nfot Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Γινεται να βαλεις οτι mp3 Θελεις, το εχω κανει, ψαχνοντας στο Youtube. Ενα γρηγορο που βρηκα https://www.technipages.com/text-notification-sounds-galaxy-s10 Γκουγκλαρε samsung s10 text message notification sound και θα βρεις κι αλλα σχετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 Με το Samsung music γίνεται αν δεν κάνω λάθος Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko Δημ. February 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2021 http://https://www.youtube.com/watch?v=XXn_w40p-yE Καλησπερα.Μετα απο λιγο ψαξιμο,νομιζω οτι βρηκα τη λυση. Το δειχνω,μηπως βοηθησω κ καποιο άλλο παιδι. Καλο βραδυ,κ παλι ευχαριστω τα παιδια,που βοηθησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko Δημ. February 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2021 http://https://www.youtube.com/watch?v=XXn_w40p-yE Καλησπερα.Μετα απο λιγο ψαξιμο,νομιζω οτι βρηκα τη λυση. Το δειχνω,μηπως βοηθησω κ καποιο άλλο παιδι. Καλο βραδυ,κ παλι ευχαριστω τα παιδια,που βοηθησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. February 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2021 Πήραμε και την αναβάθμιση του Φεβρουαρίου επιτέλους.. Χαχαχα Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. February 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2021 (edited) Πήραμε και την αναβάθμιση του Φεβρουαρίου επιτέλους.. Χαχαχα Τυχερος εισαι :lol::lol::lol: Το γαλλικο S10 μου, βλεπω να παιρνει Φεβρουαριο και Μαρτιο σε μια αναβαθμιση παντως. Edited February 25, 2021 by nfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. February 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2021 Καταλάθος έβγαλα μια συνομιλία από SMS στην αρχική σε εικονίδιο, πως γίνετε αυτό; Δοκιμάζω να το πετύχω εκ νέου χωρίς αποτελέσματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 καλησπερα ,σας ηρθε το καινούριο update σε EUR κινητο? Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 καλησπερα ,σας ηρθε το καινούριο update σε EUR κινητο? εμενα σε πολωνικη συσκευη με το update 11 Ιανουαριου δουλευε πολυ ωραια το κινητο και ειχα και καλη αποδοση της μπαταριας.με του Φεβρουαριου η αποδοση μειωθηκε..και εχω θεμα με την καμερα.παντα βγαζει με κουκιδα.και σε συνθηκες δωματιου εμφανιζει πρασινη κουκιδα. δαιβασα οτι θα ερθει συντομα η 3.1 που διορθωνει κατα πολυ την καμερα και αλλες λειτουργιες.ειδωμεν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 εμενα σε πολωνικη συσκευη με το update 11 Ιανουαριου δουλευε πολυ ωραια το κινητο και ειχα και καλη αποδοση της μπαταριας.με του Φεβρουαριου η αποδοση μειωθηκε..και εχω θεμα με την καμερα.παντα βγαζει με κουκιδα.και σε συνθηκες δωματιου εμφανιζει πρασινη κουκιδα. δαιβασα οτι θα ερθει συντομα η 3.1 που διορθωνει κατα πολυ την καμερα και αλλες λειτουργιες.ειδωμεν.. Για s10 plus βγηκε για αυτο το εγραψα. νομιζω παντα εβγαιναν μαζι και για τα δυο κινητα Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2021 εμενα σε πολωνικη συσκευη με το update 11 Ιανουαριου δουλευε πολυ ωραια το κινητο και ειχα και καλη αποδοση της μπαταριας.με του Φεβρουαριου η αποδοση μειωθηκε..και εχω θεμα με την καμερα.παντα βγαζει με κουκιδα.και σε συνθηκες δωματιου εμφανιζει πρασινη κουκιδα. δαιβασα οτι θα ερθει συντομα η 3.1 που διορθωνει κατα πολυ την καμερα και αλλες λειτουργιες.ειδωμεν.. Έχεις δίκιο και σε έμενα με το update Ιανουαρίου είχα καλή απόδοση της μπαταρίας.με του Φεβρουαρίου η απόδοση μειώθηκε.. Ας ελπίσουμε με το νέο 3,1 να την φτιάξουν όπως ήταν. :wacko: Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Μολις ηρθε αναβαθμιση σε γαλλικο S10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Την πήρα και εγώ πριν από λίγο μια χαρά μπήκε κλπ ;);) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Μολις ηρθε αναβαθμιση σε γαλλικο S10. Η οποια εχει security update Φεβρουαριου :lol::lol::lol: , αρα περιμενουμε κι αλλη μεσα στην Μαρτιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 4, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2021 Ήρθε η αναβάθμιση σε EUR Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Η οποια εχει security update Φεβρουαριου :lol::lol::lol: , αρα περιμενουμε κι αλλη μεσα στην Μαρτιο. Εμένα πάντως που έβαλα χθες το 3,1 μια χαρά επίπεδο ασφαλείας Android 1 Μαρτίου λέει.. ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Εμένα πάντως που έβαλα χθες το 3,1 μια χαρά επίπεδο ασφαλείας Android 1 Μαρτίου λέει.. ;) και εμενα Μαρτιου λεει Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 ααα για να δω κι εγω..εβγαλε και εμενα νεο update.το κατεβαζω ... και επανερχομαι σε 2 μερες να δω πω θα τα παει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Όλοι Μαρτίου έχουμε, απλά ο φίλος θα μπερδεύετε με την ενημέρωση συστήματος Google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Εγω παντως, Φεβρουαριο καταλαβαινω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Η 3.1 έχει την ασφάλεια του Μαρτίου εσύ έχεις την 3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 (edited) Η 3.1 έχει την ασφάλεια του Μαρτίου εσύ έχεις την 3.0 Δεν ειπα κατι αντιθετο :) Και σημερα Σαββατο 6/3 ηρθε και η φυσιολογικη αναβαθμιση με security Μαρτιου και UI 3.1. Edited March 6, 2021 by nfot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Και μετα απο τοσες καθυστερημενες αναβαθμισεις, η Απριλιατικη ηρθε 1η του μηνα και ΔΕΝ κανω πλακα :) (Γαλλικο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2021 Ετυχε να εχει κανεις θεμα με την θυρα type c; ειναι γενικο προβλημα στο s10; μετα την επισκευη εχει παρουσιαστει ξανα; το δικο μου φορτιζει αργα και αν γυρισω το καλωδιο απο την αλλη φορτιζει γρηγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. April 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2021 (edited) Τι έγινε, αγοράσατε όλοι το S21; Αν υπάρχει κανείς ακόμη εδώ και γνωρίζει ας μου πει πως μπλοκάρουμε ένα αριθμό να μη στέλνει μηνύματα, μου στέλνει συνέχεια η moneygram και μου τα έχει πρήξει Edited April 27, 2021 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts