Jimo7 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ του S10. Μόνο μία ερώτηση παιδιά. Που βρίσκεται η ρύθμιση που όταν είσαι στα μηνύματα βάζεις το κινητό στο αυτί και πραγματοποιεί κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ του S10. Μόνο μία ερώτηση παιδιά. Που βρίσκεται η ρύθμιση που όταν είσαι στα μηνύματα βάζεις το κινητό στο αυτί και πραγματοποιεί κλήση; Έχω την εντύπωση πως απτην αναβάθμιση 8 έχει σταματήσει να γίνεται αυτό Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Καλησπέρα. Κάτοχος κι εγώ του S10. Μόνο μία ερώτηση παιδιά. Που βρίσκεται η ρύθμιση που όταν είσαι στα μηνύματα βάζεις το κινητό στο αυτί και πραγματοποιεί κλήση; Ρυθμισεις > Συνθετες λειτουργιες > Κινησεις και Χειρονομιες > Απευθειας κληση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ρυθμισεις > Συνθετες λειτουργιες > Κινησεις και Χειρονομιες > Απευθειας κληση Ναι μωρέ υπάρχει μέσα... Δεν σε αφήνει να το κανεις νομίζω δεν δουλεύει αν κάνω λάθος ας το πει κάποιος Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhs71 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 2 ερωτήσεις παιδια...οταν με καλει κάποιος πως μπορω να ακούω τον ηχο κλήσης μονο μεσα απο τα ακουστικα του τηλεφωνου και οχι απο το ηχειο του;επίσης οταν απανταω στην κληση φαινετε στην οθονη η φωτογραφια με τα στοιχεια αυτου που με εχει καλεσει αλλα μετα απο 3 δευτερολεπτα μαυριζει η οθονη...υπαρχει καποια ρυθμισει ωστε να μαυριζει η οθονη οχι τοσο γρηγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ναι μωρέ υπάρχει μέσα... Δεν σε αφήνει να το κανεις νομίζω δεν δουλεύει αν κάνω λάθος ας το πει κάποιος Κι όμως, δεν υπάρχει η επιλογή "απευθείας κλήση". Δεν το εμφανίζει καθόλου σε εμένα. Γιατί ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Κι όμως, δεν υπάρχει η επιλογή "απευθείας κλήση". Δεν το εμφανίζει καθόλου σε εμένα. Γιατί ρε παιδιά; Αφού ούτως ή άλλως δεν δουλεύει τι στεναχωριέσαι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Χθες χαζεψα στο πλαισιο το p30 pro αλλα και το s10 plus το οποιο το ειχα και μια βδομαδα...Ρε παιδια μου φανηκαν τεραστια!Εχω καλομαθει με το s10 καμμια 20ρια μερες τωρα και μου φανηκαν τεραστια...Αυτο που θελω να πω ειναι πως το συνολικο μεγεθος του s10 ειναι εξαιρετικο και μαλιστα εχοντας μια οθοναρα 6.1 ιντσων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλημερα. Καλα ιδανικο μεγεθος ως μεγαλο ειναι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το απλο με το πλας εχει διαφορα μεγεθους "ενοχλητικη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Καλημερα. Καλα ιδανικο μεγεθος ως μεγαλο ειναι αλλα δεν μπορεις να πεις οτι το απλο με το πλας εχει διαφορα μεγεθους "ενοχλητικη". Μόνο κ μονο για την μπαταρία την μεγαλύτερη δεν θα το άλλαζα το plus.. Αν κ μια χαρά αυτονομία θα έχει κ το s10. Κ λογικά στα βιντεακια η μία κάμερα μπροστά θα χτυπάει πιο λίγο αν κ συνήθισα κ με τις δύο κ δεν ενοχλούν Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Η διαφορά τους είναι καθαρά η μπαταρία! Δεν θεωρώ πως είναι η οθόνη, άμα είχαν την ίδια μπαταρία τουλάχιστον οι μισοί από το νήμα s10+ θα έγραφαν εδώ. Το S10 έχει το τέλειο μέγεθος για τους περισσότερους. Άμα έβαζαν μια μπαταρία 3800 αντί για 3500 τότε θα έπαιζε πολύ δυνατά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayden Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Snapdragon vs exynos το πόσταρα κατα λάθος στο τοπικ με το s10+ Παίζει σε όλα τα δίκτυα της Ελλάδας η έκδοση με τον 855? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_pro Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Παίζει σε όλα τα δίκτυα της Ελλάδας η έκδοση με τον 855? Ναι κανονικα Παράθεση Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Χθες χαζεψα στο πλαισιο το p30 pro αλλα και το s10 plus το οποιο το ειχα και μια βδομαδα...Ρε παιδια μου φανηκαν τεραστια!Εχω καλομαθει με το s10 καμμια 20ρια μερες τωρα και μου φανηκαν τεραστια...Αυτο που θελω να πω ειναι πως το συνολικο μεγεθος του s10 ειναι εξαιρετικο και μαλιστα εχοντας μια οθοναρα 6.1 ιντσων. Πού να τα βάλεις και δίπλα δίπλα με το note 9 χα χα χα Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Πού να τα βάλεις και δίπλα δίπλα με το note 9 χα χα χα Το ειχα δυο μηνες το note...Απλα ειναι η συνηθεια...Εχω συνηθισει τωρα και στο χερι και ως εικονα το s10 και γι αυτο μου φανηκαν παντοφλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Όσο αφορά το αποτύπωμα, μετά το hard reset που έκανα, πιάνει κατευθείαν και χωρίς πίεση και με μια μόνο προσθήκη δακτύλου.. Απλό άγγιγμα της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2019 Χθες χαζεψα στο πλαισιο το p30 pro αλλα και το s10 plus το οποιο το ειχα και μια βδομαδα...Ρε παιδια μου φανηκαν τεραστια!Εχω καλομαθει με το s10 καμμια 20ρια μερες τωρα και μου φανηκαν τεραστια...Αυτο που θελω να πω ειναι πως το συνολικο μεγεθος του s10 ειναι εξαιρετικο και μαλιστα εχοντας μια οθοναρα 6.1 ιντσων. Τα εχουμε γραψει αυτα πιο πισω οτι ο μονος λογος να μην προτιμησει καποιος το S10 ειναι ξεκαθαρα για την μικροτερη του μπαταρια/αυτονομια. Αυτο ειναι το πραγματικο selling point του S10+. Αν ειχε μπαταρια κοντα στο S10+ το απλο S10 πχ 3800 να εισαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι αυτο θα προτιμουσαν ακριβως επειδη ειναι πιο ανετο σε χρηση με το ενα χερι(και εχει μια τρυπα μπροστα αντι για 2):lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getaid Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Έχει κανείς το Galaxy S10 σε πράσινο χρώμα; Από εμφάνιση πως είναι, είναι όμορφο σε αυτό το χρώμα; Το ψάχνω παντού για να το δω πως είναι από κοντά αλλα σε πλαίσιο, public, γερμανό μόνο το μαύρο και το άσπρο χρώμα έχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 (edited) Έχει κανείς το Galaxy S10 σε πράσινο χρώμα; Από εμφάνιση πως είναι, είναι όμορφο σε αυτό το χρώμα; Το ψάχνω παντού για να το δω πως είναι από κοντά αλλα σε πλαίσιο, public, γερμανό μόνο το μαύρο και το άσπρο χρώμα έχουν. Εγώ σε λευκό το έχω που μαρεσει πολύ αλλά κ το πράσινο είναι σούπερ ότι βλέπεις στο βίντεο αν σαρεσει παρτο ούτε εγώ το είχα δει το λευκό από κοντά πριν το πάρω Edited April 13, 2019 by XP130TD off topic Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Έχει κανείς το Galaxy S10 σε πράσινο χρώμα; Από εμφάνιση πως είναι, είναι όμορφο σε αυτό το χρώμα; Το ψάχνω παντού για να το δω πως είναι από κοντά αλλα σε πλαίσιο, public, γερμανό μόνο το μαύρο και το άσπρο χρώμα έχουν. εγω πηρα το πρασινο απο κωτσοβολο. για μενα ειναι το ωραιοτερο χρωμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μετα το προχθεσινο update για το αποτυπωμα εχω την αισθηση οτι βελτιωθηκε αρκετα...Θα δειξει ομως ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Μετα το προχθεσινο update για το αποτυπωμα εχω την αισθηση οτι βελτιωθηκε αρκετα...Θα δειξει ομως ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου. Ίσως είναι κ μια σταλιτσα πιο γρήγορο.. Σε αναμονή για το καλό το update του Μαΐου.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Χαλαρά βρε παιδιά δεν έχει νόημα η φαγωμάρα... Εδώ διάβασα νέα καλά υποθέτω ;) https://techmaniacs.gr/ton-erchomeno-maio-i-kamera-toy-galaxy-s10-tha-se-ekplixei-ti-nychta/ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 Χαλαρά βρε παιδιά δεν έχει νόημα η φαγωμάρα... Εδώ διάβασα νέα καλά υποθέτω ;) https://techmaniacs.gr/ton-erchomeno-maio-i-kamera-toy-galaxy-s10-tha-se-ekplixei-ti-nychta/ Το ανέβασε από χθες ένα παιδί.. Εννοείται το περιμένω για να δω πόσο βελτίωση θα φέρει... Κάντε και καμιά αναφορά ρε παιδιά σε όποιον σας γράφει iq αμοιβαδας... Κ επίσης απτή στιγμή που έχει 2 προφίλ θέλει καλό banaki.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2019 @tresor_jim απόλαυσέ το ✌️ εγώ περισσότερο για θέμα χρημάτων επέλεξα το αντίπαλο δέος (Mate 20 pro) και με βλέπω τελικά να αράζω εδώ για καιρό μετά από δυο τρεις ρυθμισούλες που του έκανα... Οθόνη, μπαταρία, κάμερα απλά με μια λέξη άπαιχτα! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts