tony97 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Πως βλέπουμε τη προέλευση του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Ρυθμισεις-Πληροφοριες για το τηλ-Πληροφοριες για το λογισμικο Η Με την εφαρμογη phone info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Ρυθμισεις-Πληροφοριες για το τηλ-Πληροφοριες για το λογισμικο Η Με την εφαρμογη phone info Εσένα στο app Phone Info τι σου γραφει εκεί που λέει Firmware's CSC Code? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Κενο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Κενο ειναι Εμένα είναι κενό το Original CSC Code... Φλάσαρες ποτέ ή είχες το ελληνικό από την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Εμενα εκει γραφει BTU, τι σημαινει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Εμένα είναι κενό το Original CSC Code... Φλάσαρες ποτέ ή είχες το ελληνικό από την αρχή? Ελληνικο το αγορασα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα εκει γραφει BTU, τι σημαινει αυτο; Οτι το firmware που ηταν προεγκατεστημενο στο κινητο ειναι βρετανικο unbranded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Ok φιλε, Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. November 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι περιμένω black friday Μήπως βγει σε προσφορά αλλιώς θα το είχα ήδη παραγγείλει. Μιαα τελευταία ερώτηση από τζαμακι υπάρχει πρόβλημα διότι στο s8 λόγω οτι ειναι edge δεν έβρισκα κανένα με spiegen οθόνη. Το τηλέφωνο ειναι εξαιρετικό. Το έχω απο το 2019 σε εκδοση 512GB.Δεν μετάνοιωσα λεπτό που το αγόρασα.Προσφατα μου εβγαλε μια βλάβη στο connector και το έστειλα στη SMARTEC για επισκευή.Η υποστήριξη ήταν υποδειγματική. BTW άλλαξα και τη μπαταρια με μια μικρή επιβάρυνση,οπότε εχω μια συσκευή καινούρια ουσιαστικά. Τζαμάκι δεν θα βρεις καποιο που να λειτουργει ικανοποιητικά,ωστόσο κανεις τη δουλειά σου με τη μεμβράνη της Samsung που κυκλοφορεί... Προχώρα στην αγορά άφοβα!!! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι περιμένω black friday Μήπως βγει σε προσφορά αλλιώς θα το είχα ήδη παραγγείλει. Μιαα τελευταία ερώτηση από τζαμακι υπάρχει πρόβλημα διότι στο s8 λόγω οτι ειναι edge δεν έβρισκα κανένα με spiegen οθόνη. Στο θέμα τζαμάκι προστασίας θα έχεις πρόβλημα. Το αγόρασα από γνωστή αλυσίδα,το έβαλα και το έβγαλα την ίδια μέρα γιατί αν και έλεγε στη συσκευασία πως είναι συμβατο με S10+ δεν λειτουργούσε το αποτύπωμα το οποίο είναι πάνω στην οθόνη και όχι πίσω όπως στο S8. Απ ότι έχω ακούσει το αποτύπωμα λειτουργεί μόνο με τζαμάκι samsung. Δεν ασχολήθηκα άλλο με το θέμα αυτό, έχω μια καλή θήκη της spigen, το προσέχω και είμαι χωρίς τζαμάκι. Πάντως στο S8+ που είχα πριν είχα θήκη και τζάμι της spigen, απορώ πως δεν είχες βρει Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Και στην σειρά s20 είναι δύσκολη η συμβατότητα με Τζαμάκια, μόνο με full glue περιπτώσεις δουλεύει καλά γι αυτό και σου προτείνει την μαμά εργοστασιακή ζελατίνα κι από πάνω ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Στο S20+ ειμαι με το τζαμακι της x-one εδω και 20 μερες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Και δεν καταλαβαινεις οτι φοραει τζαμι και το αποτυπωμα πιανει καλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. November 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2020 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας οι οποίες και με έπεισαν για να το αγοράσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2020 Μόλις έκανα αναβάθμιση στο samsung internet κ είχε στο; ρυθμίσεις του κάτι νέο υποθέτω πως ηρθς τώρα... Όταν πήρα τη συσκευή ένα παράπονο που είχα ήταν που όταν σερφαρες σου εκοβε οθόνη κ δεν ήταν πλήρης δηλαδή σταματούσε κάτω από τις κάμερες.. Είχα ψάξει να το διορθώσω αλλά μάταια. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ δουλεύει σε όλη την οθόνη... Θεωρώ από τις πιο πλήρεις συσκευές.. Δεν ξέρω αν έχει έρθει η αν θα φέρουν λίγο ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση όπως είχαν πει στις αρχές.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 (edited) Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το s10+, με ενδιαφέρει το βίντεο 4κ 60fps οποτε θελω να σας ρωτησω: 1) Απο ποιες πισω καμερες κανει ληψη 4κ 60fps;; 2) Μπορεις να αλλαξεις καμερες σε 4κ 60fps ενω τρεχει η ληψη;;; 3)Σε 4κ 60fps, μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις της καμερας; Μου αρεσει πχ να κλειδωνω την θερμοκρασια του λευκου σε τυπο ημερας για να μην αλλαζει... 4) Απο ομαλοτητα και σταθεροποιηση πως παει;;; Edited November 29, 2020 by laskos54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2020 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το s10+, με ενδιαφέρει το βίντεο 4κ 60fps οποτε θελω να σας ρωτησω: 1) Απο ποιες πισω καμερες κανει ληψη 4κ 60fps;; 2) Μπορεις να αλλαξεις καμερες σε 4κ 60fps ενω τρεχει η ληψη;;; 3)Σε 4κ 60fps, μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις της καμερας; Μου αρεσει πχ να κλειδωνω την θερμοκρασια του λευκου σε τυπο ημερας για να μην αλλαζει... 4) Απο ομαλοτητα και σταθεροποιηση πως παει;;; Σε 4Κ60 δε δουλεύει η σταθεροποίηση. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2020 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι φυσιολογικο το flare που φαίνεται στη φωτογραφία (εχω τραβήξει με το χέρι εξω από το παράθυρο συνεπώς δε μεσολαβεί τζαμι) Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. December 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2020 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι φυσιολογικο το flare που φαίνεται στη φωτογραφία (εχω τραβήξει με το χέρι εξω από το παράθυρο συνεπώς δε μεσολαβεί τζαμι) Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι λογικό. Έχει να κάνει με την γωνία που είναι ο φακός και τα κρύσταλλα του, σε σχεση με φώτα που είναι στο κάδρο σου. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους! Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το effect στο δαχτυλικό αποτυπωμα όταν βάζουμε το δάχτυλο στον αισθητήρα; όχι με κάποιο video wallpaper αλλά όπως είναι στο A51 που γίνεται πράσινο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Είναι λογικό. Έχει να κάνει με την γωνία που είναι ο φακός και τα κρύσταλλα του, σε σχεση με φώτα που είναι στο κάδρο σου. Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σ ευχαριστώ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_K800_CRET Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Τον τελευταίο καιρό, όταν ενεργοποιείται η δόνηση, το κινητό τρίζει. Το έχει παρατηρήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους! Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το effect στο δαχτυλικό αποτυπωμα όταν βάζουμε το δάχτυλο στον αισθητήρα; όχι με κάποιο video wallpaper αλλά όπως είναι στο A51 που γίνεται πράσινο! Όχι. Το Α51 γίνεται πράσινο γιατί χρησιμοποιεί οπτικό αισθητήρα για την ανάγνωση του αποτυπώματος όπως και τα περισσότερα κινητά με αισθητήρα κάτω από την οθόνη. Σε αυτά λοιπόν γίνεται πράσινο για να φωτιστεί εκείνο το σημείο και να μπορέσει η κάμερα που βρίσκεται κάτω από την οθόνη να διαβάσει το αποτύπωμα καθώς με λιγότερο φωτισμό δεν θα μπορούσε. Η σειρά S10 χρησιμοποιεί αισθητήρα υπερήχων οπότε δεν χρειάζεται να φωτιστεί εκείνο το σημείο. Καλύτερα να λες γιατί υπάρχει κίνδυνος για burn in αν χρησιμοποιηθεί πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Όχι. Το Α51 γίνεται πράσινο γιατί χρησιμοποιεί οπτικό αισθητήρα για την ανάγνωση του αποτυπώματος όπως και τα περισσότερα κινητά με αισθητήρα κάτω από την οθόνη. Σε αυτά λοιπόν γίνεται πράσινο για να φωτιστεί εκείνο το σημείο και να μπορέσει η κάμερα που βρίσκεται κάτω από την οθόνη να διαβάσει το αποτύπωμα καθώς με λιγότερο φωτισμό δεν θα μπορούσε. Η σειρά S10 χρησιμοποιεί αισθητήρα υπερήχων οπότε δεν χρειάζεται να φωτιστεί εκείνο το σημείο. Καλύτερα να λες γιατί υπάρχει κίνδυνος για burn in αν χρησιμοποιηθεί πολύ.με κάλυψες απόλυτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geortsaki Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους! Η αλλαγή μπαταρίας πόσο κοστίζει αν έχει κάνει κάποιος; Και που μπορώ να απευθυνθώ επίσημα σε Αθήνα ή /και Θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. December 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2020 Χρόνια πολλά σε όλους! Η αλλαγή μπαταρίας πόσο κοστίζει αν έχει κάνει κάποιος; Και που μπορώ να απευθυνθώ επίσημα σε Αθήνα ή /και Θεσσαλονίκη; https://smartecservice.gr/ Ακολούθησε τον οδηγό Χρόνια Πολλά Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts