bored01 Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 δεν εχουμε βαλει και δεν εχουμε σκοπο να βαλουμε!!! ενας βλακας ομως εβαλε μια αρκετα κοντα μας σε μια περιοχη αναμεσα στο τζανειο νοσοκομειο και το αντικαρκινικο μεταξα στο πειραια! δε ξερω αν ειναι η οχι παρανομος (αλλα βλακας ειναι σιγουρα) αλλα θα προσπαθησουμε ολοι οσοι ζουμε γυρω-γυρω να το ψαξουμε λιγο και αν μπορουμε να τη ξηλωσουμε! υγ1: οταν εγινε αυτο πηγαμε στο αστυνομικο τμημα και ο αξιωματικος υπηρεσιας ειπε στον αδελφο μου (τον μηχανολογο σε επαγγελμα αδελφο μου) οτι οι κεραιες δεν βλαπτουν κανεναν και οτι αυτος το ξερει καλα γιατι ειχε δωσει στη φυσικη πανελληνιες!!!:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: χεχεχε!!!:lol: :lol: :lol: υγ2:η κεραια ειναι της vodafone και ειναι χωμενη μεσα σε κατι που νομιζουν οτι μοιαζει με καμιναδα! Tέτοιες ανοησίες κάνετε και μετά βρίζετε γιατι δεν έχετε σήμα. Το ότι η συσκευή σου θα λειτουργεί σε διπλάσια ισχύ αν δεν έχεις καλή κάλυψη το σκέφτηκες? To οτι δεν είναι δυνατόν τεχνολογίες 3G να λειτουργήσουν χωρίς πυκνό δίκτυο μήπως το σκέφτηκες (έτσι μένουμε πίσω τεχνολογικά σαν χώρα...)? Σε τελική ανάλυση οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας έχουν άδεια λειτουργλιας δικτύου από το κράτος και τα επίπεδα ισχύως της ακτινοβολίας καθορίζονται με βάση τα διεθνή πρότυπα ασφαλείας. Επίσης ο άνθρωπος ούτε βλάκας είναι ούτε παράνομος, αν έχετε κάποιο πρόβλημα να απευθηνθείτε στη ίδια την εταιρία, ο ίδιος δεν φταίει σε τίποτα., τη ταράτσα του νοίκιασε σε μια νόμιμη εταιρία με άδεια λειτουργίας από το ελληνικό κράτος. Όσο γαι την καμινάδα αυτό γίνεται και για να μην υποβαθμίζεται αισθητικά η περιοχή, 1000 φορές καμινάδα παρά ένα μάτσο σιδεριές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2006 εσυ δηλαδη θεωρεις σωστο να βαλεις κεραια κινητης στα 200 μετρα απο ενα αντικαρκινικο νοσοκομειο? χιλιες φορες να μεινουμε πισω τεχνολογικα παρα να ξεκινησουμε να καρκινιαζουμε τους γυρω μας (και τους ηδη αρρωστους)... και στο κατω-κατω αφου θεωρεις οτι ειναι νομιμο τι σε κανει να πιστευεις οτι τους αναγκασε να βαλουν τη κεραια μεσα σε μια υποτυπωδη καμιναδα (και οχι ενα απλο κουτι αφου το στηριζεις σε λογους αισθητικης, για τον αγιο βασιλη)? εσυ θα ενιωθες καλα με μια κεραια πανω απο το κεφαλι σου?:!: υγ1:και πιστευεις οτι ολες οι κεραιες ειναι νομιμες? υγ2:εχεις δει ποτε μεσα σε δασος κεραια σε σχημα δεντρου, εγω το εχω δει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 εσυ δηλαδη θεωρεις σωστο να βαλεις κεραια κινητης στα 200 μετρα απο ενα αντικαρκινικο νοσοκομειο? χιλιες φορες να μεινουμε πισω τεχνολογικα παρα να ξεκινησουμε να καρκινιαζουμε τους γυρω μας (και τους ηδη αρρωστους)... και στο κατω-κατω αφου θεωρεις οτι ειναι νομιμο τι σε κανει να πιστευεις οτι τους αναγκασε να βαλουν τη κεραια μεσα σε μια υποτυπωδη καμιναδα (και οχι ενα απλο κουτι αφου το στηριζεις σε λογους αισθητικης, για τον αγιο βασιλη)? εσυ θα ενιωθες καλα με μια κεραια πανω απο το κεφαλι σου?:!: υγ1:και πιστευεις οτι ολες οι κεραιες ειναι νομιμες? υγ2:εχεις δει ποτε μεσα σε δασος κεραια σε σχημα δεντρου, εγω το εχω δει... Έχει αποδειχθεί οτι οι κεραίες βλάπτουν την υγεία του ανθρώπου? Όχι! Άρα όλα αυτά που λες δεν έχουν βάση. Επίσης ναι θεωρώ ότι όι κεραίες κινητής είναι νόμιμες αφού οι εταιρίες που τις τοποθετούν έχουν άδεια ανάπτυξης και λειτουργίας δικτύου κινητής από το κράτος. Ανάπτυξη δικτύου=εγκατάσταση κεραιών σύμφωνα με τις κατάλληλες προδιαγραφές. Τέλος το να βλέπεις μια καμινάδα όπου υπάρχουν σε πολλά σπίτια δεν σε ξενίζει τόσο όσο μία μεταλλική κατασκευή ή ένα άκυρα βαμμένο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 bored01 egw sou lew oti exei apodeixthei, oti oi keraies vlaptoun tin ugeia mas, alla den dimosiopoiitai h ereuna gia oikonomikous logous.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Αν έμενα σε μονοκατοικία θα έβαζα σίγουρα κεραία. Σε πολυκατοικία δεν συμφέρει λόγο χρημάτων. Νομίζω οτι είναι καλύτερα πολλές κεραίες με μικρή ισχύ, παρά λίγες κεραίες με μεγάλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 Εάν ο θάνατος του 80% των ενοίκων, μέσα στα επόμενα 20 με 30 χρόνια δεν αποτελεί κόστος! ...Τότε σου προτείνω ανεπιφύλακτα να το κάνεις! Το ίδιο θα σου πρότεινα εάν έχεις ήδη καρκίνο η aids!! Σε άλλη περίπτωση στην θέση σου δεν θα εξαγοράζα την υγεία μου για κανένα χρηματικό ποσό! Τα χρήματα μπορείς να τα βγάλεις και να τα διαχειριστείς, όσο ζεις και μόνο! Υπάρχουν πάντως και πιο εύκολες λύσεις να βγάλεις πολλά χρήματα, για παράδειγμά η εκπόρνευση! Όσο μπορούμε ας καθορίζουμε οι ίδιοι την τύχη μας!! Αυτή είναι η αποψή μου! Όσο για το αν βλάπτει, είναι αστείο να το συζητάμε νομίζω!! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 bored01 egw sou lew oti exei apodeixthei, oti oi keraies vlaptoun tin ugeia mas, alla den dimosiopoiitai h ereuna gia oikonomikous logous.. αυτές τις δήθεν συνωμοσίες τις έχω ξανακούσει από απαράδεκτα site.Ο Χριστός και η Παναγία παιδιά...ρωτήστε ανθρώπους που ξέρουν την επίδραση της Η/Μ ακτινοβολίας(ακτινοφυσικούς,γιατρούς,σοβαρούς βιολόγους)και θα πάρετε την απάντηση.όλα τα άλλα αποτελούν λαϊκισμούς και αδικαιολόγητες φοβίες.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας... Βέβαια η υπέρμετρη χρήση του κινητού δημιουργεί πρόβλημα,όχι οι σταθμοί βάσης! λίγο τη λειτουργία τους να ξέρατε...δε θα τα λέγατε αυτά! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 αυτές τις δήθεν συνωμοσίες τις έχω ξανακούσει από απαράδεκτα site.Ο Χριστός και η Παναγία παιδιά...ρωτήστε ανθρώπους που ξέρουν την επίδραση της Η/Μ ακτινοβολίας(ακτινοφυσικούς,γιατρούς,σοβαρούς βιολόγους)και θα πάρετε την απάντηση.όλα τα άλλα αποτελούν λαϊκισμούς και αδικαιολόγητες φοβίες.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας... Βέβαια η υπέρμετρη χρήση του κινητού δημιουργεί πρόβλημα,όχι οι σταθμοί βάσης! λίγο τη λειτουργία τους να ξέρατε...δε θα τα λέγατε αυτά! αν ξερεις εσυ κανενα γιατρο που υποστηριζει οτι οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας δεν βλαπτουν την υγεια σου συστηνω να μη παρεις ξανα ουτε ασπιρινη απο τα χερια του...:!: και γνωριζω αρκετα καλα πως λειτουργουν οι κεραιες...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 αυτές τις δήθεν συνωμοσίες τις έχω ξανακούσει από απαράδεκτα site.Ο Χριστός και η Παναγία παιδιά...ρωτήστε ανθρώπους που ξέρουν την επίδραση της Η/Μ ακτινοβολίας(ακτινοφυσικούς,γιατρούς,σοβαρούς βιολόγους)και θα πάρετε την απάντηση.όλα τα άλλα αποτελούν λαϊκισμούς και αδικαιολόγητες φοβίες.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας... Βέβαια η υπέρμετρη χρήση του κινητού δημιουργεί πρόβλημα,όχι οι σταθμοί βάσης! λίγο τη λειτουργία τους να ξέρατε...δε θα τα λέγατε αυτά! Φίλε προφανώς εσύ, δεν έχεις ιδέα! Αλλα σέβομαι την αποψή σου! Κάθε είδους ακτινοβολία επιρρεάζει κάθε οργανισμό, είτε αρνητικά είτε θετικά! Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο λόγος που ζούμε και αναπνέουμε, είναι επείσης ο λόγος που παθαίνουμε εγκάυματα, θερμοπληξίες και δερματικούς και όχι μόνο τύπους καρκίνου! Η ακτινοβολία ενός κινητού είναι η πίο επικύνδινη ακτινοβολία που δεχόμαστε σε καθημερινή βάση! Το μηνιαίο όριο ομιλίας με το κινητο σου τηλέφωνο, εγγράφος είναι 4 λεπτά! Όταν έχεις έναν πομπό και έναν δέκτη πάνω από το κεφάλι σου, επί καθημερινής βάσεως, αρκούν οι δύο μήνες για ανεπανώρθωτη ζημιά! Χρειάζοντε ειδικές στολές για να έχεις την δυνατότητα να απλώσεις τα ρούχα σου! Τα 3000 ευρώ ετησίως είναι 300 ευρώ ενοίκιο που πληρώνουν αυτοί στην ταράτσα! Και εσύ να την νοικιάσεις για να βάλεις μια επιγραφή τόσα η μάλλον πολύ περισότερα θα δώσεις! Ελπίζω να ενημερωθείς σύντομα για την επίδραση της ακτινοβολίας στον άνθρωπό και μετά να εκφράσεις με τόση σιγουρία απόψεις που μπορεί να κοστίσουν ζωές! Ελπίζω να μην μάθεις για αυτήν, εξαιτίας των συνεπειών της στην ζωή σου! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2006 αν ξερεις εσυ κανενα γιατρο που υποστηριζει οτι οι κεραιες κινητης τηλεφωνιας δεν βλαπτουν την υγεια σου συστηνω να μη παρεις ξανα ουτε ασπιρινη απο τα χερια του...:!: και γνωριζω αρκετα καλα πως λειτουργουν οι κεραιες...:) σίγουρα ξέρω κάποιους,όχι μόνο "κάποιον"... Παιδιά δε ξέρω αν θα πρέπει να απαντήσω αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι κινητή τηλεφωνία χωρίς κεραίες δε γίνεται.Αν είστε εσείς οι πρώτοι που θα πετάξετε το κινητό σας τότε μαζί σας,αν όχι σε τι βάση συζητάμε...Λοιπόν,είστε διατεθιμένοι να πετάξετε το κινητό σας; όλα τα άλλα απαντώνται γρήγορα και με ιδιαίτερη ευκολία από εμένα(ήδη έχουν απαντηθεί πιο πάνω) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Φίλε προφανώς εσύ, δεν έχεις ιδέα! Αλλα σέβομαι την αποψή σου! Κάθε είδους ακτινοβολία επιρρεάζει κάθε οργανισμό, είτε αρνητικά είτε θετικά! Η ηλιακή ακτινοβολία είναι ο λόγος που ζούμε και αναπνέουμε, είναι επείσης ο λόγος που παθαίνουμε εγκάυματα, θερμοπληξίες και δερματικούς και όχι μόνο τύπους καρκίνου! Η ακτινοβολία ενός κινητού είναι η πίο επικύνδινη ακτινοβολία που δεχόμαστε σε καθημερινή βάση! Το μηνιαίο όριο ομιλίας με το κινητο σου τηλέφωνο, εγγράφος είναι 4 λεπτά! Όταν έχεις έναν πομπό και έναν δέκτη πάνω από το κεφάλι σου, επί καθημερινής βάσεως, αρκούν οι δύο μήνες για ανεπανώρθωτη ζημιά! Χρειάζοντε ειδικές στολές για να έχεις την δυνατότητα να απλώσεις τα ρούχα σου! Τα 3000 ευρώ ετησίως είναι 300 ευρώ ενοίκιο που πληρώνουν αυτοί στην ταράτσα! Και εσύ να την νοικιάσεις για να βάλεις μια επιγραφή τόσα η μάλλον πολύ περισότερα θα δώσεις! Ελπίζω να ενημερωθείς σύντομα για την επίδραση της ακτινοβολίας στον άνθρωπό και μετά να εκφράσεις με τόση σιγουρία απόψεις που μπορεί να κοστίσουν ζωές! Ελπίζω να μην μάθεις για αυτήν, εξαιτίας των συνεπειών της στην ζωή σου! πρέπει να σου απαντήσω γιατί είσαι πανικόβλητος χωρίς λόγο... κάθε Η/Μ ακτινοβολία χαρακτηρίζεται από μία "ενέργεια" η οποία ευθύνεται για την επίδραση της στο σώμα μας και γενικότερα στα κύτταρα. Η ηλιακή ακτινοβολία(ερυθρο έως ιώδες) δεν είναι βλαβερή για τον άνθρωπο.η υπεριώδης ακτιβολία προκαλεί εγκαύματα,καρκίνους,δερματικές παθήσεις η οποία όμως φιλτράρεται από το όζον το οποίο καθημερινά καταστρέφεις,όχι μόνο εσύ αλλά όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτοκίνητα κ.τ.λ. Αλλά υπάρχει τρόπος να προστατευτείς από την υπεριώδη ακτινοβολία υψηλής ενέργειας με αντιηλιακό,να μη πας για μπάνιο 12-14 το μεσημέρι κ.ο.κ. Τώρα για το αν η Η/Μ ακτινοβολία των κινητών είναι επικύνδινη...όπως είπα η ακτινοβολίες χαρακτηρίζονται από μία ενέργεια.ε,η ενέργεια της Η/Μ ακτινοβολίας των κινητών είναι χαμηλή.Ανήκει στη ζώνη των Μικροκυμμάτων(UHF) και δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί κάποια βλάβη στον άνθρωπο.Βέβαια μια ακτινοβολία χαρακτηρίζεται και από την έντασή της...μη συγκρίνουμε την χείριστη ένταση των κινητών(2W) με την ένταση της λάμπας μας στο σπίτι(60W) και της συχνότητες των κινητών(900/1800/2100mhz) με τις συχνότητες ενός απλού λαμπτήρα(μερικά Thz) η μη ιονίζουσα είναι αδύνατον να προκαλεί βλάβες στα κύτταρα,δε συγκεντρώνεται και μετατρέπεται σε θερμότητα η οποία αποβάλλεται από το σώμα μας:) Ξέρω ότι η Η/Μ ακτινοβολία δε κοστίζει ζωές.Επίσης οι κεραίες μειώνουν την ακτινοβολία που δεχόμαστε σε σημείο που η εκπομπή του είναι αμελητέα. Οι κεραίες δε κάνουν κακό,κακό κάνουν αυτοί που λαϊκίζουν και χρησιμοποιούν έναν αδικαιολόγητο φόβο για να περάσουν τις ιδέες τους και να εκδηλώσουν το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους συνανθρώπους τους.Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η ενημέρωση η οποία καθησυχάζει και δεν εκμεταλλεύται καταστάσεις.Ένα site που γράφει ανέκδοτα και έχει καταδικαστεί από ολόκληρη την επιστημονικη κοινότητα είναι αυτό της Παναττικής επιτροπής η οποία εκφράζει ιδέες ανάλογές με τις δικές σου.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 πρέπει να σου απαντήσω γιατί είσαι πανικόβλητος χωρίς λόγο... κάθε Η/Μ ακτινοβολία χαρακτηρίζεται από μία "ενέργεια" η οποία ευθύνεται για την επίδραση της στο σώμα μας και γενικότερα στα κύτταρα. Η ηλιακή ακτινοβολία(ερυθρο έως ιώδες) δεν είναι βλαβερή για τον άνθρωπο.η υπεριώδης ακτιβολία προκαλεί εγκαύματα,καρκίνους,δερματικές παθήσεις η οποία όμως φιλτράρεται από το όζον το οποίο καθημερινά καταστρέφεις,όχι μόνο εσύ αλλά όλοι όσοι χρησιμοποιούν αυτοκίνητα κ.τ.λ. Αλλά υπάρχει τρόπος να προστατευτείς από την υπεριώδη ακτινοβολία υψηλής ενέργειας με αντιηλιακό,να μη πας για μπάνιο 12-14 το μεσημέρι κ.ο.κ. Τώρα για το αν η Η/Μ ακτινοβολία των κινητών είναι επικύνδινη...όπως είπα η ακτινοβολίες χαρακτηρίζονται από μία ενέργεια.ε,η ενέργεια της Η/Μ ακτινοβολίας των κινητών είναι χαμηλή.Ανήκει στη ζώνη των Μικροκυμμάτων(UHF) και δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί κάποια βλάβη στον άνθρωπο.Βέβαια μια ακτινοβολία χαρακτηρίζεται και από την έντασή της...μη συγκρίνουμε την χείριστη ένταση των κινητών(2W) με την ένταση της λάμπας μας στο σπίτι(60W) και της συχνότητες των κινητών(900/1800/2100mhz) με τις συχνότητες ενός απλού λαμπτήρα(μερικά Thz) η μη ιονίζουσα είναι αδύνατον να προκαλεί βλάβες στα κύτταρα,δε συγκεντρώνεται και μετατρέπεται σε θερμότητα η οποία αποβάλλεται από το σώμα μας:) Ξέρω ότι η Η/Μ ακτινοβολία δε κοστίζει ζωές.Επίσης οι κεραίες μειώνουν την ακτινοβολία που δεχόμαστε σε σημείο που η εκπομπή του είναι αμελητέα. Οι κεραίες δε κάνουν κακό,κακό κάνουν αυτοί που λαϊκίζουν και χρησιμοποιούν έναν αδικαιολόγητο φόβο για να περάσουν τις ιδέες τους και να εκδηλώσουν το δήθεν ενδιαφέρον τους για τους συνανθρώπους τους.Στην αντίπερα όχθη βρίσκεται η ενημέρωση η οποία καθησυχάζει και δεν εκμεταλλεύται καταστάσεις.Ένα site που γράφει ανέκδοτα και έχει καταδικαστεί από ολόκληρη την επιστημονικη κοινότητα είναι αυτό της Παναττικής επιτροπής η οποία εκφράζει ιδέες ανάλογές με τις δικές σου.... Και με του πατέρα μου, Γενικού Διευθυντή σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής στην Ελλάδα! Sorry!!:) Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Και με του πατέρα μου, Γενικού Διευθυντή σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής στην Ελλάδα! Sorry!!:) και αυτό τι σημαίνει; ότι γνωρίζει τη τεχνική λειτουργία του δικτύου κινητής τηλεφωνίας; Σε ξένα χωράφια είναι καλό να μην εισβάλλουμε.... Πως είναι δυνατόν ρε παιδιά να συγκρίνουμε την Η/Μ ακτινοβολία δικτύων GSM/UMTS με αυτήν των επικίνδυνων και βλαβερών ακτινοβολιών; Εγώ διατηρώ την άποψη μου γιατί έχω διαβάσει,έχω δει και τα επιχειρήματα κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και πλέον,σπουδάζω το αντικείμενο. Ας πει κάποιος γιατρός ότι η αξονική τομογραφία είναι επικίνδυνη εξέταση να του πω και εγώ ότι είναι επικίνδυνο να ζει στο φως...:worry: ο,τι να'ναι δηλδ! Δε διαφωνώ ότι η υπέρμετρη χρήση κινητού με 6-7 ώρες την ημέρα είναι επικίνδυνη.Για αυτό υπάρχουν τα ΒΤ handsfree,τα απλά handsfree.Επίσης αν δε θέλετε να εκπέμπουν τα κινητά...αποδεχτείτε τις κεραίες! Και όπως είπε και ο διευθυντής(φυσικός) Λυκείου Βόλου στους μαθητές που ήθελαν να κάνουν κατάληψη για επίθεση εναντίον σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας...αν είναι να κλείσουν οι κεραίες τότε να πετάξουν ΟΛΟΙ οι μαθητές τα κινητά,τότε θα ήταν μαζί τους. Συμμερίζομαι την άποψη και θεωρώ ότι οι πιθανότητες να υπάρξει βλάβη λόγω Η/Μ ακτινοβολίας κινητών είναι μεγαλύτερη όταν δεν υπάρχουν σταθμοί παρά όταν υπάρχουν...Αν αποφασίσουμε να κλείσουμε όλοι τα κινητά μαζί σας! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 και αυτό τι σημαίνει; ότι γνωρίζει τη τεχνική λειτουργία του δικτύου κινητής τηλεφωνίας; Σε ξένα χωράφια είναι καλό να μην εισβάλλουμε.... Πως είναι δυνατόν ρε παιδιά να συγκρίνουμε την Η/Μ ακτινοβολία δικτύων GSM/UMTS με αυτήν των επικίνδυνων και βλαβερών ακτινοβολιών; Εγώ διατηρώ την άποψη μου γιατί έχω διαβάσει,έχω δει και τα επιχειρήματα κατά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και πλέον,σπουδάζω το αντικείμενο. Ας πει κάποιος γιατρός ότι η αξονική τομογραφία είναι επικίνδυνη εξέταση να του πω και εγώ ότι είναι επικίνδυνο να ζει στο φως...:worry: ο,τι να'ναι δηλδ! Δε διαφωνώ ότι η υπέρμετρη χρήση κινητού με 6-7 ώρες την ημέρα είναι επικίνδυνη.Για αυτό υπάρχουν τα ΒΤ handsfree,τα απλά handsfree.Επίσης αν δε θέλετε να εκπέμπουν τα κινητά...αποδεχτείτε τις κεραίες! Και όπως είπε και ο διευθυντής(φυσικός) Λυκείου Βόλου στους μαθητές που ήθελαν να κάνουν κατάληψη για επίθεση εναντίον σε μεγάλη εταιρία κινητής τηλεφωνίας...αν είναι να κλείσουν οι κεραίες τότε να πετάξουν ΟΛΟΙ οι μαθητές τα κινητά,τότε θα ήταν μαζί τους. Συμμερίζομαι την άποψη και θεωρώ ότι οι πιθανότητες να υπάρξει βλάβη λόγω Η/Μ ακτινοβολίας κινητών είναι μεγαλύτερη όταν δεν υπάρχουν σταθμοί παρά όταν υπάρχουν...Αν αποφασίσουμε να κλείσουμε όλοι τα κινητά μαζί σας! Πρώτον δεν είναι καθόλου ξένα χωράφια, γιατί αυτό είναι το αντικειμενό του! Και αυτός δεν το έχει σπουδάσει μόνο, ζεί από αυτό! Όσο για τα άστοχα παραδείγματα σου, καλύτερα να ρωτήσεις τους Ιάπωνες που έχουν 10 χρόνια περισσότερο κινητή τηλεφωνία και πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο, από καρκίνους εγκεφάλου! Μην προσπαθείς να δικαιώσεις των έμπορο, επειδή υπάρχουν πολλοί εθισμένοι στα ναρκωτικά! Αν θέλεις μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή, δεν είναι λογική να περιμένεις τα πάντα από το σύνολο!Κλείσε το κινητό σου! Αν ήταν οι εταιρίες να νοιάζονταν για το καλό σου, δεν θα υπήρχαν καπνοβιομηχανίες, έμποροι όπλων, ναρκωτικών, junk good και κινητών! Και κάτι άλλο επειδή μιλάς πάντα εκ του ασφαλούς, κάνε μου pm να βάλουμε στο δικό σου σπίτι την κεραία! Ο πατέρας μου χαίρεται να ακούει ανθρώπους της δικής σου λογικής!!:D Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Πρώτον δεν είναι καθόλου ξένα χωράφια, γιατί αυτό είναι το αντικειμενό του! Και αυτός δεν το έχει σπουδάσει μόνο, ζεί από αυτό! Όσο για τα άστοχα παραδείγματα σου, καλύτερα να ρωτήσεις τους Ιάπωνες που έχουν 10 χρόνια περισσότερο κινητή τηλεφωνία και πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλο, από καρκίνους εγκεφάλου! Μην προσπαθείς να δικαιώσεις των έμπορο, επειδή υπάρχουν πολλοί εθισμένοι στα ναρκωτικά! Αν θέλεις μπορείς να κάνεις εσύ την αρχή, δεν είναι λογική να περιμένεις τα πάντα από το σύνολο!Κλείσε το κινητό σου! Αν ήταν οι εταιρίες να νοιάζονταν για το καλό σου, δεν θα υπήρχαν καπνοβιομηχανίες, έμποροι όπλων, ναρκωτικών, junk good και κινητών! Και κάτι άλλο επειδή μιλάς πάντα εκ του ασφαλούς, κάνε μου pm να βάλουμε στο δικό σου σπίτι την κεραία! Ο πατέρας μου χαίρεται να ακούει ανθρώπους της δικής σου λογικής!!:D Δεν είναι κακό να υπάρχουν άτομα της δικής μου λογικής! Επιπλέον δεν είναι κακό να εγκαθιστώνται σταθμοί βάσης με προδιαγραφές,όρια ασφαλείας! Και δεν είναι εξακριβωμένο ότι η Η/Μ ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο.Πόσο μάλλον να ρίχνουμε τα βάρη για καρκίνους σε αυτήν...Αφού είναι μη ιονίζουσα δεν έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα καθώς αποβάλλεται.., Συμφωνεί ο πατέρας σου με όσα λες; Έχεις εσύ ο ίδιος τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνεις κάτι τέτοιο; Εγώ είμαι υπέρ του να υπάρχουν κινητά αλλά επειδή πραγματικά χρειάζεται,εφεύρεση του αιώνα μας το αποκαλλούν πάρα πολλοί μάλιστα,δε θα είμαι αυτός που θα το κλείσω πρώτος.Αυτοί που φωνάζουν όμως για τις κεραίες(για παράδειγμα εχθές έκλεισαν 10 κεραίες της ΤΙΜ στην Αθήνα) πρέπει να τα κλείσουν ΠΡΩΤΟΙ και όχι να φωνάζουν για βλαβερές κεραίες και μη βλαβερά κινητά:O Κανένας δε νοιάζεται για το καλό μου(όταν μάλιστα υπάρχει στη μέση το κέρδος...) αλλά ξέρω και μπορώ να κρίνω τι με βλάπτει και τι όχι... Αν μπορούσα θα έβαζα κεραία από επάνω μου.Αλλά δυστυχώς στο Βόλο μένω σε ημιόροφο και Σοφάδες στη μονοκατοικία μου καμία εταιρία δεν ενδιαφέρεται ούτε καν για micro cell! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Δεν είναι κακό να υπάρχουν άτομα της δικής μου λογικής! Επιπλέον δεν είναι κακό να εγκαθιστώνται σταθμοί βάσης με προδιαγραφές,όρια ασφαλείας! Και δεν είναι εξακριβωμένο ότι η Η/Μ ακτινοβολία προκαλεί καρκίνο.Πόσο μάλλον να ρίχνουμε τα βάρη για καρκίνους σε αυτήν...Αφού είναι μη ιονίζουσα δεν έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα καθώς αποβάλλεται.., Συμφωνεί ο πατέρας σου με όσα λες; Έχεις εσύ ο ίδιος τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνεις κάτι τέτοιο; Εγώ είμαι υπέρ του να υπάρχουν κινητά αλλά επειδή πραγματικά χρειάζεται,εφεύρεση του αιώνα μας το αποκαλλούν πάρα πολλοί μάλιστα,δε θα είμαι αυτός που θα το κλείσω πρώτος.Αυτοί που φωνάζουν όμως για τις κεραίες(για παράδειγμα εχθές έκλεισαν 10 κεραίες της ΤΙΜ στην Αθήνα) πρέπει να τα κλείσουν ΠΡΩΤΟΙ και όχι να φωνάζουν για βλαβερές κεραίες και μη βλαβερά κινητά:O Κανένας δε νοιάζεται για το καλό μου(όταν μάλιστα υπάρχει στη μέση το κέρδος...) αλλά ξέρω και μπορώ να κρίνω τι με βλάπτει και τι όχι... Αν μπορούσα θα έβαζα κεραία από επάνω μου.Αλλά δυστυχώς στο Βόλο μένω σε ημιόροφο και Σοφάδες στη μονοκατοικία μου καμία εταιρία δεν ενδιαφέρεται ούτε καν για micro cell! Tώρα ρε φίλε μου πραγματικά, πες μου, αν είχες καρκίνο και ήλπιζες ακόμα για την ζωή, θα δεχόσουν ακόμα να βάλουν κεραία απο πάνω σου; Μιλάμε για ανθρώπινη ζωή, την μεγαλύτερη "εφεύρεση" και εσύ την συγκρίνεις με κατασκευές του ανθρώπου, που πολύ πιθανόν σε 10 χρόνια,ό τρόπος με τον οποίο λειτουργούν σήμερα, να αποδειχθεί τελίος λάθος; Ξέρεις ότι από τα λίγα φάρμακα που έχουν πραγματικά ελεγχθεί είναι η ασπιρίνη; Ξέρεις σε πόσα πολλά φάρμακα, αυτή την στιγμή είσαι πειραματόζωο; Αν φοβάσε την φωτιά, δεν γίνεσαι πυροσβέστης! Και μην βασίζεσαι μόνο στα βιβλία φίλε μου, να έχεις δική σου κρίση και να μάθεις να αμφισβητείς! Είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε την αλήθεια! Λες δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο έτσι; Πως είσαι τόσο σίγουρος; Πως είσαι σίγουρος ότι θα στο λέγανε; Δεν έχει αποδειχθεί από τι δημιουργείτε ο καρκίνος! Απλά κάθε ακτινοβολία βοηθάει στην μετάλλαξη του DNA, το σύνολο των μεταλλάξεων το ονομάζουμε καρκίνο! Δες το ποσοστό της δημοσκόπισης από πάνω! Δεν είναι τυχαίο! Όπως δεν είναι τυχαίο για τα όσα αρνητικά ακούγοντε για την ακτινοβολία των κινητών! Εγώ έχω ειδικό εξάρτημα που κάνει 50 ευρώ πάνο στο κινητο! Και αμφιβάλλω αν αποτρέπει το οτιδήποτε! Σου αφιερώνω λοιπόν το παρακάτω ρητό: "Από τότε που ήρθαν οι πληροφορίες, χάθηκε η γνώση΄ από τότε που ήρθε η γνώση χάθηκε η σοφία! " Η κάπως έτσι!:) Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 Tώρα ρε φίλε μου πραγματικά, πες μου, αν είχες καρκίνο και ήλπιζες ακόμα για την ζωή, θα δεχόσουν ακόμα να βάλουν κεραία απο πάνω σου; Μιλάμε για ανθρώπινη ζωή, την μεγαλύτερη "εφεύρεση" και εσύ την συγκρίνεις με κατασκευές του ανθρώπου, που πολύ πιθανόν σε 10 χρόνια,ό τρόπος με τον οποίο λειτουργούν σήμερα, να αποδειχθεί τελίος λάθος; Ξέρεις ότι από τα λίγα φάρμακα που έχουν πραγματικά ελεγχθεί είναι η ασπιρίνη; Ξέρεις σε πόσα πολλά φάρμακα, αυτή την στιγμή είσαι πειραματόζωο; Αν φοβάσε την φωτιά, δεν γίνεσαι πυροσβέστης! Και μην βασίζεσαι μόνο στα βιβλία φίλε μου, να έχεις δική σου κρίση και να μάθεις να αμφισβητείς! Είμαστε οι τελευταίοι που θα μάθουμε την αλήθεια! Λες δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί καρκίνο έτσι; Πως είσαι τόσο σίγουρος; Πως είσαι σίγουρος ότι θα στο λέγανε; Δεν έχει αποδειχθεί από τι δημιουργείτε ο καρκίνος! Απλά κάθε ακτινοβολία βοηθάει στην μετάλλαξη του DNA, το σύνολο των μεταλλάξεων το ονομάζουμε καρκίνο! Δες το ποσοστό της δημοσκόπισης από πάνω! Δεν είναι τυχαίο! Όπως δεν είναι τυχαίο για τα όσα αρνητικά ακούγοντε για την ακτινοβολία των κινητών! Εγώ έχω ειδικό εξάρτημα που κάνει 50 ευρώ πάνο στο κινητο! Και αμφιβάλλω αν αποτρέπει το οτιδήποτε! Σου αφιερώνω λοιπόν το παρακάτω ρητό: "Από τότε που ήρθαν οι πληροφορίες, χάθηκε η γνώση΄ από τότε που ήρθε η γνώση χάθηκε η σοφία! " Η κάπως έτσι!:) για το πρώτο χτύπα ξύλο παιδάκι μου:confused: Αν βρισκόμουν όμως σε αυτή την κατάσταση ίσως να μη με ένοιαζε αυτό το πράγμα,αδιάφορα,είτε την έβαζα είτε όχι το ίδιο θα μου ήταν... Κάθε τεχνολογία ξεκινάει 10 χρόνια πριν αρχίσει οριστικά να κυκλοφορεί.Εκεί μελετώνται τα πάντα! Μη συγκρίνεις όμως τα φάρμακα με τα κινητά.Η Η/Μ ακτινοβολία μελετάται πολύ περισσότερα χρόνια και πλέον ξέρουμε την προδιάθεση του οργανισμού σε αυτήν σε πολλές περιπτώσεις.Ωστόσο παρατηρούμε μια ευχάριστη δυσπιστία απέναντι σε κάθετι καινούργιο και παράξενο! Η αμφισβήτηση σαφώς και είναι πηγή προόδου αλλά να μη γίνεται σε βαθμό που οδηγεί στην οπισθοχώρηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν προκαλεί κάποια βλάβη στον οργανισμό(ίσα ίσα επικροτώ τις έρευνες που γίνονται) αλλά επειδή ο καρκίνος συνδέεται μόνο με την ιονίζουσα ακτινοβολία είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι η ακτινοβολία τόσο χαμηλών συχνοτήτων δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε προδιάθεση του οργανισμού για εκδήλωση καρκίνου... Εγώ χρημοποιώ ΒΤ,πιο φθηνό και πιο ασφαλές.Επιπλέον προσέχω το SAR της συσκευής μου...είναι καλά μέτρα σωστά; Αν είχαμε πολλές κεραίες όμως δε νομίζω να χρειαζόταν ούτε αυτά! Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια:rolleyes: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2006 για το πρώτο χτύπα ξύλο παιδάκι μου:confused: Αν βρισκόμουν όμως σε αυτή την κατάσταση ίσως να μη με ένοιαζε αυτό το πράγμα,αδιάφορα,είτε την έβαζα είτε όχι το ίδιο θα μου ήταν... Κάθε τεχνολογία ξεκινάει 10 χρόνια πριν αρχίσει οριστικά να κυκλοφορεί.Εκεί μελετώνται τα πάντα! Μη συγκρίνεις όμως τα φάρμακα με τα κινητά.Η Η/Μ ακτινοβολία μελετάται πολύ περισσότερα χρόνια και πλέον ξέρουμε την προδιάθεση του οργανισμού σε αυτήν σε πολλές περιπτώσεις.Ωστόσο παρατηρούμε μια ευχάριστη δυσπιστία απέναντι σε κάθετι καινούργιο και παράξενο! Η αμφισβήτηση σαφώς και είναι πηγή προόδου αλλά να μη γίνεται σε βαθμό που οδηγεί στην οπισθοχώρηση. Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν προκαλεί κάποια βλάβη στον οργανισμό(ίσα ίσα επικροτώ τις έρευνες που γίνονται) αλλά επειδή ο καρκίνος συνδέεται μόνο με την ιονίζουσα ακτινοβολία είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι η ακτινοβολία τόσο χαμηλών συχνοτήτων δεν έχει σχέση με οποιαδήποτε προδιάθεση του οργανισμού για εκδήλωση καρκίνου... Εγώ χρημοποιώ ΒΤ,πιο φθηνό και πιο ασφαλές.Επιπλέον προσέχω το SAR της συσκευής μου...είναι καλά μέτρα σωστά; Αν είχαμε πολλές κεραίες όμως δε νομίζω να χρειαζόταν ούτε αυτά! Eυχαριστώ για τα καλά σου λόγια:rolleyes: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι οι πολλές κεραίες θα μειώνανε την ακτινοβολία, που θα δεχόμασταν από τα κινητά μας! Δεν εννοούσα να καταλήγεις από τον καρκίνο, εννοούσα να έχεις σωθεί από τον καρκίνο! Σε ρώτησα αν πάλι θα ήθελες την κεραία σπίτι σου! Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την μόνη ασθένια που δεν θεραπεύετε! Λένε ότι και το φαγητό προκαλεί καρκίνο! Πάντως στην Ιαπωνία δεν πιστεύω οι καρκίνοι του αυτιού, του ματιού και του εγκεφάλου να ευθύνονται στο ρύζι πχ... Έχω διαβάσει πολλές μελέτες... Τέλος δεν νομίζω να υπάρχει αυτός ο πανικός επειδή το κινητό είναι η super εφεύρεση! Και άλλα εφευρεθήκανε αλλά δεν έκανε έτσι ο κόσμος! Όταν κάποιος υπέυθυνος μου υπογράψει πως το κινητό δεν προκαλεί καρκίνο, τότε ίσως να το ξανασκεφτώ! :rolleyes: Sorry αν φάνηκα επιθετικός, απλά έπιασες ευαίσθητη χορδή!! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πιστεύεις ότι οι πολλές κεραίες θα μειώνανε την ακτινοβολία, που θα δεχόμασταν από τα κινητά μας! Δεν εννοούσα να καταλήγεις από τον καρκίνο, εννοούσα να έχεις σωθεί από τον καρκίνο! Σε ρώτησα αν πάλι θα ήθελες την κεραία σπίτι σου! Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για την μόνη ασθένια που δεν θεραπεύετε! Λένε ότι και το φαγητό προκαλεί καρκίνο! Πάντως στην Ιαπωνία δεν πιστεύω οι καρκίνοι του αυτιού, του ματιού και του εγκεφάλου να ευθύνονται στο ρύζι πχ... Έχω διαβάσει πολλές μελέτες... Τέλος δεν νομίζω να υπάρχει αυτός ο πανικός επειδή το κινητό είναι η super εφεύρεση! Και άλλα εφευρεθήκανε αλλά δεν έκανε έτσι ο κόσμος! Όταν κάποιος υπέυθυνος μου υπογράψει πως το κινητό δεν προκαλεί καρκίνο, τότε ίσως να το ξανασκεφτώ! :rolleyes: Sorry αν φάνηκα επιθετικός, απλά έπιασες ευαίσθητη χορδή!! Α,εσύ δε ξέρεις τις αρχές λειτουργίας του gsm...όσο πιο δυνατό είναι το σήμα τόσο λιγότερο εκπέμπει το κινητό,μειώνεται το PL(power Level) Τη στιγμή που στην Ελλάδα ο καθένας μας έχει κινητό καλύτερα να υπάρχει στην περιοχή 15W κεραία για 7000 κινητά που θα εκπέμπουν λίγο παρά 7000 κινητά που θα εκπέμπουν στα 2W.όμως συνέχεια μου λέτε για κινητά...οι κεραίες είναι δίπλα στο αυτί μας; ή βοηθάν με την τεχνική λειτουργίας τους να μειώνεται η ακτινοβολία στο αυτί μας; Αν είχα σωθεί από το καρκίνο και είχα μια προδιάθεση για εμφάνιση του βασικά θα έφευγα από Αθήνα,δε θα με πείραζε η κεραία κινητής πάνω από το κεφάλι μου αλλά γενικότερα η ζωή μέσα στο καυσαέριο(off topic)ίσως να είναι ένας μικρός συντελεστής αλλά και πάλι δε θα με πείραζε με τη παραπάνω λογική. Επίσης μη συσχετίζεις μη ιονίζουσα ακτιβολία με καρκίνο...δεν είναι αποδεκτό από όλη την επιστημονική κοινότητα! Η Ιαπωνία χρόνια θερίζεται από τον καρκίνο και κληρονομικές καρκινικές παθήσεις με έντονη προδιάθεση λόγω των ατομικών βομβών που έχουν ριφθεί σε Χιροσίμα/Ναγκασάκι.ίσως σχετίζεται με την προδιάθεση η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΧΡΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ αλλά μέχρι να αποδειχθεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα είμαστε ήδη 10 χρόνια πίσω στη χρήση κινητών,διορθώνεται το κακό! Κάθε εφεύρεση του ανθρώπου χαρακτηρίζεται από τις θετικές της συνέπειες και από τις αρνητικές της....Η κινητή τηλεφωνία έχει να κάνει με μία εκρηκτική τεχνολογία που έφερε τα πάνω κάτω στις τηλεπικοινωνίες και για αυτό τόσος ντόρος.Ωστόσο τα δίκτυα τους πρέπει να είναι πυκνά και δε μπορεί ο απλός πολίτης να αποδεχθεί την κεραία δίπλα του αλλά δυστυχώς δεν είμαστε ούτε σε τεχνολογία ραδιοφώνου,ούτε σε τεχνολογία τηλεόρασης! Η αμφίδρομη επικοινωνία είναι το κλειδί στις ασύρματες full duplex τηλεπικοινωνίες! Δε μου φάνηκες επιθετικός και μου αρέσει που ψάχνεσαι,μακάρι να ήταν όλοι έτσι:) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Εγώ έχω ειδικό εξάρτημα που κάνει 50 ευρώ πάνο στο κινητο! Και αμφιβάλλω αν αποτρέπει το οτιδήποτε! εχεις καποιο λινκ για αυτο το εξαρτημα? απο περιεργεια... Και αμα ειναι αληθεια ολα αυτα που λες και εισαι σιγουρος οτι το κινητο προκαλει καρκινο η χολερα η aids η οτι θες, γιατι πηρες ενα κινητο (Συμφωνα με το avatar σου) που εχει 0.70w/kg sar rate και οχι καποιο με κατω απο 0.40? Αμα φωναζει καποιος τοσο σαν και εσενα για κατι τετοιο πιστευω οτι θα ενδιαφεροταν περισσοτερο για την υγεια του παρα για τα specs/design του κινητου του... Η κανω λαθος? Παντα φιλικα Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 εχεις καποιο λινκ για αυτο το εξαρτημα? απο περιεργεια... Και αμα ειναι αληθεια ολα αυτα που λες και εισαι σιγουρος οτι το κινητο προκαλει καρκινο η χολερα η aids η οτι θες, γιατι πηρες ενα κινητο (Συμφωνα με το avatar σου) που εχει 0.70w/kg sar rate και οχι καποιο με κατω απο 0.40? Αμα φωναζει καποιος τοσο σαν και εσενα για κατι τετοιο πιστευω οτι θα ενδιαφεροταν περισσοτερο για την υγεια του παρα για τα specs/design του κινητου του... Η κανω λαθος? Παντα φιλικα Δεν έχω Link, από το φαρμακείο το πήρα! Δεν το χρησιμοποιώ πολύ το κινητό μου πια και έτσι δεν με ενδιαφέρει τόσο το sar rate, αλλά να είναι οικονομικό και να έχει design... Εξάλλου εγώ μιίλησα για το θέμα τοποθέτησης κεραίας πάνω από το κεφάλι μου... Δεν ήθελα να δώσω πολλά χρήματα για κινητό! Και αυτό με δςροεπιταγή το πήρα!! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 εγω αυτο που εχω να πω ως μη ειδικος ειναι οτι αν πρεπει να πεθανουμε προκειμενου να εχουμε καλα 3g δικτυα τοτε προτιμω να αυτοκτονησω προτου μας σκοτωσει η ιδια μας η βλακεια!!!:cry: δε θελω να πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θεωρει οτι οι κεραιες δε βλαπτουν καθολου την υγεια μας και πολυ περισσοτερο οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπροστα στο χρημα δεχονται να φυτευουν κεραιες κοντα σε νοσοκομεια και σχολεια και σπιτια...:( και τσαντιζομαι πολυ που νομιζουν οτι ο κοσμος δε καταλαβαινει οτι οταν σε μια νυχτα φυτρωνει μια καμιναδα κατι εχει γινει το οποιο δεν ειναι και πολυ καθαρο:mad: :mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. July 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2006 εγω αυτο που εχω να πω ως μη ειδικος ειναι οτι αν πρεπει να πεθανουμε προκειμενου να εχουμε καλα 3g δικτυα τοτε προτιμω να αυτοκτονησω προτου μας σκοτωσει η ιδια μας η βλακεια!!!:cry: δε θελω να πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που θεωρει οτι οι κεραιες δε βλαπτουν καθολου την υγεια μας και πολυ περισσοτερο οτι υπαρχουν ανθρωποι που μπροστα στο χρημα δεχονται να φυτευουν κεραιες κοντα σε νοσοκομεια και σχολεια και σπιτια...:( και τσαντιζομαι πολυ που νομιζουν οτι ο κοσμος δε καταλαβαινει οτι οταν σε μια νυχτα φυτρωνει μια καμιναδα κατι εχει γινει το οποιο δεν ειναι και πολυ καθαρο:mad: :mad: :mad: Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου! Και εγώ και οι περισσότεροι σε αυτό το forum!:!: Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denexwsima Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Φίλε προφανώς εσύ, δεν έχεις ιδέα! Το μηνιαίο όριο ομιλίας με το κινητο σου τηλέφωνο, εγγράφος είναι 4 λεπτά! Όταν έχεις έναν πομπό και έναν δέκτη πάνω από το κεφάλι σου, επί καθημερινής βάσεως, αρκούν οι δύο μήνες για ανεπανώρθωτη ζημιά! Πάντως στην Ιαπωνία δεν πιστεύω οι καρκίνοι του αυτιού, του ματιού και του εγκεφάλου να ευθύνονται στο ρύζι πχ... Έχω διαβάσει πολλές μελέτες... link(s)??;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliakos Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Λοιπόν παιδιά μην ακούτε οτι σας λένε στην τηλεόραση!!!! Εγώ σπουδάζω τηλεποικοινωνίες....με τον καθηγητή μου πιάσαμε την ιδια ακριβώς κουβεντα για το ιδιο θεμα....και τι μου απανταει????!!!!! καλυτερα μου λεει να ειχαμε κοντα μας τις κεραιες!!!!! και μου εξιγησε οτι οταν η καιραια ειναι μακρυα απο την συσκευη μας τοτε το κινητο εκπεμπει στο τριπλασιο....!!!!:wacko: Ενω οταν ειναι κοντα η κεραια τοτε το κινητο δεν εκπεμπει σχεδον τιποτα!!!!! Τα συμπερασματα δικα σας.........εγω ηθελα να σας το πω γιατι ειναι θεμα ηγειας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts