Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρυθμισεις-Πληροφοριες για το τηλ-Πληροφοριες για το λογισμικο

Η

Με την εφαρμογη phone info

197b4ab80adc960d1e55ee70e38efa84.jpg

Ρυθμισεις-Πληροφοριες για το τηλ-Πληροφοριες για το λογισμικο

Η

Με την εφαρμογη phone info

197b4ab80adc960d1e55ee70e38efa84.jpg

Εσένα στο app Phone Info τι σου γραφει εκεί που λέει Firmware's CSC Code?

Κενο ειναι

Εμένα είναι κενό το Original CSC Code...

Φλάσαρες ποτέ ή είχες το ελληνικό από την αρχή?

Εμένα είναι κενό το Original CSC Code...

Φλάσαρες ποτέ ή είχες το ελληνικό από την αρχή?

Ελληνικο το αγορασα.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμενα εκει γραφει BTU, τι σημαινει αυτο;

Οτι το firmware που ηταν προεγκατεστημενο στο κινητο ειναι βρετανικο unbranded.

Ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι περιμένω black friday Μήπως βγει σε προσφορά αλλιώς θα το είχα ήδη παραγγείλει. Μιαα τελευταία ερώτηση από τζαμακι υπάρχει πρόβλημα διότι στο s8 λόγω οτι ειναι edge δεν έβρισκα κανένα με spiegen οθόνη.

Το τηλέφωνο ειναι εξαιρετικό.

Το έχω απο το 2019 σε εκδοση 512GB.Δεν μετάνοιωσα λεπτό που το αγόρασα.Προσφατα μου εβγαλε μια βλάβη στο connector και το έστειλα στη SMARTEC για επισκευή.Η υποστήριξη ήταν υποδειγματική.

BTW άλλαξα και τη μπαταρια με μια μικρή επιβάρυνση,οπότε εχω μια συσκευή καινούρια ουσιαστικά.

Τζαμάκι δεν θα βρεις καποιο που να λειτουργει ικανοποιητικά,ωστόσο κανεις τη δουλειά σου με τη μεμβράνη της Samsung που κυκλοφορεί...

Προχώρα στην αγορά άφοβα!!!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι περιμένω black friday Μήπως βγει σε προσφορά αλλιώς θα το είχα ήδη παραγγείλει. Μιαα τελευταία ερώτηση από τζαμακι υπάρχει πρόβλημα διότι στο s8 λόγω οτι ειναι edge δεν έβρισκα κανένα με spiegen οθόνη.

Στο θέμα τζαμάκι προστασίας θα έχεις πρόβλημα. Το αγόρασα από γνωστή αλυσίδα,το έβαλα και το έβγαλα την ίδια μέρα γιατί αν και έλεγε στη συσκευασία πως είναι συμβατο με S10+ δεν λειτουργούσε το αποτύπωμα το οποίο είναι πάνω στην οθόνη και όχι πίσω όπως στο S8. Απ ότι έχω ακούσει το αποτύπωμα λειτουργεί μόνο με τζαμάκι samsung. Δεν ασχολήθηκα άλλο με το θέμα αυτό, έχω μια καλή θήκη της spigen, το προσέχω και είμαι χωρίς τζαμάκι. Πάντως στο S8+ που είχα πριν είχα θήκη και τζάμι της spigen, απορώ πως δεν είχες βρει

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Και στην σειρά s20 είναι δύσκολη η συμβατότητα με Τζαμάκια, μόνο με full glue περιπτώσεις δουλεύει καλά γι αυτό και σου προτείνει την μαμά εργοστασιακή ζελατίνα κι από πάνω ;)
Konakis.

Στο S20+ ειμαι με το τζαμακι της x-one εδω και 20 μερες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Και δεν καταλαβαινεις οτι φοραει τζαμι και το αποτυπωμα πιανει καλα....

• 2 weeks later...

Μόλις έκανα αναβάθμιση στο samsung internet κ είχε στο; ρυθμίσεις του κάτι νέο υποθέτω πως ηρθς τώρα...

Όταν πήρα τη συσκευή ένα παράπονο που είχα ήταν που όταν σερφαρες σου εκοβε οθόνη κ δεν ήταν πλήρης δηλαδή σταματούσε κάτω από τις κάμερες.. Είχα ψάξει να το διορθώσω αλλά μάταια. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ δουλεύει σε όλη την οθόνη... Θεωρώ από τις πιο πλήρεις συσκευές.. Δεν ξέρω αν έχει έρθει η αν θα φέρουν λίγο ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση όπως είχαν πει στις αρχές..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το s10+, με ενδιαφέρει το βίντεο 4κ 60fps οποτε θελω να σας ρωτησω: 1) Απο ποιες πισω καμερες κανει ληψη 4κ 60fps;; 2) Μπορεις να αλλαξεις καμερες σε 4κ 60fps ενω τρεχει η ληψη;;; 3)Σε 4κ 60fps, μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις της καμερας; Μου αρεσει πχ να κλειδωνω την θερμοκρασια του λευκου σε τυπο ημερας για να μην αλλαζει... 4) Απο ομαλοτητα και σταθεροποιηση πως παει;;; Edited by laskos54

Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω το s10+, με ενδιαφέρει το βίντεο 4κ 60fps οποτε θελω να σας ρωτησω: 1) Απο ποιες πισω καμερες κανει ληψη 4κ 60fps;; 2) Μπορεις να αλλαξεις καμερες σε 4κ 60fps ενω τρεχει η ληψη;;; 3)Σε 4κ 60fps, μπορεις να πειραξεις τις ρυθμισεις της καμερας; Μου αρεσει πχ να κλειδωνω την θερμοκρασια του λευκου σε τυπο ημερας για να μην αλλαζει... 4) Απο ομαλοτητα και σταθεροποιηση πως παει;;;

Σε 4Κ60 δε δουλεύει η σταθεροποίηση.

مفاجأة

• 3 weeks later...

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι φυσιολογικο το flare που φαίνεται στη φωτογραφία (εχω τραβήξει με το χέρι εξω από το παράθυρο συνεπώς δε μεσολαβεί τζαμι) d5715d03cf6724d1ffa81b9449a6ae66.jpg

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

:cool:

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι φυσιολογικο το flare που φαίνεται στη φωτογραφία (εχω τραβήξει με το χέρι εξω από το παράθυρο συνεπώς δε μεσολαβεί τζαμι) d5715d03cf6724d1ffa81b9449a6ae66.jpg

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι λογικό. Έχει να κάνει με την γωνία που είναι ο φακός και τα κρύσταλλα του, σε σχεση με φώτα που είναι στο κάδρο σου.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρόνια πολλά σε όλους!

Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το effect στο δαχτυλικό αποτυπωμα όταν βάζουμε το δάχτυλο στον αισθητήρα; όχι με κάποιο video wallpaper αλλά όπως είναι στο A51 που γίνεται πράσινο!

Είναι λογικό. Έχει να κάνει με την γωνία που είναι ο φακός και τα κρύσταλλα του, σε σχεση με φώτα που είναι στο κάδρο σου.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ ευχαριστώ

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

Χρόνια πολλά σε όλους!

Υπάρχει τρόπος να αλλάξει το effect στο δαχτυλικό αποτυπωμα όταν βάζουμε το δάχτυλο στον αισθητήρα; όχι με κάποιο video wallpaper αλλά όπως είναι στο A51 που γίνεται πράσινο!

Όχι. Το Α51 γίνεται πράσινο γιατί χρησιμοποιεί οπτικό αισθητήρα για την ανάγνωση του αποτυπώματος όπως και τα περισσότερα κινητά με αισθητήρα κάτω από την οθόνη. Σε αυτά λοιπόν γίνεται πράσινο για να φωτιστεί εκείνο το σημείο και να μπορέσει η κάμερα που βρίσκεται κάτω από την οθόνη να διαβάσει το αποτύπωμα καθώς με λιγότερο φωτισμό δεν θα μπορούσε. Η σειρά S10 χρησιμοποιεί αισθητήρα υπερήχων οπότε δεν χρειάζεται να φωτιστεί εκείνο το σημείο. Καλύτερα να λες γιατί υπάρχει κίνδυνος για burn in αν χρησιμοποιηθεί πολύ.

Όχι. Το Α51 γίνεται πράσινο γιατί χρησιμοποιεί οπτικό αισθητήρα για την ανάγνωση του αποτυπώματος όπως και τα περισσότερα κινητά με αισθητήρα κάτω από την οθόνη. Σε αυτά λοιπόν γίνεται πράσινο για να φωτιστεί εκείνο το σημείο και να μπορέσει η κάμερα που βρίσκεται κάτω από την οθόνη να διαβάσει το αποτύπωμα καθώς με λιγότερο φωτισμό δεν θα μπορούσε. Η σειρά S10 χρησιμοποιεί αισθητήρα υπερήχων οπότε δεν χρειάζεται να φωτιστεί εκείνο το σημείο. Καλύτερα να λες γιατί υπάρχει κίνδυνος για burn in αν χρησιμοποιηθεί πολύ.
με κάλυψες απόλυτα!!

Χρόνια πολλά σε όλους!

Η αλλαγή μπαταρίας πόσο κοστίζει αν έχει κάνει κάποιος;

Και που μπορώ να απευθυνθώ επίσημα σε Αθήνα ή /και Θεσσαλονίκη;

Χρόνια πολλά σε όλους!

Η αλλαγή μπαταρίας πόσο κοστίζει αν έχει κάνει κάποιος;

Και που μπορώ να απευθυνθώ επίσημα σε Αθήνα ή /και Θεσσαλονίκη;

https://smartecservice.gr/

Ακολούθησε τον οδηγό

Χρόνια Πολλά

Νικήτας

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)