Jump to content

Samsung Galaxy S10e (SM-G970F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο σημερα παιδια μελος και εγω στην παρεα σας με το Εκονομικο S10e σε κιτρινο χρωμα της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ:

64359417_2259387760849634_1540760165286936576_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_eui2=AeEkcXPr7lY7xijkbrl3fXRpLuNa1H9d3BbTc1R5gqF2ifWuGH2LFW3NxCBL948PpXJ2zYnyTSJDuDWVJn4vN3T4mk7rG-irFBFPIIAfBk3SAg&_nc_ht=scontent.fnic1-1.fna&oh=4dffd8d62f9397979b4e1116cd78948f&oe=5D7BE7A9

Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος απο την επιλογη μου λογου του μεγευθους του που εχει απ το S10 Plus που μ υπεθερμενοταν ηρθα στο μικροτερο του αδελφακι. Το εκανα trade in οπου πηγα Baoysket 598 Ευρω και το αγορασα ουσιαστικα δεν μου κοστισε τιποτα. Επισης την θηκη μου την δωσανε δωρεαν:

2.png

Επισης μου εχει γινει και εκπτωση - 100 ευρω λεει οτι ειναι 749 ομως με το βαουσκετ 598 πληρωσα μονο αλλο 100 ευρω απο πανω αρα 649 ευρω.

Το ρολοι παιδια που ειναι στην αρχικη οθονη ποση ωρα τρωει την μπαταρια ; Θελω να πω τρωει 1% της μπαταριας καθε μια ωρα ή δεν ειναι ετσι ; Καλυτερα απενεργο ή ενεργοποιημενο τι προτεινεται ;

Edited by ccypruss000

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Από σήμερα το έχω κι εγώ στην κατοχή μου. Παρατήρησα όμως ότι το κινητό ζεσταίνεται για πλακα χωρίς να κάνω κάποια βαριά εργασία. Έχει παρατηρηθεί από άλλον αυτό ή έπεσα σε ελλατωματικη παρτίδα;

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Το ίδιο πράγμα είχε επισημάνει και ο Βλαχάκης του techblog.gr.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι, τουλάχιστον όχι παραπάνω από τα προηγούμενα κινητά μου.

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

Το ίδιο πράγμα είχε επισημάνει και ο Βλαχάκης του techblog.gr.

Ο Κωστας ο Βάχακης το ειπε αυτο μονο για το δικο μας μοντελο (S10e) ;

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Κανενα προβλημα και εγω με υπερθερμανση. Σε νορμαλ πλαισια.

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ο Κωστας ο Βάχακης το ειπε αυτο μονο για το δικο μας μοντελο (S10e) ;
Ναι αν το δεις στο review. Γενικά είπε ότι δεν περίμενε τόσο ζέσταμα σε σύγχρονες συσκευές και ότι ήταν κάτι που το συναντούσε τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης είπε πολύ άσχημα λόγια για την μπαταρία. Με ξενέρωσε λίγο γιατί το έψηνα το κινητό

Το κινητο εχει την καλυτερη μπαταρια μακραν απο τα κινητα που εχουν περασει απο τα χερια μου (S8, S7 Edge, S6 Edge, P8, Mate 7 τα τελευταια). Υπερθερμανση δεν εχω δει.

Συμπαθης ο Βλαχακης αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να σταθει καποιος στα λογια του για να αγορασει ενα κινητο. Δεν φτανει η γνωμη ενος ατομου που περνανε απο τα χερια του απειρα κινητα... Δεν νομιζω οτι ασχολειται με παραμετροποιηση του κινητου κλπ.

Το κινητό έχει μια χαρά μπαταρία. Περίπου ίδια με το s9 plus που είχα ,μπορεί και καλύτερη.

Σιγά τα review που κάνει ο κάθε Βλαχάκης

Μόνο σε συνθήκες πραγματικής χρήσης και μετα από ένα μήνα και περισσότερο και ανάλογα τη χρήση ο καθένας θα δει κατά πόσο ισχύουν όλα αυτά που λένε κατά καιρούς,είτε θετικό η αρνητικό

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Το ξέρω ότι το καλοκαίρι όσο να ναι ζεσταίνονται βρε παιδιά. Απλά σε σχέση με s7 edge που έχω ακόμη για δεύτερο και mate 10 pro που είχα πριν ζεσταίνεται πολύ περισσότερο χωρίς να κάνω καμμία βαριά εργασία. Anyway του έκανα ένα factory reset γιατί δεν το σεταρα σα νέα συσκευή αλλά του πέρασα ότι εφαρμογή είχε μέσα το Huawei και ίσως κάποια έκανε conflict και θα το δω πως θα πάει! Μπορεί να φταίει και ότι χθες σαν πρώτη μέρα το ξεζουμησα!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Συνάδελφος.

Καλησπέρα, χθες αγόρασα το κινητό τηλέφωνο για την κοπέλα μου. Παρατήρησα ότι ζεστάθηκε πολύ απλά και μόνο μετά την εγκατάσταση του τελευταίου firmware.

Είχα s4 και τώρα s7 edge. H κοπέλα μου xiaomi Α1. Η διαφορά στη θερμοκρασία είναι σημαντική. Χωρίς προσπάθεια απλά μόνο με το installation του update πάνω από 50 βαθμούς.

Προβληματίζομαι αν έχει θέμα επειδή το πήρα από skroutz (καλό μαγαζί θεωρητικά ILuxStores Λέγεται και το είχε και ετοιμοπαράδοτο.)

Η αν είναι προβληματικές παρτίδες. Η αλήθεια είναι ότι θυμάμαι το s4 να ζεσταίνεται πολύ κάποτε. Αλλά το s7 ήταν πολύ άνετο. Δεν περίμενα να έχω θέμα με κινητό παραγωγής του 2019.

Έχει νόημα να το πάω για εγγύηση από τώρα;

Τι μπορώ να δοκιμάσω μπας και το ξελαφρύνω και κατεβάσει θερμοκρασία;

Ναι μεν είναι καλοκαίρι και έχει ζέστη αλλά δε θα έπρεπε να βράζει κι άλλο χωρίς καν προσπάθεια κατά τη γνώμη μου. Το ανοίξαμε βράδυ και στο σπίτι είχε κοντά 25.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Λογικο σε συνθηκες μινι καυσωνα να ανεβαζουν μεγαλες θερμοκρασιες. Το Ota επισης ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες ειναι σημαντικο κομματι του λειτουργικου .Μολις στρωσει θα ηρεμησει και θα ερθει η συσκευη σε φυσιολογικα επιπεδα .Αμα εξω εχει 36-37 βαθμους υπο σκια γιατι στον ηλιο εχει πολυ παραπανω ε η συσκευη ειναι λογικο να εχει περισσοτερο. Edited by s_wind

Ανεβάζουν αρκετά θερμοκρασίες τα καινούργια Samsung. Πριν από 2 μήνες, που δεν είχε ζέστη, είχα δουλέψει για λίγο ένα s10 και μου έκανε εντύπωση η σχετικά υψηλή του θερμοκρασία για την ελαφρή χρήση που του έκανα. Στη πορεία έστρωσε λίγο αν θυμάμαι καλά.

Τώρα που έχω το plus μπορώ να πω ότι το αισθάνομαι λίγο θερμό αλλά πιο πολύ αυτό συμβαίνει όταν το δουλεύω σε εξωτερικό χώρο και ανεβάζει τέρμα φωτεινότητα η οθόνη. Δεν είναι κάτι που με έχει ανησυχήσει.

Ίδια περίοδο πέρσι είχα το s9 plus και είμαι σίγουρος ότι δεν ζεσταίνονταν τόσο πολύ.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gilles smiles!

Καλημέρα. Κατάφερε κάνεις να κάνει το edge lightning να δουλέψει; ιδίως όταν είναι κλειστή η οθόνη με τίποτα δεν ανάβει. Έχω επιλέξει always wake up Στις ειδοποίησεις.

Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Κατάφερε κάνεις να κάνει το edge lightning να δουλέψει; ιδίως όταν είναι κλειστή η οθόνη με τίποτα δεν ανάβει. Έχω επιλέξει always wake up Στις ειδοποίησεις.

Καλημέρα. Εξαρτάται σε ποιες εφαρμογές το θέλεις. Στο Viber για παράδειγμα, δεν δουλεύει. Σίγουρα υποστηρίζει τις native εφαρμογές, αλλά τις υπόλοιπες ακόμα δεν τις υποστηρίζει.

:D

Καλημέρα κατεβάζεις το Screen Notifications 0.14.2 δεν υπάρχει όμως στο play store ψάχτο στο google αφού το ανοίξεις και του δώσεις το Permissions να έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις μετά πας στο edge lightning εκεί που επιλέγεις τις εφαρμογές βάζεις και αυτήν και αυτό ήταν μετά όταν σου έρχεται ειδοποίηση για τις εφαρμογές που έχεις επιλέξει θα κάνει το εφέ το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικό χρώμα σε κάθε εφαρμογή από κατανάλωση μπαταρίας δεν τρώει τίποτα το έχω από το s8 plus και δεν έχω κανένα πρόβλημα

spacer.png

Samsung επίσημη εφαρμογή ή λειτουργία που να κάνει back up εφαρμογές, ρυθμίσεις κλπ, υπάρχει?

Είμαι νέος στο One UI και γενικά στα σαμσον.

Την αναβαθμιση που πηρε το s10 με το night mode που ειναι πραγματικα πολυ καλο την εχει παρει το e?

Έχει πάρει και την 2η, που προσθέτει night mode και στον ευρυγώνιο. Στον κύριο φακό εδώ και 2 μήνες.

Αλλά γιατί να μην την έχει πάρει?

Έχει πάρει και την 2η, που προσθέτει night mode και στον ευρυγώνιο. Στον κύριο φακό εδώ και 2 μήνες.

Αλλά γιατί να μην την έχει πάρει?

Απλα ερωτηση εκανα δεν ειπα οτι δεν επρεπε να την παρει.

Sorry, δεν το είπα για να σε πάρω από τα μούτρα, απλά επειδή δεν καταλάβαινα την ερώτηση, μήπως ήξερες κάτι παραπάνω..

• The title was changed to Samsung Galaxy S10e (SM-G970F)