xroikon_46 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Καλημέρα σε όλους. Θα χρειαστεί το κινητό να πάει σε Smartec γιατί έχω ένα θέμα με την επαφή που (δεν) κάνει ο φορτιστής με αποτέλεσμα να μην φορτίζει εύκολα το κινητό. Μου ζήτησαν να το κάνω backup πριν τους το πάω. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό για το σύνολο του κινητού (μουσική, φωτογραφίες, accounts, εφαρμογές)? Μήπως έχουμε άλλη εναλλακτική από την Smartec προς Μαρούσι μεριά? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :) μπορείς να πας Δηληγιάννη, Λεωφ. Κηφισίας 293, Κηφισιά Παράθεση HTC Diamond, HTC M4, HTC M7,LG G2, LG G3, LG G4, Sam S6, Sam S7, Sam S8, Sam S8+, Sam S9, Sam S9+, Sam Note 9, Sam S10 plus, Sam Note 10, Sam Note 10 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Σαν την Σμαρτεκ πουθενα. Ετη φωτος μπροστα απο ολους. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Καλημέρα σε όλους. Θα χρειαστεί το κινητό να πάει σε Smartec γιατί έχω ένα θέμα με την επαφή που (δεν) κάνει ο φορτιστής με αποτέλεσμα να μην φορτίζει εύκολα το κινητό. Μου ζήτησαν να το κάνω backup πριν τους το πάω. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό για το σύνολο του κινητού (μουσική, φωτογραφίες, accounts, εφαρμογές)? Μήπως έχουμε άλλη εναλλακτική από την Smartec προς Μαρούσι μεριά? Ευχαριστώ για το χρόνο σας :) Smart Switch από τη Samsung. Κάνει πλήρες backup στην κάρτα sd (προφανώς πρέπει να έχει επαρκή χώρο) και στη συνέχεια το επαναφέρεις μετά το reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Μετά το s10 plus σκέφτεστε κάποιο άλλο;; για s20 μέχρι στιγμής δεν το πολύ ψήνω... Λόγω dslr λέω ναμην αλλάξω συσκευή... ΑΛΛΑ αν έβρισκα τρόπο για το πρώτο fold σε πιο φυσιολογική τιμή με κάνα - ΦΠΑ κ κάνα κουπόνι.. Είναι το μέλλον... Κ για note 10 pro θα το σκεφτόμουν ως παλιός notakias με ενδιαφέρει το πενάκι γιατί επεξεργαζομαι εκεί όλες τις φώτο μ. Αλλά σαν συσκευή το 10αρι νιώθω ότι είναι υπερπλήρες με audio jack καλή μπαταρία . Δυνατές κάμερες κ δυνατή οθόνη.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Μετά το s10 plus σκέφτεστε κάποιο άλλο;; για s20 μέχρι στιγμής δεν το πολύ ψήνω... Λόγω dslr λέω ναμην αλλάξω συσκευή... ΑΛΛΑ αν έβρισκα τρόπο για το πρώτο fold σε πιο φυσιολογική τιμή με κάνα - ΦΠΑ κ κάνα κουπόνι.. Είναι το μέλλον... Κ για note 10 pro θα το σκεφτόμουν ως παλιός notakias με ενδιαφέρει το πενάκι γιατί επεξεργαζομαι εκεί όλες τις φώτο μ. Αλλά σαν συσκευή το 10αρι νιώθω ότι είναι υπερπλήρες με audio jack καλή μπαταρία . Δυνατές κάμερες κ δυνατή οθόνη.. Αν και η συγκεκριμένη συζήτηση αναμένεται να πάρει Φωτιά το επόμενο διάστημα.... Μεχρι τώρα για το s20 με βάση τα όσα έχουν βγει.... τα βασικά θέματα είναι οτι για να πας από s10+ στο κορυφαίο S20 ultra.... Θες χέρια μπασκετμπολιστα Τσέπη Βιομηχανου Αλλιώς συμβιβαζεσαι με το S20+ Πάει να ξεφύγει φέτος το πράμα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Ταπεινη μου αποψη οτι δεν αξιζει η μεταβαση στα S20 εκτος και αν εισαι tech freak η εχεις μεγαλη τσεπη (και σε χρημα και σε χωρο για να χωραει). Αν την εκανα θα την εκανα του χρονου και με το απλο S20. Αν και η λογικη λεει απο τη στιγμη που τα S10 θα αναβαθμιστουν και του χρονου θα πηγαινα στο S30 οταν πεσει η τιμη του.. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Παιδες η μονη ουσιαστικη αναβαθμιση ειναι το s20 ultra... αν αντεχει καποιος κοστος, μεγεθος, ελλειψεις, το παιρνει. Εγω θα παιξω αναμεσα σε αυτο και σε Ρ30pro και αγορα καρτας μνημης πια να μεινω εκει κανα χρονο ή αν βγαλει η σονυ κανα μικρο σαν το 5αρι με μεγαλυτερο αισθητηρα. Αρκετα ξεφυγε το πραγμα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Μόνο το s20 ultra θα αξίζει όπως είπατε και εσείς. Αλλά στα 1300 και βάλε που λένε ,είναι πάρα πολλά. Μόνο αν πάρουν πίσω το s10plus κανα 400αρι και μας βγει φτηνότερα. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanello Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Εγω να πω την αμαρτια μου αν αλλαξω με βλεπω για xiaomi mi10 pro Μην βαρατε ε?? Χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 (edited) Μόνο το s20 ultra θα αξίζει όπως είπατε και εσείς. Αλλά στα 1300 και βάλε που λένε ,είναι πάρα πολλά. Μόνο αν πάρουν πίσω το s10plus κανα 400αρι και μας βγει φτηνότερα. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Oταν στο skroutz εχει 650€ με 400€ το σκοτωνεις....δεν συμφερει .... χιλιες φορες καλυτερα πωληση με αγγελια... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδες η μονη ουσιαστικη αναβαθμιση ειναι το s20 ultra... αν αντεχει καποιος κοστος, μεγεθος, ελλειψεις, το παιρνει. Εγω θα παιξω αναμεσα σε αυτο και σε Ρ30pro και αγορα καρτας μνημης πια να μεινω εκει κανα χρονο ή αν βγαλει η σονυ κανα μικρο σαν το 5αρι με μεγαλυτερο αισθητηρα. Αρκετα ξεφυγε το πραγμα η λογικη πουλαω τα παλιο και με ενα συμπληρωμα παω στο επομενο χανεται /χαθηκε πλεον... το συμπληρωματικο ποσο τεινει να ειναι ισοποσο ναυαρχιδας.... επισης θα ειναι ολιγο αλητεια απο Samsung αν δεν βγαλει τελικα S20 ultra 4G για Ευρωπη....χωρις δικτυα!!! καπελο 100-150€ χωρις κανενα λογο.... απ την αλλη το fold θα παιξειστα 1500€+!!!!! η αλλαγη στο χρονο θα ειναι υπερβολη πλεον!!! Edited January 24, 2020 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Oταν στο skroutz εχει 650€ με 400€ το σκοτωνεις....δεν συμφερει .... χιλιες φορες καλυτερα πωληση με αγγελια... ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η λογικη πουλαω τα παλιο και με ενα συμπληρωμα παω στο επομενο χανεται /χαθηκε πλεον... το συμπληρωματικο ποσο τεινει να ειναι ισοποσο ναυαρχιδας.... επισης θα ειναι ολιγο αλητεια απο Samsung αν δεν βγαλει τελικα S20 ultra 4G για Ευρωπη....χωρις δικτυα!!! καπελο 100-150€ χωρις κανενα λογο.... απ την αλλη το fold θα παιξειστα 1500€+!!!!! η αλλαγη στο χρονο θα ειναι υπερβολη πλεον!!! Μα αυτό λέω ότι το Ultra που αξίζει έχει τεράστιο κόστος... Οπότε το παίρνεις μόνο αν τα έχεις... Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Εννοειται..... Και το ultra με "καπελο" ...άχρηστο.... Απο φέτος δυστυχως αλλάζει ταχύτητα το "παιχνιδι".... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 ..........:up: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κανονικα παιρνουν και τα exynos και οχι δηθεν οτι δεν υποστηριζεται απο το chip αλλα ειναι αποφαση της samsung να δινει εμφαση ο κοσμος στο ιντερνετικο. Με ρουτ γινεται με τα καταλληλα αρχεια. Η Samsung το κλειδωνει μεσο ενος αρχειoυ που λεγεται service-RIL στο system. ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- . Καλησπερα πως το ξεκλειδωνουμε τοτε ; Πως βρισκουμαι το καταλληλο αρχειο ωστε να το περασουμε για να εχουμε και εμεις ραδιο φμ ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2020 Καλός καλοςςςς Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποσο πλουσιος παιξει να εισαι ρε φιλε και αγορασες ολη την συλλογη με τα αξεσουαρ της ; Θα περνεις σιγουρα πανω απο 1500 τον μηνα ε ; Οπως και να χει καλοριζικα. Παρε και το ταβλετ s6 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) Που το ξέθαψες αυτό;; Μπα μακάρι να έπαιρνα.... Δόξα τω Θεω δεν έχω παράπονο.. Τα buds ήταν δώρο της σαμι παρότι κάποιοι τότε δεν με πίστευαν ότι δέχτηκε να μ τα δώσουν ενώ δεν είχα κάνει προπαραγγελια... .. Το κινητό με δόσεις... Αφου πούλησα το s9plus κ με μείωση φόρου κ με εκπτωτικο κουπόνι Γερμανού.. Τώρα τα ρίχνω σε φωτογραφική κ σε φακούς... Μάλλον τρολαρες για το οικονομικό αααν έχεις όλες αυτές τις συσκευές στην κατοχή σου οπότε εσύ πρέπει να παίρνεις 3000 το μήνα... Κ μακάρι να παίρνεις κ να τα χαίρεσαι Edited January 27, 2020 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Που το ξέθαψες αυτό;; Μπα μακάρι να έπαιρνα.... Δόξα τω Θεω δεν έχω παράπονο.. Τα buds ήταν δώρο της σαμι παρότι κάποιοι τότε δεν με πίστευαν ότι δέχτηκε να μ τα δώσουν ενώ δεν είχα κάνει προπαραγγελια... .. Το κινητό με δόσεις... Αφου πούλησα το s9plus κ με μείωση φόρου κ με εκπτωτικο κουπόνι Γερμανού.. Τώρα τα ρίχνω σε φωτογραφική κ σε φακούς... Μάλλον τρολαρες για το οικονομικό αααν έχεις όλες αυτές τις συσκευές στην κατοχή σου οπότε εσύ πρέπει να παίρνεις 3000 το μήνα... Κ μακάρι να παίρνεις κ να τα χαίρεσαι Καλημερα φιλε μου εγω εχω 3 συμβολαια οποτε τις τρεις που εχω τις πηρα με συμβολαια και πληρωνω καθε μηνα ενα ορισμενο ποσο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo600 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Καλημέρα μόλις ρυθμίσα το νεο μου s10... εντάξει ήξερα πως θα έχει πολυ ωραια μαυρα χρώματα αλλα παρα είναι σκοτεινα σ μερικά σημεία,προέρχομαι απο note 8 με super amoled επισης . Πχ βλέποντας μια ταινία σε φουλ φωτεινότητα ενα πρόσωπο σε σκια δε φαίνεται σχεδόν καθόλου..Είναι δικη μου εντύπωση ή το έχει κανείς άλλος αυτο το "πρόβλημά "; ολα τα υπόλοιπά απ οτι έχω δει στα πρώτα λεπτά τουλάχιστον Είναι ταχύτητατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frankk Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Πια εφαρμογή μπορεί να μου δείξει πόσο υγεία έχω σε μπαταρία..;; Η αν γίνεται μέσο κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Πια εφαρμογή μπορεί να μου δείξει πόσο υγεία έχω σε μπαταρία..;; Η αν γίνεται μέσο κινητού...AccuBattery. Ο,τι καλύτερο στο είδος. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ηλθε και σε μενα η αναβαθμιση,εκδοση Greece (EUR)... Για να δουμε... Θα φτιάξει πραγματικά το wi fi? ****** Ήρθε ****** Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Υπέροχο είναι πρώτη φορά γυρίζω το κινητό και το χαζεύω στην πλάτη Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλιμονο μαργαριτα να μην το χαζευεις ετσι ωραιο κοσμιμα που ειναι εδωσες και 1000 ευρω για να το αποκτησεις. Ετσι χαζευα και εγω το S5 μου το πρωτο μου επισημο Samsung της σειρας S τον Μαιο του 2016. Καθως μετα απεκτησα ολα τα S. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 (edited) https://www.sammobile.com/2019/03/09/4-months-youtube-premium-free-galaxy-s10/ https://www.samsung.com/us/mobile/galaxy-s10/offers/spotify/ Edited January 27, 2020 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kifinas Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Και το S9 ήταν κόσμημα στο πίσω μέρος και το χαζεύα από πίσω. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 https://www.sammobile.com/2019/03/09/4-months-youtube-premium-free-galaxy-s10/Έχουν περάσει μόνο 11 μήνες... Sent from my SM-G975F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Έχουν περάσει μόνο 11 μήνες... Sent from my SM-G975F using Tapatalk Καλησπερα το εκανα σημερα με το δικο μου account αυτο που εχω στο s10 μου και δουλευε. Παλια δεν το εκανα τωρα ομως το εκανα και οντως δουλευει εχω premium youtube. Ο λογος που εβαλα το Link ειναι για να δειξω οτι οντως δουλευει ακομα και μετα απο 11 μηνες για οποιο θελει να κανει την συνδρομη μπορει. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts