Jump to content

kontraman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    20
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kontraman

  1. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κανείς για πιο λόγο υπάρχουν αυτές οι διαφορές τιμής στο Samsung S10 k Samsung S10 dual στα καταστήματα Skroutz? Υπάρχει κάποια διαφορά χαρακτηριστικών ή προδιαγραφών? Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο ΦΠΑ δεν αποδίδεται καθόλου ή πρέπει να αποδοθεί από εμένα ως ελεύθερο επαγγελματία απευθείας? Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα. Θήκη alcantara έχει βγει στην αγορά?
  3. Το κοίταξα... Το TalkBack όμως είναι ανενεργό... Ακόμα να το βρω...!
  4. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν λίγο καιρό είχα ενεργοποιήσει στο κινητό μία δυνατότητα όταν έρχεται μήνυμα να υπάρχει φωνητική ενημέρωση. Π.χ. έχετε μήνυμα από τον τάδε. Ψάχνω να το απενεργοιήσω, αλλά δεν... Μήπως ξέρει κάποιος πως γίνεται..? Ευχαριστώ
  5. Ευχαριστώ πολύ. Αν το θυμηθείς ρίξε μία ματιά όποτε μπορέσεις... :)
  6. Έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δε βρήκα την "εκφωνηση ονόματος καλουντος". :/
  7. Καλημέρα. Μιας και δε βρήκα άκρη επανέρχομαι για να ρωτήσω τα εξής: - Όταν με καλούν και απαντώ, ανοίγει πάντα με ανοιχτή ακρόαση και πρέπει να πατήσω το κλείσιμο του ηχείου για να μιλάω κανονικά. Έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δε βρίσκω κάτι. Έχει παρουσιαστεί σε άλλον το θέμα αυτό? -Πολύ σπάνια όταν με καλούν γίνεται εκφωνηση ονόματος του καλουντος. Εψαξα αλλά και πάλι δε βρήκα κάτι στις ρυθμίσεις. Ξέρει κανείς τι γίνεται? - Έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό έχω μεγαλύτερη κατανάλωση από την χρήση δεδομένων. Έχει καμία σχέση το 4g ή λέω βλακεία...? Ευχαριστώ . :)
  8. Ούτε εγώ το βρίσκω...όπως και την αναμονή κλήσεων... :/
  9. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κάποια φορά όταν με κάλεσαν το κινητό έκανε ηχητική αναφώνηση του ονόματος του καλούντος. Μόνο μία φορά όμως.
  10. Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω τα εξής: - Όταν με καλούν και απαντώ, ανοίγει πάντα με ανοιχτή ακρόαση και πρέπει να πατήσω το κλείσιμο του ηχείου για να μιλάω κανονικά. Έψαξα στις ρυθμίσεις, αλλά δε βρίσκω κάτι. Έχει παρουσιαστεί σε άλλον το θέμα αυτό? - Πως μπορώ όταν με καλούν, αλλά ήδη μιλάω, να δείχνει ότι η γραμμή είναι κατειλημένη και να μη συνεχίζει να καλεί? - Έχω την εντύπωση ότι τον τελευταίο καιρό έχω μεγαλύτερη κατανάλωση από την χρήση δεδομένων. Έχει καμία σχέση το 4g ή λέω βλακεία...? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά δεν είμαι ο πλέον ειδικός.
  11. Καλησπέρα ξανά. Μετά την αναβάθμιση σε lollipop έχω την εντύπωση ότι χάθηκαν τα θέματα που ήταν εγκατεστημένα. Κάνω λάθος? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο. Το βρήκα ο ψαράς. ..
  12. Καλησπερα σε ολους. Αγορασα πριν λιγες μερες το Α5. Ιδιοτροπος στο θεμα design, το Α5 με κερδισε απο την πρωτη στιγμη και αφησα πισω το S4 mini. Ηθελα να ρωτησω τα εξης: -Μερικες φορες οταν ανοιγω την καμερα βγαζει ειδοποιηση οτι εντοπιστηκε προβλημα και δε λειτουργει. Ρωτησα στο καταστημα και μου ειπαν οτι ισως χρειαζεται αναβαθμιση. -Με αυτα τα μηνυματα και τα κεφαλαια τι γινεται? Το ιδιο συνεβαινε και στο S4, αλλα δεν το ειχα ψαξει. Δεν υπαρχει δυνατοτητα για μικρα γραμματα..? Ευχαριστω :) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης μολις σημερα μου ηρθε ενημερωση για εγκατασταση της lollipop 5.0. Το κινητο ειναι ελληνικο απο Wind.
  13. Για μένα αξίζει. Το κινητό πετάει...
  14. Αυτό έκανα, αλλά συνεχίζει τον εκνευριστικό ήχο στο πάτημα πλήκτρων...
  15. Καλημέρα. Το βράδυ το κινητό με ξεχασμένο WiFi (αν παίζει κάποιο ρόλο) και χωρίς λειτουργία πτήσης ήταν στο 84%, το πρωί είχε 82%. Άρα πάμε καλά. Ο ήχος πλήκτρων απενεργοποιείται...?
  16. Ποιος ξέρει...? Το σκέφτηκα πάντως...
  17. Όσο και αν σας/μου φαίνεται κουλό τεράστια διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας με την αλλαγή της SIM. Δεν το περίμενα! Μου το είπαν στην Samsung, αλλά ήμουν επιφυλακτικός. Να μιλήσω με αριθμούς. 14.00 μ.μ. είχε 70% μπαταρία. Συνεχής χρήση κινητού στο internet για 2 ώρες και 30 λεπτά και αποσπασματικά στην συνέχεια και τώρα βρίσκεται στο 43%. Θεωρώ λογική την κατανάλωση με τέτοια χρήση. Δε νομίζω να επισκεφτώ αύριο την Samsung για λογισμικό.
  18. Πήγα στην Samsung πρωί-πρωί. Τους ανέφερα το πρόβλημα και μου είπαν ότι δεν έχει να κάνει με το αν είναι γαλλικό-γερμανικό ή οτιδήποτε άλλο. Αρχικά με ρώτησαν αν έχω mikrosim ή την παλιά sim κομμένη για να χωράει. Έχει συμβεί πολλές φορές με κομμένες sim να έχουν πρόβλημα μπαταρίας. Έτσι είπαν, έτσι σας λέω. Εγώ έχω παλιά κομμένη, οπότε μου συνέστησαν αντικατάσταση. Δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα πάντβως... Αλλιώς να το πάω αύριο πρωί να εγκαταστήσουν ελληνικό λογισμικό(αν θυμάμαι καλά) καθώς σε μερικά λογισμικά μπορεί να έχουν εντοπίσει το πρόβλημα και να έχει επιδιορθωθεί. Αν μου λένε βλακείες, σας λέω βλακείες... Το μεσημέρι πάω σε κατάστημα Wind για mikrosim και βλέπουμε...
  19. Εμένα δε με ενοχλεί το λευκό, αλλά το θέμα της μπαταρίας. Και από περιέργεια και μόνο τι στο καλό είναι αυτά τα κινητά που μας πασάρουν... Αύριο θα τα ακούσουν καλά στο κατάστημα.
  20. Καλημέρα σε όλους. Παρακαλουθώ αρκετό καιρό το forum σας και ομολογώ οτι οι συμβουλές σας ειναι πολυ χρησιμες. Απο προχτές άλλαξα από Galaxy S3 mini, από το οποίο ημουν απόλυτα ικανοποιημένος σε Galaxy S4 mini I9195 I9195XXUAMG8. Το κινητό είναι πανέμορφο, έχει νομίζω καλύτερα χρώματα από το S3 και πιο γρήγορο internet. Ακολουθώντας τις προτάσεις σας έκανα και το Antutu test και το αποτέλεσμα ήταν 19.472. Ρύθμισα μόνο GSM, ενεργοποίησα την εξοικονόμηση μπαταρίας, μόνο την φωτεινότητα έχω λίγο δυνατά μιας και δε μου άρεσε η σκοτεινή οθόνη. Και πάντα εκκαθάριση των εφαρμογών σε αναμονή. Στο πρόβλημα τώρα...τραγική κατανάλωση μπαταρίας! Από το βράδυ όπου το αφήνω με 87% μπαταρία το πρωί χωρίς χρήση εννοείται 55%!!! Any tips...? Αυτό αν συνεχίσει έτσι θέλει 2 φορές φόρτιση την ημέρα...!!!! EDIT: Το κινητό μου και μένα γαλλικό. Στο πίσω μέρος της συσκευής γράφει 8Go, είχε διπλή ταινία, όχι όμως για την ΙΜΕΙ και μισοανοιγμένο το πίσω μέρος -το καπάκι-. Τα έχω ψιλοπάρει αν είναι από επιστροφή. Μπαταρία: Οθόνη 55% Αδράνεια συσκευής 12% Σε αναμονή 11% Internet 9% Διακομιστής μ'εσων 9% Σύστημα Android 4% Λειτουργικό 2% Τι γίνεται ρε παιδιά...????
×
×
  • Create New...