Mark_K Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Εμένα περιέργως το εντελώς αντίθετο... Battery drain εμφανέστατο. Μάλλον Google play services. Έκλεισα το play protect και του έκλεισα τα δεδομένα παρασκηνίου και βλέπουμε. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δες αυτο το βιντεακι. Μπορει να σε βοηθησει. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Ευχαριστώ, θα το δω κάποια στιγμή. Τώρα το έχω βάλει να φορτίζει. Ξύπνησα και ήταν στο 12%. Μέσα σε 2-3 λεπτά έπεσε στο 3%.... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Παρα τις θεωριες για τις μπαταριες λιθιου εχω διαπιστωσει οτι σε καποια ποσοστα αν δεν τις φορτιζεις μια στο τοσο χανουν το καλιμπραρισμα. Πχ αν δεν το αφηνεις ποτε να πεσει κατω απο 15% τοτε απο 15% και κατω ξεφορτιζει πολυ γρηγορα. Το ιδιο ειχα παθει πχ οταν φορτιζα μεχρι 85%. Απο 100 σε 85 επεφτε γρηγορα. Τωρα κανω μια πληρη φορτιση την εβδομαδα και το αφηνω 2-3 φορες το μηνα μεχρι 5% και δεν εχω τετοια θεματα. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Δεν μου φαίνεται απίθανο. Όπως επίσης να αρχίζει να πέφτει η υγεία της δικιάς μου. Sent from my Mi A3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 Φαίνεται να έστρωσε. Έχω φτάσει στο 90% μετά από 2,5 ώρες που το έβγαλα από τη φόρτιση, και έχει 50 λεπτά sot. Ίσως ήταν και κάτι άλλο. Είχα προσέξει πως που και που έβγαζε μια ειδοποίηση με ένα γρανάζι που χανόταν αμέσως. Το βράδι που το είχα σε flight mode και είχα κλείσει το WiFi, εμφανίζεται η ειδοποίηση αυτή μόνιμα. Βλέπω πως γράφει πως δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς δίκτυο. Πατάω πάνω να δω, και μου ανοίγει αυτόματα το WiFi, και κάνει εγκατάσταση Google play music και Google play movies... Προφανώς προσπαθούσε συνεχώς να τα εγκαταστήσει, και δεν ξέρω γιατί δεν το πετύχαινε. Μόλις το έκανε το βράδυ, τους καθάρισα τα δεδομένα και τα απεγκατέστησα. Επίσης βρήκα πως είχε σαν διπλότυπη την εφαρμογή υπηρεσίες Google play. Πιθανολογώ πως είναι επειδή έχω βάλει 2 λογαριασμούς Viber, και στο Gmail ζητάει να πάρει αντίγραφο των συνομιλιών. Έκλεισα και εκεί τα δεδομένα παρασκηνίου καλού κακού. Δείχνει normal τώρα. Ελαφρώς καλύτερη κατανάλωση μπορώ να πω και από πριν το update. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. April 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2020 2 συσκευες 5.5 ώρες sot και υπόλοιπο 25- 28% , η μια σχεδόν 10 μήνες και η άλλη 4 ... άτσαλα φορτισμένα και πάντα με γρήγορο φορτιστή με ενεργοποιημενη την επιλογή. Καμια διαφορα στη μπαταρία και πολλές φορές θα δω και 6 ώρες και 20 λεπτά sot με μπαταρία στο 10-8% όπου και φορτιζω . Με τα τελευταία update Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Εντάξει, μου έφυγε ένα βάρος... Στην προηγούμενη φόρτιση με το ζόρι έφτασα τις 5 ώρες. Βέβαια σε αυτήν την χρήση πέρασε όλη την ημέρα σε flight mode με ανοιχτό WiFi και Bluetooth, αλλά είναι νούμερα ελαφρώς καλύτερα από αυτά που έβλεπα πριν το update με παρόμοια χρήση. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά που πήγα στην Samsung και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος για την επιλογή μου. Ερχόμενος από Sony Xperia z2 . Το είχα 5 χρόνια και μου έπεσε από τα χέρια ενώ καθόμουν στο γραφείο ,μια ανεπαίσθητη πτώση σε σχέση με ότι έχει πάθει στο παρελθόν, αλλά πάει η οθόνη με tempered glass πάνω φορεμένο. Έβαλα μια οθόνη από Σκρούτζ αγορά αλλά δεν μου άρεσε και τελικά το άλλαξα . (Καιρός ήταν) Έλεγα ότι όταν το αλλάξω θα πάω να δω την Samsung. Το έχω 2 μήνες και είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου. Το μόνο που με χάλασε είναι ότι για να βάλεις 2η sim χάνεις την extra μνήμη micro sd. Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 (edited) 5 χρονια με ενα κινητο.... wow Εγω πριν το S8 που κρατησα 13 μηνες και το S10e που εχω ηδη 13 ειχα αλλαξει 15 κινητα σε 5 χρονια..... Αν και νομιζω οτι δεν πηγε πολυ καλα σε πωλησεις το S10e ειναι ανετα το καλυτερο compact κινητο της τελευταιας 3ετιας... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 12, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk2006 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Επανερχομαι... μετα το τελευταιο update παρατηρησα μεγαλυτερη καταναλωση οταν χρησιμοποιω youtube και χαρτες... με ιδια εκδοση Gapps σε σχεση με πριν... παρατηρησε καποιος μειωμενη διαρκεια μπαταριας με χρηση αυτων ...? Παράθεση iphone happy owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Nα ρωτησω?τι κανετε κ γραφεται τετοιους χρονους ανοιχτης οθονης?Βαζεται 3ωρο βιντεακι να παιζει με τερμα χαμηλη φωτεινοτητα ? το κινητο το αγορασα καινουργιο ,απο πλαισιο πριν 3ις μηνες.Μονο μια φορα ακουμπησε τις 5,5 ωρες οθονη,Χτες εκανα αλλο πειραμα.εκλεισα gps,Που το χα ανοιχτο,nfc,απενεργοποιησα ολους τους συγχρονισμους,πηγα την φωτεινοτητα αρκετα σκοτεινα,που με ενοχλει λίγο,απενεργοποιησα την επιλογη να ανοιγει η οθονη οταν σηκωνεις το κινητο,και ειμαι τωρα στο 17% της μπαταρίας με 4ωρες κ 50 λεπτα screen ,και φορτιστικε πριν 1 μερα κ 7 ωρες.5,5 ωρες το βλεπω να φτανει,ενω ο μεσος ορος μου ειναι στις 24 ωρες στο 17 με 20%της μπαταριας, να εχω γραωει κανα 3,5 ωρο με 4ωρες βαρια.ενοειται οτι εκανα hard reset οταν ηρθε την περασμενη εβδομαδα η αναβαθμιση Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis780 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 5 χρονια με ενα κινητο.... wow Εγω πριν το S8 που κρατησα 13 μηνες και το S10e που εχω ηδη 13 ειχα αλλαξει 15 κινητα σε 5 χρονια..... Όντως πολλά τα 5 χρόνια αλλά το "αγάπησα" πολύ το Sony Xperia z2 μου. Το είχα ξεκλειδώσει το έκανα root και του είχα περάσει διάφορες ROM όλα αυτά τα χρόνια. Πάντα τα κινητά μου ήταν Sony , παλιότερα Ericsson και τελευταία Xperia. Πρώτη φορά στην Samsung και αυτούς τους 2 μήνες που το έχω είμαι πολύ ικανοποιημένος !!! Ταχύτητα, οθόνη, λειτουργίες κτλ κτλ . Παράθεση " Η αξιοπρέπεια κερδίζετε με πολλές πράξεις ... χάνετε όμως με μία !!!!! " :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Nα ρωτησω?τι κανετε κ γραφεται τετοιους χρονους ανοιχτης οθονης?Βαζεται 3ωρο βιντεακι να παιζει με τερμα χαμηλη φωτεινοτητα ? το κινητο το αγορασα καινουργιο ,απο πλαισιο πριν 3ις μηνες.Μονο μια φορα ακουμπησε τις 5,5 ωρες οθονη,Χτες εκανα αλλο πειραμα.εκλεισα gps,Που το χα ανοιχτο,nfc,απενεργοποιησα ολους τους συγχρονισμους,πηγα την φωτεινοτητα αρκετα σκοτεινα,που με ενοχλει λίγο,απενεργοποιησα την επιλογη να ανοιγει η οθονη οταν σηκωνεις το κινητο,και ειμαι τωρα στο 17% της μπαταρίας με 4ωρες κ 50 λεπτα screen ,και φορτιστικε πριν 1 μερα κ 7 ωρες.5,5 ωρες το βλεπω να φτανει,ενω ο μεσος ορος μου ειναι στις 24 ωρες στο 17 με 20%της μπαταριας, να εχω γραωει κανα 3,5 ωρο με 4ωρες βαρια.ενοειται οτι εκανα hard reset οταν ηρθε την περασμενη εβδομαδα η αναβαθμιση Εγώ βλέπω και βίντεο, youtube αρκετό και netflix καμιά φορά αλλά εννοείται πως με αυτόματη φωτεινότητα. Δεν κάνω καμία παραχώρηση σε αυτό. Την οθόνη την έχω να την χαίρομαι, και δεν με πειράζει να το φορτίσω λίγο συχνότερα. Έκανα μια δοκιμή για 3 φορτίσεις για να δω τι πραγματικά μπορεί να κάνει. Την πρώτη φορά, που είχα βάλει screenshot εδώ πριν 2 μέρες νομίζω, ήμουν με το κινητό σε flight mode και ανοιχτά wi-fi και bluetooth για να έχω κλήσεις και το συνδέω με το galaxy watch. Έφτασα 7 ώρες σε μία ημέρα. Για να ξεκαθαρίσω κάτι, έχω πάντα και 2η συσκευή που βάζω σε λειτουργία για 1-2 ώρες την ημέρα όταν π.χ. βγάζω το σκυλί βόλτα για να μην πάρω μαζί μου το "καλό". Επίσης όταν κοιμάμαι το βράδυ κλείνω και το wifi. Αυτό το λέω γιατί ο συγκεκριμένος χρόνος είναι με τη συσκευή μη ενεργή αλλά προσμετράται στην χρήση. Στην επόμενη φόρτιση αποφάσισα να κλείσω εντελώς το wi-fi, και να το δουλεύω αποκλειστικά με mobile data για να δω τι ψάρια θα πιάσει. Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσω τις 5:30 ώρες οθόνης μέσα σε 18 ώρες και κάτι. Σίγουρα μικρότερη αυτονομία, και παίζει ρόλο το σήμα. Στην τρίτη φόρτιση, τα άφησα όλα ανοιχτά, αλλά επειδή ήμουν στο σπίτι δούλευε με wi-fi. Δεν είχα βάλει όμως flight mode, θεωρητικά στην αναμονή ήταν σε δίκτυο 4G συνεχώς για να βγαίνουν και οι κλήσεις από εκεί. Το αποτέλεσμά μου ήταν πολύ κοντά στην πρώτη δοκιμή. Έφτασα τις 7 ώρες sot μέσα σε 22 ώρες από τη φόρτιση. Σε γενικές γραμμές, βρίσκω πως τα πάει πάρα πολύ καλά για συσκευή με 13 μηνών μπαταρία και μετά το update ειδικά νομίζω πως καταναλώνει ακόμη λιγότερο. Να πω ότι δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο από πείραγμα. Μόνο που πήγα και βρήκα τις υπηρεσίες google play και τους έκλεισα τα δεδομένα παρασκηνίου, και να μην γίνονται αυτόματες ενημερώσεις στις εφαρμογές. Ανοίγω μόνος μου το google play κάθε 3-4 μέρες και κοιτάζω για εφαρμογές. Τα υπόλοιπα τα έχω όλα ανοιχτά. Την τοποθεσία δεν την κλείνω, έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς πλέον να βάλεις να εντοπίζει μόνο μέσω δικτύων, χωρίς gps, αλλά βλέπω πως δεν καταναλώνει ιδιαίτερα το gps όταν ανοίγει για 1-2" όταν κάποια εφαρμογή ζητάει να βρει τοποθεσία. Και κάτι τελευταίο, μεγάλος χρόνος οθόνης και μεγάλη αυτονομία σε ώρες δυστυχώς δεν πάνε μαζί, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη συσκευή με την μπαταρία που έχει. Δηλαδή και στην αναμονή καταναλώνει κάτι που θα είναι είτε λίγο είτε περισσότερο αν για κάποιο λόγο έχεις drain. Αν αυτήν την ενέργεια την χρησιμοποιήσεις για κάτι άλλο και όχι να στην "φάει" η αναμονή, είναι επόμενο να δεις μεγαλύτερο sot. 1 ημέρα και 7 ώρες που αναφέρεις είναι ίσως αρκετό. Βρίσκω πως αρκετές φορές επίσης, ενώ πάει πάρα πολύ καλά μέχρι το 50% (π.χ. όταν ήμουν μόνο με mobile data είχε γράψει 3 ώρες οθόνη στο 50%) αλλά μετά δεν κρατάει το ίδιο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα το φτάσεις μέχρι το 0, οπότε δεν έχεις στην ουσία τη μισή μπαταρία ακόμη. Θα σου έλεγα να δεις τι καταναλώνουν οι υπηρεσίες google play. Ένα ωραίο βιντεάκι που είχε βάλει πιο πάνω ο φίλος GMF80 εξηγεί κάποια πράγματα και αν θυμάμαι καλά έλεγε πως ένα νορμάλ νούμερο είναι να βλέπεις μέχρι 2% της κατανάλωσης. Αν δεις να έχει παραπάνω, ίσως κάτι συμβαίνει και έχεις drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 θα το ψαξω κιαλο.Παντως τα βραδια ειναι πάντα σε flight mode,και wifi την υπολοιπη μερα.Επισης το σημα μου ειναι αψογο.Δηλαδη η κεραια δεν καταναλωνει ενέργεια στην προσπάθεια να βρεί σήμα.Νομιζω δεν επρεπει να πουλήσω το mate 10.Και κατι αλλο,δεν ξερω αν συμβαινει μονο σε μένα.Η καμερα του βγαζει εντελως θολά σε κοντινη απόσταση.δεν μπορει να εστιασει με τιποτα.Πειραμα εκανα με το πληκτρολογιο του λαπτοπ στην προσπάθεια να βγάλεις φωτο τα πληκτρολογιο.στο s10 δεν βγαινει με καμια ρυθμιση σωστη φωτογραφια.Στο mate εβγαινε καθρευτης,αψογη απλά.Το χω 3ις μηνες και μου ερχεται να το πουλησω.Εχω απογοητευτει γενικά. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2020 Εξαρτάται τι θες να φωτογραφήσεις. Αλλά φακό super macro ας πούμε δεν έχει. Να εστιάσει σε λιγότερο από 5-10cm δεν μπορεί. Από εκεί και έπειτα, δοκιμάζω να φωτογραφίσω πληκτρολόγιο, και το πιο κοντινό πλήκτρο βγαίνει μια χαρά. Τα πιο πίσω είναι θολά, και το βλέπω φυσιολογικό. Αν ήθελα να βγάλω να φαίνεται πχ όλο το πληκτρολόγιο, θα τραβούσα μια λίγο πιο μακριά που θα εστιάσει βγάζοντας το ολόκληρο και μετά θα την κάνω crop αν θέλω να κρατήσω μόνο αυτό. Επίσης η υπέρ ευρυγώνια κάμερα δεν κάνει για αυτήν την δουλειά, μόνο η κύρια. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) Σχετικα με τη μπαταρια οι ρυθμισεις μου: Dark Mode, φωτεινοτητα 45-50% Νυχτα: flight mode Ενημερωσεις: Μονο οταν φορτιζει Αυτοματοι συγχρονισμοι: off GPS: Αδεια σε ελαχιστες εφαρμογες Always on : Off Συνθετες λειτουργιες-κινησεις και χειρονομιες: ολα off Με την εφαρμογη package disable pro (την εχω αγορασει) απενεργοποιω ολα τα bloatware και λειτουργιες-εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω. Επισης μια φορα τη βδομαδα clear cache του κινητου απο το recovery. Παντως η μονιμη γκρινια σε σχεδον ολα τα κινητα ειναι η μπαταρια... Η μονη συσκευη που θυμαμαι οτι ειχα οντως προβλημα ηταν το LG G Flex 2 που δεν εδινε ουτε 3ωρο απο 100 σε 20%... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 13, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Σχετικα με τη μπαταρια οι ρυθμισεις μου: Dark Mode, φωτεινοτητα 45-50% Νυχτα: flight mode Ενημερωσεις: Μονο οταν φορτιζει Αυτοματοι συγχρονισμοι: off GPS: Αδεια σε ελαχιστες εφαρμογες Always on : Off Συνθετες λειτουργιες-κινησεις και χειρονομιες: ολα off Με την εφαρμογη package disable pro (την εχω αγορασει) απενεργοποιω ολα τα bloatware και λειτουργιες-εφαρμογες που δεν χρησιμοποιω. Επισης μια φορα τη βδομαδα clear cache του κινητου απο το recovery. Παντως η μονιμη γκρινια σε σχεδον ολα τα κινητα ειναι η μπαταρια... Η μονη συσκευη που θυμαμαι οτι ειχα οντως προβλημα ηταν το LG G Flex 2 που δεν εδινε ουτε 3ωρο απο 100 σε 20%... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eγω εχω το aod notify,αλλα εχω βάλει την επιλογή να μου αναβει το always on Μονο οταν μου ερχεται μηνημα σε Viber,και Messenger.τις υπολοιπες ωρες δεν λειτουργει.λες να τρωει κ μπαταρια χωρις να λειτουργεί?Παντως αν το κλεισω δε με βολευει.πως να το πω.ειμαι κουφός.αν δεν είμαι ακριβως διπλα στο κινητο δεν ακουω αν μου ερχεται μηνημα.Χρειαζεται οπωςδηποτε καποιο φωτακι να με ενημερωνει Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Κοιταξε το στα στατιστικα της μπαταριας. Και εγω το εχω ετσι αλλα να ειδοποιει μονο για κλησεις και sms. Δεν εχω παραρητησει ποτε να καταναλωνει μπαταρια. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 Κοιταξε το στα στατιστικα της μπαταριας. Και εγω το εχω ετσι αλλα να ειδοποιει μονο για κλησεις και sms. Δεν εχω παραρητησει ποτε να καταναλωνει μπαταρια. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk και ποσο ειναι η καταναλωση σου στις 24 ωρες? Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2020 (edited) Να το ξεφορτισω σε μια μερα οταν το φορτισω δεν μπορω. Συνηθως σε 2 μερες μου δινει 7 ωρες SOT. Σε μια μπορει να φτασει 8 ωρο λογικα.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 13, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Το tapatalk καταναλωνει πολυ τελευταια σε αναμονη. Το εβαλα να κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιω. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα.. Ξέρω ότι δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ για αγοραπωλησιες, αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να δώσει το δικό του s10e, ή να το ανταλλάξει με ένα mi9t pro σε άψογη κατάσταση, ας μου στείλει μήνυμα. Ευχαριστώ! Καλή ανάσταση με υγεία και καλό βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Ειναι ιδεα μου η μετα την ενημερωση σε one ui 2.1 η καμερα εχει χασει? Μου φαινονται κατωτερης ποιοτητας οι φωτος ειδικα σε συνθηκες λιακαδας... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2020 Δεν ξέρω. Δοκίμασα να τραβήξω κάποιες τώρα και δεν μπορώ να πω ότι βλέπω κάτι. Δεν δοκιμάζεις να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή της κάμερας; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts