v@gelis Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Αν ισχύει αυτό Βαγγέλη πάω πάσο. Εφόσον υπάρχουν τέτοια καταστήματα καλό θα ήταν να αναφέρονται από τα έμπειρα μελοι του φόρουμ και για εμάς που δεν έχουμε τόσα πάρε δώσε αλλά και για άτομα που είναι επαρχία. Και κακός αν θεωρηθεί διαφήμιση, τα φόρουμ είναι για να βοηθάνε τον κόσμο Όσα καταστήματα έχω δει Βαγγέλη στις πρώτες θέσεις του skroutz Best είναι με προπληρωμή και χωρίς διαθεσιμότητα. Δώσε τα φώτα σου :D Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Ελα pm Λαζαρε, οι κανονες του φορουμ νομιζω δεν επιτρεπουν αναφορα, γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση. Παντως, ναι, για αυτα που επιλεγω σταθερα δεν απαιτεται προπληρωμη και σε 4-5 μερες με περιμενει στο καταστημα για εξοφληση και παραλαβη. Εχω γλυτωσει πραγματικα πολλα χρηματα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ελα pm Λαζαρε, οι κανονες του φορουμ νομιζω δεν επιτρεπουν αναφορα, γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση. Πως γινεται αυτο απο την στιγμη που υπαρχουν μεχρι και ξεχωριστα θεματα οσο αφορα την διαθεσιμοτητα για αγορα κινητων οπως πχ στα S10? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=475927 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptonakias13 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Παντως γενικα παρατηρειται μεγαλη πτωση τιμης αυτες τις μερες σε παγκοσμιο επιπεδο κυριως στον exynos, o Snap. ακομα καλα κραταει.. Το s9 plus περσι ηταν πιο ακριβο τετοια εποχη.. https://www.ebay.com/itm/192828272845 https://www.ebay.com/itm/192846270776 Edited June 7, 2019 by cryptonakias13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ε πλησιαζουμε σιγα σιγα στο launch του Note10 που θα βγει λενε σε διαφορετικα μοντελα,αρα δεν γινεται να κρατησουν για πολυ καιρο υψηλη τιμη τα S10,ειδικα αν το note10 θα φοραει και νεωτερο τσιπακι Exynos οπως λενε οι φημες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Ελα pm Λαζαρε, οι κανονες του φορουμ νομιζω δεν επιτρεπουν αναφορα, γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημιση. Παντως, ναι, για αυτα που επιλεγω σταθερα δεν απαιτεται προπληρωμη και σε 4-5 μερες με περιμενει στο καταστημα για εξοφληση και παραλαβη. Εχω γλυτωσει πραγματικα πολλα χρηματα... ;)Βαγγέλη σε ευχαριστώ. Αυτή τη στιγμή δεν έχω σκοπό για αλλαγή τηλεφώνου αλλά σίγουρα όταν έρθει η ώρα θα σε ενοχλήσω :D Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα? Δεν εχει σημασια αν καποιος σπαταλησει αρχικο κεφαλαιο 1000 ή 650, καθως η αποσβεση του θα ειναι δεδομενη (αλλο παλι και τουτο). Δηλαδη αν αυτος μετα απο 2 χρονια (οπως αναφερθηκε) θελησει να αλλαξει κινητο και το πουλησει (ή το χαρισει), το γεγονος οτι "πεταξε" 350 ευρω παραπανω ειναι ενα και το αυτο (!!!), διαφορετικα ονοματιζεται εμπορος. Κι αν η μαμα samsung δεν τον κοροϊδευε και δεν εκανε inflation στην τιμη, καθαρα για λογους πρεστιζ (βλεπε μηλια στην αντιπερα οχθη), τιμολογωντας ενα 30% κατω day1 (το fair σεναριο, δηλαδη, για ενα προϊον που θα "σκοτωσεις" τιμολογιακα στην κορυφωση της εμπορικης ζωης του), αυτο ειναι αδιαφορο. Μαλιστα. Αντε παμε στα του κινητου... Μα ρε φιλαρακι,ασχολεισαι με το ποση αξια εχασε μονο αν κανεις εμποριο. Ολοι οι υπολοιποι παιρνουν ο,τι μπορουν οταν μπορουν. Σε ολα τα προιοντα ισχυει αυτο. και εγω πηγα και πηρα αμαξι και εκανε 6 μηνες να ερθει. μολις ηρθε εβγαλε και το νεο μοντελο, πριν 10 χρονια αυτο το πραγμα. Την πατησα μια φορα γιατι απλα ηταν το 1ο μου αμαξι, το ηθελα και δεν ασχοληθηκα. μολις ειδα το νεο, στο επομενο εννοειται οτι ψαχτηκα πολυ περισσοτερο, και ποσο καιρο κυκλοφορουσε αυτο που ηθελα, και τι ερχεται κλπ. Τι να κανουμε ετσι ειναι η αγορα, επειδη δε σαρεσει εσενα, ουτε και εμενα πρεπει να λεμε δυστυχως που εχασε αξια? Απο τη στιγμη που πουλανε και στα 1000 ευρω, το ξερεις και παιζεις αναλογα. Ας πω 2 λόγια και εγώ. Αναφέρεστε αυτοί που έχουν παράπονα από τη τιμή της συσκευής με βάση το skroutz η το best price που φυσικά κοιτάτε τις τιμές των πρώτων "καταστημάτων" χωρίς φυσική έδρα τα περισσότερα με προπληρωμή για την αγορά της εκάστοτε συσκευής χωρίς διαθεσιμότητα χωρίς δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου και με πολλά προβλήματα και χρονοβορες διαδικασίες για κάτι τόσο απλό, και με αναμονή 15 20 ημερών που φυσικά πολλές φορές αυτό μεταβάλλεται και επειδή ταλαιπώρησε αναγκάζεσαι να ακυρώσεις την παραγγελία και φτου από την αρχή. Έπειτα μετά από 3 μήνες στην αγορά φυσικά και υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές οι οποίες είναι είτε refurbished ειτε επιστροφές μέσο doa είτε οτιδήποτε που φυσικά ξανά ανακυκλωνοντε στην αγορά. Κάποιος που δεν γνωρίζει άνετα τις αγοράζει και λέει και ευχαριστώ. Παλαιότερα ήμουν υπέρμαχος του skroutz κτλ αλλά σήμερα με την νομοθεσία περί αφαίρεσης ΦΠΑ τιμολογίου και με την διαδικασία trade που τρέχουν άψογα στην Ελλάδα από Samsung και huawei προς το παρόν από τις μεγάλες αλυσίδες +ένα κουπόνι, μια έκπτωση, δυνατότητα δόσεων για όσους επιθυμούν, πλέον δεν μπαίνω καν στη διαδικασία αναζήτησης μιας και τα σοβαρά καταστήματα που εμπιστεύομαι έχουν ελάχιστα χαμηλότερη τιμή από τις αλυσίδες. Το τελευταίο παράδειγμα μου απέκτησα s10+ με trade Samsung επέστρεψα Note 9 το οποίο κοστολογηθηκε στα 525 ευρώ - το φπα και είχα day one s10+ με 320 ευρώ επιπλέον. Έτσι δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να ψάχνω αγοραστές οι οποίοι κοιτάνε αν έχει κανένα σημαδάκι να σου κόψουν κανένα 50ρικο συν ότι έχουν και αυτοί σημείο αναφοράς την τιμή του skroutz που είναι στα τάρταρα με ότι συνεπάγεται αυτό για μια συσκευή 3-6 μηνών σε χρήση . Όχι πλέον ας μοιασουμε και λίγο τους Αμερικανούς, αγορά συσκευής είτε με συμβόλαιο που δεν το κάνω ποτέ προσωπικά είτε με διαδικασία trade. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Λαζαρε επιτρεψε μου να διαφωνησω. Δεν εχω βρει κανενα μαγαζι απο τα πρωτα που να μου ζητησει προπληρωμη. Ζητανε μονο αν η κουριερ δε δεχεται καρτα και αν κανει πανω απο 500 ευρω καθως ετσι λεει ο νομος, αλλα αν πας να παρεις απο το καταστημα δεν εχεις θεμα, πληρωνεις επι τοπου. Επισης ολα σχεδον εχουν φυσικη εδρα. Τελος, ακομα και με τιμολογιο, περαν του ελεγχου των εγγραφων, τα περισσοτερα πλεον σου κοβουν το ΦΠΑ και ειναι μεγαλο το οφελος. Ας ειμαστε ρεαλιστες, ειδικα στην Ελλαδα εχουμε πολυ καλες τιμες πια, ισως οχι day one αλλα πολυ νωρις, και με τιμολογιο ακομα καλυτερες. Τελος, το αν γυρνανε στην αγορα ως καινουρια τα doa ή αυτα που αγοραζουν οι αλυσιδες με τα προγραμματα που κανουν κατα καιρους δεν το ξερω αλλα σιγουρα δεν ειναι θετικο. Φίλε Λάζαρε η πρώτη σου παράγραφο τα είπε όλα. Εύγε φίλε μου. Έχει παραγίνει αυτό το θέμα με το σκρουτζ και τις πρώτες τιμές με ότι αυτό συνεπάγεται... The power of the S10 Plus be with you Γιαννη δε νομιζω οτι ειναι κακη η κατασταση, ισα ισα.. Τελος, δε θυμαμαι να υπαρχει καποιος κανονας που να απαγορευει να αναφερεις απο που πηρες το κινητο, σιγουρα το να μπαινεις να κανεις διαφημιση δεν ειναι σωστο αλλα το να πεις οτι εκει βρηκες ευκαιρια και ειχες καλη εξυπηρετηση δεν ειναι κακο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfBack Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Γιατί να καταναλωνόμαστε στα οικονομικά και να μην χαιρόμαστε τις συσκευές μας; Σήμερα διάβασα πάνω από 10 posts για τον νόμο του εμπορίου, κάτι που το γνωρίζουμε όλοι αλλά δεν μπορούμε να το αποδεχθούμε. Δεν ξέρω αν βιαστήκαμε να αγοράσουμε την συσκευή στον πρώτο μήνα ή πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, αλλά ξέρω πως όσοι το κάνανε (κάναμε) ήταν κάτι συνειδητό και γνωρίζαμε για το αν θα χάσουμε κάτι από την βιασύνη μας ή τις πράξεις μας. Τα είχαμε τότε... τα δώσαμε... Πάει και τέλειωσε. Κι εμένα με έτρωγε για λίγο το σαράκι να μάθω πόσο πήγε τώρα στο skroutz το S10, είδα τι έχασα από θέμα τιμής, αλλά τουλάχιστον το πήρα τον καιρό που το ήθελα και το χαίρομαι ακόμη κι αν πέσει στα 300 ευρώ... Όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι ή χαμένοι από τον νόμο του εμπορίου... αλλά τουλάχιστον αυτό συμβαίνει συνειδητά. ;) Παράθεση Samsung Galaxy S10 (G973F) Samsung Galaxy S7 Edge (G935F) Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Samsung Galaxy SII (GT-i9100) Samsung Galaxy S Plus (GT-i9001) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 (edited) Ας πω 2 λόγια και εγώ. Αναφέρεστε αυτοί που έχουν παράπονα από τη τιμή της συσκευής με βάση το skroutz η το best price που φυσικά κοιτάτε τις τιμές των πρώτων "καταστημάτων" χωρίς φυσική έδρα τα περισσότερα με προπληρωμή για την αγορά της εκάστοτε συσκευής χωρίς διαθεσιμότητα χωρίς δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου και με πολλά προβλήματα και χρονοβορες διαδικασίες για κάτι τόσο απλό, και με αναμονή 15 20 ημερών που φυσικά πολλές φορές αυτό μεταβάλλεται και επειδή ταλαιπώρησε αναγκάζεσαι να ακυρώσεις την παραγγελία και φτου από την αρχή. Έπειτα μετά από 3 μήνες στην αγορά φυσικά και υπάρχουν πάρα πολλές συσκευές οι οποίες είναι είτε refurbished ειτε επιστροφές μέσο doa είτε οτιδήποτε που φυσικά ξανά ανακυκλωνοντε στην αγορά. Κάποιος που δεν γνωρίζει άνετα τις αγοράζει και λέει και ευχαριστώ. Παλαιότερα ήμουν υπέρμαχος του skroutz κτλ αλλά σήμερα με την νομοθεσία περί αφαίρεσης ΦΠΑ τιμολογίου και με την διαδικασία trade που τρέχουν άψογα στην Ελλάδα από Samsung και huawei προς το παρόν από τις μεγάλες αλυσίδες +ένα κουπόνι, μια έκπτωση, δυνατότητα δόσεων για όσους επιθυμούν, πλέον δεν μπαίνω καν στη διαδικασία αναζήτησης μιας και τα σοβαρά καταστήματα που εμπιστεύομαι έχουν ελάχιστα χαμηλότερη τιμή από τις αλυσίδες. Το τελευταίο παράδειγμα μου απέκτησα s10+ με trade Samsung επέστρεψα Note 9 το οποίο κοστολογηθηκε στα 525 ευρώ - το φπα και είχα day one s10+ με 320 ευρώ επιπλέον. Έτσι δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να ψάχνω αγοραστές οι οποίοι κοιτάνε αν έχει κανένα σημαδάκι να σου κόψουν κανένα 50ρικο συν ότι έχουν και αυτοί σημείο αναφοράς την τιμή του skroutz που είναι στα τάρταρα με ότι συνεπάγεται αυτό για μια συσκευή 3-6 μηνών σε χρήση . Όχι πλέον ας μοιασουμε και λίγο τους Αμερικανούς, αγορά συσκευής είτε με συμβόλαιο που δεν το κάνω ποτέ προσωπικά είτε με διαδικασία trade. Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Φιλε μου μαλλον δεν το εχεις ψαξει το skroutz. Θα συμφωνησω ομως οτι αν καποιος παρει ποντους/εκπτωση απο καποια γνωστη αλυσιδα και στην ουσια του ερθει λιγο ακριβοτερα απο καταστημα του skroutz, μπορει να το επιλεξει για ψυχολογικους λογους. Αν μπει και το trade στην μεση, δεν το συζηταμε. Το τιμολογιο δεν το αναφερω διοτι πλεον παρα πολλα καταστηματα σου δινουν αυτην την επιλογη. Απλα αρκετοι δεν εχουν τιποτε απο τα δυο οποτε το skroutz συνεχιζει να ειναι σωτηριο. Edited June 7, 2019 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Πάντως το να χαρακτηρίζετε τους day 1 αγοραστές κορόιδα με ξεπερνά. Μην κρίνετε με βάση τα δικά σας οικονομικά. Αυτοί που είχαν να σκάσουν το χιλιάρικο day 1 (βασικά πολύ λιγότερο ήταν με προωθητικές, κουπόνια, δώρα κτλ.), δε τους ενδιαφέρει η απαξίωση ή αν έχασαν 300€ σε 2-3 μήνες. Αν βγάζει κάποιος 2-3+ χιλιάρικα τον μήνα δεν πρόκειται να κάτσει να σκεφτεί αυτό. Αν κάποιος βγάζει 500-700-1000 τον μήνα ούτε αυτός θα έπρεπε να σκέφτεται τα 300€ που χάνει γιατί πολύ απλά θα έπρεπε να καλύψει άλλες βιοποριστικές ανάγκες πρώτα από το να δώσει ένα χιλιάρικο για να πάρει ένα κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Αν δεν κανω λαθος οι αρχικοι σχολιασμοι/κριτικη εγιναν προς την Samsung που κακως εξ αρχης τιμολογει τοσο ψηλα τα κινητα της αν ειναι να εχουν τοσο αποτομες πτωσεις και οχι προς τους day one αγοραστες(που ειναι γενικο και αοριστο και στα αλλα κινητα/εταιρειες). Ουτως ή αλλως στα της συσκευης εμεις με τα ''Ελληνικα'' S10+ ακομα ειμαστε στο περιμενε για το τελευταιο update. Μεγαλο βασανο αυτο ρε γμτ με τις περισσοτερες συσκευες να πρεπει να περιμενεις το καθε update αναλογα με την χωρα προορισμου του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω και με τον Βαγγέλη αλλά και με τον Νίκο... Καλο θα ηταν οι συσκευές να κρατούσαν σχετικά ψηλά τις τιμές τους είτε η εκκίνηση ηταν στα 1000€ είτε στα 500€... Και σε μένα όπως και σε όλους τους υπόλοιπους που αλλάζουμε πολύ συχνά συσκευές κατά μέσο όρο κάθε 3 μήνες πιο πολύ από χόμπι δεν μου αρέσει οταν παίρνω μια συσκευή 900€ και σε 3 μήνες να πρεπει να δώσω αλλά 300€ για την επόμενη λόγω της μεγάλης πτώσης αλλά αυτό αφορά εμένα και την δική μου τρέλα... Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι εγώ είχα και έσκασα τα 900€ γιατι απλά δεν έδωσα 900 αλλά 150,200 σε κάθε ανταλλαγή συσκευης οπότε εμείς δεν ανήκουμε σε αυτούς που τα σκάνε Day 1 και δεν τους νοιάζει η πτώση τιμής... Και εμάς μας νοιάζει και μας παρανοιαζει...Αλλά εμείς είμαστε η εξαίρεση... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω και με τον Βαγγέλη αλλά και με τον Νίκο... Καλο θα ηταν οι συσκευές να κρατούσαν σχετικά ψηλά τις τιμές τους είτε η εκκίνηση ηταν στα 1000€ είτε στα 500€... Και σε μένα όπως και σε όλους τους υπόλοιπους που αλλάζουμε πολύ συχνά συσκευές κατά μέσο όρο κάθε 3 μήνες πιο πολύ από χόμπι δεν μου αρέσει οταν παίρνω μια συσκευή 900€ και σε 3 μήνες να πρεπει να δώσω αλλά 300€ για την επόμενη λόγω της μεγάλης πτώσης αλλά αυτό αφορά εμένα και την δική μου τρέλα... Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι εγώ είχα και έσκασα τα 900€ γιατι απλά δεν έδωσα 900 αλλά 150,200 σε κάθε ανταλλαγή συσκευης οπότε εμείς δεν ανήκουμε σε αυτούς που τα σκάνε Day 1 και δεν τους νοιάζει η πτώση τιμής... Και εμάς μας νοιάζει και μας παρανοιαζει...Αλλά εμείς είμαστε η εξαίρεση... Ετσι ακριβώς είναι. Η ουσία είναι ότι δε διαφωνώ με Βαγγέλη, απλά μιλάμε για 2 διαφορετικούς κόσμους που προσπαθούμε να κάνουμε σύγκριση, συσχέτιση ενώ δε γίνεται. Κανείς δεν είπε χαζό αυτόν που το πήρε day one ούτε αδιάφορο αυτόν που βγάζει 3000 το μήνα και έδωσε 300 παραπάνω... Άλλο έχασε άλλο έδωσε όμως.. Για να χάσει σημαίνει ότι το πούλησε μετά, όμως μιλάμε για τον πολύ κόσμο που το παίρνει για 2-3 χρόνια και αυτός με τα 3000 προφανώς δε θα έχει πρόβλημα αν θελήσει το Μάρτιο να πάρει κινητό να σκάσει τα 1000 σε σχέση με αυτόν που βγάζει 500.. Αυτό είπα.. Αν αυτό δε μπορείτε να το δεχτείτε λυπάμαι. Όπως λυπάμαι αν δεν μπορείτε να καταλαβετε αυτό που λέει και ο φίλος εδώ...άλλο τι μας βολεύει εμάς και άλλο τι κάνουν οι πολλοί...οι πολλοί παίρνουν ένα κινητό που το κρατάνε αρκετά. Που το έχουν συχνά χωρίς θήκη γιατί δεν τους ενδιαφέρει αν θα κάνει γρατζουνια, προσωπικά έχω βαρεθεί να βλέπω γύρω μου σπασμένα σ8 και σ9... Αλλα θέλουν να πάρουν απλά ένα κινητό, με βάση τα οικονομικά τους της εκάστοτε στιγμή ότι μπορούν και να το ευχαριστηθουν... Απλα και λιτά. Όλα τα άλλα αφορούν τον μικρόκοσμο μας. Ένα τελευταίο παράδειγμα, η κουμπάρα μου είδε το σ10 όταν βγήκε... Της λέω θα το πάρουμε ?? Μου λέει, όταν πάει στα 600.... Δε χρειάζεται να είσαι σε φόρουμ κλπ για να κάνεις το αυτονόητο... Την πάτησε μια φορά με σ6 που το πήρε day 1... Είδε ότι έπεσε πολύ όταν πήρε το σ8 που έψαξε απλά μια μέρα το σκρουτζ και πλέον ψωνίζει στην τιμή που θέλει.. Ούτε τη νοιάζει πόσο θα κάνει του χρόνου ούτε πόσο έκανε όταν βγήκε. Όλα τα άλλα είναι για εμάς εδώ και τους εμπόρους του insomnia ξανά λέω, που ισχύουν αλλά αφορούν εμάς. Στη τελική από το να είχε φλατ τιμή 800 ευρώ για όλο το χρόνο σχεδόν, προτιμώ αυτή την πτώση..δεν έχει κανείς μας την ανάγκη για αφορά ναυαρχίδας day one, μόνο επιθυμία είναι, ανάγκη όχι Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 (edited) Μέχρι στιγμής 2 θέματα έχω παρατηρήσει, πρώτον δε συνδέεται με το αυτοκίνητο αυτόματα ως media player, όπως πολύ εύκολα και γρήγορα δούλευε το S9. Και δεύτερον που και που εμφανίζει στη notification bar θολό (blurred) το background. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Με λίγο ψάξιμο είδα πως πρόκειται για γνωστό πρόβλημα της συσκευής, λογικά σε κάποιο firmware update θα διορθωθεί. ΥΓ. Παρακαλώ λύστε τις μεταξύ σας διαφορές σε pm's, δε σας φταίμε σε κάτι οι υπόλοιποι. Sent from my Galaxy S10 Edited June 8, 2019 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Οποίος θέλει ν αγοράσει αγοράζει όποτε μπορεί ή όποτε γουστάρει (σίκ). Εγώ αγόρασα day one καθώς το περίμενα πως κ πως και δεν ειχα ουτε εκπτωςη ουτε κουπόνι προσφοράς ή κατι. Δε μ ενδιαφέρει ποσο το έχει τωρα η χ αλυσίδα (καλα με Σκρουτζ δεν ασχολούμαι ΚΑΝ) καθώς εγώ ειμαι καλυμμένη , δηλ έχω την τοπ συσκευη τοσο καιρό τωρα. Επισης δεν ασχολούμαι με αγγελίες κλπ , όταν ενα κινητό ειναι γι αλλαγή το χαρίζω σε κάποιον που το χρειάζεται ή το κρατάω σαν back up. Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο πριν τη διετία δε θα τ αλλάξω. Παμ παρακάτ. Έλαβα κι εγώ το update , ευπρόσδεκτες οι αλλαγές στην κάμερα. Αλλαγή στη μπαταρία προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Οποίος θέλει ν αγοράσει αγοράζει όποτε μπορεί ή όποτε γουστάρει (σίκ). Εγώ αγόρασα day one καθώς το περίμενα πως κ πως και δεν ειχα ουτε εκπτωςη ουτε κουπόνι προσφοράς ή κατι. Δε μ ενδιαφέρει ποσο το έχει τωρα η χ αλυσίδα (καλα με Σκρουτζ δεν ασχολούμαι ΚΑΝ) καθώς εγώ ειμαι καλυμμένη , δηλ έχω την τοπ συσκευη τοσο καιρό τωρα. Επισης δεν ασχολούμαι με αγγελίες κλπ , όταν ενα κινητό ειναι γι αλλαγή το χαρίζω σε κάποιον που το χρειάζεται ή το κρατάω σαν back up. Έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμένο πριν τη διετία δε θα τ αλλάξω. Παμ παρακάτ. Έλαβα κι εγώ το update , ευπρόσδεκτες οι αλλαγές στην κάμερα. Αλλαγή στη μπαταρία προς το παρόν δεν έχω παρατηρήσει. Sent from my iPad using Tapatalk Ωραία τοποθέτηση Margo. Κ γω περιμένω το update μακάρι να συνεχίσει για καιρό να μας δίνει update για την κάμερα η ταχεία φόρτιση κτλ Εγώ πάντως χωρίς το update καθότι είναι του χαζό Γερμανού. Είδα κ στη μέρα διαφορά προς το καλύτερο σήμερα που ξαναεβγαλα τα μούτρα μου καλά για νύχτα δε το συζητώ.. Θα ήθελα όμως να είχα όπως στο s8 plus κ στο 7 edge το mode selfie με πίσω camera που μόλις έβλεπε μούτρα έβγαζε μόνο του. Κ γω πιστεύω θα καθίσω αρκετά με το εργαλείο αρκεί Ναμη ζηλέψω καμία κάμερα που βγαίνει από μέσα κ την μόνο οθόνη φάση... Αντε να έρθει κ το αναδιπλωμενο.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 ...δεν ξέρω εάν είναι ιδέα μου αλλά, μετα το update, το αποτύπωμα μού φαίνεται πιο άμεσο. Αφού, βέβαια, το "ξαναπέρασα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Καλημερα παιδια και καλη κυριακη ευχομαι με εχουν ενημερωθει την παρασκευη οτι η συσκευη μου θα σταλει στο καταστημα πισω οπου και την αγορασα δεν διαπιστωσαν καποιο θεμα ΄η προβλημα υπεθερμασης της παρολα αυτα εγω δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι να την παραλαβω επειδη την τελευταια μερα πριν την παρω ενω πηγαινα στο σπιτι ειχα 10% μπαταρια με κλειστο το 4G και παλι υπεθερμενοτανε. Δεν ξερω αν αξιζει να την δωσω μεσα στο trade-in για 598 ευρω και να παρω το Huawei P20 Pro που και αυτο τοσα ειναι. Βεβαια οταν το εστηλα ζητησα καθαρα αντικατασταση συσκευης ομως τωρα ερχονται αυτοι οι ηλιθιοι θα τους ελεγα του σερβισ και μου λενε μπαμπαδες οτι δεν εχει τιποτα η συσκευη και καποιο προγραμμα καποια εφαρμογη ειναι αυτη η οποια το κανει να ζεστενεται να αναφερω οτι παιχνιδια δεν παιξω. Το μονο που κανω με ολες μου τις συσκευες που ειχα και εχω ακομη ειναι να βγαινω εξω να βγαζω φωτογραφιες να τις ανεβαζω στο προσωπικο μου λογαριασμο στο Facebook με 4G ποσο θα υπερθερμενει αυτο το πραγμα σε σημειο που καιει ; (Στο Note 9 και το Α9 2018 δεν μου υπεθερμενεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.) Οριστε εδω που ζητησα αντικατασταση συσκευης δειτε το διαβαστε το προβλημα ακομη και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα 10 φορες μπας και στρωσει αλλα δεν. Ειμαι σε σημειο που δεν θελω να ξανα ακουσω τιποτα για την Samsung. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Και εδώ πάντως η συσκευή μια ζέστη την έχει... Ειδικά σήμερα που είμαι παραλία μάλλον θα έλεγα πιο πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Και εδώ πάντως η συσκευή μια ζέστη την έχει... Ειδικά σήμερα που είμαι παραλία μάλλον θα έλεγα πιο πολύ Οποτε τι κανουμε γι αυτο ; Ειναι επικινδυνο να την εχουμε στα χερια μας και να ζεστενεται τοσο πολυ. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Καλημερα παιδια και καλη κυριακη ευχομαι με εχουν ενημερωθει την παρασκευη οτι η συσκευη μου θα σταλει στο καταστημα πισω οπου και την αγορασα δεν διαπιστωσαν καποιο θεμα ΄η προβλημα υπεθερμασης της παρολα αυτα εγω δεν ξερω τι να κανω φοβαμαι να την παραλαβω επειδη την τελευταια μερα πριν την παρω ενω πηγαινα στο σπιτι ειχα 10% μπαταρια με κλειστο το 4G και παλι υπεθερμενοτανε. Δεν ξερω αν αξιζει να την δωσω μεσα στο trade-in για 598 ευρω και να παρω το Huawei P20 Pro που και αυτο τοσα ειναι. Βεβαια οταν το εστηλα ζητησα καθαρα αντικατασταση συσκευης ομως τωρα ερχονται αυτοι οι ηλιθιοι θα τους ελεγα του σερβισ και μου λενε μπαμπαδες οτι δεν εχει τιποτα η συσκευη και καποιο προγραμμα καποια εφαρμογη ειναι αυτη η οποια το κανει να ζεστενεται να αναφερω οτι παιχνιδια δεν παιξω. Το μονο που κανω με ολες μου τις συσκευες που ειχα και εχω ακομη ειναι να βγαινω εξω να βγαζω φωτογραφιες να τις ανεβαζω στο προσωπικο μου λογαριασμο στο Facebook με 4G ποσο θα υπερθερμενει αυτο το πραγμα σε σημειο που καιει ; (Στο Note 9 και το Α9 2018 δεν μου υπεθερμενεται ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.) Οριστε εδω που ζητησα αντικατασταση συσκευης δειτε το διαβαστε το προβλημα ακομη και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων εκανα 10 φορες μπας και στρωσει αλλα δεν. Ειμαι σε σημειο που δεν θελω να ξανα ακουσω τιποτα για την Samsung.σε πιο σέρβις την έστειλες;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Οποτε τι κανουμε γι αυτο ; Ειναι επικινδυνο να την εχουμε στα χερια μας και να ζεστενεται τοσο πολυ.Αντικατάσταση δεν πρόκειται να γίνει, μόνο σε περίπτωση που το κατάστημα που αγόρασες τη συσκευή υποστηρίζει DOA εντός x ημερών και αφού αποδειχτεί πως η συσκευή έχει θέμα, που όπως φαίνεται δεν έχει. Είτε αλλάζεις συσκευή, είτε του βάζεις θήκη, με τέτοιες θερμοκρασίες κάθε καλοκαίρι η πλειοψηφία των Samsung τουλάχιστον συσκευών που παρακολουθώ γεμίζουν με αντίστοιχα σχόλια περί θερμοκρασίας. Sent from my Galaxy S10 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Δε νομίζω πως υπάρχει συσκευή που δεν ανεβάζει θερμοκρασία σε ζέστες, ειδικά με φουλ φωτεινότητα οθόνης και ακόμα περισσότερο με 3g/4g. Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Αντικατάσταση δεν πρόκειται να γίνει, μόνο σε περίπτωση που το κατάστημα που αγόρασες τη συσκευή υποστηρίζει DOA εντός x ημερών και αφού αποδειχτεί πως η συσκευή έχει θέμα, που όπως φαίνεται δεν έχει. Είτε αλλάζεις συσκευή, είτε του βάζεις θήκη, με τέτοιες θερμοκρασίες κάθε καλοκαίρι η πλειοψηφία των Samsung τουλάχιστον συσκευών που παρακολουθώ γεμίζουν με αντίστοιχα σχόλια περί θερμοκρασίας. Sent from my Galaxy S10 Ναι αλλα οντως υπαρχει προβλημα και μπορω να σου πω πως ζεστενεται στο 80% χωρις υπερβολη. Την αγορασα μεταχειρισμενη πριν ενα μηνα απο το bazaraki ο τυπος την αγορασε στις 8/3/2019 αν αυτο παιξει ρολο. Λες να παω σε αλλη συσκευη καλυτερα ή να του βαλω θηκη ; Μα και θηκη να του βαλω παλι θα υπερθερμενεται πιο πολυ πιστευω (βλεπω το Α9 2018 που το εχω σε θηκη τι γινεται οκ δεν ζεστενεται 80% ομως 5% και μετα αποχωρει) ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε πιο σέρβις την έστειλες;; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Fonemaster Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 (edited) Χθες στην παραλία κάτω από ήλιο υπερθερμάνθηκε και το δικό μου και έριξε την φωτεινότητα της οθόνης μέχρι να κρυώσει. Παρατήρησα επίσης ότι οι φωτό με φλας ειναι θολές πολύ και έχουν έντονη μπλε απόχρωση. Έχει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; Δεν ξέρω αν έγινε με την τελευταία αναβάθμιση ή το έκανε και πριν. Edit: Το tempered glass στους φακους της καμερας εφταιγε Edited June 9, 2019 by mikechq Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2019 Καλησπέρα όταν σας παίρνει κάποιος τηλέφωνο και χτυπάει ο ήχος ακούγεται και από τα 2 ηχεία η μόνο από το κάτω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts