Jump to content

Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παίδες ξέρετε αν έχει βγει στα μαγαζί σαν demo Αθήνα ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

στο πλαισιο πρεπει να υπαρχει, εγω τα ειδα στο πλαισιο πειραια, s10 και s10+

Το εν λογω Screen protector η εταιρεια το κοστολογει 30ευρω οπως αναφερθηκε σε πιο πισω σελιδες,αρα εχετε το υποψη σας.

Και το Dome θα κοστιζει καμια 50αρα,μην σας πω οτι ισως το ανεβασουν σε τιμη λογω συμβατοτητας σε σχεση με αλλα.

Τωρα για την standby αυτονομια,προσωπικα δεν περιμενω θαυματα απο Android κινητο με δικο του skin.

Αν πχ ειχε stock android και το standby του ηταν κακο,τοτε ναι σε αυτη την περιπτωση θα εριχνα κραξιμο.

Προσωπικα περιμενω απαντηση απο την Εθνικη για την προσφορα του go4more που ειχε ο Γερμανος(το ειχα αναφερει πιο πισω τι μου ειχαν απαντησει στο καταστημα) να δω τελικα τι ισχυει,γιατι δεν πολυ εμπιστευομαι τα λογια των υπαλληλων.

Αν η προσφορα τελικα το πιανει το S10+,θα προχωρησω στην προπαραγελια αλλιως θα περιμενω για note10.

Το εν λογω Screen protector η εταιρεια το κοστολογει 30ευρω οπως αναφερθηκε σε πιο πισω σελιδες,αρα εχετε το υποψη σας.

Και το Dome θα κοστιζει καμια 50αρα,μην σας πω οτι ισως το ανεβασουν σε τιμη λογω συμβατοτητας σε σχεση με αλλα.

Τωρα για την standby αυτονομια,προσωπικα δεν περιμενω θαυματα απο Android κινητο με δικο του skin.

Αν πχ ειχε stock android και το standby του ηταν κακο,τοτε ναι σε αυτη την περιπτωση θα εριχνα κραξιμο.

Προσωπικα περιμενω απαντηση απο την Εθνικη για την προσφορα του go4more που ειχε ο Γερμανος(το ειχα αναφερει πιο πισω τι μου ειχαν απαντησει στο καταστημα) να δω τελικα τι ισχυει,γιατι δεν πολυ εμπιστευομαι τα λογια των υπαλληλων.

Αν η προσφορα τελικα το πιανει το S10+,θα προχωρησω στην προπαραγελια αλλιως θα περιμενω για note10.

Ποια είναι η προσφορά με την Εθνική και το Γερμανό?

Κάτι αντίστοιχο με το -20% επιστροφή που έκανε η Eurobank με το MM?

Edited by anergos13

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Ποια είναι η προσφορά με την Εθνική και το Γερμανό?

Κάτι αντίστοιχο με το -20% επιστροφή που έκανε η Eurobank με το MM?

Ναι ακριβως το ιδιο.Μεχρι 28του μηνες ειχε 20% επιστροφη με καρτες Εθνικης σε ποντους go4more(τα αντιστοιχα δηλαδη με καρτες Eurobank και Alpha που εχουμε δει),βεβαια δεν ανεφερε πουθενα στο site αν πιανει ή οχι τις προπαραγγελιες του S10+,οπως για παραδειγμα το αναφερε στην mediamarkt οτι δεν ισχυε η εκει προσφορα για τα νεα galaxy.

Ειχα αναφερει για το συγκεκριμενο οτι σε καταστημα που πηγα ο υπαλληλος μου ειπε οτι δεν τα καλυπτει σε προσφορα,και για παν ενδεχομενο περιμενω επιβεβαιωση απο Εθνικη για το τι ισχυει.

Επισης βγηκε και το durability test για το S10.

Στην αρχη μαλιστα φαινεται και το screen protector που πιο πολυ την αισθηση ενος πλαστικου tempered glass δινει,παρα των κλασσικων φθηνων της πλακας screen protector ζελατινων.

Το δουλεψα κανα μισαωρακι.Κορυφαια προταση απο την Samsung για αλλη μια φορα.:bow:

Βεβαια λογο να το αγορασω δεν εχω καθως ειμαι στο S9 και δεν υπαρχει διεγερση.

52914033_2179875502276511_3601253086112251904_o.jpg?_nc_cat=111&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&oh=51c113a410c0f80c14444ee61aeaaace&oe=5CE85EAE

Ενα S9+S ειναι το S10.

Ουτως ή αλλως ολα τα features τα εχει περαν του ir blaster(στην Αμερικη εχει και fm radio).

Ξερω οτι ο κοσμος παραπονιεται οτι δεν εχει μεγαλες διαφορες απο το προηγουμενο,αλλα πλεον δεν εχει μεινει και τιποτα παραπανω να βαλει μιας και μπηκε και η μεγαλυτερη μπαταρια.

Εκπληκτικες διαστασεις,αψογο στο χερι δεν εχεις αισθηση οτι ειναι μεγαλο,ελαφρυ,Οθοναρα ζωντανη, το μενου μεσα το γνωστο μας Pie παααρα πολυ καλο!Κανενα θεμα οπτικο η καμερα μπροστα δεν ενοχλει εμενα προσωπικα.Δεν ειχα καθολου αισθηση οτι με χαλαγε οσο το δουλεψα. Edited by s_wind

Το δούλεψα και εγώ λίγη ώρα τώρα και έχω να πω ότι φεύγω σφαίρα από note 9.

Πιο μικρό σε μήκος πράγμα σημαντικό για μέρα, πιο λεπτό και ελαφρύ, με wide κάμερα που για μενα είναι όλα τα λεφτά καθώς της θεωρώ ότι καλύτερο για εκδρομές και τοπία κλπ και με μπαταρία τέρας με τρώει να φύγω από τώρα..

Μόνο αρνητικό ένα μικρό shutter lag που είδα και μου έκανε εντύπωση..θα ανεβάσω και συγκριτικό πρόχειρο με note 9 και με v30 στο wide

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τι lag ? Mα αποκλειεται στα καταστηματα να δουλευει καλα μια και ειναι σε λειτουργια retail-mode.Τωρα εαν ας πουμε ειναι στην κανονικη του λειτουργια ετσι δηλαδη βγαζει καποιο λοξυγκα ισως να ειναι θεμα επεξεργαστη διοτι δουλευει μονο ενας dual-core στα 2.7 για βαριες εργασιες και εξοικονομηση ενεργειας.Δεν ειναι προβλημα αυτο.

Τι lag ? Mα αποκλειεται στα καταστηματα να δουλευει καλα μια και ειναι σε λειτουργια retail-mode.Τωρα εαν ας πουμε ειναι στην κανονικη του λειτουργια ετσι δηλαδη βγαζει καποιο λοξυγκα ισως να ειναι θεμα επεξεργαστη διοτι δουλευει μονο ενας dual-core στα 2.7 για βαριες εργασιες και εξοικονομηση ενεργειας.Δεν ειναι προβλημα αυτο.

Shutter lag... Στην κάμερα. Δεν έχει διαφορά το εκθεσιακό, νεκρα είχε το μαγαζί και το κινητό ήταν κρύο. Έχω δοκιμάσει άπειρα εκθεσιακα, δεν ήταν θέμα του συγκεκριμένου. Ίσως είναι νωρίς ακόμα αλλά αυτό είδα

Κωτσοβολος 20% με εθνική από σήμερα...

Ναι Νίκο έβαλα και φωτο λιγο παραπάνω. Στα mall και Κωτσόβολο Ηλιουπολης τα έχω δει. Για επαρχία δεν ξερω αλλα λογικά θα ειναι και εκει

Sent from my iPad using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δούλεψα και εγώ λίγη ώρα τώρα και έχω να πω ότι φεύγω σφαίρα από note 9.

Πιο μικρό σε μήκος πράγμα σημαντικό για μέρα, πιο λεπτό και ελαφρύ, με wide κάμερα που για μενα είναι όλα τα λεφτά καθώς της θεωρώ ότι καλύτερο για εκδρομές και τοπία κλπ και με μπαταρία τέρας με τρώει να φύγω από τώρα..

Μόνο αρνητικό ένα μικρό shutter lag που είδα και μου έκανε εντύπωση..θα ανεβάσω και συγκριτικό πρόχειρο με note 9 και με v30 στο wide

Άκυρο μετά είδα οτι τελικά το είδες :p

Sent from my iPad using Tapatalk

:cool:

Δεν καλυπτει τα κινητα ολως τυχαιως

https://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=22372

Ποτέ δεν βγάζουν προσφορά τόσο νωρίς ακόμα δεν έχουνε κυκλοφορήσει καλά καλά.

Χαζεύοντας το κανα δεκάλεπτο παρατήρησα ότι έχουν κάνει με την οθόνη αυτό που έχει το iPhone απ το Χ και μετά...Είναι με ελάχιστο βάθος απ την επιφάνεια που είναι το γυαλί.Λες και είναι πιο κοντά στην επιφάνεια.Δε ξέρω αν το λεω καλά αλλά είναι καλό...

Μάλλον δεν έχουν κάνει το ίδιο γιατί το s10 σπάει για πλάκα, σε αντίθεση με το iPhone.

Σε κάτι durability test που βλέπω, στο s10 τρως μαύρο στην οθόνη με την πρώτη πτώση.

Κατά τα λοιπά κ εγώ από Note 9 πάω καρφί σε s10. Το πενάκι ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει 2, 3 φορές. Φωτογραφίες δεν κάνω πλέον edit για να ζητάω την ακρίβεια από το πενάκι. Τα websites όλα σχεδόν είναι πλέον optimised για mobile συσκευές και ανάγκη για mouse hover δεν υπάρχει (κάτι που έκανα πολύ από εποχές Note 2). Σημειώσεις κρατάω με φωνητικά μηνύματα η απλώς γράφοντας με το πληκτρολόγιο.

Επίσης το Note 9 δεν μου έκανε καθόλου κλικ εμφανισιακά καθότι φαίνεται σαν ένα μαύρο (το σκούρο μπλε έχω) πράγμα, χωρίς χαρακτήρα.

Όποτε πάμε για s10 σε ανοιχτό, πράσινο χρώμα, με τα πολύ όμορφα ασημί μπεζελ.

Την οθόνη τη χορταστική και το αποτύπωμα μπροστά.

Edited by nfeel
me > you

Να δω τι θα γίνει με τη διαθεσιμότητα έχω περιέργεια και τις προπαραγγελιες.

Μήπως τσέκαρε και κάποιος άλλος demo συσκευή τι ram ειχε;

Στάλθηκε από το SM-A530F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν καλυπτει τα κινητα ολως τυχαιως

https://www.kotsovolos.gr/site/promocontent.jsp?cmsid=22372

Ναι σωστά. Θέμα ελαχίστων ημερών να βρεθεί ανάλογη προσφορά και για κινητά...

Το βαζω και εδω μιας και αν ισχυει ειναι ενα δειγμα οτι το νεο design πιανει τοπο(εκτος των αλλων).

https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_preorders_in_china_make_a_strong_start-news-35784.php

the Galaxy S10 pre-orders in the first two hours were twice as high as what the Galaxy S9 managed in its first day.

Για γυαλί στην οθόνη, υπάρχει μαγαζί που να το περνάει με μηχάνημα και να μην χάνει χιλιοστό;
Αν θες σωστή τοποθέτηση παντός τύπου γυαλιού, μεμβράνης κλπ πήγαινε στο extreme mobile στο Αιγάλεω & πίστεψε με δεν θα ξανά πας αλλού.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

το ειδα και εγω απο κοντα στα Public ,δεν μπορω να πω πως τρελαθηκα σε σχεση με το Mate 20 pro Που εχω! μου εκανε εντυπωση η σελφι,ενω το Mate ειναι σε καταταξη 5-6o δεν θυμαμαι,καθως εχει και Beauty mode εβγαζε πολυ ποιο καθαρη και ποιο λεπτομερη απο οτι στο s10+! ηχος στο s10+ ανωτερος σε ενταση τουλαχιστον,στην πισω καμερα ετσι στο γρηγορο ισαξια τα ειδa,wide Μου αρεσει ποιο πολυ στο samsung ειναι ποιο υπερευρυγωνιος(μπορει καποιος να μου πει τις μοιρες στο ενα και στο αλλο?) αν ηταν να το αλλαξω θα το αλλαζα μονο για τα καλουδια του βιντεο και αν η μπαταρια του ειναι στην πραξη ανωτερη απο το Mate!

Μάλλον δεν έχουν κάνει το ίδιο γιατί το s10 σπάει για πλάκα, σε αντίθεση με το iPhone.

Σε κάτι durability test που βλέπω, στο s10 τρως μαύρο στην οθόνη με την πρώτη πτώση.

Κατά τα λοιπά κ εγώ από Note 9 πάω καρφί σε s10. Το πενάκι ζήτημα να το έχω χρησιμοποιήσει 2, 3 φορές. Φωτογραφίες δεν κάνω πλέον edit για να ζητάω την ακρίβεια από το πενάκι. Τα websites όλα σχεδόν είναι πλέον optimised για mobile συσκευές και ανάγκη για mouse hover δεν υπάρχει (κάτι που έκανα πολύ από εποχές Note 2). Σημειώσεις κρατάω με φωνητικά μηνύματα η απλώς γράφοντας με το πληκτρολόγιο.

Επίσης το Note 9 δεν μου έκανε καθόλου κλικ εμφανισιακά καθότι φαίνεται σαν ένα μαύρο (το σκούρο μπλε έχω) πράγμα, χωρίς χαρακτήρα.

Όποτε πάμε για s10 σε ανοιχτό, πράσινο χρώμα, με τα πολύ όμορφα ασημί μπεζελ.

Την οθόνη τη χορταστική και το αποτύπωμα μπροστά.

Ακριβώς έτσι, πιο βαρετή αγορά από το Note 9 δεν έχω κάνει, καθόλου κλικ στο σχέδιο. Κατά τα άλλα το s10 είναι πλέον υπέρ πλήρες

Να δω τι θα γίνει με τη διαθεσιμότητα έχω περιέργεια και τις προπαραγγελιες.

Μήπως τσέκαρε και κάποιος άλλος demo συσκευή τι ram ειχε;

Το S10+ καπου 2,6 εως 2,8 σε retail-mode.

Το S10+ καπου 2,6 εως 2,8 σε retail-mode.
Τη συνολική ram της συσκευής εννοω, επειδή σε public το demo που είδα εγώ ήταν με 6 gb

f6486be718a15bfd177323a063a08b1d.jpg

• The title was changed to Samsung Galaxy S10+ (SM-G975F)