Jump to content

Samsung Galaxy S10e (SM-G970F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρώ κάτι που δεν θυμάμαι να γινόταν πριν το τελευταίο update. Όταν πάω να βγάλω τα recents , με πετάει στην προτελευταία εφαρμογή που είχα ανοίξει και όχι στην τελευταία. Συμβαίνει και σε εσάς αυτο;

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Κ πριν το update γινόταν αυτό...

Έχει λογική... Για να ανοίγεις όλες τις εφαρμογές πάει να πει πως δεν θέλεις την τελευταία γιατί εκεί ήσουν.. Κ σε πάει στην προτελευταία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα, χτες το πήρα και ακόμα το setαρω. Πρώτες εντυπώσεις άριστες!

Στην πρώτη λειτουργία, να πω την αλήθεια, και συγκρίνοντας με το S7 edge τις οθόνες, η dynamic amoled μου φάνηκε πολύ φτωχή με την πρώτη ματιά. Πορτοκάλιζε τόσο που με χαλούσε

To ίδιο και εμένα, έπαιξα λίγο με τα χρώματα και την έφερα στα γούστα μου, δλδ με μινιμουμ, πορτοκαλοκιτρινο, δοκίμασε το

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

To ίδιο και εμένα, έπαιξα λίγο με τα χρώματα και την έφερα στα γούστα μου, δλδ με μινιμουμ, πορτοκαλοκιτρινο, δοκίμασε το

Η dymanic amoled, απλώς.... δεν υπάρχει!!!

Την ίδια εντύπωση είχα κι εγώ όταν έφυγα από το S7 edge και πήγα στο S10. Τα είχα βάλει πλάι πλάι και η οθόνη του S10 μου φαινόταν τόσο φτωχή και αφύσικη σε σχέση με το παλιό μου κινητό.

Για 4 μέρες τα δούλεψα και τα δύο παράλληλα και γρήγορα διαπίστωσα ακριβώς τα αντίθετα. Η οθόνη του S10 πολύ πιο ξεκούραστη στα μάτια, πιο ζεστή πιο ευκρινείς. Δεν έχω πειράξει ρυθμίσεις στην οθόνη και βλέπω πως το default με βολεύει αρκετά.

Σε γενικές γραμμές ήταν η καλύτερη μετάβαση που έχω κάνει μέχρι στιγμής.

Samsung Galaxy S10 (G973F)

Samsung Galaxy S7 Edge (G935F)

Samsung Galaxy S4 (GT-i9506)

Samsung Galaxy SII (GT-i9100)

Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001)

αύριο παραλαμβάνω κι εγώ το μικρό τερατάκι.. η εργοστασιακή μεμβράνη είναι οκ για μερικές μέρες αν βάζω τη συσκευή σε ξεχωριστή τσέπη χωρίς κλειδιά κλπ ή ξεκολλάει εύκολα;
aka bill_thes

αύριο παραλαμβάνω κι εγώ το μικρό τερατάκι.. η εργοστασιακή μεμβράνη είναι οκ για μερικές μέρες αν βάζω τη συσκευή σε ξεχωριστή τσέπη χωρίς κλειδιά κλπ ή ξεκολλάει εύκολα;
Με γεια Βασίλη! Πιστεύω θα σου αρέσει! Και γω άφησα το iPhone τον τελευταίο μήνα και έχω αυτό. Η ζελατίνα δεν ξεκολλάει αλλά γρατζουνιεται σχετικά εύκολα.

:D

Με γεια Βασίλη! Πιστεύω θα σου αρέσει! Και γω άφησα το iPhone τον τελευταίο μήνα και έχω αυτό. Η ζελατίνα δεν ξεκολλάει αλλά γρατζουνιεται σχετικά εύκολα.

ευχαριστώ πολυ Βαγγέλη!.. σου έγραψα και στο νήμα με τα αξεσουάρ για να μη βγούμε off topic εδω

Edited by punisher24
aka bill_thes

Καλησπέρα. Μια ερώτηση για φορτιστή θέλω να κάνω αν γνωρίζει κάποιος.

Το S10e υποστηρίζει fast charging (9V 1.67A ή 5V 2Α), μάλιστα υποτίθεται ότι μέ το Adaptive Fast Charger λέει ότι θα προσαρμοστεί σε ότι output είναι καλύτερο από τον φορτιστή που θα συνδεθεί.

Έχω έναν καινουργιο Huawei USB-C φορτιστη με αυτά τα specs (9V 1.67A ή 5V 2Α) από φίλο που το έκλεψαν το δικό του, θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα να τον χρησιμοποιήσω. Ίδια specs, καλό brand, ολα good, σκεφτόμουν να το βάλω με wireless pad.

Όχι ?

Δεν θα υπαρχει θεμα αλλα γιατι να μην χρησιμοποιεις τον δικο του;

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά εννοείτε ότι θα χρησιμοποιώ και τον δικό του, για να έχω ένα δουλειά και ένα σπίτι και να μην κουβαλάω το λέω..

Και εγω το ιδιο κανω, απλα σαν 2ο εχω του S8... Αν και δεν τον χρησιμοποιω καθως δεν χρειαζομαι ποτε να φορτισω στη δουλεια. Φορτιζω το πρωι μεχρι 80% και γυριζω το βραδυ με 30 και με δυνατη χρηση στη διαρκεια της ημερας.

:D

Εγώ φεύγω το πρωί από το σπίτι στις 07:00 με 100% και σήμερα πχ στις 15:30 είχα 55%, οπότε χρειάζομαι να το φορτίσω, to be safe.

Αλλά η χρήση μου ξεφεύγει μάλλον από το τυπικό, τι να πω.

Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις του swind για να έχεις καλύτερη αυτονομία.αν όχι μπες στο νήμα του s9 τα λέει όλα. Εγώ έχω 7 ώρες οθόνη αυτονομία

Θα μπω να το δω, ίσως έχω αφησει πράγματα στην τύχη τους. Αλλά την ημέρα ναι κάπου έχει έχω sot. Edited by kagio

Έχεις κάνει τις ρυθμίσεις του swind για να έχεις καλύτερη αυτονομία.αν όχι μπες στο νήμα του s9 τα λέει όλα. Εγώ έχω 7 ώρες οθόνη αυτονομία

αν είναι να τα κλείσει όλα.. ας πάρει ένα nokia 3310 καλύτερα

aka bill_thes

Να κλείσει αυτά που δν χρειάζεται δν είπα εγώ να τα κλείσει όλα!!!

Να κλείσει αυτά που δν χρειάζεται δν είπα εγώ να τα κλείσει όλα!!!

Έτσι ναι, αλλά βρίσκω υπερβολικό τον συγκεκριμένο οδηγό. Προσωπική μου άποψη έτσι; εγώ θέλω να απολαμβάνω το smartphone και τις ευκολίες/λειτουργίες του.. Αν είναι να κλείνω aod συγχρονισμούς χειρονομίες κλπ δεν έχει νόημα

aka bill_thes

Παιδιά για το συγκεκριμένο οδηγό τα έχουμε ξαναπεί. Δίνει πληροφορίες σε κόσμο που δεν γνωρίζει πώς να στήσει μία συσκευή. Από κει και πέρα ακολουθεί όσα βήματα θέλει ο καθένας.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει αντιμετωπίσει κανείς καθυστέρηση στην οθόνη καλούντος? Να χτυπάει δλδ το τηλ και να καθυστερεί κανά δευτερόλεπτο να δείξει ποιος σε καλεί? Το έχω δεί και σε άλλα samsung, αλλά υπάρχει λύση?

Ναι εχει συμβει και σε μενα. Και στο S8. Σπανια βεβαια, οποτε δεν εχω δωσει σημασια.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς καθυστέρηση στην οθόνη καλούντος? Να χτυπάει δλδ το τηλ και να καθυστερεί κανά δευτερόλεπτο να δείξει ποιος σε καλεί? Το έχω δεί και σε άλλα samsung, αλλά υπάρχει λύση?
Η αλήθεια είναι πως το έχω δει σε παλαιότερα μοντέλα συσκευών, δεν περίμενα να το ακούσω για τις εκδόσεις S10.

Για αρχή επιβεβαίωσε πως δεν έχεις ενεργή κάποια από τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Στη συνέχεια δοκίμασε τα εξής:

1. Πάρε τηλέφωνο το κινητό σου ενώ έχεις ανοιχτή την οθόνη

2. Ενώ χτυπάει κατέβασε τη μπάρα με τις ειδοποιήσεις όπως θα έκανες για να δεις μία ειδοποίηση γενικότερα

3. Κάνε swipe την ειδοποίηση της κλήσης (χωρίς να το έχεις σηκώσει) προς τα δεξιά και επέλεξε την τροχαλία για να σε πάει στις αντίστοιχες ρυθμίσεις της εφαρμογής

4. Βεβαιώσου πως είναι όλα ενεργά, ειδικά αν έχει κάποιο τύπου "do not hide notifications"

Αν δεν πιάσει ούτε αυτό, δοκίμασε το ίδιο απλά αντί να πειράξεις τα notifications, να πας μια πίσω και να κάνεις clear cache της εφαρμογής.

Τέλος μπορείς να δοκιμάσεις clear cache από recovery και ως τελευταία λύση hard reset αν και δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι αν έχεις φτάσει μέχρι εδώ.

Δοκίμασε να δεις επίσης αν στο κάνει και σε safe mode.

Αν δεν το αντιμετωπίζει άλλος πάντως ίσως καλύτερα να το πας σε κάποιο εξουσιοδοτημένο service της Samsung.

(Σε προηγούμενα μοντέλα είχε να κάνει με τον kernel/χρονισμό/ρεύμα, δεν πιστεύω ακόμα να έχουν οι συσκευές τέτοια θέματα)

Sent from my Galaxy S10

Edited by Sofos_5

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ πρέπει να είναι θέμα λειτουργικού. Ίσως με αναβάθμιση φτιάξει μαζί με αλλά θέματα που έχει. Έχω κάνει εκκαθάριση στην εφαρμογή τηλ και δεν άλλαξε κάτι. Η καθυστέρηση είναι αρκετά δευτερόλεπτα. Δεν είναι μόνο 1-2

Λάζαρε ευχαριστώ. Δεν ήταν εξ αρχής από κάποια στιγμή ξεκίνησε, γι αυτό και θεωρώ ότι κάποια εφαρμογή ίσως του δημιουργει θέμα. Το κινητό σε γενικές γραμμές είναι απίστευτο σε ταχύτητα, γι αυτό και δεν ανησυχώ. Θα δοκιμάσω αυτά που προτείνεις Μαξ θα σου πω.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ίσως κάτι πείραξα λάθος όταν πήγα να εφαρμόσω τον οδηγό του s_wind κατά λάθος, νομίζω τοτε το ξεκίνησε. Δεν φταίει κάποια από τις οδηγίες του, μάλλον εγώ παραπηρα φορά κάπου...

Κι εγώ έχω το ίδιο θέμα με τις κλήσεις στο S10 και πριν, αλλά και μετά τις ρυθμίσεις του w_wind. Δε συμβαίνει πάντα όμως.

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμάστε έτσι από περιέργεια να ενεργοποιήσετε για λίγο την παρακάτω επιλογή:

Ρυθμίσεις - Συνθέτες Λειτουργίες - Κινήσεις και χειρονομίες - Σήκωμα για αφύπνιση και δείτε αν βελτιώνεται η κατάσταση.

Sent from my Galaxy S10

Χα! Αυτό ήταν!!!

Γειά σου ρε s_wind δεν θα πήγαινε το μυαλο μου πότε. Τι του φταίει ομως?

• The title was changed to Samsung Galaxy S10e (SM-G970F)