά τη vgrip πρέπει να την παραγγείλω από Αμερική καθώς κυκλοφορεί μόνο εκεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontraman Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Καλησπέρα. Θήκη alcantara έχει βγει στην αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 20, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Καλησπέρα. Θήκη alcantara έχει βγει στην αγορά?Επίσημα από τη Samsung όχι, μόνο από τρίτο κατασκευαστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Για πρώτη θήκη στο S10 πήρα τη ringke fusion. Μεσαίο μέγεθος, μεγάλο χείλος πάνω και κάτω για προστασία οθόνης αλλά το μαλακο υλικό στα πλαϊνά γλιστράει λίγο. Παρήγγειλα τη ghostek cloak4 για λίγο πιο heavy duty με μεταλλικό περίβλημα. https://www.mobilefun.co.uk/ghostek-cloak-4-samsung-galaxy-s10-case-black-71232 Μόνο η uag pylo και η spek vgrip μ ενδιαφέρουν επίσης αλλά τη vgrip πρέπει να την παραγγείλω από Αμερική καθώς κυκλοφορεί μόνο εκεί... Για την ghostek διαβαζω καλα λογια για 2 λογους. 1)Θα φυγει η ενοχληση των edge οθονων μιας και θα μπορεις πιο ανετα να κρατας το κινητο 2)Δινει παραπανω βαρος στο κινητο για οσους το νιωθουν για πολυ ελαφρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Μου ηρθε η Spigen Thin Fit για S10e σε ανθρακι. Εννοειται πανεμορφη θηκη που δεν προσθετει ογκο αλλα σε σχεση με του S8 που ειχα δεν εξεχει σχεδον καθολου οποτε σημαινει ρισκο... Βεβαια στο S8 που εξειχε την ζημια την επαθα στο Edge σημειο της οθονης. Ισως την εκαναν ετσι λογω flat οθονης... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν(https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/samsung/spigen-silicone-fit-for-samsung-galaxy-s10-black-mcas03423-p) για το S10 την έχει πάρει κανείς να μου πεί εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν(https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/thikes-kiniton/samsung/spigen-silicone-fit-for-samsung-galaxy-s10-black-mcas03423-p) για το S10 την έχει πάρει κανείς να μου πεί εντυπώσεις; Υπάρχει και σε άλλα καταστήματα https://www.skroutz.gr/s/17459560/Spigen-Silicone-Fit-Back-Cover-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S10.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts