corolla001975 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 εχεις κανεις θεμα με το fb δεν μου εμφανιζει τις ειδιποιησεις στο εικονιδια παιδια το κανει και σε κανεναν αλλον ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoskontop Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Καλησπέρα σας, ξέρει να μου πει κανείς γιατί το Google ενώ το έχω στην αδράνεια τρέχει συνέχεια στο παρασκήνιο;και επίσης οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με κίτρινα φώτα σε κάποιο άνθρωπο ή ζωο βγαίνουν κάπως μέτριες να το πω;εκτός και αν κάνω εγώ κάτι λάθος...αντίθετα σε λευκό φως βγαίνουν καλύτερα..έχετε το ai ανοιχτό εσείς όταν θέλετε να βγάλετε κάποιον σε κλειστό χώρο με κίτρινα ελαφριά φώτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλημερα μου ηρθε και σε εμενα EUR Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλημέρα καλή εβδομάδα. Όντως ήρθε και σε "ελληνικό" από τη wind. Για να δούμε... Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλημέρα.Ναι ήρθε και σε εμένα CSC:EUR αγορασμένο απο Πλαίσιο.Τι λέτε παιδιά να κάνω Hard reset όπως είναι στην έκδοση android 9 και μετά να την κατεβάσω την έκδοση android 10;Τι είναι καλύτερο να κάνω επειδή είναι major update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookieman Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 (edited) Πιο ωραία στο μάτι. Το πρώτο κόλλημα που βλέπω είναι ότι στο dark mode παραμορφώνει την εικόνα που έχεις ορίσει τόσο στην αρχική οθόνη όσο και στην οθόνη κλειδώματος. Την δείχνει σαν να έχεις βάλει φίλτρο μπλε οθόνης. Μόλις βγεις από τη σκουρόχρωμη λειτουργία, επανέρχεται κανονικά. Edit: Άκυρο είναι θέμα ρύθμισης να στο εμφανίζει έτσι. Όταν το κλείνεις, είναι μια χαρά. Edited December 9, 2019 by cookieman Παράθεση Ο διάλογος μεταξύ ετεροφρόνων είναι αδύνατος και μεταξύ ομοδόξων περιττός.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RealMakka Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Σήμερα έσπασα και το 3ο τζαμακι που δοκιμάζω στο s10+.. Σε κανένα δεν λειτουργούσε το αποτύπωμα.. Να πάω στο belkin; είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλημέρα.Ναι ήρθε και σε εμένα CSC:EUR αγορασμένο απο Πλαίσιο.Τι λέτε παιδιά να κάνω Hard reset όπως είναι στην έκδοση android 9 και μετά να την κατεβάσω την έκδοση android 10;Τι είναι καλύτερο να κάνω επειδή είναι major update. Εγώ παραδοσιακά, σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, κάνω hard reset στην προηγούμενη, περνάω με Odin την επόμενη και ξανά Hard reset μετά το πέρασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Σήμερα έσπασα και το 3ο τζαμακι που δοκιμάζω στο s10+.. Σε κανένα δεν λειτουργούσε το αποτύπωμα.. Να πάω στο belkin; είστε ευχαριστημένοι; Μια από τις επιλογές,, πρέπει το δάκτυλο- οθόνη να είναι καθαρά, σε μένα με την 2 φορά, πάντως μπαίνω τράπεζα.., ενώ το dome πεταμένα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει τίποτα απο το nicelock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Μετά την αναβάθμιση δεν δουλεύει τίποτα απο το nicelock... Ναι τίποτα δεν δουλεύει πρέπει να πάρουν update για να υποστηρίζουν το android 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Ερχετε... Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Το πιο βασικο απ ολα βρε παιδια. Η μπαταρια στο android 10 πως πηγαινει; Εγω εχω s10 plus αλλα γενικα σε ολη τη σειρα ρωταω σε σχεση με την 9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Το πιο βασικο απ ολα βρε παιδια. Η μπαταρια στο android 10 πως πηγαινει; Εγω εχω s10 plus αλλα γενικα σε ολη τη σειρα ρωταω σε σχεση με την 9.Με καθαρή εγκατάσταση και με την ίδια χρήση ακριβώς, Εγώ βλέπω ένα 15-20% παραπάνω μπαταρία. Από 05.00 που το βγάζω από την φόρτιση και φεύγω, έως 17.00 που είμαι συνέχεια με 4g και όλα ανοιχτά (καθόλου σύνδεση με wifi), εκεί που μου έμενε περίπου 30% τώρα πλέον έχω ένα 45-50% μπαταρία. Πραγματικά πλέον έχω τη σιγουριά ότι δεν θα χρειαστώ φόρτιση στη διάρκεια αυτών των ωρών και με βγάζει άνετα μέχρι το βράδυ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μην χαλάσει σε κάποιο άλλο update. Σημ: αναφέρομαι στο s10 Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosxania Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 καλησπέρα! τα megapixel απο που τα αλλάζω στην φωτογραφική μηχανή;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι εγώ έχω ψάξει αλλά δεν έχω βρει τίποτα,αναλογία 16:9 το έχω εγώ. Μάλλον ανάλογα με την αναλογία είναι και τα pixel,αν ξέρει κάποιος καλύτερα ας μας πει... Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 καλησπερα πως παμε ασφαλη λειτουργια,μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να τη βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 καλησπερα πως παμε ασφαλη λειτουργια,μετα την αναβαθμιση δεν μπορω να τη βρωΠατώντας το κουμπί power στα δεξιά, εμφανίζετε το μενού για "απενεργοποίηση " και "επανεκκινηση". Εκεί πατώντας παρατεταμένα την ένδειξη "απενεργοποίηση " θα σου εμφανίσει την επιλογή "ασφαλή λειτουργία ". Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Χρησιμοποιησε κανεις τo Holey Light στην Android 10; Γιατι εμενα κολλαει στο step που θελει pairing bluetooth device και δε συνεχιζει στο επομενο βημα παρ ολο που το συνδεσα σε ενα redmi. Εκανα reboot reinstall αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz1 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ρε παιδια στα θέματα μετα την αναβάθμιση στο android 10 έχετε παρατηρήσει αν έχει πολύ λιγότερα θεματα χωρις πληρωμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ρε παιδια στα θέματα μετα την αναβάθμιση στο android 10 έχετε παρατηρήσει αν έχει πολύ λιγότερα θεματα χωρις πληρωμή; Έχει καιρό που έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν. Δε νομίζω ότι φταίει η 10άρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Ρε παιδια στα θέματα μετα την αναβάθμιση στο android 10 έχετε παρατηρήσει αν έχει πολύ λιγότερα θεματα χωρις πληρωμή; Ναι όντος έχεις δίκιο πριν κάνα χρόνο ήθελε να τα βγάλει τελείως τα δωρεάν και με τα παράπονα το πίρε πίσω μάλλον πάει να το ξανά κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chistianopap Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Καλησπέρα, μετα την αναβάθμιση πρέπει να γίνει hard reset και μετά στήσιμο από την αρχή η περνάμε τις ρυθμίσεις από αντίγραφο ασφαλείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Καλησπέρα, μετα την αναβάθμιση πρέπει να γίνει hard reset και μετά στήσιμο από την αρχή η περνάμε τις ρυθμίσεις από αντίγραφο ασφαλείας; Δεν είναι υποχρεωτικό. Απλώς θεωρείται ότι "κάθεται" καλύτερα η καθαρή εγκατάσταση με hard reset πριν και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Μπορει καποιος να μου γιατι δεν το βρισκω πως αλλαζουμε στις επαφες στον τηλεφωνικο καταλογο να φσινετε πρωτα το επιθετο κ μετα το ονομα;κατεβασα την 10 κ μου αλλαξε την εμφανιση των επαφων... Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. December 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2019 Πήγαινε στην εφαρμογή των επαφών πάτα πάνω στις τρεις γραμμές και μετά στις ρυθμίσεις εκεί είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts