akalos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Δηλ εσύ που το πήρες χωρίς φπα δεν θα τον πληρώσουμε όλοι εμείς με άλλο τρόπο? Ποια η διαφορά αν κάνω και γω το ίδιο σαν ιδιώτης και αγοράσω από Σκρουτζ που όπως λες δεν αποδίδουν τον ΦΠΑ? Σε αυτό μόνο απάντησε και τι στον κόσμο...lol AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Edited June 12, 2019 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Όποιος αγοράζει κινητό χωρίς ΦΠΑ βάσει του σχετικού νόμου, δεν πληρώνει γενικά το ΦΠΑ ποτέ; Είχα την εντύπωση ότι το πληρώνει ο ίδιος σε 2ο χρόνο, αντί να το πληρώσει κατά την αγορά στην τιμή της συσκευής. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 [/color]Εθισμος το one ui. Ενα 24ωρο αντεξα με το oneplus 7 pro. Κι ενω αναγνωρισα (για τα δικα μου δεδομενα) την τεχνικη ανωτεροτητα του oneplus 7 pro, η "επιγευση" στο τελος της ημερας απο τη χρηση των oneplus 7 pro, s10+ γερνει υπερ του δευτερου. Οπερ κι εγενετο να καταστω κατοχος για 3η φορα του s10+ (ελλειψει note 10 - ειναι ακομα 3 μηνες μακρια το ατιμο)... Πισω στο κορεατικο μαντρι, once again... Στα του κινητου. Αυτη τη φορα εχω εκδοση COS (απο cosmote). Με δικτυο vodafone, δεν ειναι ενεργη η ρυθμιση wifi calling. Αραγε, μπορω να αποφυγω το να φλασαρω EUR ή VOD rom, αν βαλω μια cosmote sim (με ενεργη την υπηρεσια) στο κινητο - εχω τύχη να ενεργοποιηθει η σχετικη ρυθμιση ή παω καρφι για odin? Γνωριζει κανεις?Γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα διαβάσω ακριβώς αυτά από σένα Βαγγέλη; Τελικά το one ui και όλα τα επιπλέον καλούδια της συσκευής δεν μπορούν να αντικατασταθουν από κανένα άλλο smartphone. Βέβαια θα ήθελα και μια μεγαλύτερη ανάλυση από σένα side by side,να καταλάβω αν καλώς επέλεξα να παραμείνω στη Samsung. Στα του WiFi calling εγώ το έχω ενεργοποιήσει και σε κόσμο και σε βοντα μιας και έχω ταυτόχρονα 2 Κάρτες, με λογισμικό eur. Πριν μπεις σε διαδικασία odin κάνε ένα τηλέφωνο στην βοντα να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσία. Πιστεύω θα παίξει κατευθείαν. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 [/color]Γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα διαβάσω ακριβώς αυτά από σένα Βαγγέλη; Τελικά το one ui και όλα τα επιπλέον καλούδια της συσκευής δεν μπορούν να αντικατασταθουν από κανένα άλλο smartphone. Βέβαια θα ήθελα και μια μεγαλύτερη ανάλυση από σένα side by side,να καταλάβω αν καλώς επέλεξα να παραμείνω στη Samsung. Στα του WiFi calling εγώ το έχω ενεργοποιήσει και σε κόσμο και σε βοντα μιας και έχω ταυτόχρονα 2 Κάρτες, με λογισμικό eur. Πριν μπεις σε διαδικασία odin κάνε ένα τηλέφωνο στην βοντα να σου ενεργοποιησουν την υπηρεσία. Πιστεύω θα παίξει κατευθείαν. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Λάζαρε έχω ενεργή την υπηρεσία, αλλά το cos rom της συσκευής μου κόβει το σχετικό διακόπτη. Για τα υπόλοιπα στα είχα γράψει και στο ανάλογο νημα. Είχε πολύ σύντομη ημερομηνία λήξης η κτήση του κινητού αυτού. Απαγορευτικά μέγεθος και βάρος μέσα στο κατακαλοκαιρο, ενώ δε μου έδωσε ποτέ το feeling του personal device, που μου δίνει το s10+ Θα παραθέσω συν και πλην των 2 συσκευών, γιατί θεωρώ ότι η oneplus φέτος έδωσε καταπληκτική συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καταρχήν να μιλάμε με σωστά νούμερα γιατί δίνουμε λάθος εντυπώσεις. Το κινητό έχει (αν μιλάς για s10+) έχει 1039 και όχι 1100. Άρα δεν είναι 300 από την τσέπη μου. Φέτος μάλιστα έδωσα 400 το παλιό. Πήρα S10, κουπόνι 150 ευρώ, μείον φπα (τιμολόγιο) μου βγήκε 236 ευρώ και άμα βάλουμε και galaxy buds (δώρο) αξίας 120-130 ευρώ ... Επίσης οι αλυσίδες μπορείς να λες πως με γδέρνουν αλλά τα σκρουτζομάγαζα γδέρνουν το κράτος και μετά αυτό γδέρνει εμένα για να του βγουν οι αριθμοί! Άρα πάλι θα τα δώσεις με άλλο τρόπο (που είπαμε η διαφορά είναι σχεδόν μηδαμινή για τους πρώτους 2 μήνες). Επίσης στην εξίσωση έβαλες skroutz και τιμολόγιο μαζί ... που για αυτό τον λόγο ανοίχτηκε αυτή η συζήτηση. Τέλος δουλεύω στο χονδρικό εμπόριο πολλά χρόνια και γνωρίζω πως δουλεύουν οι αντιπροσωπίες και τι κανόνες επιβάλουν (σε όλους τους κλάδους). Ακόμα και να σε κόψουν μπορούν αν σκοτώνεις τιμές. Αν νομίζεις πως οι αλυσίδες αγοράζουν με 500 και πουλάνε με 1000 κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Τα περιθώρια κέρδους είναι μικρά σε αυτά τα είδη. Δεν είμαι στον κλάδο της τεχνολογίας προς αποφυγή παρεξηγήσεων. κοιτα να δεις, εσυ μπηκες σε αυτη τη διαδικασια day πριν one και καλα εκανες, αλλα μιλας για τη μια περιπτωση που ασχοληθηκες να κανεις προπαραγγελια και να πουλησεις και το δωρο κλπ... Επειδη ομως η αγορα κινητου και η αναγκη μας για αγορα δεν ειναι 10 μερες μονο πριν την κυκλοφορια νεας συσκευης, δε μπορει αυτο που ειναι η εξαιρεση να μου το λες ως παραδειγμα. Να μου ελεγες οτι κανουν μονιμα καλες προσφορες κλπ οι αλυσιδες οκ. Επιπλεον, λες οτι οι αλυσιδες αποδιδουν τους φορους πχ στο ακεραιο ενω τα σκρουτζομαγαζα οχι. Επειδη και εγω εχω εργαστει σε λογιστηρια μεγαλων εταιρειων, απλα θα σου πω οτι εχουν αλλους τροπους να φοροδιαφευγουν ή να φοροαποφευγουν...το οτι δεν το βλεπεις δε σημαινει οτι δε γινεται. Οποτε ναι αν θες να μιλαμε εξω απο τα δοντια, ολοι αυτο κοιτανε και το κανουν λιγοτερο ή περισσοτερο. Και επειδη αυτη την ηθικολαγνεια την βλεπω πολυ εντονη εδω μεσα, απο ποτε ξαφνικα γιναμε οι ελληνες τυπικοι και ευσεβεις φορολογουμενοι? το εχετε και το λετε τοσο καιρο, αλλα αν πατε σε καναν γιατρο και σας πει 100 ευρω η επισκεψη ή 70 χωρις αποδειξη πχ ή κανα χειρουργειο 3000 χωρις αποδειξη ή 4000 με αποδειξη τοτε ολοι ζητατε να πληρωσετε λιγοτερο, εγω τουλαχιστον δεν εχω συναντησει καποιον που να θελει να πληρωσει τα πολλα... Μακαρι να ηταν ολοι σωστοι, να πληρωναμε ολοι αυτο που μας αναλογει αλλα δε συμβαινει ουτε στο 10%..γιαυτο και φτασαμε ως εδω εν μερει..Ειναι πολυ μεγαλη η κουβεντα και δεν υπαρχει λογος να την ανοιξουμε, αλλα επειδη εχω λογιστικο γραφειο και επειδη εχω δουλεψει σε αρκετα μεγαλα, στους 1000, ουτε ο 1 δεν ηθελε να πληρωνει αυτα που του αναλογουσαν, εδω και 15 χρονια που ασχολουμαι, απλα ξαφνικα εδω μεσα επειδη καποιοι θελατε τιμολογιο απο σκρουτζ day 1 χωρις δυσκολιες θυμηθηκατε (δεν λεω για σενα προσωπικα...) οτι φταινε τα κακα σκρουτζομαγαζα και οχι οι αλυσιδες. Τελος θα σου πω ενα ασχετο παραδειγμα, πριν εμφανιστουν αυτα, οι αλυσιδες δεν εκαναν ουτε μια προσφορα οπως αυτες που γινονται τα τελευταια 2-3 χρονια, δεν εκαναν καμια εκπτωση και οι τιμες ηταν στο θεο ειδικα σε σχεση με εξωτερικο. Ομοιως στα σουπερ μαρκετ, πριν ερθουν στην Ελλαδα κατι lidl κλπ που κατα τα αλλα τα βριζουμε, οι τιμες ηταν 2 φορες πανω σε πολλα προιοντα.... και πιστεψε με, πληρωναν ελαχιστους φορους οι μεγαλοι....ειτε αποκρυπτοντας τα κερδη, ειτε απλα ριχνοντας κανονια....αρα ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι με τα σκρουτζομαγαζα, μακαρι να γινουμε στο 90% νομιμοι ολοι αλλα δεν εχουμε αυτη την παιδεια και θα αργησουμε να την αποκτησουμε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Όποιος αγοράζει κινητό χωρίς ΦΠΑ βάσει του σχετικού νόμου, δεν πληρώνει γενικά το ΦΠΑ ποτέ; Είχα την εντύπωση ότι το πληρώνει ο ίδιος σε 2ο χρόνο, αντί να το πληρώσει κατά την αγορά στην τιμή της συσκευής. Sent from my SM-G970F Αν τον πληρώνει σε δεύτερο χρόνο προς τι η τελική τιμη άραγε ....για εξυπνάδα και μόνο??? Η μήπως δεν τον πληρώνει και άρα είναι τελική τιμή τελικά,μπαζει λίγο το post του Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες ....ο νοων νοειτω AOSiP PIE>REDMI NOTE 5 PRO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Η θήκη σε εμενα βλέπω το καπάκι πως ανοίγει αν γυρίσεις το κινητό θα ήθελα να είχε κάνα μικρό μαγνητακι εκεί. Οπότε δεν ξέρω αν πέσει με τη μούρη αν προστάτευεται όπως λέει ο wolf. Μην σε απασχολεί το μαγνητάκι και η επαφή που έχει το πορτάκι πάνω στο κινητό. Ούτε και η γνήσια S-View Cover που είχα στο S7 Edge δεν είχε μαγνητάκι... αλλά να είναι καλά! Με γλύτωσε από μερικές πτώσεις από τραπέζι και με έβγαλε ασπροπρόσωπο. Όσο για την Led View Cover, όπως βλέπεις, προστατεύει αρκετά καλά το πίσω μέρος και τα πλαινά της συσκευής. Από πτώση είναι λιγάκι δύσκολο να σκάσει με ανοιχτό πορτάκι με με την οθόνη στο έδαφος. Δεν είναι νόμος βέβαια αυτό, αλλά το θεωρώ λιγάκι πρακτικά δύσκολο. Δεν θεωρώ κακή ιδέα να προσαρμόσεις και ένα tempered glass για έξτρα προστασία, αλλά φοβάμαι ότι θα έχεις προβλήματα με το κλείσιμο στο πορτάκι της θήκης και ίσως να μην στέκεται καλά όταν θα το έχεις κλειστό. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Έχω εδώ κ λίγο καιρό τζαμακι. Όλα οκ τη συνηθίζω και μαρεσει... Είδα ότι στην ίδια θήκη στο s9 plus έχει κ χρώματα μπροστά να τα αλλάζεις. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Εγώ που το πήρα χωρίς ΦΠΑ Δεν παρανομώ, και να αγοραζα με ΦΠΑ θα το περνούσα στα βιβλία μου οπότε για μένα είναι το ίδιο. Οταν αγοραζεις γενικα με τιμολογιο αγοραζεις και φπα οπου αυτο αφαιρειται απο το συνολικο φπα που εχει να πληρωσει η επιχειρηση καθε τελος του μηνα, αρα το ότι το πήρα χωρίς ΦΠΑ εμένα δεν μου λέει κάτι. Εμενα με ενδιαφέρει να είναι με τιμολογιο. Δεν αγοραζω με αφμ του θειου μου ή φιλου μου. Όσοι δεν έχετε ιδέα από βιβλία και ΦΠΑ μην σχολιάζετε παρακαλώ τέτοια θέματα. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κράτος έβγαλε τον νόμο για τον ΦΠΑ γιατί για αυτούς δεν έχει καμία διαφορά. Και να αγόραζες με με τιμολόγιο με φπα όπως παλιά ναι μεν πλήρωνες σε πρωτο χρονο αλλά το αφαιρουρες- συμψηφιζες στα βιβλια σου και το αφαιρουσες απο εκει. Αυτη ειναι και η ενοια του τιμολογιου γενικα απο τα αρχαια χρονια. Οπότε σου απάντησα σε αυτό που ήθελες και τίποτα άλλο όπως λες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Παντως χθες εκανα παραγγελια ενα s10 για τη γυναικα μου και μου απαντησε σημερα οτι σε 4-7 εργασιμες θα μου δωσουν εγκριση εφοσον τα εγγραφα ειναι οκ. Μενει να δουμε αν οι 7 θα γινουν 27.. προσωπικα αν ειναι να περιμενω 5-10 μερες το θεωρω μικρο προβλημα απο το να το πληρωνα το κινητο με καπελο 400 ευρω (650 εχει εκει αρχικη το plus) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 ΦΠΑ Γερμανίας 19% Ελλάδα 24% Αυτό μεταφράζετε σε καθαρές αξίες σε Γερμανία 797 ευρώ και Ελλάδα 837 ευρώ ... από 100ρικο τελικά η διαφορά είναι μόλις 40 ευρώ! Αυτο μεταφραζεται στο οτι ο Ελληνας που εχει κατωτερο μισθο απο τον Γερμανο,περαν του παραπανω ΦΠΑ πληρωνει ακριβοτερα το ιδιο προιον. Γιαυτο λεω ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε και ας αγορασει ο καθενας απο οπου θελει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Έχω εδώ κ λίγο καιρό τζαμακι. Όλα οκ τη συνηθίζω και μαρεσει... Είδα ότι στην ίδια θήκη στο s9 plus έχει κ χρώματα μπροστά να τα αλλάζεις. Είναι μόνο για το S9, δυστυχώς. Στο S10 αφαίρεσαν αυτή την λειτουργία. Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Παντως χθες εκανα παραγγελια ενα s10 για τη γυναικα μου και μου απαντησε σημερα οτι σε 4-7 εργασιμες θα μου δωσουν εγκριση εφοσον τα εγγραφα ειναι οκ. Μενει να δουμε αν οι 7 θα γινουν 27.. προσωπικα αν ειναι να περιμενω 5-10 μερες το θεωρω μικρο προβλημα απο το να το πληρωνα το κινητο με καπελο 400 ευρω (650 εχει εκει αρχικη το plus)Νίκο μιας και η φιλοσοφία του φόρουμ είναι η βοήθεια προς όλους και οι συμβουλές θα πρότεινα όταν τελειώσεις με την αγορά αλλά και άλλα μελοι που θα κάνουν αγορά από οποιοδήποτε κατάστημα να αναφέρουν τη συμπεριφορά του καταστήματος, αν ήταν εύκολη η επικοινωνία με το κατάστημα, κατάσταση συσκευασίας, αν τελικά κόπηκε τιμολόγιο και πόσο εύκολη η δύσκολη ήταν η διαδικασία κτλ. Σαν διαχειριστής που είσαι προτείνω να αναφέρεις και να επιτρέπονται όλες η παραπάνω διευκρινήσεις στο φόρουμ. Ονομαστικά και το κατάστημα. Το θεωρώ πολύ σωστό και πρέπει να γίνετε χωρίς να θεωρείται διαφήμιση. Όπως γίνεται και σε πολλά άλλα φόρουμ με καταστήματα είτε σε θέματα τεχνολογίας είτε όχι. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Νίκο μιας και η φιλοσοφία του φόρουμ είναι η βοήθεια προς όλους και οι συμβουλές θα πρότεινα όταν τελειώσεις με την αγορά αλλά και άλλα μελοι που θα κάνουν αγορά από οποιοδήποτε κατάστημα να αναφέρουν τη συμπεριφορά του καταστήματος, αν ήταν εύκολη η επικοινωνία με το κατάστημα, κατάσταση συσκευασίας, αν τελικά κόπηκε τιμολόγιο και πόσο εύκολη η δύσκολη ήταν η διαδικασία κτλ. Σαν διαχειριστής που είσαι προτείνω να αναφέρεις και να επιτρέπονται όλες η παραπάνω διευκρινήσεις στο φόρουμ. Ονομαστικά και το κατάστημα. Το θεωρώ πολύ σωστό και πρέπει να γίνετε χωρίς να θεωρείται διαφήμιση. Όπως γίνεται και σε πολλά άλλα φόρουμ με καταστήματα είτε σε θέματα τεχνολογίας είτε όχι. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Θα ενημερώσω για τη συνέχεια εννοείται, για μένα ο σκοπός του φόρουμ είναι να βοηθάμε με πληροφορίες ουσίας..όχι να τη λέμε σε κάποιον αν γλίτωσε 5 δραχμές. Από εκεί και πέρα, επειδή δεν ξέρω αν θα το φτάσω στο τέρμα γιατί δεν εινα σίγουρο ότι θα το παρω, θα σας πω πότε θα μου απαντήσουν και με το διαθεσιμότητα, και αν παραγγείλω τη συνέχεια.. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να κάνω αγορά αλλά το note 9 που της έχω δεν το αντέχει λόγω μεγέθους.. Και έκανα τα χαρτιά να δούμε. Έχω κάνει σε 3-4 μαγαζιά ώστε να έχω επιλογή μετά, αφού θέλανε τα ίδια, θα σας πω σε όλα μόλις λάβω απάντηση. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Το ένα ακουστικό απτά buds μου είναι νεκρό και δεν συνδέεται ούτε κάνει κάναν ήχο αλλά φορτίζει στη θήκη.. Μπαταρία έχουν.. Τα πρόσεχα πολύ.. Έτσι ξαφνικά σταμάτησε.. Επανεκκίνηση έκανα το κινητό.. Με βλέπω για σμαρτεκ σύντομα να τα στέλνω Συνδέθηκε τα άφησα μέσα στη θήκη για λίγο είχα πατήσει κ αποσύνδεση κ συνδέθηκαν... Πήρα την led samsung μαύρη που είναι σαν βιβλίο. Τα σπάει παιδιά . Όμορφη το τζάμι ίσως δεν το βγαλω. 36 ευρώ από 60 + που το έχουν οι μεγάλοι μάγκες..Κάνε επαναφορά στα ακουστικά και θα στρωσουν το έπαθα και εγώ σε μια φάση.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Ακούω αρκετή ώρα κάθε μέρα Spotify από το S10+ τ'οποίο streamάρω σ'ένα Sony XB40 bluetooth ηχείο. Πως στο καλό γίνεται να streamάρει μόνο τον ήχο από το Spotify και όχι ότι έρχεται από ειδοποιήσεις; Δοκίμασα με μία επιλογή που υπάρχει "separate app sound" αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει. Τι έγινε δε χρησιμοποιεί κανείς το μπλε δόντι για να στριμάρει μουσική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Τι έγινε δε χρησιμοποιεί κανείς το μπλε δόντι για να στριμάρει μουσική; Στο bluetooth στις 3 τελειες ,ρυθμισεις για προχωρημενους ,συγχρονισμος ηχων κλησεως, το απενεργοποιεις Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosn Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Να ρωτήσω κάτι, αν και φοβάμαι ότι ξέρω την απάντηση, υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορούμε να βλέπουμε τις εφαρμογές σε πλήρη οθόνη, κάτι σαν το YouTube ή θα πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή για να το κάνουμε; Με ενοχλεί να χάνω τόση οθόνη σε εφαρμογές ιδίως προβολής εικόνας και βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Πήγα σήμερα σε μεγάλη αλυσίδα να δω το s10 plus μου ήρθαν όλοι οι πωλητές και μου μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για την συσκευή ότι η μπαταρία του είναι χάλια το δακτυλικό αποτύπωμά δεν δουλεύει σωστά ακόμα και για την κάμερα μου μίλησαν με άσχημα λόγια βέβαια μου πρότειναν όλη συσκευή που και καλά είναι καλύτερη.... κρίμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Πήγα σήμερα σε μεγάλη αλυσίδα να δω το s10 plus μου ήρθαν όλοι οι πωλητές και μου μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για την συσκευή ότι η μπαταρία του είναι χάλια το δακτυλικό αποτύπωμά δεν δουλεύει σωστά ακόμα και για την κάμερα μου μίλησαν με άσχημα λόγια βέβαια μου πρότειναν όλη συσκευή που και καλά είναι καλύτερη.... κρίμα Αυτό είναι πάγια τακτική διαχρονικά.. Κάποτε ήταν τα apple, μετά τα samsung. Τώρα εινα η huawei.. Αυτή τους τα ακουμπάει.. Λογικά είναι όλα αυτά στα πλαίσια του εμπορίου Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Να ρωτήσω κάτι, αν και φοβάμαι ότι ξέρω την απάντηση, υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορούμε να βλέπουμε τις εφαρμογές σε πλήρη οθόνη, κάτι σαν το YouTube ή θα πρέπει να το υποστηρίζει η εφαρμογή για να το κάνουμε; Με ενοχλεί να χάνω τόση οθόνη σε εφαρμογές ιδίως προβολής εικόνας και βίντεο.Εμφάνιση - Γραμμή Πλοήγησης - Χειρονομίες πλήρους οθόνης. Αν έχω καταλάβει σωστά..Πήγα σήμερα σε μεγάλη αλυσίδα να δω το s10 plus μου ήρθαν όλοι οι πωλητές και μου μίλησαν με τα χειρότερα λόγια για την συσκευή ότι η μπαταρία του είναι χάλια το δακτυλικό αποτύπωμά δεν δουλεύει σωστά ακόμα και για την κάμερα μου μίλησαν με άσχημα λόγια βέβαια μου πρότειναν όλη συσκευή που και καλά είναι καλύτερη.... κρίμαΘα διαφωνήσω, ωστόσο ο καθένας έχει την άποψη του! Από περιέργεια, προώθησαν πολύ περισσότερο συσκευές Huawei; Edit: Με πρόλαβαν! Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panteliskr Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Ναι σωστά το p30 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Γελάνε και οι πέτρες έπρεπε να τους πεις.... The power of the S10 Plus be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Είναι λογικό. Κι εγώ αν βρισκόμουν στη θέση των εμπόρων με τα όσα συμβαίνουν με την εν λόγω εταιρεία και τον φόβο να μου μείνουν στοκ, το ίδιο θα έκανα. Πολύ δυνατές συσκευές ωστόσο και οι 2, η κάθε μία με τα δυνατά σημεία της. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Επειδή έχω δουλέψει το p30 pro το μόνο δυνατό του σημείο είναι ότι είναι καλύτερο σε extreme low light συνθήκες και ότι έχει λίγο καλύτερη μπαταρία, ένα 10 με 15% Α και ir blaster εάν μπορεί να θεωρηθεί συν, τπτ άλλο.. The power of the S10 Plus be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts