GMF80 Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Εχω στειλει παλιοτερα για αλλαγη μπαταριας και μου ειπαν πρωτα να κανω backup και reset πριν το στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Αν το στείλουμε τώρα για επισκευή, πότε θα το παραλάβουμε με αυτό το χάλι που επικρατεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Σε αυτό λογικά παίζει ρόλο μόνο η εταιρεία courier, εάν το στείλεις. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Σωστά, δύσκολη στιγμή για αποστολή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Εντάξει, με wifi calling που σίγουρα έχει καλύτερη αυτονομία, αλλά τέτοια νούμερα είχα πολύ καιρό να δω.... Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Σουπερ εισαι! Πριν αλλαξεις ποσο σου εδινε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 5, 5:30 ώρες. Τώρα πάω για ρεκόρ. Φόρτιση με φόρτιση είναι όλο και καλύτερο. Δεν το θυμάμαι έτσι, αλλά ίσως παίζει ρόλο και το ότι προχωράει και το λειτουργικό και βελτιστοποιείται (συγκριτικά με την παλιότερη έκδοση που είχε σαν καινούριο). Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Σουπερ! Αυτο δειχνει οτι η Samsung δεν φταιει για την πτωση της μπαταριας μετα τα updates για να σε ωθησει σε καινουργιο οπως πολλοι πιστευουν... Μια μπαταρια 2 χρονων δεν θα γινει καλυτερη με update προφανως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Ήρθε εχθές ενημέρωση ασφάλειας Απριλίου. Τι να πω, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η Samsung με τόσο γρήγορα updates. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Πράγματι χαλάλι της μέχρι ενός πολύ σημαντικού βαθμού τις "αξίζει" ορισμένες υπέρ τιμολογήσεις στα κινητά της. Παρέχει εξαιρετικό σέρβις και υποστήριξη σε κάθε επίπεδο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Το πηρε πιο γρηγορα και απο S20+!. Μπραβο στη Samsung... Οτι πληρωνεις, παιρνεις... Και σουπερ στα update και αριστο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Έτσι έτσι κι εγώ επέστρεψα, ήμουν σε δίλημμα νέα σειρά s21 ή s20 Fe 5g? Τελικά πέτυχα μια ευκαιρία με την τρέχουσα προσφορά και επέλεξα το Fe 5g. Δεν ήθελα να πάω σε αρκετά μικρότερη οθόνη από τις 6,7'' του προηγούμενου 1+ 7 Pro και δουλεύοντας τα και τα δύο για ένα σαββατοκύριακο επέλεξα τελικά ως αντικαταστάτη του το Fe 5g το οποίο συνδυάζει μαζεμένο μέγεθος σε σχήμα προς note σειρά μιας και τετραγωνίζει στις άκρες και ελαφρύ! Για τα υπόλοιπα που μου είχαν λείψει δεν το συζητώ... Wireless charging, αδιάβροχο ( για ψυχολογικούς λόγους περισσότερο) και μετά σίγουρα τα σύν του μεγαλύτερη μπαταρία (4500 αντί 4000), νεότερος επεξεργαστής 865 αντί 855 αναβάθμιση σημαντική και οι κάμερες γενικότερα αυτό που έψαχνα χωρίς να ξεφύγω οικονομικά. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2021 Ήρθε εχθές ενημέρωση ασφάλειας Απριλίου. Τι να πω, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο η Samsung με τόσο γρήγορα updates. Sent from my Galaxy S10eΠραγματικά είναι δυνατή πλέον. Και το S10 lite το πάει τρένο, και το Α71 το έδωσε Android 11 πακέτο με UI3.1 (και όχι με 3.0 όπως περίμενα), και στο Α50 και το Α51 και όλα....πόσο μάλλον τα "κανονικά" S και τα Note. Και εάν σκεφτείς ότι δίνει διαφορετικά updates για κάθε region και πάροχο, το εγχείρημα γίνεται ακόμα δυσκολότερα. Τί να πω... φτου φτου να μην τους ματιάσουμε. from my S10 lite Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Αξίζει να το πάρω στα 240 ευρώ καινούργιο; Έχω το nova 5t που μου έχει σπάσει τα νεύρα με κάποια app που δεν λειτουργούν σωστά ενώ παίζουν όλα κομπλέ σε άλλα samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 Θα ελεγα με χιλια να το παρεις σε αυτα τα λεφτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2021 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2021 41 minutes ago, ela002 said: Αξίζει να το πάρω στα 240 ευρώ καινούργιο; Έχω το nova 5t που μου έχει σπάσει τα νεύρα με κάποια app που δεν λειτουργούν σωστά ενώ παίζουν όλα κομπλέ σε άλλα samsung Εννοείται ότι αξίζει σε αυτά τα χρήματα. Αν δεν το θέλεις, το παίρνουμε εμείς! 😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 Ενημέρωση ασφαλείας 1 Αυγούστου ήρθε σήμερα, 690mb. Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 Οσο ερχεται εντος του ιδιου μηνα μια χαρα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 Σαφώς, αλλά μας είχε συνηθίσει αλλιώς(μάλλον μας είχε καλομάθει). Το προηγούμενο με ημερομηνία ασφαλείας 1 Ιουλίου το είχαμε πάρει 30 Ιουνίου. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. August 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2021 On 29/8/2021 at 7:03 ΜΜ, ela002 said: Αξίζει να το πάρω στα 240 ευρώ καινούργιο; Έχω το nova 5t που μου έχει σπάσει τα νεύρα με κάποια app που δεν λειτουργούν σωστά ενώ παίζουν όλα κομπλέ σε άλλα samsung Που το βρίσκεις τόσο; Ενδιαφέρομαι κι εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 Παίδες τα φώτα σας, η αδερφή μου έχει το S10e και δεν της έχει βγάλει καμία ενημέρωση λογισμικού. Πως είναι δυνατόν; Στην ενημέρωση της βγάζει αυτό: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2021 (edited) Δεν ειναι λογικα Ελληνικο (EUR) και εγινε πρωτο στησιμο με την καρτα sim μεσα... Σε αυτην την περιπτωση ειτε πρεπει να αλλαξει το csc code ειτε να βγαλει την καρτα sim και να κανει factory reset και πρωτο στησιμο χωρις την καρτα μεσα. Edited September 2, 2021 by GMF80 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2021 Γρήγορα ήρθε η καινούρια.Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Γειά χαρά. Έχω το τηλέφωνο λίγες μέρες και η μπαταρία πέφτει δραματικά γρήγορα. Μέχρι να γράψω το μήνυμα εδώ -1%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2021 Μεταχειρισμένο το πήρες; Η μπαταρία είναι μικρή, αλλά με μικρούς συμβιβασμούς βγάζει την ημέρα. Αν έχει πέσει όμως λόγω ηλικίας, μειώνεται δραματικά η απόδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts